Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım ya o fotğraf çok küçük ben birşey anlayamadım boshlomp graymi acaba?

yok ablacım en dışta siyah hare yok cristal gibi ama damarlı bide opak bayağı dur diğer fotolarına bakayım yakın çektiği varsa ekleyim hani sen magıc top.ta satıyosun ya daha iyi bilirsin diye sordum

Benimde bir sorum olacak bilgilendirirseniz sevinirim.
solotica lens aldım çok memnunum aslında ama gözümde bulanıklık yapıyor sebebi nedir ?

tuğbacım bende de oluyo bazen lensin boyalı kısmı irise geldiğinde oluyo sanırım yani ben öyle düşünüyorum pupili dar olan seriden aldıysan cor veya opaklar gibi doğaldır bence

Magic top değil tatlım. Magic top bu kadar damarlı değil.Benim fotolara bak istersen. B&L olabilir bencede.

sanırım uzaktan daha iyi görünüyor :) yakından baya bi damarlı çıkmış sözlerimi geri alıyorum :)

kızlar ben bugün 2 tane lens aldım freshlook un.hemde kampanyaya girmiş bir tanesi 30 milyon pure hazel ve bal rengi aldım ikiside birbirinden güzel,pure hazel yeşil-sarı gibi çok tatlı bir renk,(solotica nc mel in aynısı gibi)birebir kendi gözün gibi duruyor.bal rengi; tam bal rengi gibi duruyor çok çarpıcı ve seksi durdu bende.görenler dehşete düştü diyebilirim aynı katalogtaki gibi,ki benim gözüm koyukahvedir ona rağmen her ikiside süper durdu. resim koymayı bilmediğim için koyamıyorum lens almayı düşünen arkadaşlara umarım yararım dokunmuştur

Hosbuldum Vetman :))
cevabin icin tskler Cok kararsizim grafite konusunda...ice da cok hosuma gidiyo aslinda :26:

Cor grafite alan arkadasin gözleri koyu mu? Ona cok yakismis gercekten. Ama youtube da bi kac cor grafite videosuna baktim hic hosuma gitmedi... Gün isigi resimleri olan var mi acaba?

Canım güle güle kullan benim ilk lenslerim freshlook'tu. B&L, rainbow de kullandım. En iyisi rainbow diyordum ki soloticayla tanıştım hayatım boyunca edindiğim (2004'ten beri) en yumuşak ve rahat lens.
Renk duruşu iyi olabilir fakat çok fazla batma ve sertlik yaşayabilirsin. En kötü özelliği bu lensin bende renkleri çok çiğ duruyordu sen şanslıymışsın. Vadesi dolmadan sıkıntısı başlıyor. Resim eklelmek çok basit yazdığın alanın üzerinde yazı tiplerinin yanında ataç işareti var ona tıkla gerisi gelir :)

Duruşunu merak ettim fakat solotica lens başlığı altında açılan sayfada uygun durmayacaktır gibi geliyor..

evet sanırım yanlış başlık altına açmışım o zaman soloticayla ilgili yorumumuda yazayım hemen.kardeşim lens hastasıdır geçenyıl solotica nc mel kullanmıştı ve süper durmuştu gerçekten,bende aynısından sipariş edecektim hatta..biz koyu gözlüler için solotica nc mel en ideali sanırım.bugün çarşıda gezinirken freshlook kampanyası dikkatimi çekti alıverdim 2 tane,hani öylesine aldım baya indirimde diye,çok büyük bir beklentim yoktu.eve gelip denediğimde herkes çok beğendi tabiki bende bayıldımm.freshlook la ilgili dediğin şikayetleri bazı arkadaşlardan daha duydum canım,şimdilik ben böyle bir sorunla karşılaşmadım,kişisine göre değişiyoda olabilir.(gerçi bende kullanmaya başlayalı 9 saat oldu sorun yaşamamayı umuyorum,ama dediğim gibi renk açısından çok doğal ve hoş renkler)

damarlı lens kötü lenstir diye bişi yokki,orjinal renkli gözlerdede damarlanma var,çokta damarsız olduğu zaman bence renkler dumanlı görünüyo

kızlar merhaba kasım ayında aldıgım nc mel lerimi satmayı düşünüyorum 4-5 defa taktım ama düzenli olarak bakımını yaptım, ben çok beyaz tenliyim yuzume çok yakışmadığını düşünüyorum

Umarım uzun vadeli kullanırsın istediğin renkleri koyu göz tabanında yakaladıysan ne mutlu sana Bende arayış içerisindeyim ama bu rahatlığı gördükten sonra solotica serisiyle devam ederim. :)
kardeşinde sen de güle güle kullanın. Darısı renk konusunda benim başıma :))

Rica ederim fundacım güle güle kullan çok acil fotoğraf bekliyoruz o zaman

Son düzenleme:

burcum harika hiçde değil bence yakından da gayet güzel maşallah değiştirme artık bu çok güzel whiskeycime de katılıorum damarlı lens illaki kötüdür diye birşey yok freshlook ların bile çok doğal durduğu insanlar var mesela hatich.de haresiz mavi var cor serisi gibi olmuş ben çok beğenmiştim

bence sende de şahane olur crystallar BAMBAMcığım sen nc mellerini eskitmedin mi daha :)) ne zaman yeni lens almayı düşünüyorsun fikrin ne ? :))

browniicim qouartzoyu denediğin için soruyorum,böyle mi görünüyor?

YouTube - SOLOTICA NC QUARTZO WITH DARK BROWN / BLACK EYES .MP4

canım ben tek gözde denedim ama aynı böyle bombeli durdu bende de renk olaraksa denediğin seri yeşil-gri diyebilirim hiç mavilik yoktu..ama duruş olarak korkunç durdu bende rengi çok güzel ama duruş falso malesefki (

sevgili PINAX senin güzel gözlerine de ne taksan yakışır..cor grafite bence çok da güzel olur düşün derim :)) herkese cor grafite aşılıyorum zaten denediğim günden beri :))))

cristallerim yeni aldıım ve çok çok sevdim

sevgili BADDEM çok yakışmış sana crystal lar kesinlikle b&l dan daha doğal :)) güle güle günlerde kullanman dileğiyle..

Eki Görüntüle 134129 kızlar gülgölgenin gözleri lensmi? quartzoya benziyo

cnm bence de burada lens gibi bayağı bombe var cidden..sophistic gibi bir lens olabilir bunlar..

Son düzenleme:
sevgili PASCARcanım arada bu mesajım kaynamış canım tekrar ekledim buraya cevabımı :))

senin gözlerin ne renkti ben koyu kahve gözüme göre yorum yaptım çnkü yanlış yönlenme aman.. :) en iyisi deneyip almak bence de 1yıl boyunca kullanacağın bir lensi deneyip almak en rahatlatıcı yöntem bence imkanın varsa dene ancak öyle karar verebilirsin çnkü gözün yapısına içindeki en minik bir renk tonuna göre lensler herkeste farklı duruyor..ama söyle diyim verde marine turkuaz yeşilli mavili bir renk yani lense bakınca bu renk mavi ya da yeşil demiyosun bende doğal durdu diyemem ama rengini çok beğeniyorum nedense çok tatlı bir renk gece dışarı gezmelerinde çok hoş durur bence gzl bir makyajla ama günlük kullanım için düşünoyr ve doğal dursun diyorsan düşünme bence cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…