- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.141
Canım,topazion da güzel,daha yeni açmşsın zaten,solüsyonda bekleyince daha pastelleşebilir,ama ben yerinde olsam topazioları özel günlerde gecelerde takardım,zaten iddialı bir renk,açık iddialı renk lensimi akşam kullanıyorum topazio kullanmadım ama,nc meller ben de var ve gün içinde çok doğal,korkulcak bir hali yok topazionun sonuçta damarsız su gibi,gözü alışmamıştır annenin,ilk kez görüyor olmalı,herkese aynısı oluyor merak etme,böyle bir şey çıkacağını beklemiyorduk dediler,bir mellerim iyi tepkilerle karşılaştı çünkü hiç damar,bombe vs. yokresimlerimi eklyiorum.
dün elime gecti topaziolarim. cok acik, iddiali bi renk oldu. gündüz nasil takicam bilmyiorum. ayrica annem korktu, cikr sunlari korkuyorum gözlerine bakmaya dedi:))) nc mellerle birlikte eklyiorum. onlarin tabii dogalligina diyecek yok:)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
resimlerimi eklyiorum.
dün elime gecti topaziolarim. cok acik, iddiali bi renk oldu. gündüz nasil takicam bilmyiorum. ayrica annem korktu, cikr sunlari korkuyorum gözlerine bakmaya dedi:))) nc mellerle birlikte eklyiorum. onlarin tabii dogalligina diyecek yok:)
Canım,topazion da güzel,daha yeni açmşsın zaten,solüsyonda bekleyince daha pastelleşebilir,ama ben yerinde olsam topazioları özel günlerde gecelerde takardım,zaten iddialı bir renk,açık iddialı renk lensimi akşam kullanıyorum topazio kullanmadım ama,nc meller ben de var ve gün içinde çok doğal,korkulcak bir hali yok topazionun sonuçta damarsız su gibi,gözü alışmamıştır annenin,ilk kez görüyor olmalı,herkese aynısı oluyor merak etme,böyle bir şey çıkacağını beklemiyorduk dediler,bir mellerim iyi tepkilerle karşılaştı çünkü hiç damar,bombe vs. yok
merhaba ,
bence mel ler harika ve çok doğal durmuş ama malesef topaziolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İnsanın annesi en tarafsız ve çocuğunun kötülüğünü istemeyendir
anneniz yakışmadı diyorsa doğru diyordur.. benim gördüğüm kadarıylada olmamış arkadaşım
kızlar solotica hidrosummer azullarımla fotograf eklicektim ama inanin daha takmak nasip olmadi... yani şöyleki gercekten cok kalın bi lens.. gözde kayıyo sürekli (yada belki benim gözüm kabul etmedi).. ama kaç ay oldu hala takamadim... gunduz ışığında süper bi rengi var.. ama takabilene :) cunku tam olarak göremiyosunuz..
herkese merhabalar uzun süredir takipteyim ama birşeyler yazamadım..Yazdıklarımı da gerçi unutuyorum ya neyse
Solotica esmeralda lenslerimi nerdeyse 6 aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum ki..önceden fresh look ve b&l kullanmıştım..hepside 1 ay geçmeden ya yırtıldı delindi....yada ha bire kayıp durdu
ama bunlarda hiç bir sorun yaşamadım ve neredeyse 12 saatten fazla gözümde durmalarına karşın
rengi seçerken alsında çok tereddütlüydüm acaba çok mu yapay durur diye ama... her gören hayran kalıyor ve çok doğal olduğunu söylüyorlar sanırım bir tek lens olduğunu anlayan benim
bugün rimel almaya gittim oradaki bayan kendi göz rengim sandı maşallah maşallah nazar değmesin diyip durdueve dönerken de bi teyze adres sordu anlatırken öyle bi baktı ki gözüme "nazar değmesin ne güzel gözlerin var yavrum senin maşşallaahhh gözlere bak" dedi az daha bi de tükürüyodu zor kaçtım
tek kelimeyle mükemmel bir lensherkese tavsiye ederim...yakın zamanda güzel makyajlarla birlikte fotografları eklerim inşallah:79:[/QUOmerhaba cnm ben de almayı düşünüyorum numarasız mavi ya da yeşil 3 aylıkları var mı acaba ve fiyatları ne kadar?
evt bende aksam kullancam birdaha gündüz kullanmak yok:))) tsk cnm, birde solüsyonda bekletiyim de az degissir belki rengi...
nc meller cok harika, lens oldugunu genelde anlamiyorlar...hem dogal hemde tonu cok güzell...resimlerde de acik yesil zeytin yesili oluyor...insanlarin gözlerine sakinmadan yani "lens taktigimi umarim anlamazlar" korkusuyla bakmiorsak, basarili bi lens secimi vermisizdir demektir:)
hala bi renge karar verip lens alamadım şu leventteki optikçinin adı neydi kızlar,istanbula gidicemde denemem lazım ordan
herkese merhabalar uzun süredir takipteyim ama birşeyler yazamadım..Yazdıklarımı da gerçi unutuyorum ya neyse
Solotica esmeralda lenslerimi nerdeyse 6 aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum ki..önceden fresh look ve b&l kullanmıştım..hepside 1 ay geçmeden ya yırtıldı delindi....yada ha bire kayıp durdu
ama bunlarda hiç bir sorun yaşamadım ve neredeyse 12 saatten fazla gözümde durmalarına karşın
rengi seçerken alsında çok tereddütlüydüm acaba çok mu yapay durur diye ama... her gören hayran kalıyor ve çok doğal olduğunu söylüyorlar sanırım bir tek lens olduğunu anlayan benim
bugün rimel almaya gittim oradaki bayan kendi göz rengim sandı maşallah maşallah nazar değmesin diyip durdueve dönerken de bi teyze adres sordu anlatırken öyle bi baktı ki gözüme "nazar değmesin ne güzel gözlerin var yavrum senin maşşallaahhh gözlere bak" dedi az daha bi de tükürüyodu zor kaçtım
tek kelimeyle mükemmel bir lensherkese tavsiye ederim...yakın zamanda güzel makyajlarla birlikte fotografları eklerim inşallah:79:
kızlar ben lenslerde şu bombe olayından nefret ediyorum..solotica esmeralda aldım..yakından çok güzel durmuyor...opaklık fazla olduğu için bombe sorunu var gözlerde koyu olunca iyice belirginleşiyor...soloticanın bombesi en az olan serisi ve rengi sizce hangisi.?.nc mel düşünüyorum fakat saf ela gibi durmasını istemiyorum..hem yeşil hem de bombe sorunu olmayan solotica rengi hangisi sizce ya da herhangi bi lens markası? solotica şart değil
aynen katılıyorum canım..lens seçimini doğru yapıp yapmadığımızı dışarı çıktığımızda ve insanlarla yakın mesafeden yüzyüze konuşurken ve onlar bizim gözümüze doğru bize bakarken biz de karşıdakinin gözüne tereddütlü bakıyor veya gözlerimizi kaçırıyorsak demekki doğallığı konusunda içimiz tam anlamıyla rahat değil demektir.. o lensten hayır gelmez...insanın içinde en ufak bir şüphe olmamalı...
Eczy canım adore lenslere de bakabilirsn onun yeşili de güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?