Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Melek sende bu üçlü opak seri çok güzel duruyor canım meleğin topazioları son seri mavi ağırlıkda olanlardan..

melek ablaaaaaaaaaa muhteşemmmm 3'lü opak serinin bu kadar yakıştığı biri dah görmedim senden cesaret alıyorum ama herkes kötüleyince vazgeçiyorum verde marine için yazılan yorumlarada teşekkür ediyorum kızlar biraz daha araştırim ben en iyisi bi türlü karar veremedim

sedanazcım cok tesekkur ederım . Bence sende almalısın cok guzel bır mavııı aynı resımdekı gıbı ve bu defakının sankı pupılı daha dar .

hatich sağolsun =))))))kararım kesin nc quartzodur.oh!=)

Önemli değil canım yalnız quartzoları iyi araştır. benimki mavi-gri ağırlıklıydı. daha eski serilerin ise yeşil ağırlıklı olduğunu söylüyorlar. son durumdan haberim yok. yeni quartzo alan arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım. vetamn da bu konuda uzman zaten eminim O da sana yardımcı olur.
soloticaların en kötü yönü sürekli renklerle oynamaları. bi dönem açık tonlarda ürettiği lensleri bi kaç ay sonra koyultabiliyorlar. renk konusunda istikrar yok yani

melek'çim diyim ben,bende 32 yaşındayım çünkü:)
opak serinin en güzel durduğu 2 hatun var bu arada yenileyim sevgili okypete'yi es geçmemek gerek,aklıma gelmişken belirteyim,harika taşıyor her lensi o da 3lü opak seride de onda harikalar yaratıyor ve sevgili melek sende de aynı,sizlerde ki hoşluk ve doğallığı 3lü opak seride yakalamak zor:)sanırım opak seriyani bence ela gözlerde hoş ve doğal oluyor en son wishkey de gördüm oda çok ii taşımıştı...koyu gözlerde opak lensler doğal olmuyor bana göre

NİL ben sana charme grafiteyi dah çok yakıştırıyorum ama o badem gözlerine cristalde çok güzel olmuş ben en çok tersini beğendim güle güle kullan

berry'cim grafite yi çok seviyorum bende bütünleşti onlar hatta ama cristali alıp doğallığını görünce ,pabucu dama atılmadı değil,cristal kesinlikle daha opak ve daha naturel o bir geçek.tşk ederim canım:)

alceste benim albümümde grafite resimlerim var canım charm grafite,bak istersen bende koyu gözlüyüm,doğallık ist,iyorsan tam opak seri koyu gözlerde fazla belirg,inler bana göre,naçizane fikrim..ama bu daha çok senin lensten beklent,ine bağlı:)

Son düzenleme:
brownicim, verde marine leri cok merak ediyordum bilgi verdgin için cok teşekkür ederim sayende gidip denemek elzem oldu bu ara renkli bir lens istegim var umarım begenir ve alırım. eczereye muhtemelen ynlış yadım şimdiden özür=)) grafitelerinigüzel gunlerde kullanamnı dilerim fakat benim bilgisayrımdan mıdır nedir bilmiyorum ama renk bana biraz morumsu geldi, bilmiyorum dedigim gibi bilgisayar kaynaklı olabilir.

paschar eğer denersen rica etsem fotoda çekebilirmisin ? bende merak ediyorum

arkadaşlar 1 yıldır giallo kullanıyordum, denemek için mel aldım.. az önce de elime geçti..
resimler çok büyük çıkarsa sağ tuşla url adrese giderseniz küçültür, ilk defa resim eklediğimden affola:))
özellikle mel ile giallo arasında kalanlar için belki yararı olur diye resimleri ekliyorum..gerçi florasan ışıkta sıfır makyaj ama yarın gün ışığında da çeker koyarım resimleri.. belki daha açıklayıcı olur..

soldaki solotica sağdaki giallo... giallo boyanışı güneş ışını gibi, solotica ise daha random ve noktalı..

giallo .. soloticaya mele göre sarı rengi daha belirgin olmasına rağmen gözde direk yeşile dönüyor.. canlı bir renk oluşuyor ama makyaj yapınca da ağır duruyor açıkçası.. lens olduğu ancak dibine girince anlaşılıyor.. orta kısmı daha geniş ama genel olarak daha dar kalıyor gözde... yani ortada kendi göz rengin daha belirgin ancak kendi gözünün haresi varsa o açıkta kalıyor.. yani haresiz bir göz sahibi iseniz sakın denemeden almayın derim ben..

solotica melin yapısı daha ince ve yumuşak, ve açıkçası dibine de girsen anlamıyorsun lens olduğunu..orta boşluk kendi göz renginizi pek açıkta bırakmadığından tercih edilebilir,genel çapı da giallodan daha büyük,gözünüzü tamamen kaplıyor.. bu da hare olsun isteyenler için "hidrocor asla!!" dedirtiyor.. verdiği renk açıkçası daha pastel gibi, gündelik hayatta makyaj yapmıyorsanız uzak durun derim ben,yoksa yüzünüzü çok soldurur..

kısacası makyaj kullanıyorsanız mel, kullanmıyorsanız giallo derim ben..
bir de koyu renk gözler de meli tercih etmeli yoksa gialloda orta kısım biraz rahatsız eder..

bana sorarsanız benim göz rengim biraz değişken.. orta kısım açık kahverengi,etrafı koyu yeşil.. bazen de tamamen açık kahve, içinde yeşillikler var ama güzel bi yeşil diil, aptal bi renk, bozulmaya yüz tutmuş maydonoz gibi:)) en azından haresi çok belirgin..:))

gündelik hayatta pek makyaj yapmıyorum,ve açık tenli olduğumdan sanırım tercihim giallo olacak, ama yarın bir kez daha deneyeceğim melleri, zaten yakışmazsa satıcam..

detaylı bir şekilde giallo mel karşılaştırması yapıp bizi aydınlattığın için teşekkür ederim periatis..
ben de geçmiş senelerde giallo kullanmıştım ancak hiç memnun kalmadım..benim gözlerim orta kahve..ve kahvemin tonu sarı da kızıl da içeriyor..gialloyu taktığımda pupil çok fena kendini belli edip göz renginin genel estetiğini bozuyordu...ortası kızıl kahve kenarları sapsarı bir göz rengi oluyordu...hani açık renk mi olayım koyu renk mi olayım kararsızlığı yaaşyan karektersiz bir renk durmuştu bende...hiçbir zaman fıstık yeşili olmadılar..paslı bir yeşildi...ya asker yeşili yada küflenmiş limon benzeri renk duruyordu gözümde (giallo kullanan varsa alınmasın bendeki duruşu aynen öyleydi başka türlü izah edemiyorum) giallonun haresiz oluşu konusunda sıkıntı da yaşadım..renk doğal gibi olmasına rağmen insanlar lens olduğunu anlıyorlardı..şu an hidrocor kullanıyorum..kullandığım renk sarı bir lens değil ama bence rainbow elite linelar hidrocorun tırnağı olamaz..diğer markaların haresiz serilerinden çok rahatsız olan ben, haresiz olan bir lensten ilk defa rahatsız olmadım hidrocorda..giallolar doğal gibi görünen ancak makyaj isteyen ve sıkıcı bir renkti..2. kez almadım bile..hatta süresi dolmadan sıkılıp attım...ten rengim de sarımsı buğday olduğu için sarı tonlu tene sarı lens gitmiyor bunu anladım ben...ancak porselen beyazı bir tene..belki de esmer bir tene daha güzel gidebilir..benim gibi açık buğday sarı tenler böyle sarı lensleri düşünmesin..düşünüyorsa da en azından dışı koyu hareli olanından alsınlar ki bir parça dengelesin o koyu hare....giallolar canlandırmak yerine daha da solduruyor..belki bu görüşlerim de bazı arkadaşlara yardımcı olabilir..

Son düzenleme:

cnm o senin güzelliğin sağol ama lens şart şimdi düğünüm var yaza,imaj değişikliği olsun yani

kesinlikle elite line ve hidrocor konusunda haklısın.. hidrocorlar gözde o kadar rahat ve ince ki eminim yatağa girince lenslerini çıkarmadığını hatırlayıp koştur koştur banyoya giden çok kişi vardır..
ama bu renk ve doğallık konusunu ten rengi-göz rengi-saç rengi ve "lenslerin yıl bazında serisi" çok değiştirebiliyor sanırım.. senin dediğin gibi aslında bu sarı lensler her ne kadar doğallığından tercih edilse de kesinlikle yüzü soldurma ihtimali yüksek, en azından bir gözaltı kapatıcısı,bir rimel ve bir allık gerektiriyor.. (

Nil bloğunu inceledimde,sende bir megan foz havası sezdim yeni seri topazioda megan foxun göz renginden sana çok yakışacağından eminim,tabiki cristallerin kadar doğal olacağını bekleme ama imaj deiştirmek için düşünebilirsin sende topazio

alceste benim albümümde grafite resimlerim var canım charm grafite,bak istersen bende koyu gözlüyüm,doğallık ist,iyorsan tam opak seri koyu gözlerde fazla belirg,inler bana göre,naçizane fikrim..ama bu daha çok senin lensten beklent,ine bağlı:)[/QUOTE]

nilcim göremiyorum albümünü,arkadaş olarak biririmzde olmadığımız için olabilir mi?

whiskeycim hıdrosummer azuulaar 15 günde geliyor :)
bery canım hoşgeldin nerelerdeydin özledik:)
sevgili morrisona katılıorum lenslerin rengini tek değiştirmeyen solusyon solocare aqua tavsiye ederim:)
periatis canım giallonun yeşili daha canlı ama meller çok daha doğal bence sen mel yerine verde alsaydın eminim çok çok daha begenecektin verdeleri verde gialloya daha yakın soloticada ...

evet gialloyu da kullanmış birisi olarak yeşil tonları içinde en çok verdeden memnun kaldım ben de..mel rengine karşı pek sıcak bakmayışımın sebebi periatis arkadaşımızdaki gibi renkle ilgili şikayetin olabileceğini tahmin edişimden ötürüydü...giallo hem insanı solduruyor küflü bir rengi var..üstelik hiç de adlandırıldığı gibi kimsede tam fıstık yeşili durduğunu da görmedim paslı küflü bir renk...hem de pupil geçiş rengi çok sertti (gözüm koyu kahve olmamasına ve güneşte çok açılan bir kahve olmasına rağmen) verde ise bazen güneş vurduğunda falan fıstık yeşili dedikleri renge daha bir benziyor gibi...genel olarak çimen yeşili duruyor verdeler gözü çok fazla açmıyor ancak renklendirmesi çok güçlü...açmaktan ziyade yoğunlaştırma derinlik katma yönü daha baskın...
canlı yeşil tonlamalı kahve gözlere de hep bayılmışımdır..freshlook dimensions sea green rengine de içim gidiyordu ama hem aylık lense göre çok pahalılar hem de freshlook çapı bana büyük geliyordu...o tarz bir renk veren yıllık lensin hayalini kuruyordum neyseki verde imdadıma yetişti hem sea green a göre çok daha canlı..o özendiğim lens bile yanında sönük kaldı tekrar baktım da resimlerine..

( açıkçası mellerde özellikle makyaj yaptığım günler için çok güzeller, ama bende solotica olmuyor anlaşılan( arkadaşım farketti, benim dikkatimi çekmemişti, belki resimlerde de bellidir,resmen lens benim gözümden taşıyo..

şu gialloların daha yumuşağını yapsalar ya, ben de rahat rahat kullansam!!! en fazla 5-6 saat sonra ya batıyo ya bulanık görmeye başlıyorum giallolarda.. şu an bir çözüm yok ama lens kullanmaktan asla vazgeçmem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…