- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.781
browni canım çok teşekkür ederim cevabın için. çok büyük bir soru işaretiydi kafamda bu taşma konusu, aydınlattığın için çok teşekkür ederim. Eczerey çok yakışmış cor grafitelerin bayıldım canım güle güle kullan. Bu son eklenen topazio da inanılmaz doğal durmuş, taban rengi çok açık bir renk sanırım harika kaynaşmış, bence açık renk gözlüler opak seri kullanabilir rahatlıkla ama koyu renk gözlülerde pek başarılı olmuyor bu seri malesef...
melek sende bu üçlü opak seri çok güzel duruyor canım meleğin topazioları son seri mavi ağırlıkda olanlardan..
[ımg]http://i52.tinypic.com/flbux1.jpg[/ımg]
solotica net dışında satıldığı bi yer var mı acele cevap?kızlar gittim denedim soloticaları bugün ilk verde marine denedim çok çok güzel bir renk oldu tam bir turkuaz aqua bence süper koyu gözde daha güzel duruyor bence rengi ama gözlerime çapı büyük geliyor ve taşıyor lens mavi mavi taştı o yüzden eledim onu. sonra en merak ettiğim ocreyi denedim ocre de taştı turuncu bi şekilde ve bnm koyu gözümü açtı diyemem sadece 1-2 ton açtı ama ışıltı gibi diyebilirim hiç olmadı bana ocre hiç öyle bal rengi filan durmadı saçma tanımsız bir renk oldu resmen hiç hayalimdeki ocre değildi.. snra crystal denedim ztn bütün denediklerimi crystalla kıyasladık crystal da yeşil tonlu durdu eski serisi biraz daha açıktı yalnız yenisi 1 tık daha koyuydu hafif bir bombelik vardı göz bebeğinde 2gözüme de taktım bir tek crystalları ama çok içime sinmedi.. cor mel denedim taştı taşmasa tek geçiyorum doğallıkta harika.. nc ice denedim hiç hiç doğal durmadı taibki :) morumsu bir açık buz mavisi tam olarka rengi.. ve benim gözbebğim cor grafite denedim ona karar vermiştimki ellerinde lens bitmiş :)) neyse artık kararım cor grafitede verdim sanırım ya da crytal bunu son kez düşünücem :)) bu arada quartzoyu da denedim aman tanrım dişyorum koyu gözlüler hiç denemesin bile hiç tavsiye etmiyorum yılan gibi oldum garip bir pupil boşluğu çok keskin.. soleko lens denedim hiç tavsiye etmem koyu gözlülelere göre değil çok büyük pupil boşluğu..rainbowlardan denedm bir tane mavi aşırı yapaydı yine eski rainbow hiç değişmemiş..son haberler bunlar kızlar.. freshcare solüsyon da vardı alıcaktım ama çıakrken unuttum almayı tam ordan çıktım yürürken eczane vardı camında solüsyonları gördüm öyle aklıma geldi unuttuğum :)) snra girdim eczanede kaç aydır aradığım souflon solüsyon vardı hemen kaptım bi taane bakalım mellerim ztn bir köşede aylardır bekliyor biraz da souflon da beklesin belki açılır :)) herkesi öperim..
canım ben de nc ocre düşünüyorum ama karar veremiyorumfoto ekler misin?
browni ,yazdıklarını çok dikkat ile okudum :) gözlerimiz koyu olunca her ikimizin de malum ...
aklı cor garfite de kalmış ve koyulaştı haberi ile üzülüp vazgeçip,cristal alan ben hala bir mavi lens arıyorum,vazgeçmedimdenediğin cor grafite laciverte kayan koyu mavi mi?orta ton bir mavilik mi ?
buarada nc ve charm kullandım ben ama cor hiç kulanmadım,bende de kayar mıcor,sorun olabilir mi ,diğer serilerde sorun yaşamamarağmen cor da sorun olabilir mi dersiniz?
bu arada yorumlarınza tşk ederim arkadaşlar,bende çok sevdim cristallerimi ,hatta charm garfitelerimi satıp ,cor grafite almayı planlıyorum şimdi :)
browni canım şu verde marine konusunu biraz daha açarmısın benim için rica etsem.hiç foto çekmedinmi ? keşke çekseydintam olarak ne renk durdu gün ışığındamı baktın ? ne renk noktacıkları ? yaa quartzodan soğuttunuz valla beni herkes yapay diyo şu an topikte hatich de demiş kimsenin gözüne rahat bakamıodum diye boş yere almak istemiyorum verde marine mi alsam ama o renk gözde hiç görmedim ya kafam çok karışık acil yardım lütfenn kızlar..
solotica net dışında satıldığı bi yer var mı acele cevap?
arzucum cok tesekkur ederım resmı yukledıgın ıcın. Nasıl guzel bır mavı demıAşık oldum ben bu renge resmen
canım hıdrosummer azulları siparişle getiriyorum:)Bir arkadaşıma getirdim satmayı düşünüyordu oda ama malesef tekini yırtmışşhidrosummer azul istiyorum kararımı verdimmmmarzucum elinde hala hidrosummer serisi varmı acaba ?
kızlar öncelikle merhaba.1600 sayfayı resmen 3 günde okudum sayfa sayfa.şimdi sizden bazı tavsiyeler almak stiyorum çünkü öğrenci halimle büyük paralar verip sonradan pişman olmak istemiyorum...:18:
gerçek göz rengim budur:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu da ten rengim:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
istediğim,gri-mavi,kesinlikle doğala en yakın duran lens..pupil küçük olsun istiyorum bir de mesela.alttan kahve kahve görününce korkunç oluyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,lütfen lütfen lütfen!!!
verde marine düşünen arkadaşlara birşey söylemek istiyorum...ben de bi ara o renge niyetlenmiştim verde ile verde marine arasında kalmıştım...ama sonradan vazgeçtim ve şimdi de iyiki almamışım diyorum...çünkü elimdeki azullar eskidikçe renkleri verde marineye yakın bir renge döndüler ve maalesef hoş görünmüyorlar şu an...nitekim azul ile verde marinenin birbirine çok yakın renkler olduğunu düşünüyorum..çünkü azulları gözümden çıkarırken gözümün beyazının üstüne kaydırdığımdaki görünüşü verde marineden farksız oluyordu..şimdi ise solusyonla açıla açıla gözümde verde marine görüntüsü vermeye başladı ve pupilleri sırıtmaya başladı...
verde marine rengi azulun biraz daha sarı veya yeşil boya katılarak yumuşatılmış tonu gibi geliyor bana..
verde marine kullanan kişilerle konuştuğumda ve resimleri incelediğimde genelde insanların bekledikleri şekilde mavi-yeşil arası tatlı bir turkuaz durmak yerine yeşil ağırlıklı bir renk durduklarını gördüm..kahve gözlerde yeşil durduğunu ancak ve ancak çok koyu kahve ve siyah gözlerde o istenen mavimsi yeşil tonun yakalandığını öğrendim...üstelik pupil boşluklarından kahverengi göz renginin sırıtması ise cabasıydı...hiç estetik durmuyor bence...
verde marine rengi b&l deki green ocean renginin muadili bir renk...zaten verde marine de green ocean gibi okyanus yeşili anlamına geliyor..aynı şekilde b&l green ocean da kahve gözlerde yeşil..daha koyu gözlerde mavi duruyor...yani göz ne kadar koyuysa o kadar mavi..göz ne kadar açıksa yeşil duruş ona göre baskın oluyor...uzun lafın kısası ben çok şükür kendi rengimi son lensimde buldum ve değişmeyi düşünmüyorum...koyular ama ne pupil derdi var ne de güneş vurunca veya farklı ışıklarda nasıl görünecek derdi var..üstelik lensimin tekinde boyama hatası bile var o bile farkedilmiyor renk gözle çok iyi kaynaştığı için...ve beni soldurmadan renk de katıyor..bir lensten beklenen de genelde bu zaten...demem o ki...açık renk göz her zaman iyi göz anlamına gelmiyor..
canım hıdrosummer azulları siparişle getiriyorum:)Bir arkadaşıma getirdim satmayı düşünüyordu oda ama malesef tekini yırtmışş27:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?