Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Browni canım çok teşekkür ederim cevabın için. Çok büyük bir soru işaretiydi kafamda bu taşma konusu, aydınlattığın için çok teşekkür ederim. Eczerey çok yakışmış cor grafitelerin bayıldım canım güle güle kullan. Bu son eklenen topazio da inanılmaz doğal durmuş, taban rengi çok açık bir renk sanırım harika kaynaşmış, bence açık renk gözlüler opak seri kullanabilir rahatlıkla ama koyu renk gözlülerde pek başarılı olmuyor bu seri malesef...

canım son topazıo resmı bana aıt cok tesekkur ederım guzel yorumun ıcın. Ve sana katılıyorum acık renk gozde uclu serı guzel kaynasıyor. Sevgılı okıpetede de cok guzel duruyordu bu uclu serı.

melek sende bu üçlü opak seri çok güzel duruyor canım meleğin topazioları son seri mavi ağırlıkda olanlardan..
[ımg]http://i52.tinypic.com/flbux1.jpg[/ımg]

arzucum cok tesekkur ederım resmı yukledıgın ıcın. Nasıl guzel bır mavı demı Aşık oldum ben bu renge resmen

solotica net dışında satıldığı bi yer var mı acele cevap?

melekçim süper durmuş hakkaten evet yeni seri topazio aynen böyle bi renk benim taban rengim baya bi açık olduğu için bende biraz daha açık durdu.sende daha güzel durmuş.güle güle kullan cnm

ay arzucuk eski seri topaziolar daha grimsi yeşilimsi gibiydi bukadar mavi değildi,bende yeşil lens seviyorum nedense herkes mavi sever ah lenssiz kaldım acil almam lazım bitane kendimi çıplak gibi hissediorum :18:

sevgili NİL ben cor serisi kullanmadım ama denediğim kadarıyla bir kayma veya bir rahatsızlık hiç oluşmadı kaymayı denerken quartzoda bariz bir şekilde yaşadım mesela.. laciverte kayan bir renk değildi orta soft bir mavi durdu bende cnm..

cnm hiç planlamadan gittim foto makinem yanımda değildi o yüzden çekemedim.. lensin kendi yapısını detaylı incelemedim ama tamamen mavi yeşil karışımı baya fosforlu bir rengi var ama göze takınca mesela azul kadar fosforlu durmuyor bence azuldan 10kat daha doğal rengi ise turkuaz gibi bir ton oluştu bende mavili yeşilli bir renkti ama benim gözlerim siyaha yakın kahve buna göre yorum yapıyorum cnm ben.. ama göz çapına tam oturmazsa lens bnm gibi etrafından rengi gözüküyor bunu aklında bulundur.. quartzoya gelince o 3lü opak seriden bence koyu gözlüler doğal bir lens arıyorlarsa almasınlar cidden inanılmaz çirkin duruyor pupil boşluğu korkunç bakışlara sebep oluyor.. biraz karışık anlattım ama umarım yardımcı olabilmişimdir :)

solotica net dışında satıldığı bi yer var mı acele cevap?

emrin olur :) evet var leventte yeri

eczreyrey; canım günışığı resimlerinde cor grafieler cuk oturmuş ve çok tatlı çok hoş sanadaa çok gitmiş ,en iyiside cor grafitelerin olmuş güle güle kullan canım ..
benim içimde uhde kaldı cor garfiteler,sanırım birgün bende dayanamayıp ,o merakımı gidereceğim..resimleri paylaştığın içinde ayrıca tşk ederim

melek abla,kızlar abla deyince bende diyorum kusura bakmazsanız:) 3 lü opak serinin lenslerini sadece sizde doğal gördüm esmeralda da öyle idi,topazio da ve şu da var ki ,ikisininde renkleri gözünüzde muhteşem hal almışlar bana göre muhteşemler,3 opak seiyi çok ilgi çeken ve sevmeyen ben sizde harika buluyorum ve gözlerinize çok yakıştırıyorum,nazar değmesin ...

Son düzenleme:
ya kızlar ben yeşil istiyorum fakat bir türlü karar veripte alamıyorm bi quartzoya gidyo kafam bi cirstal e quartzo cok yapay duruyo diyrlar ve cristal de mavileşti diyrlr yani soloticada bunlardan başka yeşil renk yok mu ? cor melim var ama artık başka bi renk istiyorum gerci o da yeşil duruyo ama daha göze batan daha farklı bi yeşil isyiorum bi karar veripte alamadımm :)

kızlar öncelikle merhaba.1600 sayfayı resmen 3 günde okudum sayfa sayfa.şimdi sizden bazı tavsiyeler almak stiyorum çünkü öğrenci halimle büyük paralar verip sonradan pişman olmak istemiyorum...:18:

gerçek göz rengim budur:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bu da ten rengim:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

istediğim,gri-mavi,kesinlikle doğala en yakın duran lens..pupil küçük olsun istiyorum bir de mesela.alttan kahve kahve görününce korkunç oluyor.

tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,lütfen lütfen lütfen!!!

aslında saç rengine-eğer hala kızılsa-en güzel gidecek olan renk yeşil ama sen illa gri-mavi istiyorsan ve doğal dursun diyorsan grafiteyi öneririm sana fakat pupil konusu biraz zor canım. solotica da 3lü opak haricinde hepsinin pupili geniş. onlar da gözleri pörtlek pörtlek gösteriyor. hiç tavsiye etmem. pupili dar olan sophistic, amazon(aylık) yada magic top var ama onlar da solotica kadar doğal değil ya damarlı lensler

ben yaşım daha gençken lisedeyken hop diye alırdım lenslerimi,büyüdükçe daha da bi seçic oluyor demek ki insan=)))

aslında haklısın canım kızıl saça yeşil çok daha güzel oluyor ama o kadar sıkıldım ki kendimden komple değşiklik yapıcam herhalde,eskiden saçlarım koyu kestane ve freshlook un gri lenslerni kullanıyordum,çok güzel oluyordu,herhalde öyle bi değişim yapıcam tekrar ama liseden mezun olalı 5 yıl oldu lens teknolojisi almış yürümüştür herhalde dedim ama görüyorum ki hala doğallığı yakalayabilen çok ürün çıkmamış...

bu arada teşekkür ederm cevabın için=)

verde marine düşünen arkadaşlara birşey söylemek istiyorum...ben de bi ara o renge niyetlenmiştim verde ile verde marine arasında kalmıştım...ama sonradan vazgeçtim ve şimdi de iyiki almamışım diyorum...çünkü elimdeki azullar eskidikçe renkleri verde marineye yakın bir renge döndüler ve maalesef hoş görünmüyorlar şu an...nitekim azul ile verde marinenin birbirine çok yakın renkler olduğunu düşünüyorum..çünkü azulları gözümden çıkarırken gözümün beyazının üstüne kaydırdığımdaki görünüşü verde marineden farksız oluyordu..şimdi ise solusyonla açıla açıla gözümde verde marine görüntüsü vermeye başladı ve pupilleri sırıtmaya başladı...
verde marine rengi azulun biraz daha sarı veya yeşil boya katılarak yumuşatılmış tonu gibi geliyor bana..

verde marine kullanan kişilerle konuştuğumda ve resimleri incelediğimde genelde insanların bekledikleri şekilde mavi-yeşil arası tatlı bir turkuaz durmak yerine yeşil ağırlıklı bir renk durduklarını gördüm..kahve gözlerde yeşil durduğunu ancak ve ancak çok koyu kahve ve siyah gözlerde o istenen mavimsi yeşil tonun yakalandığını öğrendim...üstelik pupil boşluklarından kahverengi göz renginin sırıtması ise cabasıydı...hiç estetik durmuyor bence...
verde marine rengi b&l deki green ocean renginin muadili bir renk...zaten verde marine de green ocean gibi okyanus yeşili anlamına geliyor..aynı şekilde b&l green ocean da kahve gözlerde yeşil..daha koyu gözlerde mavi duruyor...yani göz ne kadar koyuysa o kadar mavi..göz ne kadar açıksa yeşil duruş ona göre baskın oluyor...uzun lafın kısası ben çok şükür kendi rengimi son lensimde buldum ve değişmeyi düşünmüyorum...koyular ama ne pupil derdi var ne de güneş vurunca veya farklı ışıklarda nasıl görünecek derdi var..üstelik lensimin tekinde boyama hatası bile var o bile farkedilmiyor renk gözle çok iyi kaynaştığı için...ve beni soldurmadan renk de katıyor..bir lensten beklenen de genelde bu zaten...demem o ki...açık renk göz her zaman iyi göz anlamına gelmiyor..

Son düzenleme:

evet bide diyorduk ya verde marine renginde göz yok diye,varmış ben dün 3 kişide aynı renk göze rastaladım,hatta şok oldum sonradan.3üde yabancıydı ve beyaz tenle birlikte çok iğrenç duruyo diyebilirim..bide verde marine buğulu bi renkmiş yaptığım araştırmalar sonucunda bu kanıya vardım ki zaten kesin oda bende açık yeşil gibi durucak tabanım yeşilli çünkü.ben daha koyu bi yeşil istiyorum.buna rağmen green ocean kullanmıştım bende mavi durmuştu :)

Son düzenleme:
canım hıdrosummer azulları siparişle getiriyorum:)Bir arkadaşıma getirdim satmayı düşünüyordu oda ama malesef tekini yırtmışş27:

olsun bizde sipariş veririz nekadar sürer gelmesi ?
o arkadaş tek lensi napıcakki? teklif etsek bize verse bi denesek fenamı olur aslında dimi ama?

kızlar sarıya dönük ela-yeşil arası lens istiyorum.yani açık ela gibi,böyle sarımsı ve doğal dursun istiyorum.kendi göz rengim koyu kahve.o kadar çok yorum ve seçenek varki kafam allak-bullak oldu:44: tavsiyelerinizi bekliyorum acilenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…