- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.841
( açıkçası mellerde özellikle makyaj yaptığım günler için çok güzeller, ama bende solotica olmuyor anlaşılan ( arkadaşım farketti, benim dikkatimi çekmemişti, belki resimlerde de bellidir,resmen lens benim gözümden taşıyo..
şu gialloların daha yumuşağını yapsalar ya, ben de rahat rahat kullansam!!! en fazla 5-6 saat sonra ya batıyo ya bulanık görmeye başlıyorum giallolarda.. şu an bir çözüm yok ama lens kullanmaktan asla vazgeçmem:))
kızlar solotica nc mel ile bu rengi elde edebilir myiim?gözlerim koyu kahve
http://www.urbanmusicdirect.com/wp-content/uploads/2009/10/jennifer_lopez400.jpg
Çok teşekkürler ederim:)) Hem yorum ve hem cevap için:))tia çok yakışmış crystaller gerçekden ama lensde protein birikmiş olabilir buda gözüne rahatsızlık verebilir ne zamandır kullanıyorsun?
Çok teşekkürler ederim:)) Hem yorum ve hem cevap için:))
Yeni, ilk kullanışımda yaşadım bu sorunu... Acaba B&L solüsyonla ilgisi olabilir mi??? Daha iyi birşey mi almalı acaba?
kesinlikle solusyonun çok büyük etkisi var renu b&l solusyonlar pek soloticalara göre değil ben ya solocareaqua öneriyorum yada souflon all in one light hassas gözler için olan yumuşak lenslerin bakımını yapan bir solusyon uygun olur ..Birde protein birikmesi olursa o sorunu yaşarsın normalde çok rahattır soloticalar
KOYU KAHVE GÖZDE BU RENK NASIL ELDE EDİLİR KIZLARR??
arkadaşlar 1 yıldır giallo kullanıyordum, denemek için mel aldım.. az önce de elime geçti..
resimler çok büyük çıkarsa sağ tuşla url adrese giderseniz küçültür, ilk defa resim eklediğimden affola:))
özellikle mel ile giallo arasında kalanlar için belki yararı olur diye resimleri ekliyorum..gerçi florasan ışıkta sıfır makyaj ama yarın gün ışığında da çeker koyarım resimleri.. belki daha açıklayıcı olur..
soldaki solotica sağdaki giallo... giallo boyanışı güneş ışını gibi, solotica ise daha random ve noktalı..
giallo .. soloticaya mele göre sarı rengi daha belirgin olmasına rağmen gözde direk yeşile dönüyor.. canlı bir renk oluşuyor ama makyaj yapınca da ağır duruyor açıkçası.. lens olduğu ancak dibine girince anlaşılıyor.. orta kısmı daha geniş ama genel olarak daha dar kalıyor gözde... yani ortada kendi göz rengin daha belirgin ancak kendi gözünün haresi varsa o açıkta kalıyor.. yani haresiz bir göz sahibi iseniz sakın denemeden almayın derim ben..
solotica melin yapısı daha ince ve yumuşak, ve açıkçası dibine de girsen anlamıyorsun lens olduğunu..orta boşluk kendi göz renginizi pek açıkta bırakmadığından tercih edilebilir,genel çapı da giallodan daha büyük,gözünüzü tamamen kaplıyor.. bu da hare olsun isteyenler için "hidrocor asla!!" dedirtiyor.. verdiği renk açıkçası daha pastel gibi, gündelik hayatta makyaj yapmıyorsanız uzak durun derim ben,yoksa yüzünüzü çok soldurur..
kısacası makyaj kullanıyorsanız mel, kullanmıyorsanız giallo derim ben..
bir de koyu renk gözler de meli tercih etmeli yoksa gialloda orta kısım biraz rahatsız eder..
bana sorarsanız benim göz rengim biraz değişken.. orta kısım açık kahverengi,etrafı koyu yeşil.. bazen de tamamen açık kahve, içinde yeşillikler var ama güzel bi yeşil diil, aptal bi renk, bozulmaya yüz tutmuş maydonoz gibi:)) en azından haresi çok belirgin..:))
gündelik hayatta pek makyaj yapmıyorum,ve açık tenli olduğumdan sanırım tercihim giallo olacak, ama yarın bir kez daha deneyeceğim melleri, zaten yakışmazsa satıcam..
Nil bloğunu inceledimde,sende bir megan foz havası sezdimyeni seri topazioda megan foxun göz renginden sana çok yakışacağından eminim,tabiki cristallerin kadar doğal olacağını bekleme ama imaj deiştirmek için düşünebilirsin sende topazio
alceste benim albümümde grafite resimlerim var canım charm grafite,bak istersen bende koyu gözlüyüm,doğallık ist,iyorsan tam opak seri koyu gözlerde fazla belirg,inler bana göre,naçizane fikrim..ama bu daha çok senin lensten beklent,ine bağlı:)
kızlar solotica nc mel ile bu rengi elde edebilir myiim?gözlerim koyu kahve
http://www.urbanmusicdirect.com/wp-content/uploads/2009/10/jennifer_lopez400.jpg
yeni topazionun bendeki duruşu.bide kaymasa biri hanyada diğeri konyada gözümü kırpmamak için zor tutuyom kendimi.ama kuruyo gözüm kırpmayınca mecbur kırpıyorum.Arzu ablacım eski seri topazio bulabilirmiyiz bana ? yani 2010 haziranda satılanlar filan çok güzeldi
şimdi görebildim nilcim,çok teşekkür ederim.graffiteler bana çok fazlasıyla mavi geliyo.benim istediğim mavi yeşil gri tonlarda,çok şey istiyorum değil mi
http://img18.imageshack.us/img18/9272/1072hda5h9hy.jpg
istediğim koyu kahve gözde bu renk kızlar.ay çok mutluyum,iyi ki zamanında bu siteye üye olmuşum,çok yardımcı oluyor yoksa asla denemeden almaya kalkışmazdım=)
canım bu eski seri quartzo,bazı arkadaşlarımız da yana yakıla arıyorlar bu seriyi hatta...http://img18.imageshack.us/img18/9272/1072hda5h9hy.jpg
istediğim koyu kahve gözde bu renk kızlar.ay çok mutluyum,iyi ki zamanında bu siteye üye olmuşum,çok yardımcı oluyor yoksa asla denemeden almaya kalkışmazdım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?