Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar cor verde marine ile topazio benziyo sanki birbirlerine renk olarak.ay acaba verde marine mi alsam? off hepsinden alim en iisi içim rahat olsun :84:

bence renk olarak pek benzemiyorlar cnm verde marine de sarı tonlama hiç yok tamamen aqua bir rengi tonlamalı bir yapısı yok yani tek renkli senin açık renk gözünde de çok hoş olur bence düşünebilirsin topaziolar da çok güzel görünüyorlar güle güle günlerde kullanman dileğiyle..

Browni canım sana bir sorum var. Uzun zamandır cor grafite denemiş göz çapı küçük birini arıyordum Allahtan sen denemişsin =)) Mel, Verde Marine ve Ocre taşmış ve belli olmuş taştığı sanırım. Cor grafite'nin taştığı belli olmadı mı? Ben de cor grafite düşünüyorum bundan sonraki lensim olarak ama göz çapım küçük olduğu için cor serisi kullanamıyorum normalde. Mel, Verde Marine ve Ocre'nin boyamaları daha renkli olduğu için taştığında belli ediyor kendini ama grafite'nin boyaması oldukça pastel ve hafif bir tonda (bende charm grafite var) dolayısıyla taştığı belli olmaz diye umud ediyorum. Sen ne diyorsun canım gözünün dışına mavi mavi taştı mı?

canımcığım kesinlikle doğru söylüyorsun evet aynen öyle mel sarı sarı taşıyor ocre turuncu verde marine de kendi renginde taşıyor yani bariz belirgin bir taşma oluşuyor ama grafite de hiç bir taşma görüntüsü yok çok yakından inceledm bugün evet lensin kendi rengi çok açık odluğu için belli olmuyor sanırım..iceda da öyle taşma gözükmüyor mesela ama rengi beğenmedim kısacası doğru yazmışsın evet aynen öyle cnm ben cor grafiteyi herkese ilk denediğim günden beri şiddetle tavsiye ediyorum çok doğal cidden olabilicek en doğal mavi lens yani :) he yalnız şunu söylicektim unuttum ben temmuzda denemiştim ilk o zmn grafite bugün denediğimden bi ton daha açık durmuştu sanki bi tık koyulmuş gibi geldi bana rengi ama yine de kendini belli eden soft bir mavi..öyle fazla bir koyuluk yok yanlş anlaşılmasın bu dediğim de grafiteciler üzülmesin :)

whiskey, topazion harika durmusss, müthisss...peki konusurken karsidaki kisiler anliyormu? lensmi takiyorsun diyen oldumu, kisacasi dogalligi ile bi sorun yasadin mi??

wishkey,ton çok hoş durmuş bence,güle güle kullan canım ..

eczreyrey; canım içine sinmesine çok sevindim ,gözlerin ne renk? ve reeldekoyu lacivert bir mavi mi yoksa orta tonlarda bir mavi mi ,grilik var mı ? günışığı resimlerini de merakla bekliyorum canım..

browni ,yazdıklarını çok dikkat ile okudum :) gözlerimiz koyu olunca her ikimizin de malum ...
aklı cor garfite de kalmış ve koyulaştı haberi ile üzülüp vazgeçip,cristal alan ben hala bir mavi lens arıyorum,vazgeçmedim denediğin cor grafite laciverte kayan koyu mavi mi?orta ton bir mavilik mi ?
buarada nc ve charm kullandım ben ama cor hiç kulanmadım,bende de kayar mıcor,sorun olabilir mi ,diğer serilerde sorun yaşamamarağmen cor da sorun olabilir mi dersiniz?

bu arada yorumlarınza tşk ederim arkadaşlar,bende çok sevdim cristallerimi ,hatta charm garfitelerimi satıp ,cor grafite almayı planlıyorum şimdi :)

Yaa kızlar geçen internetten gazete okurken ünlülerin eski-yeni halleri diye bir haber vardı,resim olarakta Deniz Akkaya'nın yıllar önce çekilmiş korkunç bir fotoğrafını koymuşlar haber başlığına.Konumuza gelirsek bu aralar lensle kafayı bozmuş ,bir türlü birşey beğenemeyen ,çok güzel seçimler yapıp kendine yakıştırmış arkadaşları görünce (son örneğimiz eczreyrey) hayran hayran bakan ,fakat hala kendine lens alamamış biri olarak tabiki anında fotoğraftaki kahverengi gözlerini farkettim.Anında bütün resimleri inceledim,sadece bir iki fotoğraf kahverengiydi diğerleri maviydi. Gerçek göz rengiini bilen varmı? Eğer lensse (şidetle aynısından istiyorum,bu uğurda herşeyi yapmaya hazırım) o lens markasını bilen var mı?
Yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum,keşke ekleyebilseydim..

cnm deniz akkaya nin gozleri gercekten renkli bence. ortamin isigi fotonun kalitesi fln etkilemistir. ayni sekilde megan fox un da kahve gozlu gibi gorunen fotolari vardi. ailemde etrafinda bircok renkli gozlu var mavi ya da yesil hepsi icin gecerli bazi fotolarda koyu cikabilior gozleri bence deniz akkayanin gozleri lens deil tatlim. keske yuzde yuz gercek duran renkli lens olabilse en yakin gene solotica bence.

deniz akkayanın kendi göz rengi sevgili lilali,fotoğraftan koyu gibi çıkmış olabilir.

canım renk muhtesem durmus bence. ama tabı kuruluk va kayma rahatlık acısından cok onemlı .keske sorun olmasaymıs cunku mukemmel durmus

ne güzel canım kimsenin sormaması kadar güzel bişey yok zaten bilmesem ben bile anlamazdım gözünde lens olduğunu evet canım aynen benimde öyle damar damar oluyo bide kendim kumralım yani feci duruyo :84: doğru söylüyosun çok sağol canım ben çok haşin davranıyorum makyaj silerken onunda etkisi vardır umarım geçer ikimizinde

browni canım şu verde marine konusunu biraz daha açarmısın benim için rica etsem.hiç foto çekmedinmi ? keşke çekseydin tam olarak ne renk durdu gün ışığındamı baktın ? ne renk noktacıkları ? yaa quartzodan soğuttunuz valla beni herkes yapay diyo şu an topikte hatich de demiş kimsenin gözüne rahat bakamıodum diye boş yere almak istemiyorum verde marine mi alsam ama o renk gözde hiç görmedim ya kafam çok karışık acil yardım lütfenn kızlar..

merhaba kızlar benim lens geçmişimi bu topik biliyor ama yine de benimde şu anda daha objektif açıdan değerlendirebildiğimi düşünecek olursak özellikle göz çapı küçük olanlar için bir kaç bişey söylemek istiyorum.benim kaybolan quartzolarım çok güzel bir renge sahipti fakat onun rengi opak olduğu için sanırım gözün renkli kısmını tamamen kapatıyor ve kaydığı belli olmuyordu bugün resimlerimi yakınlaştırıp baktım ve çok dikkat ettiğimde kaydıklarını farkettim bi resim koyayayım dedim göz çapı küçük olanlar için opak ser iyi fakat rengi koyu olduğunda fark edilmiyor kaydığı yoksa onlarda kayıyordu
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
benim nc mellerimi de gördünüz bir türlü kaymalarını durduramadım her fırsatta doğallığına hayran kaldım fakat bariz kaydığı belli oluyordu :26: onun için de bir resim koyuyorum kızlar
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] ve son olarak cor grafite alaran maviş gruba dahil oldum ama en büyük korkum kaymasıydı.fakat lensi taktığım andan itibaren hiç kayma olmadı ve cuk diye oturdu.hiç kimse lens mi taktın diyemiyor gözümün içine içine bakıyolar ama anlayamıyorlar bugün sabah pencere önü resim çektim kızlar azul gibi canlı bir renk değil ama muhteşem mutevazi bir mavi doğal hali bu şekilde kızlar ne koyu ne açık tam bu şekilde
bu da benim yazın esmerken çekildiğim güneşli havada kendi göz rengim gerçekten göz çapım çok ufak bunu biraz zor oldu anlamam ama etrafımda herkesin gözlerini yakından inceledim kocaman kocaman renkli kısımları benim ufacık bişey ondan bütün lensler kaydı cor grafite hariç çok sevdim bu lensleri çookkk
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] bu da normal flashlı kendi göz rengim

Whiskey topazioların şahane. Bence eski seriye hiç girme ikisini de kullanmış biri olarak yeni serinin boyaması çok daha güzel geliyor bana. Bir de charm mellerim ilk aldığım gün deli gibi kayıyordu insanların gözüne bakamadım kullanamadım bir kaç gün buraya da yazmıştım. 2-3 gün solüsyonda beklet ve hep gözünde kalsın. 7 güne kalmaz gözünle bütünleşecek inan bana.

güle güle kullan canım maşallah ben çok beğendim.

eczreyrey ooooof grafite muhteşem ötesi harika süper hiper şaheser olağanüstü mükemmel vs vs vs vs vs crystal ya da cor grafite alıcam, crystal daha baskındı şimdi tekrar kafam karıştı

whiskey, topazion harika durmusss, müthisss...peki konusurken karsidaki kisiler anliyormu? lensmi takiyorsun diyen oldumu, kisacasi dogalligi ile bi sorun yasadin mi??

anlamamaları mümkünmü sence cnm?bariz belli lens olduğu,hatta biri bana dediki sana lens çok yakışıyo ama bi dahakine daha kaliteli bi lens al bu 25 tl lik lensler çok suni duruyo dedi,çok üzüldümbide flaşlı foto normalde daha koyu bi ton,burda tamamen bebek mavisi görünüyo aldatıcı olmasın.hani renk yinede güzel ama bide kaymasa.zaten ben bu işi anlamadım.quartzo ve topazio kimin fotosunu gördüysem kaymış.kayma göz çapıyla alakalı değilmi ? ben bu işi çözemedim

cnm çok sağol ama bu lensleri bu haliyle kullanamdım.çünkü kayma bitürlü geçmedi sabrettim yine olmadı denemediğim şey kalmadı.bide 3 saat filan sürekli gözümde durunca kayma iyice yoğunlaşıyodu göz kapağım lensi yukarı çekiodu bende baya çekiodu kendi gözümün yarısından fazlası görünüyodu alttan.lensleri çıkarıncada saatlerce devam eden bi bulanık görme söz konusu oluyodu.baktım olmucak gözlerimi bozcam.bende sattım lensleri cnm.ama renk olarak cor ice yada cristal kadar açık bi renk olmadığı için bana daha çok yakışmıştı.şimdi birsonraki lensim ne olucak bilmiyorum artık karar veremedim lens konusunda

cnm bence quartzo ve topazio hakkaten insanın gözünün içine rahat bakamadığın bi lens,biriyle konuşacağım zaman kahroluyodum yaa verde marine bende düşünüyorum.cor serisi çok doğal çünkü.bide verde marine çok çok canlı bi renk öyle bi renk göz yok evet ama kendi göz rengimlede kaynaşma sağlarsa yeşile dönük mavimsi bişi olabilir sanki.istanbula gidicem yakın zamanda.leventteki optikçide denicem sora arzu ablanın başını ağrıtıım artık

Son düzenleme:
Melek sende bu üçlü opak seri çok güzel duruyor canım meleğin topazioları son seri mavi ağırlıkda olanlardan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…