Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar melllerim de geldi...çok çarpıcı bi renk değişimi olmadı onu söyleyeyim quartzodan sonra lens takmamışım gibi oldu hatta.taban rengim orta kahve inanır mısınız ben quartzoyu daha doğal buldum garip ama gerçek

Son düzenleme:
Canım,topazion da güzel,daha yeni açmşsın zaten,solüsyonda bekleyince daha pastelleşebilir,ama ben yerinde olsam topazioları özel günlerde gecelerde takardım,zaten iddialı bir renk,açık iddialı renk lensimi akşam kullanıyorum topazio kullanmadım ama,nc meller ben de var ve gün içinde çok doğal,korkulcak bir hali yok topazionun sonuçta damarsız su gibi,gözü alışmamıştır annenin,ilk kez görüyor olmalı,herkese aynısı oluyor merak etme,böyle bir şey çıkacağını beklemiyorduk dediler,bir mellerim iyi tepkilerle karşılaştı çünkü hiç damar,bombe vs. yok

merhaba ,

bence mel ler harika ve çok doğal durmuş ama malesef topaziolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İnsanın annesi en tarafsız ve çocuğunun kötülüğünü istemeyendir
anneniz yakışmadı diyorsa doğru diyordur.. benim gördüğüm kadarıylada olmamış arkadaşım

canlarım melle fotoğraf isteyenler oldu ama fotoğraf çekemem şu anda yüzüm kızamık dökmüş gibi oldu birden bire bu sabah anlamadım neden sivilce değil belli böyle küçük küçük isilik gibi....biraz sıkıntılıyım şu sıra okul falan belki ondandır... o yüzden fotoğraf yüklemek istemiyorum şimdi

evt bende aksam kullancam birdaha gündüz kullanmak yok:))) tsk cnm, birde solüsyonda bekletiyim de az degissir belki rengi...
nc meller cok harika, lens oldugunu genelde anlamiyorlar...hem dogal hemde tonu cok güzell...resimlerde de acik yesil zeytin yesili oluyor...insanlarin gözlerine sakinmadan yani "lens taktigimi umarim anlamazlar" korkusuyla bakmiorsak, basarili bi lens secimi vermisizdir demektir:)

evt annem kiiiz bunee cook cart olmus dedi. korkuom sana bakinca demisti, annem aciksözlü bi insandir:) cok iddiali ama arkadasin önerisini de dikkate alcam, solüsyonda bekletcem belki bi degisme olur, belki dogallasir
olmassa naparim o lensi bilmiorum

Son düzenleme:

ay cnm cok merak ettim bi an önce eklersen sevinirim bende o rengi düşünüyodum bi aralar

herkese merhabalar uzun süredir takipteyim ama birşeyler yazamadım..Yazdıklarımı da gerçi unutuyorum ya neyse

Solotica esmeralda lenslerimi nerdeyse 6 aydır kullanıyorum ve o kadar memnunum ki..önceden fresh look ve b&l kullanmıştım..hepside 1 ay geçmeden ya yırtıldı delindi....yada ha bire kayıp durdu
ama bunlarda hiç bir sorun yaşamadım ve neredeyse 12 saatten fazla gözümde durmalarına karşın

rengi seçerken alsında çok tereddütlüydüm acaba çok mu yapay durur diye ama... her gören hayran kalıyor ve çok doğal olduğunu söylüyorlar sanırım bir tek lens olduğunu anlayan benim

bugün rimel almaya gittim oradaki bayan kendi göz rengim sandı maşallah maşallah nazar değmesin diyip durdu eve dönerken de bi teyze adres sordu anlatırken öyle bi baktı ki gözüme "nazar değmesin ne güzel gözlerin var yavrum senin maşşallaahhh gözlere bak" dedi az daha bi de tükürüyodu zor kaçtım

tek kelimeyle mükemmel bir lens herkese tavsiye ederim...yakın zamanda güzel makyajlarla birlikte fotografları eklerim inşallah:79:

bunlar yanlış bilmiyorsam senelik lensler ben numaralı kullanıyorum ama numarasız da var. fiyatları serilerine göre değişiyor olması lazım bendeki esmeralda açık çok tatlı bir yeşil ince bir haresi var yanlış bilgilendirmek istemem ama ben 200 civarına almıştım sanırım

aynen katılıyorum canım..lens seçimini doğru yapıp yapmadığımızı dışarı çıktığımızda ve insanlarla yakın mesafeden yüzyüze konuşurken ve onlar bizim gözümüze doğru bize bakarken biz de karşıdakinin gözüne tereddütlü bakıyor veya gözlerimizi kaçırıyorsak demekki doğallığı konusunda içimiz tam anlamıyla rahat değil demektir.. o lensten hayır gelmez...insanın içinde en ufak bir şüphe olmamalı...

hala bi renge karar verip lens alamadım şu leventteki optikçinin adı neydi kızlar,istanbula gidicemde denemem lazım ordan

Dışarıdan gelen tepki çok samimi ve çok iyi ya :)) Solotica; lens konsunda işi gerçekten iyi biliyor freshlook dönemlerimi hatırlamak bile istemiyorum " kim hani şu lensli kız mı" bu imajı yıkmak zor oluyor :)

kızlar ben lenslerde şu bombe olayından nefret ediyorum..solotica esmeralda aldım..yakından çok güzel durmuyor...opaklık fazla olduğu için bombe sorunu var gözlerde koyu olunca iyice belirginleşiyor...soloticanın bombesi en az olan serisi ve rengi sizce hangisi.?.nc mel düşünüyorum fakat saf ela gibi durmasını istemiyorum..hem yeşil hem de bombe sorunu olmayan solotica rengi hangisi sizce ya da herhangi bi lens markası? solotica şart değil

soloticada yeşil denilebilinecek 2 renk var ancak ton karekterleri farklı...mel ve verde..
charm serisi diğerlerine göre daha bombeli...hidrocor kullanıyorum ben ve bombenin b si yok bu lenslerde..cor serisini özellikle tavsiye ederim..nc serisi gördüğüm kadarıyla pupil geçişi çok sert..
cor mel veya cor verde düşünebilirsin...renk koyuldukça bombe görünümü daha az oluyor bana göre..o yüzden kesinlikle cor verde diyorum...

Son düzenleme:

evtt evtt aynen, icimiz rahat olmuyorsa yanlis lenstir:) valla bu topazioyu bi kez gündüz kullandim, arkadas görmedim o gün yoksa kesin birsey derlerdi. ama mellerle öyle diil. kendi göz rengim saniyorlar. renkli gözlü zannediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…