- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.901
canım ya o fotğraf çok küçük ben birşey anlayamadım boshlomp graymi acaba?
Eki Görüntüle 133552 bu lensin markası ne sizce kızlar ve arzu abla :) ben magıc top.lara benzettim ama bilmiyorum kızın kendi gözü kahverengi yabancı bi forumdan aldım kendi gözünün resmini alamadım niyeyse ama koyu kahve
Hoşgeldin pinax:)
bence charm melde çok güzel durur sende yanlız nacizane fikrim sende daha önce charm ocre vardı ve charm ocre ile charm mel hemen hemen aynı duracak çok fazla bir renk farkı olmayacak aralarında o yüzden bence cor grafite alsan daha çok begenirsin diye düşünüyorum:)
kızlar ben bugün 2 tane lens aldım freshlook un.hemde kampanyaya girmiş bir tanesi 30 milyonpure hazel ve bal rengi aldım ikiside birbirinden güzel,pure hazel yeşil-sarı gibi çok tatlı bir renk,(solotica nc mel in aynısı gibi)birebir kendi gözün gibi duruyor.bal rengi; tam bal rengi gibi duruyor çok çarpıcı ve seksi durdu bende.görenler dehşete düştü diyebilirim aynı katalogtaki gibi,ki benim gözüm koyukahvedir ona rağmen her ikiside süper durdu. resim koymayı bilmediğim için koyamıyorum lens almayı düşünen arkadaşlara umarım yararım dokunmuştur
Canım güle güle kullan benim ilk lenslerim freshlook'tu. B&L, rainbow de kullandım. En iyisi rainbow diyordum ki soloticayla tanıştım hayatım boyunca edindiğim (2004'ten beri) en yumuşak ve rahat lens.
Renk duruşu iyi olabilir fakat çok fazla batma ve sertlik yaşayabilirsin. En kötü özelliği bu lensin bende renkleri çok çiğ duruyordu sen şanslıymışsın. Vadesi dolmadan sıkıntısı başlıyor. Resim eklelmek çok basit yazdığın alanın üzerinde yazı tiplerinin yanında ataç işareti var ona tıkla gerisi gelir :)
Duruşunu merak ettim fakat solotica lens başlığı altında açılan sayfada uygun durmayacaktır gibi geliyor..
evet sanırım yanlış başlık altına açmışımo zaman soloticayla ilgili yorumumuda yazayım hemen.kardeşim lens hastasıdır geçenyıl solotica nc mel kullanmıştı ve süper durmuştu gerçekten,bende aynısından sipariş edecektim hatta..biz koyu gözlüler için solotica nc mel en ideali sanırım.bugün çarşıda gezinirken freshlook kampanyası dikkatimi çekti alıverdim 2 tane,hani öylesine aldım baya indirimde diye,çok büyük bir beklentim yoktu.eve gelip denediğimde herkes çok beğendi tabiki bende bayıldımm.freshlook la ilgili dediğin şikayetleri bazı arkadaşlardan daha duydum canım,şimdilik ben böyle bir sorunla karşılaşmadım,kişisine göre değişiyoda olabilir.(gerçi bende kullanmaya başlayalı 9 saat oldu sorun yaşamamayı umuyorum,ama dediğim gibi renk açısından çok doğal ve hoş renkler)
arkadaşlar sonunda istediğim rengi buldum bugün Quarzo lenslerim geldi yeşil bir renk isteyenlere tavsiye ederimm gerçekten çok güzelll arzucum çok teşekkür ederimmm ilgin için bu ikinci alışverişim oldu ve çok memnunum....
Magic Top Grey:
whiskeycim cnm senin kendi gozlerin cok guzel eminim makyaj da cok yakisiordur lens takmasan da olur hic o yuzden uzulme lensler olmazsa bileki bence crystal sen de cok guzel olmustu. sanslisin goz tabanin acik guzel kaynasior lensler. elbet icine sinen bir lens bulucaksin bence cnm
browniicim qouartzoyu denediğin için soruyorum,böyle mi görünüyor?
YouTube - SOLOTICA NC QUARTZO WITH DARK BROWN / BLACK EYES .MP4
Uzun zamandir takip edemiyorum burayiKimler lenslendi, begendiler mi begenmediler mi... merak icindeyim :86: Ben aslinda ocak ayinin basinda charm mel siparisi vericektim ama firsat bulamadim dogrusu. Sayfalari ikiser ücer atlarken müthis bi lens gördüm, arkadasin nikini hatirlayamiyorum su an ama lensi cor grafiteydi. Süper dogal durmus cok cok begendim:87: Cor serisine pek sicak bakmiyordum ama aklim takildi simdi bu cor grafitiye. Simdi napicam charm mel mi? Cor grafite mi?
Vetman seninde fikirlerini bekliyorum
cristallerim yeni aldıım ve çok çok sevdim
Eki Görüntüle 134129 kızlar gülgölgenin gözleri lensmi? quartzoya benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?