Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

KOYU KAHVE GÖZDE BU RENK NASIL ELDE EDİLİR KIZLARR??

sevgili TEKNOLOG bu güzel rengi eğer gözlerin çok koyu kahveyse bütün soloticaları ve türkiyedeki lensleri denemiş biri olarak koyu kahve gözde bu rengi tutturmak imkansız en yakını ise charm mel olabilir

canım senin gözlerin ne renkti ben koyu kahve gözüme göre yorum yaptım çnkü yanlış yönlenme aman.. :) en iyisi deneyip almak bence de 1yıl boyunca kullanacağın bir lensi deneyip almak en rahatlatıcı yöntem bence imkanın varsa dene ancak öyle karar verebilirsin çnkü gözün yapısına içindeki en minik bir renk tonuna göre lensler herkeste farklı duruyor..ama söyle diyim verde marine turkuaz yeşilli mavili bir renk yani lense bakınca bu renk mavi ya da yeşil demiyosun bende doğal durdu diyemem ama rengini çok beğeniyorum nedense çok tatlı bir renk gece dışarı gezmelerinde çok hoş durur bence gzl bir makyajla ama günlük kullanım için düşünoyr ve doğal dursun diyorsan düşünme bence cnm..

sevgili PERIATIS bence rainbowlar 10kat daha doğal ve güzel durmuş bu resimlerde gördüüğüm kadarıyla aşırı beğendim ztn rainbowun yapısı çok doğal damarsız ve dokusu çok doğal bir lens ama işte pupil boşluğu çok fazla büyük..çok güzel yazmışsın aynen katılıyorum yazdıkalrına ama bir kısmı hariç aptal bir renk değil şahane bir renktir o eminimki kendi gözünün rengi :)) enchanger deniyordu sanırım renkli gözler için onlar var özellikle acuve ya da adore da olabilir tam hatırlayamadım ama bu markaların enchanger larına bir bak aşırı doğal ötesi duruyor renkli gözlerde.. bir de nacizane bence senin gibi çok açık renk gözlü arkadaşlar rainbow düşünebilirler çok güzel gerçekten ama koyu gözlerde felaket oluyor :) bir de soloticalar çok daha rahat rainbowlardan bu da bir eksisi tabi..açık renkli tenine mavi tonları neden düşünmüyorsun çok yakışır bence dediğim enchangerlar adını kesin yanlış yazıyorum kusura bakma :)) işte o lenslerin ben yeşil gözlü bir kişi de aqua rengini gördüm muhteşemdi ve direk kendi gözü gibiydi..

Son düzenleme:

bir de neden giallo kullanıyorsun cnm fantasy line green tavsiye ederim yeşil tonu istiyorsan açık renk gözde aşırı doğal ve güzel bir rengi var.. ah çok kıskanıyorum böyle güzel gözleri vala nazar değmesin keşke bnm de gözlerim açık renk olsaydı heleki masmavi şöylee ühühüü

anlıyorum periatiscim demekki soloticanın çapı sana uygun değil macig top renginin verdesini düşünmezmisin macig toplarda brezilyada üretiliyor hem çap seçeneği var hemde soloticalar kadar rahat..,

düşünüp bi araştırayım madem, neden olmasın:)?

ben de ilk kullanmaya başladığımda sarışındım,giallolar kesinlikle daha farklı yansıyorlardı,daha açık bir renkti.. saçlarımı kendi rengine çevirdiğimde daha yeşil yansıdılar.. bunun sebebi yarı opak olması sanırım..
daha açık mavimsi dersen,galiba ice olabilir.. bir de beyaz lensler vardı, yurtdışından bi forumda okumuştum,resimlerini de koymuşlardı,bulursam bi (ç)alıntı yapayım sana..mel-giallo nasıl sarı tonuysa onlar da beyaz tonu oluyor.. göze göre mavi ile mavi-yeşil renkler arasında yansıma veriyor..hem yarı opak olduğundan daha doğal duruyorlar, hem de yumuşak oluyorlar..
ayrıca da siyah lens de var,hatta bir ara popçu gülşen kullanıyordu..bi bakayım, marka bulursam yazarım..

mavi düşünüyorum-düşünmüyorum arası bir durumdayım.. gözlerim koyu olsa direk maviyle başlardım heralde lens kullanmaya ama özellikle gün içerisinde gözüme ışığı yedim mi o pupil boşluklarından açık kahve-bal-yeşil vb renkler çıkıp da ben buradayım diyecek diye uzak durmaya çalışıyorum..

benim kendi gözlerim de bunlar arkadaşlar,dün akşam az bir florasan ışık altında çektim, siz gün ışığında özellikle güneşte ne hale geleceğini tahmin edersiniz.. bu arada makyajsız fotolar için kusura bakmayın, bi ara makyajlı-en azından bakımlı foto koyabilirim inşallah,bu tembellikle zor ama...:)) insan kalkıp çıkmadan önce makyaj yapmaya üşenir mi yaaa!!

canım sana ufak bir önerim olucak...sen de benim gibi az makyaj yapan veya makyaja üşenen biriysen ve lensin rengi yüzüme canlılık katsın istiyorsan ve de çok cart renk olmasın diyorsan sana renk olarak menekşe rengi lensi önerebilirim..artık hangi markayı tercih edersin bilmem ama menekşe rengi bu durum için birebir bence...hele de direkt mavi olan bir lensten çekiniyorsan maviden alabileceğin hevesi bunla da alabilirsin...bende şu an direkt mavi olan bir lens var ama açıkcası menekşe renginin verdiği tadı vermiyor...

özellikle sarımsı tenlerde menekşe rengi çok güzel duruyor..tek başına makyaj yerine de geçebiliyor..eskiden çalıştığım dönemlerde sadece menekşe rengi lens takıp işe gittiğim ve kimsenin bakımsız olduğumu anlamadığı çok olmuştur..bu da bi itiraf olsun benden lensi takıp dudağıma parlatıcı sürüyordum hepsi o kadar..ama holywood yıldızları gibi görünüyordum
eğer rainbowun pupilinden rahatsız olmam diyorsan rainbowun menekşe rengini kullanmıştım çok güzeldi..fakat çok açık renk..fikir olması için buraya koyayım sana :) resimde makyajsızım ama menekşe renginin sarı tenle nasıl uyum sağladığını ve canlı gösterdiğini görebilirsin...menekşe rengi gerçekten renk ve canlılık veriyor..keşke solotica da menekşe rengi çıkarsa da alsam..

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Harika durmuş çok beğendim tam istediğim rengi anlatmakta zorlanırken ilaç gibi geldi.
Özellikle gece kullanmak için böyle bir renge ihtiyacım var. Mel e alternatif renk arıyorum :)

teşekkürler cnm benim taban rengim çok açık yalnız,
bu renk solotica topazio cnm

merhaba arkadaşlar ben ilk kez lens almak istiyorum yeşil tonlarını seviyorum benim göz rengim çok koyu kahve hangi marka yeşil tonu bende güzel durur acaba ? yardımcı olabilirmisiniz ?

solotica lens almak istiyorum ama şuanda fiyatı ne kadar hiç bilmiyorum..farklı sitelere baktım ve farklı farklı fiyatlarla karşılaştım..vetman senden almayı düşünüyorum lensi..aşağı yukarı fiyatı hakkında bilgi verir msin

canım Brezilya soloticalarını Türkiyede en uygun fiata sahibinden comda soloticaarzu dükkanımda satıyorum .
Kargo fiyatı dahil olmak üzere cor serisi 145 tl charm serisi 165tl natural colours serisi 175 tl dir .Bu bir çiftin fiyatıdır daha ucuza gördüklerin tek şişe yani tek göz için olan fiyatlar:)ı örneğin 90 tl gördüğün tek şişenin fiyatı tek şişe tek göz için tabiki tek alamayacağına göre o fiyat ikiye katlanıyor..

oraletcim dün sana özelden mesajına cevap vermek istedim ama mesaj kutun doluydu veremedim tam olarak göz rengin nasıl canım açıkımı koyumu orta kahverengimi ?

oraletcim dün sana özelden mesajına cevap vermek istedim ama mesaj kutun doluydu veremedim tam olarak göz rengin nasıl canım açıkımı koyumu orta kahverengimi ?

Merhaba vetmancım ben mailini aldım aynı şekilde sana gönderirken mesaj kutun dolu olduğu için (bu yoğunlukta şaşmamak gerek :) ) atamamıştım sonra gönderildi diye uyarı geldi. Ulaşmamış iyi oldu yazdığın.

Canım benim göz rengim tam olarak ne çok açık ne çok koyu yani orta kahve.

Muhtemelen lens alt zemini için en zor renk

Sağol canım seninkinden biraz daha açık sanıyorum (lens takmaktan göz rengini unutan var mı acaba benim gibi :))) )

Şu an lens var gözümde akşam çıkarır çıkarmaz resim çekip ekleyeceğim.

Ve senin lensini de listeye dahil ettim. Duruşunu beğendim cart mavi değil hemde oturmuş :)

geçenlerde balıkesirde bir arkadaşla görüştüm quartzo alıcaktı kendisi tesadüf elimdeki bütün renkleri denettim gözleri senin gibi ne çok açık nede çok koyu orta kahve arası grafite denettim o kadar güzel durduki anlatam özellikde orta kahverengi göze grafite muhteşem duruyor kız quartzo alıcaktı ama grafiteyede beraber hayran kaldıkk benden daha güzel durdu grafite kendisinde...ışıl ışıl damarsız doğal göz gibi bir mavi elde ettik:)grafite kesinlikle öneririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…