- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.821
Melek sende bu üçlü opak seri çok güzel duruyor canım meleğin topazioları son seri mavi ağırlıkda olanlardan..
melek ablaaaaaaaaaa muhteşemmmm3'lü opak serinin bu kadar yakıştığı biri dah görmedim senden cesaret alıyorum ama herkes kötüleyince vazgeçiyorum Verde marine için yazılan yorumlarada teşekkür ediyorum kızlar biraz daha araştırim ben en iyisi bi türlü karar veremedim
hatich sağolsun =))))))kararım kesin nc quartzodur.oh!=)
sevgılı whiskey,nil,brownı ve akıtra guzel yorumlerınız ıcın cokkk tesekkur ederım. bende cok sevdım yenı serı topzıları cok guzel bır mavı. nılcım ben 32 yasındayım abla dıyebılırsın :):):):)::):
NİL ben sana charme grafiteyi dah çok yakıştırıyorum ama o badem gözlerine cristalde çok güzel olmuş ben en çok tersini beğendim güle güle kullan
melek'çim diyim ben,bende 32 yaşındayım çünkü:)
opak serinin en güzel durduğu 2 hatun var bu arada yenileyim sevgili okypete'yi es geçmemek gerek,aklıma gelmişken belirteyim,harika taşıyor her lensi o da 3lü opak seride de onda harikalar yaratıyor ve sevgili melek sende de aynı,sizlerde ki hoşluk ve doğallığı 3lü opak seride yakalamak zor:)sanırım opak seriyani bence ela gözlerde hoş ve doğal oluyor en son wishkey de gördüm oda çok ii taşımıştı...koyu gözlerde opak lensler doğal olmuyor bana göre
NILCIM COK TESEKKUR EDERIM. CRISTELLERDE SENIN GOZUNDE COKK HARIKA DURMUS. DOGALLIGI TARTISILMAZ. KAS YAPINDA COK GUZEL BU ARADA.
brownicim, verde marine leri cok merak ediyordum bilgi verdgin için cok teşekkür ederim sayende gidip denemek elzem oldu bu ara renkli bir lens istegim var umarım begenir ve alırım. eczereye muhtemelen ynlış yadım şimdiden özür=)) grafitelerinigüzel gunlerde kullanamnı dilerim fakat benim bilgisayrımdan mıdır nedir bilmiyorum ama renk bana biraz morumsu geldi, bilmiyorum dedigim gibi bilgisayar kaynaklı olabilir.
paschar eğer denersen rica etsem fotoda çekebilirmisin ? bende merak ediyorum
whiskeycim cnm senin kendi gozlerin cok guzel eminim makyaj da cok yakisiordur lens takmasan da olur hic o yuzden uzulme lensler olmazsa bileki bence crystal sen de cok guzel olmustu. sanslisin goz tabanin acik guzel kaynasior lensler. elbet icine sinen bir lens bulucaksin bence cnm
detaylı bir şekilde giallo mel karşılaştırması yapıp bizi aydınlattığın için teşekkür ederim periatis..
ben de geçmiş senelerde giallo kullanmıştım ancak hiç memnun kalmadım..benim gözlerim orta kahve..ve kahvemin tonu sarı da kızıl da içeriyor..gialloyu taktığımda pupil çok fena kendini belli edip göz renginin genel estetiğini bozuyordu...ortası kızıl kahve kenarları sapsarı bir göz rengi oluyordu...hani açık renk mi olayım koyu renk mi olayım kararsızlığı yaaşyan karektersiz bir renk durmuştu bende...hiçbir zaman fıstık yeşili olmadılar..paslı bir yeşildi...ya asker yeşili yada küflenmiş limon benzeri renk duruyordu gözümde (giallo kullanan varsa alınmasın bendeki duruşu aynen öyleydi başka türlü izah edemiyorum) giallonun haresiz oluşu konusunda sıkıntı da yaşadım..renk doğal gibi olmasına rağmen insanlar lens olduğunu anlıyorlardı..şu an hidrocor kullanıyorum..kullandığım renk sarı bir lens değil ama bence hidrocorlar rainbow elite line ın tırnağı olamaz..diğer markaların haresiz serilerinden çok rahatsız olan ben, haresiz olan bir lensten ilk defa rahatsız olmadım hidrocorda..giallolar doğal gibi görünen ancak makyaj isteyen ve sıkıcı bir renkti..2. kez almadım bile..hatta süresi dolmadan sıkılıp attım...ten rengim de sarımsı buğday olduğu için sarı tonlu tene sarı lens gitmiyor bunu anladım ben...ancak porselen beyazı bir tene..belki de esmer bir tene daha güzel gidebilir..benim gibi açık buğday sarı tenler böyle sarı lensleri düşünmesin..düşünüyorsa da en azından dışı koyu hareli olanından alsınlar ki bir parça dengelesin o koyu hare....giallolar canlandırmak yerine daha da solduruyor..belki bu görüşlerim de bazı arkadaşlara yardımcı olabilir..
whiskeycim hıdrosummer azuulaar 15 günde geliyor :)
bery canım hoşgeldin nerelerdeydin özledik:)
sevgili morrisona katılıorum lenslerin rengini tek değiştirmeyen solusyon solocare aqua tavsiye ederim:)
periatis canım giallonun yeşili daha canlı ama meller çok daha doğal bence sen mel yerine verde alsaydın eminim çok çok daha begenecektin verdeleri verde gialloya daha yakın soloticada ...
whiskeycim hıdrosummer azuulaar 15 günde geliyor :)
bery canım hoşgeldin nerelerdeydin özledik:)
sevgili morrisona katılıorum lenslerin rengini tek değiştirmeyen solusyon solocare aqua tavsiye ederim:)
periatis canım giallonun yeşili daha canlı ama meller çok daha doğal bence sen mel yerine verde alsaydın eminim çok çok daha begenecektin verdeleri verde gialloya daha yakın soloticada ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?