- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.801
evet bide diyorduk ya verde marine renginde göz yok diye,varmış ben dün 3 kişide aynı renk göze rastaladım,hatta şok oldum sonradan.3üde yabancıydı ve beyaz tenle birlikte çok iğrenç duruyo diyebilirim..bide verde marine buğulu bi renkmiş yaptığım araştırmalar sonucunda bu kanıya vardım ki zaten kesin oda bende açık yeşil gibi durucak tabanım yeşilli çünkü.ben daha koyu bi yeşil istiyorum.buna rağmen green ocean kullanmıştım bende mavi durmuştu :)
kızlar öncelikle merhaba.1600 sayfayı resmen 3 günde okudum sayfa sayfa.şimdi sizden bazı tavsiyeler almak stiyorum çünkü öğrenci halimle büyük paralar verip sonradan pişman olmak istemiyorum...:18:
gerçek göz rengim budur:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu da ten rengim:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
istediğim,gri-mavi,kesinlikle doğala en yakın duran lens..pupil küçük olsun istiyorum bir de mesela.alttan kahve kahve görününce korkunç oluyor.
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,lütfen lütfen lütfen!!!
bende mel e karar verdim ama cor-nc-charm arasında gidip geliyorum işte..gözlerimin koyu renk olmasından tedirginim,doğal dursun derken varlığıyla yokluğu bir olan birşey almak istemiyorum,nasıl tarif edeyim,beren saat in göz rengi gibi olsun istiyorum,açık ama cırt durmayan,sarı-ela-yeşil karışımı.hangi seri bana uygun olurki??dediğin tanıma tam olarak mel uyuyor. çok çok doğal olsun dersen de cor serisi :97:
gerçekten o renk gözlü insan varmıymışevet tahmin edebiliyorum o göz renginin hoş durmayacağını gerçek bir insanda hani ilk bakışta renk biraz çarpıyo gibi duruyo sadece göz olarak değerlendirince ama yüzü de işin içine katınca evet haklısın...
canım eğer okyanus yeşili tarzında bir yeşil arıyorsan bir de rainbow da emerald green rengi var..adına bakıp yanılma zümrüt yeşili değiller verde marine türü..onu da kullanmıştım bu bahsettiğimiz renkler gibi mavi-yeşil tonunda renkti..ilk aldığım günler mavi duruyordu sonra mavi yeşil arası derken sonra yeşil durdular..sanırım solusyon değişikliğinden oldu bilmiyorum..gözlerin açık renk olduğu için rainbowun pupili de sorun olmayabilir eğer mavi yeşil türü birşey arıyorsan deneme şansın varsa bi bak istersen kahve göze tavsiye etmem ama sana olabilir..:44:
cnm şimdi benim pupil sorunum var.nekadar dar olursa okadar iyi.hani gözüm siyah olsa pupil sorun olmaz irisle bütünlük sağlıyor.ama benim göz rengimde irisin kenarında kızıl kahverengi bi halka var sonrasındaki yerler koyu yeşil.tamda o kahverengi halkaya denk geliyo pupil boşluğu geniş olunca,pek hoş durmuyo,şöle hem pupili dar hem dumanlı görünmeyen canlı naturel bi renk bulamadım kendime,okadar makyaj yapıorum ediorum bi yanım eksik kalıyo lenslerim olmayınca
Arkadaşlar size azulun bugünkü son halini göstermek istiyorum..
sizce de renkte verde marineye doğru bir kayış sözkonusu mu yoksa bana mı öyle geliyor ? :44:
ha bu arada fotoda renk olduğundan daha mavi çıkıyor..aynada açık yeşil açık mavi arası gibi..
eski canlı mavi rengi kalmadı eski canlılıktan eser yok...ve şu an dokusunun noktacıkları gözüküyor..siz de rahatça görebilirsiniz resimlerden...canlı renkler solunca hakikaten bulanık renge dönüşüyorlar...oysa ilk zamanlar nazar boncuğu gibilerdi...çok sevmiştim..şimdi ten rengime yakışmıyorlar..
azul bile solup bu hale geldiyse verde marine zamanla eskidikçe ne hale gelir düşünemiyorum bile..
bu tip lens renklerini ben kızıla boyalı saçlara benzetiyorum tıpkı..ilk günler çok canlı ve çarpıcılar ama solduklarında ise tam soluyorlar..
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ben yaşım daha gençken lisedeyken hop diye alırdım lenslerimi,büyüdükçe daha da bi seçic oluyor demek ki insan=)))
aslında haklısın canım kızıl saça yeşil çok daha güzel oluyor ama o kadar sıkıldım ki kendimden komple değşiklik yapıcam herhalde,eskiden saçlarım koyu kestane ve freshlook un gri lenslerni kullanıyordum,çok güzel oluyordu,herhalde öyle bi değişim yapıcam tekrar ama liseden mezun olalı 5 yıl oldu lens teknolojisi almış yürümüştür herhalde dedim ama görüyorum ki hala doğallığı yakalayabilen çok ürün çıkmamış...
bu arada teşekkür ederm cevabın için=)
canım alırsan pişman olmazsın bence cor grafite umduğumdan daha doğal ve daha güzel bir renkeczreyrey ooooof grafite muhteşem ötesi harika süper hiper şaheser olağanüstü mükemmel vs vs vs vs vscrystal ya da cor grafite alıcam, crystal daha baskındı şimdi tekrar kafam karıştı
teşekkür ederim canım cor grafiteleri uzun bir süre kullanırım artık çok beğendim ve ilk kez gözüme oturan bir lensim oldueczreyrey; canım günışığı resimlerinde cor grafieler cuk oturmuş ve çok tatlı çok hoş sanadaa çok gitmiş ,en iyiside cor grafitelerin olmuş güle güle kullan canım ..
benim içimde uhde kaldı cor garfiteler,sanırım birgün bende dayanamayıp ,o merakımı gidereceğim..resimleri paylaştığın içinde ayrıca tşk ederim
melek abla,kızlar abla deyince bende diyorum kusura bakmazsanız:) 3 lü opak serinin lenslerini sadece sizde doğal gördüm esmeralda da öyle idi,topazio da ve şu da var ki ,ikisininde renkleri gözünüzde muhteşem hal almışlar bana göre muhteşemler,3 opak seiyi çok ilgi çeken ve sevmeyen ben sizde harika buluyorum ve gözlerinize çok yakıştırıyorum,nazar değmesin ...
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim bakalım rengi açılcakmı koyulaşcakmı bir ay sonraki fark nasıl olcak merk ediyorumecryreyrey ay dogrumu yazdım nicki ya
güle güle kullan acayip doğal görünüyor yaa aklım bi an cora gitti geldi öyle begendim yani
ya benim yine lens krizim tuttu en son topazioyu melekgüzhanda gördüm bayıldım harika dıurmus arkadasım hakkaten sende opak seri harika duruyor ohh gözler ela ne taksa yakısıyor :)
güneşçim önerin için teşekkürler,esmeraldayı düşündüm ama oda opak seri kayma sorunu olabilir diye korkuyorum.yakın zamanda istanbula gidicem leventteki optikçide biçok renk deneme şansım olucak.belki ozaman en azından bi fikir belirir kafamda
önemli değil canım inşallah beğendiğin birşey bulursun :) ben selameti koyu yeşil renkte buldum..sanırım seninki de öyle olacak..(tabi koyu demezsen) ama esmeralda kaymazsa sana olucakmış gibi hissediyorum
cnm şimdi benim pupil sorunum var.nekadar dar olursa okadar iyi.hani gözüm siyah olsa pupil sorun olmaz irisle bütünlük sağlıyor.ama benim göz rengimde irisin kenarında kızıl kahverengi bi halka var sonrasındaki yerler koyu yeşil.tamda o kahverengi halkaya denk geliyo pupil boşluğu geniş olunca,pek hoş durmuyo,şöle hem pupili dar hem dumanlı görünmeyen canlı naturel bi renk bulamadım kendime,okadar makyaj yapıorum ediorum bi yanım eksik kalıyo lenslerim olmayınca
Güneşcim azullarında aşırı bir fark göremedim ben kendi adıma. Verde marine'ye de hiç benzetemedim. Belki fotoğrafta benzemiyordur, reelde daha çok yeşil yansımaları oluyorsa bilemem tabi. Buradan görüneni söylüyorum... Yalnız biraz solmuş gibi hakikaten. Kullandığın solüsyondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Sen souflon mu kullanıyordun? Solocare Aqua kullanıyorum ben ve lenslerimin rengi ne soluyor ne koyuluyor, herhangi bir renk değişikliği olmuyor yani. Tavsiye ederim bu solüsyonu. Solocare'a koyup birkaç gün bekletirsen bence bu solgun hali geçecektir ve yeniden canlı görünmeye başlayacaktır çünkü daha çok nemlendirici madde var bildiğim kadarıyla Solocare'da. Kullandığın lensleri kendine yakıştırıyorsan bu kadar irdelemene gerek yok bence canım hepsi yakışıyor zaten sanaİster yeşil yansımalar olsun ister masmavi olsun önemli olan yakışması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?