- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.201
valla ben normalde opti fre kullanıyordum ama bu sefer annem almıştı eye sea almış oyusden nolcak bilmiyorum....bekliycem artık eşim gıcık etti beni beğenmemiş beyefendi hiç belli olmuyormuş rengi falan zaten ne renk olduğunuda nlayamış senin gözünden farkı yok diyor eskileri daha güzeldi diyor sinir ediyor beni.....biraz ortalık yatıssın arzucumdan quartzo almayı düşünüyorum
aklıma gelmişken; hiç opti free kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım lensleri koyulaştırdığını söylüyorlarya bide foto eklesende görsek meller nasıl duruyor
merhaba benimde lenslerim geldi arzucuma cok tşk ediyorum.
n.c mell ler çok doğal ama ben de bambam ve hatich deki gibi durmadı benim gözlerimde açık kahve ama bende yeşil durdu koyu oldu belkide koyu seri denk geldi.eşim beğenmedi hiç senin gözünden çok farklı değil diyor moralimi bozdu offf.
keşke quartzo alsaydım artık biraz bekliyimde onu alrım olmazsa napalım
vetman slm.ben daha önce charme mel aldım paranalentes den.fakat lensi 3-4 defa anca kullanabildim.çünkü boyaması cok kötüydü yani yapay geldi bana.eşim takmama izin vermedi kesinlikle.ama burda da herkes charme meli övüyo doğallık konusunda.ben de tam tersi olduğunu yani çok yapay olduğunu düşünüyorum.bilmiyorum belki bana gelen lensin boyamasından da kaynaklanıyo olabilir.ben şu an rainbow elite line hazel kullanıyorum.cok doğal ve eşim hiçbir şey söylemiyo mesela:)gözlerim koyu kahve.istedğim göz rengi bal/ela.ve de doğal durması charme mel gibi yapay durmaması ve ben lensim diye bağırmaması.ocre düşünüyorum ama hangisi iyi deneme sansım var mı?nc ocre mi cor ocre mi?yani charme ocre bile diyemiyorum çünkü charme dan cok korkuyorum.bana hemen yardımın gerekli.rainbow un süresi bitti hemen lens almam gerekli.seninle nasıl irtibata geçmeliyim
kızlar bi sorum olacak..şu pupil boşluğu olayını çözemedim ben..doğal görünümü pıupil boşluğu dar olan mı yoksa geniş olan lensler mi veriyor ? bu pupil dediğiniz bizim gözbebeğimiz mi?
pupil boşluğu dedimiz şey lensin ortasındaki şeffaf yuvarlak kısım varya göbebeğimize denk gelen ve görmemiz için bırakılan boşluk...ona pupil boşluğu deniyor...darı daha doğaldır genişi daha doğaldır diye genellemek yanlış...daha ziyade lensin boyamasında pupil boşluğuna doğru boyama yoğunluğu giderek azalan lenslerde bu boşluk daha doğal durup kaynaşır..aksi takdirde heryeri aynı opaklıkta olan lenslerde boşluktan gözüken kahverengi göz ile lensin renkli rengi yanyana geldiğinde 2 si birbirini çok belli eder ve doğal gözükmez...kahverengilikten sonra direkt yoğun renkli bir rengin başladığını düşünün gözde..hiç güzel görünmüyor..aynı sarıya boyanmış ve siyah siyah dipboyaları çıkmış saçlar gibi durur...ayrıca dar pupil aslında çok da sanıldığı gibi makbul değildir gözleri bombeli ve hain bakışlı gösterir...
canım ağzına sağlık diyorum başka bi şey demiyorum..çok güzel ifade etmişsin...işte haftalardır anlamaya çalıştığım anlatmak istediğim fakat ifade edemediğim olay bubu yazını hemen kopyalayıp yapıştırcam lens seçerken elimde bulundurmam gereken en önemli kriter ...esmeraldalarım aynen böyleydi..opaklık hep aynı rengi hiç değişmiyor pupil boşluğuna doğru da opaklık azalmıyor göz bebeği simsiyah lens yemyeşil..ve minicik bi yuvarlak nokta..dar yani..anlamsız ve aynen hain bakışlı fesat bi insana döndüm bi anda o lenslere..kaynaşma olayı ve opaklığın pupil boşluğuna yaklaşınca azalması..işte olay bu
cor mel kullanan arkadaslar meller ela gıbı mı duruyor yesıl gıbı mı ela gıbıyse cor grafıtteye dewam edicem yeşilse yeşilleniçem
ben de yeşil duruyr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?