Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Uzun zamandir takip edemiyorum burayi Kimler lenslendi, begendiler mi begenmediler mi... merak icindeyim :86: Ben aslinda ocak ayinin basinda charm mel siparisi vericektim ama firsat bulamadim dogrusu. Sayfalari ikiser ücer atlarken müthis bi lens gördüm, arkadasin nikini hatirlayamiyorum su an ama lensi cor grafiteydi. Süper dogal durmus cok cok begendim:87: Cor serisine pek sicak bakmiyordum ama aklim takildi simdi bu cor grafitiye. Simdi napicam charm mel mi? Cor grafite mi?

Vetman seninde fikirlerini bekliyorum

baddem cristaller çok güzel durmuş gerçekten ama burda çok açık sanırım flashtan. Gün ışığında da bu kadar açıklar mı?

Benim gözlerim orta kahve bende çok daha koyu gri durmuştu cristal. Gerçi Nilde de çok açık duruyor taban koyuldukça cristal beyazlaşıyor sanırım. Esmerlere de çok yakışıyor bu renk.

Sarı saçlı olanların daha sıcak renkler kullanması gerek değil mi kızlar? Cristal bende:

evet cnm bende çok sarıyım bana crystal çok açık oldu çok soldurdu beni yani.3 kilo allık sürüyodum dışarı çıkmadan önce,ama topaziolar güzeldi.daha koyu daha canlıydı renkleri

Hoşgeldin pinax:)
bence charm melde çok güzel durur sende yanlız nacizane fikrim sende daha önce charm ocre vardı ve charm ocre ile charm mel hemen hemen aynı duracak çok fazla bir renk farkı olmayacak aralarında o yüzden bence cor grafite alsan daha çok begenirsin diye düşünüyorum:)

çok teşekkürler
bu ressimde gündüz gün ışığında çekildi ama flash açıkmıydın hatırlamıorum.Bende gri-mavi duruyor koyu bi renk değil çok soft hoş bir renk. bu gün güneşte duruşunu bide normal ortamda duruşunu çeker koyarım.
Sarı saç insanı zaten çok solgun gösteren bi renk makyassız bile olmuyor bencede daha sıcak renklere bakmalısın :)

bu lensin markası ne sizce kızlar ve arzu abla :) ben magıc top.lara benzettim ama bilmiyorum kızın kendi gözü kahverengi yabancı bi forumdan aldım kendi gözünün resmini alamadım niyeyse ama koyu kahve

cnm bikere kalitesi çok düşük,net bişi söylenebilirmi bilmiyorum ama bence damarlı ve kaymış bir lens

Vetmancım teşekkür ederim. Benim göz rengimi inceledim de (numaralı lens kullandığımdan lenssiz hiç durmuyorum) orta renk ama koyuya meyilli. grafite bunu da listeme ekleyeyim. Netten baktım güzel renk umarım senin arkadaşında durduğu gibi doğal bir sonuç elde edebilirim.
Şu anki mevcut lens fiyatların nasıl canım ? :)
İçim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam.

Baddem brchngcr canım ikinizdede crystaller muhteşem durmuş :)güle güle kullanın kızlar..
Brchngrc canımcım bana 6-7 ay önce gelen soloticalar çok daha gri yeşilimsiydi şu an gelenler gri mavi ondanda herkezde aynı durmayabiliyor crystallar ama her nasıl durursa dursun çok doğal bir renk crystaller..

cnm bikere kalitesi çok düşük,net bişi söylenebilirmi bilmiyorum ama bence damarlı ve kaymış bir lens

canım kızın diğer resimlerinide inceledim evet damarlı ve opak bi lens ama rengi çok hoşuma gitti benim merak ettim sophistic yada magıc top diye düşünüyorum

ORALETCİM:)
Kesinlikle grafite muhtelşem bir renk tavsiye ederim herkeze ıce mı grafitemi diye bana hep soruyorlar benim oyum grafiteden yana kesinlikle ıce yerine ıcemint ve crystali tercih ederim sanırım bu yüzden soloticada ıce rengini gereksiz görüp artık üretmeyecek:)
Oraletcim burada fiyat söylemeyeyim ayıp olmasın:) sahibinden comda çanakkaleden verilen ilanlar bana ait dükkanımın adı soloticaarzu oradan bakabilirsin numaralılarda fiyat farkı olmuyor aynı Türkiye ve yurtdışı kargoları bana ait..

Son düzenleme:

Tamam canım ben sayfaları itina ile inceleyeceğim. Fikir içinde teşekkür ederim :)

arkadaşlar sonunda istediğim rengi buldum bugün Quarzo lenslerim geldi yeşil bir renk isteyenlere tavsiye ederimm gerçekten çok güzelll arzucum çok teşekkür ederimmm ilgin için bu ikinci alışverişim oldu ve çok memnunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…