- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.761
kızlar cor verde marine ile topazio benziyo sanki birbirlerine renk olarak.ay acaba verde marine mi alsam?off hepsinden alim en iisi içim rahat olsun :84:
Browni canım sana bir sorum var. Uzun zamandır cor grafite denemiş göz çapı küçük birini arıyordum Allahtan sen denemişsin =)) Mel, Verde Marine ve Ocre taşmış ve belli olmuş taştığı sanırım. Cor grafite'nin taştığı belli olmadı mı? Ben de cor grafite düşünüyorum bundan sonraki lensim olarak ama göz çapım küçük olduğu için cor serisi kullanamıyorum normalde. Mel, Verde Marine ve Ocre'nin boyamaları daha renkli olduğu için taştığında belli ediyor kendini ama grafite'nin boyaması oldukça pastel ve hafif bir tonda (bende charm grafite var) dolayısıyla taştığı belli olmaz diye umud ediyorum. Sen ne diyorsun canım gözünün dışına mavi mavi taştı mı?
Yaa kızlar geçen internetten gazete okurken ünlülerin eski-yeni halleri diye bir haber vardı,resim olarakta Deniz Akkaya'nın yıllar önce çekilmiş korkunç bir fotoğrafını koymuşlar haber başlığına.Konumuza gelirsek bu aralar lensle kafayı bozmuş ,bir türlü birşey beğenemeyen ,çok güzel seçimler yapıp kendine yakıştırmış arkadaşları görünce (son örneğimiz eczreyrey) hayran hayran bakan ,fakat hala kendine lens alamamış biri olarak tabiki anında fotoğraftaki kahverengi gözlerini farkettim.Anında bütün resimleri inceledim,sadece bir iki fotoğraf kahverengiydi diğerleri maviydi. Gerçek göz rengiini bilen varmı? Eğer lensse (şidetle aynısından istiyorum,bu uğurda herşeyi yapmaya hazırım) o lens markasını bilen var mı?
Yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum,keşke ekleyebilseydim..
Yaa kızlar geçen internetten gazete okurken ünlülerin eski-yeni halleri diye bir haber vardı,resim olarakta Deniz Akkaya'nın yıllar önce çekilmiş korkunç bir fotoğrafını koymuşlar haber başlığına.Konumuza gelirsek bu aralar lensle kafayı bozmuş ,bir türlü birşey beğenemeyen ,çok güzel seçimler yapıp kendine yakıştırmış arkadaşları görünce (son örneğimiz eczreyrey) hayran hayran bakan ,fakat hala kendine lens alamamış biri olarak tabiki anında fotoğraftaki kahverengi gözlerini farkettim.Anında bütün resimleri inceledim,sadece bir iki fotoğraf kahverengiydi diğerleri maviydi. Gerçek göz rengiini bilen varmı? Eğer lensse (şidetle aynısından istiyorum,bu uğurda herşeyi yapmaya hazırım) o lens markasını bilen var mı?
Yeni üye olduğum için resim ekleyemiyorum,keşke ekleyebilseydim..
yeni topazionun bendeki duruşu.bide kaymasa biri hanyada diğeri konyada gözümü kırpmamak için zor tutuyom kendimi.ama kuruyo gözüm kırpmayınca mecbur kırpıyorum.Arzu ablacım eski seri topazio bulabilirmiyiz bana ? yani 2010 haziranda satılanlar filan çok güzeldi
yeni topazionun bendeki duruşu.bide kaymasa biri hanyada diğeri konyada gözümü kırpmamak için zor tutuyom kendimi.ama kuruyo gözüm kırpmayınca mecbur kırpıyorum.Arzu ablacım eski seri topazio bulabilirmiyiz bana ? yani 2010 haziranda satılanlar filan çok güzeldi
whiskey, topazion harika durmusss, müthisss...peki konusurken karsidaki kisiler anliyormu? lensmi takiyorsun diyen oldumu, kisacasi dogalligi ile bi sorun yasadin mi??
Whiskey topazioların şahane. Bence eski seriye hiç girme ikisini de kullanmış biri olarak yeni serinin boyaması çok daha güzel geliyor bana. Bir de charm mellerim ilk aldığım gün deli gibi kayıyordu insanların gözüne bakamadım kullanamadım bir kaç gün buraya da yazmıştım. 2-3 gün solüsyonda beklet ve hep gözünde kalsın. 7 güne kalmaz gözünle bütünleşecek inan bana.
güle güle kullan canım maşallah ben çok beğendim.
browni canım şu verde marine konusunu biraz daha açarmısın benim için rica etsem.hiç foto çekmedinmi ? keşke çekseydintam olarak ne renk durdu gün ışığındamı baktın ? ne renk noktacıkları ? yaa quartzodan soğuttunuz valla beni herkes yapay diyo şu an topikte hatich de demiş kimsenin gözüne rahat bakamıodum diye boş yere almak istemiyorum verde marine mi alsam ama o renk gözde hiç görmedim ya kafam çok karışık acil yardım lütfenn kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?