- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.881
baddem cristaller çok güzel durmuş gerçekten ama burda çok açık sanırım flashtan. Gün ışığında da bu kadar açıklar mı?
Benim gözlerim orta kahve bende çok daha koyu gri durmuştu cristal. Gerçi Nilde de çok açık duruyor taban koyuldukça cristal beyazlaşıyor sanırım. Esmerlere de çok yakışıyor bu renk.
Sarı saçlı olanların daha sıcak renkler kullanması gerek değil mi kızlar? Cristal bende:
Uzun zamandir takip edemiyorum burayiKimler lenslendi, begendiler mi begenmediler mi... merak icindeyim :86: Ben aslinda ocak ayinin basinda charm mel siparisi vericektim ama firsat bulamadim dogrusu. Sayfalari ikiser ücer atlarken müthis bi lens gördüm, arkadasin nikini hatirlayamiyorum su an ama lensi cor grafiteydi. Süper dogal durmus cok cok begendim:87: Cor serisine pek sicak bakmiyordum ama aklim takildi simdi bu cor grafitiye. Simdi napicam charm mel mi? Cor grafite mi?
Vetman seninde fikirlerini bekliyorum
baddem cristaller çok güzel durmuş gerçekten ama burda çok açık sanırım flashtan. Gün ışığında da bu kadar açıklar mı?
Benim gözlerim orta kahve bende çok daha koyu gri durmuştu cristal. Gerçi Nilde de çok açık duruyor taban koyuldukça cristal beyazlaşıyor sanırım. Esmerlere de çok yakışıyor bu renk.
Sarı saçlı olanların daha sıcak renkler kullanması gerek değil mi kızlar? Cristal bende:
cnm çok yakışmışsende cor ice düşünemiyorummmmmmmm müthiş olur
sevgili baddem gerçekten çok yakışmış,yanlış anlama ama b&l lar gerçekten kötüydü :26: ama cristal çok çok güzel olmuş
Eki Görüntüle 133552 bu lensin markası ne sizce kızlar ve arzu abla :) ben magıc top.lara benzettim ama bilmiyorum kızın kendi gözü kahverengi yabancı bi forumdan aldım kendi gözünün resmini alamadım niyeyse ama koyu kahve
geçenlerde balıkesirde bir arkadaşla görüştüm quartzo alıcaktı kendisi tesadüf elimdeki bütün renkleri denettim gözleri senin gibi ne çok açık nede çok koyu orta kahve arası grafite denettim o kadar güzel durduki anlatam özellikde orta kahverengi göze grafite muhteşem duruyor kız quartzo alıcaktı ama grafiteyede beraber hayran kaldıkk benden daha güzel durdu grafite kendisinde...ışıl ışıl damarsız doğal göz gibi bir mavi elde ettik:)grafite kesinlikle öneririm sana
Baddem brchngcr canım ikinizdede crystaller muhteşem durmuş :)güle güle kullanın kızlar..baddem cristaller çok güzel durmuş gerçekten ama burda çok açık sanırım flashtan. Gün ışığında da bu kadar açıklar mı?
cnm bikere kalitesi çok düşük,net bişi söylenebilirmi bilmiyorum ama bence damarlı ve kaymış bir lens
ORALETCİM:)
Kesinlikle grafite muhtelşem bir renk tavsiye ederim herkeze ıce mı grafitemi diye bana hep soruyorlar benim oyum grafiteden yana kesinlikle ıce yerine ıcemint ve crystali tercih ederim sanırım bu yüzden soloticada ıce rengini gereksiz görüp artık üretmeyecek:)
Oraletcim burada fiyat söylemeyeyim ayıp olmasın:) sahibinden comda çanakkaleden verilen ilanlar bana ait dükkanımın adı soloticaarzu oradan bakabilirsin numaralılarda fiyat farkı olmuyor aynı Türkiye ve yurtdışı kargoları bana ait..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?