- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.161
soloticada yeşil denilebilinecek 2 renk var ancak ton karekterleri farklı...mel ve verde..
charm serisi diğerlerine göre daha bombeli...hidrocor kullanıyorum ben ve bombenin b si yok bu lenslerde..cor serisini özellikle tavsiye ederim..nc serisi gördüğüm kadarıyla pupil geçişi çok sert..
cor mel veya cor verde düşünebilirsin...renk koyuldukça bombe görünümü daha az oluyor bana göre..o yüzden kesinlikle cor verde diyorum...
ya haresiz renklerin çok soluk durduğunu söylüyorlar hidrocor mel bana da soluk geldi...verdeler de oldukça koyu dibine girmediğin sürece rengini anlayamıyorsun sanki..sence de öyle değil mi? gözlerim zaten koyu ,verde de koyu..iyice karanlık görünmez miyim sence ?cor serilerinde gerçekten bombe yokmuş fakat haresiz olması dezavantaj...haresiz göz yapısı yok çünkü..lens olduğu direkt anlaşılır diye düşünüyorum..bir de bana yeşilden çok sarımsı gibi geliyor corlar..
canım ben artık güzel durmasından ziyade bombeli durmamasını istiyorum...önerin için teşekkürler..bakarım adorelere de ..
opak seri haricindekilerin hiçbirinde bombe sorunu yok canım.ben nc sersini kullanıyorum ve çok memnunum. albümümdeki lenslere bakabilirsin.
diğer lens markalarında haresiz renkler soluk duruyor evet...ayrıca aslında ben de mel rengini pek beğenen birisi değilim ama yeşil isteyenlere genelde ilk tavsiye edilen renk mel oluyor..o yüzden ben de o furyaya uydum sadece...yoksa ben de limon sarısı tonu lenslerden nefret ederim...yakışana yakışıyor o ayrı...evet cor serisinde bombe yok gerçek gözünün ifadesini hiçbir şekilde değiştirmiyor..sadece rengin değişiyor...hare konusuna da gelince...corlar tek renk bir tabaka gibi tamamen haresiz durmuyor diğer markalar gibi...kendi gözünün haresine göre harelenme yapıyor ancak bu hareler siyah değil lensin renginde hare oluyor...mesela ben gözüme verdeyi taktığımda göz rengimin yeşile dönmesi haricinde kendiliğinden gözçevremde yeşil hareler oluşuyor gayet de belirginler...hatta o kısımlarda renk daha yoğun bile görünüyor...ama fotolarda bu pek gösterilrmiyor tabi...ancak doğal gözlerimin de kalın siyah hareli olduğunu belirteyim...gözünde hiç hare yoksa tamamen haresiz gözse ancak o zaman haresiz durur.. ki hiçbir doğal gözün tamamen haresiz olabileceğini de sanmıyorum..yine de karar senin tabi canım..karanlık görünürüm dersen diyecek sözüm yokayrıca rainbow düşünme derim hem pupili geniş hem şaşı gösteriyor hem de yeşilleri güzel değil..bütün yeşillerini kullandım hiçbirini sevmedim..
illa ki yeşil istiyorsan birşey diyemem ama cor serisinin 2 farklı rengini kullanan biri olarak insanın doğal göz yapısını hiç değiştirmediğini ve bence başka hiçbir lens serisinin bu kadar doğal ve bombesiz olmayacağını söyleyebilirim..yeşil dışı bir renk düşünürsen solotica hidrocor uygun bence..
canım sen en çok cor mel mi yoksa nc meli mi beğendin?..senin gözlerin açık kahve sanırım..benimkisi bayaa koyu kahve....sendeki gibi açar mı bilmiyorum.cor soluk mu duruyor gerçekten..fakat diğer mellerden daha fazla açıyormuş göz rengini doğru mu?
cor mel de nc mel de çok doğal duruyor canımancak bi arkadaşım cor melin tek eksiğinin haresi olduğunu ve bu yüzden lens olduğunun belli olduğunu söylemişti ben onun sayesinde nc serisine başladım ve nc den vazgeçemez oldum solotica sürekli boyamasını değiştirdiği için şansına ne çıkarsa aslında şöyle bazen yoğun boyamalı lense denk geliyorsun, bazen de tam tersi :53 bazı arkadaşlar serileri takip ediyor ve o seriden lens bulmaya çalışıyor. Vetman yani Arzu bu lenslerin satışını yaptığı için renklerin son durumu hakkında daha çok bilgi sahibi
Benim gözleri koyu kahve diye biliyorum ama tabi öyle siyaha çalan bi kahve değil. eğer seninki siyaha yakın bi renkse Nil nickli arkadaşımızın albümüne bak canım. Nil charme grafite ve nc mel kullandı. şimdide crystall kullanıyor. ha ayrıca charme grafitelerini satıyor ki onda süper duruyordu. sanırım crystal nedeniyle vazgeçti grafitelerinden.
bende cor meller hakkında aynı şeyi düşünüyorum canım..cevabın için teşekkür ederim...bende esmeralda kullandım..vetmandan aldım...bombe sorunu olduğu için memnun değilim..sanırım natural colors kullanıcam..yeşil tercih edenler mel kullansın diyorlar doğallık açısında ama meller sarımsı ela gibi bir renk oluyor..pek de yeşil değil...cevap için saol canım
göz rengi koyulaştıkça yeşillik artıyor canım. taban ne kadar açık renkse meller de o kadar ela duruyor. yani senin gözler baya koyu olduğu için yeşillik artacak
ee yuppi o zman..ama sanırım ben kürkçü dükkanına geri döncem galiba..yani freshlooklara .. :)))kendi gözümde frsh hareli yeşil kullanmıştım..solotica esmeraldadan kat be kat güzel ve doğal durduğu su götürmez bi gerçek :)))
sen bilirsin canımama hakılısın opak seri tam bi felaket yani onlara aldanıpta soloticaların hepsini öyle algılama. solotica cidden çok doğal-opak seri hariç tabi- Freshlook ta kullandım ben hem de 2 sene nonstop ama bi kere solotica aldın mı bağımlılık yapıyor insanın bütün renklerini alası geliyor
evet canım bende zaten esmeralda topazio quartzo üçlemesini kastetmiştim..ya renkler süper yakalamak istediğim tonların hepsi mevcut...bombesi olmasaymış başka söze ne hacet...
opak serinin duruşu bayağı bir gözün kendi yapısıyla ilgili bir de.. benim gözlerim mesela büyük değil ama dolgundur nasıl anlatiyimişte böyle falza olmasa da pörtlek gibidir bende direk sırıttı o yüzden o 3lü seri malesef bir de göz rengi açık olanlarda çok daha doğal duruyor koyu gözde çok şaşı ifade oluyor
kızlar ben opak serinin de gözün dibine girmedikçe çok doğal göründüğünü düşünüyorum.bende quartzo ve nc mel var quartzolar çok daha doğal duruyor mellerden makyaj yapmak zorunda bile kalmıyorum...gözden göze değişir elbet ama ben quartzodan asla vazgeçemicem sanırım.ama ordularım şimdiki hedefimiz cristaldır ileriiii!!!!
evet canım haklısın yakından güzel durmuyor fakat toplum içinde de insanlarla yakın mesafede iletişim kuruyoruz karşılıklı olarak nihayetinde..açıkcası insanların içinden ''aman allahım kızın gözleri öcü gibi ,zombilere benzemiş farkında bile değil kızcağız '' demelerini düşünmek bile istemem..bana göre lensin yakından nasıl durduğu önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?