Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım

Sedacım gördüğüm en güzel verdeler çok yakışmış sana güle güle kullan ancak ben senin verde rengini begenmeyeceğini biliyordum canım ya seda bu rengi begenmez dedim kendi kendime ama birşeyde demedim keşke abla verde nasıl bir renk diye bana bir sorsaydın ama memnunsan sorun yok bencede çok yakışmışş:)

Alcaste canım güle güle kullan quarrtzolarını tatlım bebek gibi bir yüzün var çook yakışmışşş güle hüle kullann

sedacım verdelerini güle güle kullan senin göz rengin o kadar güzelki ne takarsan tak şahane oluyor. maşallah.

bc:8.60
diası:14.20...ama büyük görünüyorlardı,bulanık görüyordum lenslerle...bu lenslerin çapı nedir? bu arada resimde ocrelerde yeşillik var,yorumlarda mel rengine yeşil ela,ocre rengine kahverengi gri diyorlar,bu kafamı karıştırdı...Cevabını msj olarak gönderirsen sevinirim.

alceste cok yakısmıs güle güle kullan bu esmeraldamı quartzomu kaçırdım orasını :)
quartzo ise rengi yeşile çalıyor yoksa quartzo eski renginemi döndüüü

alceste cok yakısmıs güle güle kullan bu esmeraldamı quartzomu kaçırdım orasını :)
quartzo ise rengi yeşile çalıyor yoksa quartzo eski renginemi döndüüü

canım quartzo bu ama eski seri zaten ikinci el aldım ben eski seri buldum..ben de çok beğeniyorummm=)))umarım solotica eskiye döner quartzoda galiba hep alacağım lens bu=))

Brunette cnm charm mel ile charm ocre hemen hemen çok benziyorlar aralarındaki tek fark ton farkı bir gözüne ocre bi gözüne mel taksan aynı odada hemen hemen ilk bakışta fark görülmez o kadar benziyorlar yani mel daha yeşil ocreden ocrede bal kahve ela tonda:)

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bu da arkadaşımın yeni seri quartzolarıyla çekindim.. yeni seriyi pek beğenen yok ama kendime yakıştırdım niyeyse öyle ne cok yeşil ne cok mavi ikisinin ortası bi renk olmuş :)

evet arkadaşlar bu da arkadaşımın yeni seri quartzolarıyla çekindim.. yeni seriyi pek beğenen yok ama kendime yakıştırdım niyeyse öyle ne cok yeşil ne cok mavi ikisinin ortası bi renk olmuş :)

Ama sana hepsi güzel oluyor ben ki yeni seri quartzo hiç sevemedim. Sende o da şahane olmuş :)

güle güle kullan quartzo gercekten cok yakısmıs acık tenlı olarak cok guzel gorunuyor sende dogal goz rengın gıbı aynı bu quartzolar benımde cok hosuma gıdıyor ya

Selam Kızlar,ne zamandır bu siteyi ve verdiğiniz fikirleri dikkatle takip ediyorum ve büyük bi ilgi duyuyorum.Hemen konuyaa giriyim,ben ilk defa lens kullanıyorum bu yüzden freshlook hareli yeşil ve hareli ela almıştım ve solatica markasından sonra be lens markasının oyuncak gibi bişey olduğunu düşünmeye başladım.Ama ilk hareli yeşil lenslerimi çok sevdim daha sonra renginin koyu olduğunu düşündüm.(gözlerim koyu kahve) hareli ela lenslerimi kullanıyorum ama ondan da pek memnun değilim :/ Beren Saatin göz rengi çok hoşuma gidiyor.Hangi renk takarsam bu renge ulaşabilirim? freshlook lardan bi renk söylerseniz daha iyi olu çünkü elimde hiç kullanılmamış gri lens var onları değiştiricemm.

Son düzenleme:
canım quartzo bu ama eski seri zaten ikinci el aldım ben eski seri buldum..ben de çok beğeniyorummm=)))umarım solotica eskiye döner quartzoda galiba hep alacağım lens bu=))
aynen cnm katılıyorum eskiye dönse keske eski seriden bitane almadıgıma pişmanım

eladalya cok yakımıs sana bence quartzolanmalısın diyorum
buarada eski seriye göre cok fark var yaa gri mavi durmus sende

Son düzenleme:

Eladalyacım senmisin hakikaten kızlara katılıyorum muhteşem olmuşsun taş bebek gibisin maşallah:)gerçekten çok yakışmış quartzolar sana:)

kızlar slm.acil yardımınıza ihtiyacım var.rainbow elite line hazel kullanıorm ve 1 haftaya kadar süresi bitiyor.simdi kafam ocre ye takıldır.daha hidrocharme mel aldım ve hiç begenmedim yani yapay durdu bilmiyorum boyaması cok kötüydü benimkinin.lens olduğu bariz belliydi.bu yüzden soloticadan soğumuştum ama simdi ocre iyi gibi geldi ve charme ocre almayı düşünmüyorum daha doğrusu artık charme serisinden korkuyorum:)yani cor ocre mi yoksa nc ocre mi doğal ve güzel.buarada gözlerim koyu kahve.benim istedğim renk ise bal ela renk.yani dikkat çeksin istemiyorum.doğal dursun ve ela bal arası bişe olsun.lütfen yardım edin ve de ocre resmi olanlar koysun nolur.dedğim gbi lensimin süresi 1 haftaya bitiyo

Ne kadar tatlısın sen böyle :) Maşallah Araştırdığım renkte lenslerin çok beğendim.

kızlar solotica hidrosummer azullarımla fotograf eklicektim ama inanin daha takmak nasip olmadi... yani şöyleki gercekten cok kalın bi lens.. gözde kayıyo sürekli (yada belki benim gözüm kabul etmedi).. ama kaç ay oldu hala takamadim... gunduz ışığında süper bi rengi var.. ama takabilene :) cunku tam olarak göremiyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…