- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.861
KOYU KAHVE GÖZDE BU RENK NASIL ELDE EDİLİR KIZLARR??
sevgili TEKNOLOG bu güzel rengi eğer gözlerin çok koyu kahveyse bütün soloticaları ve türkiyedeki lensleri denemiş biri olarak koyu kahve gözde bu rengi tutturmak imkansız en yakını ise charm mel olabilir
brownicim, verde marine leri cok merak ediyordum bilgi verdgin için cok teşekkür ederim sayende gidip denemek elzem oldu bu ara renkli bir lens istegim var umarım begenir ve alırım. eczereye muhtemelen ynlış yadım şimdiden özür=)) grafitelerinigüzel gunlerde kullanamnı dilerim fakat benim bilgisayrımdan mıdır nedir bilmiyorum ama renk bana biraz morumsu geldi, bilmiyorum dedigim gibi bilgisayar kaynaklı olabilir.
canım senin gözlerin ne renkti ben koyu kahve gözüme göre yorum yaptım çnkü yanlış yönlenme aman.. :) en iyisi deneyip almak bence de 1yıl boyunca kullanacağın bir lensi deneyip almak en rahatlatıcı yöntem bence imkanın varsa dene ancak öyle karar verebilirsin çnkü gözün yapısına içindeki en minik bir renk tonuna göre lensler herkeste farklı duruyor..ama söyle diyim verde marine turkuaz yeşilli mavili bir renk yani lense bakınca bu renk mavi ya da yeşil demiyosun bende doğal durdu diyemem ama rengini çok beğeniyorum nedense çok tatlı bir renk gece dışarı gezmelerinde çok hoş durur bence gzl bir makyajla ama günlük kullanım için düşünoyr ve doğal dursun diyorsan düşünme bence cnm..
arkadaşlar 1 yıldır giallo kullanıyordum, denemek için mel aldım.. az önce de elime geçti..
resimler çok büyük çıkarsa sağ tuşla url adrese giderseniz küçültür, ilk defa resim eklediğimden affola:))
özellikle mel ile giallo arasında kalanlar için belki yararı olur diye resimleri ekliyorum..gerçi florasan ışıkta sıfır makyaj ama yarın gün ışığında da çeker koyarım resimleri.. belki daha açıklayıcı olur..
soldaki solotica sağdaki giallo... giallo boyanışı güneş ışını gibi, solotica ise daha random ve noktalı..
giallo .. soloticaya mele göre sarı rengi daha belirgin olmasına rağmen gözde direk yeşile dönüyor.. canlı bir renk oluşuyor ama makyaj yapınca da ağır duruyor açıkçası.. lens olduğu ancak dibine girince anlaşılıyor.. orta kısmı daha geniş ama genel olarak daha dar kalıyor gözde... yani ortada kendi göz rengin daha belirgin ancak kendi gözünün haresi varsa o açıkta kalıyor.. yani haresiz bir göz sahibi iseniz sakın denemeden almayın derim ben..
solotica melin yapısı daha ince ve yumuşak, ve açıkçası dibine de girsen anlamıyorsun lens olduğunu..orta boşluk kendi göz renginizi pek açıkta bırakmadığından tercih edilebilir,genel çapı da giallodan daha büyük,gözünüzü tamamen kaplıyor.. bu da hare olsun isteyenler için "hidrocor asla!!" dedirtiyor.. verdiği renk açıkçası daha pastel gibi, gündelik hayatta makyaj yapmıyorsanız uzak durun derim ben,yoksa yüzünüzü çok soldurur..
kısacası makyaj kullanıyorsanız mel, kullanmıyorsanız giallo derim ben..
bir de koyu renk gözler de meli tercih etmeli yoksa gialloda orta kısım biraz rahatsız eder..
bana sorarsanız benim göz rengim biraz değişken.. orta kısım açık kahverengi,etrafı koyu yeşil.. bazen de tamamen açık kahve, içinde yeşillikler var ama güzel bi yeşil diil, aptal bi renk, bozulmaya yüz tutmuş maydonoz gibi:)) en azından haresi çok belirgin..:))
gündelik hayatta pek makyaj yapmıyorum,ve açık tenli olduğumdan sanırım tercihim giallo olacak, ama yarın bir kez daha deneyeceğim melleri, zaten yakışmazsa satıcam..
sevgili PERIATIS bence rainbowlar 10kat daha doğal ve güzel durmuş bu resimlerde gördüüğüm kadarıyla aşırı beğendim ztn rainbowun yapısı çok doğal damarsız ve dokusu çok doğal bir lens ama işte pupil boşluğu çok fazla büyük..çok güzel yazmışsın aynen katılıyorum yazdıkalrına ama bir kısmı hariç aptal bir renk değil şahane bir renktir o eminimki kendi gözünün rengi :)) enchanger deniyordu sanırım renkli gözler için onlar var özellikle acuve ya da adore da olabilir tam hatırlayamadım ama bu markaların enchanger larına bir bak aşırı doğal ötesi duruyor renkli gözlerde.. bir de nacizane bence senin gibi çok açık renk gözlü arkadaşlar rainbow düşünebilirler çok güzel gerçekten ama koyu gözlerde felaket oluyor :) bir de soloticalar çok daha rahat rainbowlardan bu da bir eksisi tabi..açık renkli tenine mavi tonları neden düşünmüyorsun çok yakışır bence dediğim enchangerlar adını kesin yanlış yazıyorum kusura bakma :)) işte o lenslerin ben yeşil gözlü bir kişi de aqua rengini gördüm muhteşemdi ve direk kendi gözü gibiydi..
Son düzenleme: