Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

anlıyorum periatiscim demekki soloticanın çapı sana uygun değil macig top renginin verdesini düşünmezmisin macig toplarda brezilyada üretiliyor hem çap seçeneği var hemde soloticalar kadar rahat..,

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Kızlar bu NC Crystal-Flashlı...Gri-Yeşil duruyor gün ışığında da... Yalnız şöyle bir durum söz konusu, sol gözümde inanılmaz kaşınma-batma arası bir rahatsızlık yarattı, böyle durumlar yaşayanlar var mı acaba Ve ne yapıyorsunuz bu tarz anlarda??? Lens kabıyla falan mı dolaşmalı bilemedim

tia çok yakışmış crystaller gerçekden ama lensde protein birikmiş olabilir buda gözüne rahatsızlık verebilir ne zamandır kullanıyorsun?
sevgili güneş sana katılıyorum verde özellikle açık tabanda harika duruyor

Son düzenleme:
tia çok yakışmış crystaller gerçekden ama lensde protein birikmiş olabilir buda gözüne rahatsızlık verebilir ne zamandır kullanıyorsun?
Çok teşekkürler ederim:)) Hem yorum ve hem cevap için:))
Yeni, ilk kullanışımda yaşadım bu sorunu... Acaba B&L solüsyonla ilgisi olabilir mi??? Daha iyi birşey mi almalı acaba?

Çok teşekkürler ederim:)) Hem yorum ve hem cevap için:))
Yeni, ilk kullanışımda yaşadım bu sorunu... Acaba B&L solüsyonla ilgisi olabilir mi??? Daha iyi birşey mi almalı acaba?

kesinlikle solusyonun çok büyük etkisi var renu b&l solusyonlar pek soloticalara göre değil ben ya solocareaqua öneriyorum yada souflon all in one light hassas gözler için olan yumuşak lenslerin bakımını yapan bir solusyon uygun olur ..Birde protein birikmesi olursa o sorunu yaşarsın normalde çok rahattır soloticalar

Kızlar bu arada albüme Crystal'in daha yakından fotosunu da koydum, merak edenler oradan da bakabilirler...

AAAA(( Çok teşekkürler, hemen o solüsyonlardan birini edineyim...

Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim :)

Ben açık olan saç rengimi koyuya çevirdiğimden beri giallolarımı kullanamaz oldum. Renk direkt kahveye döndü hatta lens aldığım yere götürdüm çok ilginç sizin gözünüzde lensin esas renginden eser yok dedirttim! Mel kullanmaya başladım şimdi açıkçası gialloya göre daha yumuşak daha rahat.
Çok zor bir göz rengim var herkeste doğal duran lens bende burdayım diyebiliyor. Ne açık ne koyu kahve rengi. Mel serisinde benim gözümde doğal duracak mavimsi biraz daha açık bir renk yok. Önerebileceğin bir marka olabilir mi acaba ?

Bir de genel olarak sormak istiyorum simsiyah bir lensim olsun istiyorum şöyle kömür karası :)
Siyah lens hiç rastlamadım eminim bileniniz vardır. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

tşk ederim wishkey ama opak seriler bende doğal olmaz ve canlı olurlar,ben bariz parlak renkler kullanamam çok tşk ederim ama önerine

nilcim göremiyorum albümünü,arkadaş olarak biririmzde olmadığımız için olabilir mi?[/QUOTE]

albümüm herkese açık canım ,profil sayfama girince albüm kısmından bakabilirsin

kızlar solotica nc mel ile bu rengi elde edebilir myiim?gözlerim koyu kahve

http://www.urbanmusicdirect.com/wp-content/uploads/2009/10/jennifer_lopez400.jpg

bu canım daha çok osolotıca ocre tonu,mel yeşil oluyor koyu gözde ve sarılık olmuyor,albümümde ns mel de var bakarsan fikrin olur... :)

teknolog charm mel'e benziyor rihannaın gözleri ama gözü gözde charm melde bu ton elde edilemez bence

Son düzenleme:

Harika durmuş çok beğendim tam istediğim rengi anlatmakta zorlanırken ilaç gibi geldi.
Özellikle gece kullanmak için böyle bir renge ihtiyacım var. Mel e alternatif renk arıyorum :)

şimdi görebildim nilcim,çok teşekkür ederim.graffiteler bana çok fazlasıyla mavi geliyo.benim istediğim mavi yeşil gri tonlarda,çok şey istiyorum değil mi

şimdi görebildim nilcim,çok teşekkür ederim.graffiteler bana çok fazlasıyla mavi geliyo.benim istediğim mavi yeşil gri tonlarda,çok şey istiyorum değil mi

canım isteklerin normal ,hepimizin var böyle istekleri inan ....
grafite charm serisi koyu mavi canım gece ise lacivert..açık değil ...

arkadaşlar cristallere resimlerime bakar mısınız?bazen böyle aqua oluyorlar gün içindede aynada farkediyorum ,yakalamışken paylaşmak istedim ..

http://img25.imageshack.us/img25/4146/82736796.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…