- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.181
baya dibine girmek gerekiyor ama...ben öyle öcü zombi sıfatlarını layık görmüyorum quartzolarıma vallahi ama işte önemli olan gözün yapısı sanırım...makyajsız kullanamadığını söylüyo bi çok insan bendeyse makyajsız çok daha güzel görünüyo mesela...:):)
merhaba benimde lenslerim geldi arzucuma cok tşk ediyorum.
n.c mell ler çok doğal ama ben de bambam ve hatich deki gibi durmadı benim gözlerimde açık kahve ama bende yeşil durdu koyu oldu belkide koyu seri denk geldi.eşim beğenmedi hiç senin gözünden çok farklı değil diyor moralimi bozdu offf.
keşke quartzo alsaydım artık biraz bekliyimde onu alrım olmazsa napalım
merhaba benimde lenslerim geldi arzucuma cok tşk ediyorum.
n.c mell ler çok doğal ama ben de bambam ve hatich deki gibi durmadı benim gözlerimde açık kahve ama bende yeşil durdu koyu oldu belkide koyu seri denk geldi.eşim beğenmedi hiç senin gözünden çok farklı değil diyor moralimi bozdu offf.
keşke quartzo alsaydım artık biraz bekliyimde onu alrım olmazsa napalım
vetman slm.ben daha önce charme mel aldım paranalentes den.fakat lensi 3-4 defa anca kullanabildim.çünkü boyaması cok kötüydü yani yapay geldi bana.eşim takmama izin vermedi kesinlikle.ama burda da herkes charme meli övüyo doğallık konusunda.ben de tam tersi olduğunu yani çok yapay olduğunu düşünüyorum.bilmiyorum belki bana gelen lensin boyamasından da kaynaklanıyo olabilir.ben şu an rainbow elite line hazel kullanıyorum.cok doğal ve eşim hiçbir şey söylemiyo mesela:)gözlerim koyu kahve.istedğim göz rengi bal/ela.ve de doğal durması charme mel gibi yapay durmaması ve ben lensim diye bağırmaması.ocre düşünüyorum ama hangisi iyi deneme sansım var mı?nc ocre mi cor ocre mi?yani charme ocre bile diyemiyorum çünkü charme dan cok korkuyorum.bana hemen yardımın gerekli.rainbow un süresi bitti hemen lens almam gerekli.seninle nasıl irtibata geçmeliyim
Canım pupil boşluğu dar olan dersler doğal durur,,ortadan kendi göz rengin daha az belli olur yani gözbebeği rengini daha az belli eder tatlım
en küçük boşlukta b&L nin lenslerinde. su anda gözümde light green i var ve mavimsi bi yeşil duruyo tam gerçek gö yeşilinden farkı yok ama çimen yeşili değil =)
dediğin gibi koyu boyamaya denk gelmişsin canım ama bence biraz kullan, alışırsın. bide foto eklersen çek sevinirim. ben de yeşil ağırlıklı durmasını istemiştim ama ela durduha bişey daha lensleri ilk taktığın haliyle solüsyonda 1 gün falan bekledikten sonraki hali çok farklı oluyor canım. bence mellere bi şans daha ver.
aman allahım senin açık kahve gözünde koyu olduysa benim koyu kahve gözümde nasıl duracağını düşünmek bile istemiyorum..karanlıklar içinde boğulurum heraldademek ki göz renginin aynı olması da lens seçimi için bir kriter değilmiş
canım evet aynı ton da gözrengine sahip olmak yetmıyor lenslerin serileri farklı olduğu için boyamalarıda değişiyor şans meselesi ama gözüm renkli olsun istiyorum diyorsan mel değilde quartzo al.ama su da bi gerçek solotica çok rahat oyuzden marka değilde renk değiştirme ihtiyacı duyuyorum.daha öncekiler çok kalınmış beni çok rahatsız etmemişti ama solotica takınca bayağ bi fark olduğunu anladım.
arkadaslar solotica natural mel lenslerimi satmayı dusunuyorum.faturası var.göz muaynesinde gözlerim bozuk çıktı.dereceli lens kullanmamı ıstedi dr.o yuzden yepyeni sewerek aldıgım mel lenslerimi kullanamıyorum.ben derecelilerini sipariş ettim.1ay sonra elimde olucak malesef.yeni aldıgım derecesiz lenslerinde bende boşuna durmasına gerek yok.ilgilenenlere duyurulur.şimdiden tşk ederim.
ya canım sizdeki duruşuna hayran oldum ben sendeki ve bambam da ki benim de gözlerim acık öle bekledim ama olmadı tek avantajı su an lens aldığımı kimse fark ettmedi dogal olusu çok güzel ama lens aldım nasıl olmuş diye sölüyorum gerçekten mi ama senin gözlerinde bu renk değilmiydi diyince de demekki renkli durmuyo diye üzüldüm olsun peki boyamaları nasıldı hatich lensin içinde noktalar ne renkdi?
Sağol acnım yabelli olmuyor diyorsun ama mellerin güzelliği de orda zaten. hey şu kıza bak lensleri de pek güzelmiş demiyor insanlar. ayy gözleriniz ne kadar güzel diye iltifat ediyorlar bak geçenlerde bi mağazaya girdim. ordan çok sık alışveriş yapmam, sadece vitrinine bakardım. orda çalışan kız 'Ya o kadar güzel gözleriniz var ki bakmaktan kendimi alamıyorum. resmen gözlerinizin içi gülüyor, pırıl pırıl ve çok tatlılar dedi lens dediğimde inanamadı. şeffaf sanırım deme dedi. yok renkli dediğimde şok oldu. hayatımda hiç bu kadar doğal duran bi lens görmedim dedi tabi bunu söyleyen kızın gözleri maviş mavişti keşke seninki gibi olsaydı dedim
canım makinamın pilleri bitti. bataryayı da bulamıyorum. yoksa foto eklerdim. ama anlatmaya çalışayım. çevresinde koyu renk ince haresi var. hareden sonra sarı noktalar var, pupile doğru da harenin rengine benzer noktacıklar var.
evet canım benimkide aynı canım ama bende öle durmuyor.....:84:
acaba açılırmı gerçi 3 gün oldu ama
all in one kullanırsan açılır ama ondada lensleri taktın mı noktaları belli oluyor, bide solduruyor. byaptığım doğru mu bilmiyorum ama ben hem all in one light hem de solo care aqua kullanıyorum. yani şöyle normalde hep solo care kullanıyorum ama baktım rengi koyulaşıyor 1-2 gün all in one kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?