Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo alırsan pörtlek durma riskini de göze al canım. ben kullandım ve 4-5 kez takabildim. insanların gözünün içine bakamadım ya. sonra mel aldım. arkadaşlarım da bi daha sakın quartzoları kullanma dedi. tabi melleri kullanmaya başlayınca bunu söylediler kırılırım diye kullanırken demiyorlarmış

aklıma gelmişken; hiç opti free kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım lensleri koyulaştırdığını söylüyorlar ya bide foto eklesende görsek meller nasıl duruyor

aklıma gelmişken; hiç opti free kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım lensleri koyulaştırdığını söylüyorlar ya bide foto eklesende görsek meller nasıl duruyor

tamam canım eklerim :) eye sea kullanıyorum ama yeni daha önce kullanmamıştım.ama optifre çok uzun zaman kullandım hiç koyulaştırmadı acaba bu koyulaştırma açma işi solusyondan bashsediyorum psikolojik birşeymi yoksa gerçekten etkisi varmı kafama takıldı...

burda burcu quartzo almıştı onunkini çok güzeldi resimleri gördüm oyusden aklım kaldı aslında kafam çok karıştı ben freshlook kullandım tabi o doğal felan değildi bilirsin sonra elegance aldım ondan memnundum onuda çok nadir insanlar fark ediyordu lens olduğu 3 ton griydi.sonra elegance ları aldığım yer sophistke tavsıye etti pahallıydı dıye alamamıştım.solotica almadan önce sophistike araştırdım ama burdaki arkadaslar tavsıye etmediler. sizlerin resimlerini inceledim falan derken arzuyla tanıştım saolsun oda beni soloticalarla buluşturdu.

Ay canım bu erkekler böyle takma benim eşimde melleri değil topazioları verde marineleri severmişş belirgin olcakmış yoksa neden lens takılırmışş:)Bu seneki meller geçen seneye göre bir tık koyu ama meller zaten çok belirgin olmadı hiç:)Hep buna yakındı elamsı yeşill.3 senedir melleri deniyorum aralıklarlı zamanlarda en açık hali 10 ay önceki boyamasıydı umarım solotica yine aklını başına toplar ve güzel tonları tekrar koyultmaz..
şu boyamayı sabitler...
Burcucum güle güle kullan canımcım sağlıkla inşallah taşma falan yapmadı sanırım fotografda eklersen sevinirimm:)

kızlarr bu sayfayı uzun zaman takip ettikten sonra quartzo da karar kıldım ve de lenslerim bugün elime ulaştı :) (vetman a teşekkürler) uzun zamandır lens takmıyorum ama hiç rahatsız etmedi, gözümde varlığını hissetmedim valla :) gerçi yeni taktığım için sanırsam biraz kayma oluyor.. Nasıl olmuş sizce???

Selincim ben paranalenstesden lens almıyorum boyaması kötü gelmiş olabilir.Charm meller çok doğal aslında bence nc ocre almalısın profilimde nc ocreleri görebilirsin albümümde fotoğraflarım mevcut koyu kahverengi gözümde duruşları.

güle güle kullan cnm gri yeşil durmuş sende quartzolar ve ışıl ışıl durmuşşş çok güzellerr sağlıkla kullannn tırmıkcımm

çok teşekkür ederim vetman :) gerçekten bu kadar gözümü açacağını tahmin etmiyordum göz rengim siyaha yakın çünkü :)

bu da flaşlı çekim

Kızlar konuyla ilgisiz biliyorum ama ayrıca konu açmak istemediğim için buraya yazmak istedim. ya bu resimde Paris in gözleri süper yabancı forumlarda bunların durasoft 3 colors baby blue olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de durasoflar böyle duruyorsa hemen sipariş vericem ama önce size sormak istedim Bu lensi kullanan var mı aranızda?

Eklentiler

• $SGY-009620.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
kızlar bi sorum olacak..şu pupil boşluğu olayını çözemedim ben..doğal görünümü pıupil boşluğu dar olan mı yoksa geniş olan lensler mi veriyor ? bu pupil dediğiniz bizim gözbebeğimiz mi?

pupil boşluğu dedimiz şey lensin ortasındaki şeffaf yuvarlak kısım varya göbebeğimize denk gelen ve görmemiz için bırakılan boşluk...ona pupil boşluğu deniyor...darı daha doğaldır genişi daha doğaldır diye genellemek yanlış...daha ziyade lensin boyamasında pupil boşluğuna doğru boyama yoğunluğu giderek azalan lenslerde bu boşluk daha doğal durup kaynaşır..aksi takdirde heryeri aynı opaklıkta olan lenslerde boşluktan gözüken kahverengi göz ile lensin renkli rengi yanyana geldiğinde 2 si birbirini çok belli eder ve doğal gözükmez...kahverengilikten sonra direkt yoğun renkli bir rengin başladığını düşünün gözde..hiç güzel görünmüyor..aynı sarıya boyanmış ve siyah siyah dipboyaları çıkmış saçlar gibi durur...ayrıca dar pupil aslında çok da sanıldığı gibi makbul değildir gözleri bombeli ve hain bakışlı gösterir...

canım ağzına sağlık diyorum başka bi şey demiyorum..çok güzel ifade etmişsin...işte haftalardır anlamaya çalıştığım anlatmak istediğim fakat ifade edemediğim olay bu bu yazını hemen kopyalayıp yapıştırcam lens seçerken elimde bulundurmam gereken en önemli kriter ...esmeraldalarım aynen böyleydi..opaklık hep aynı rengi hiç değişmiyor pupil boşluğuna doğru da opaklık azalmıyor göz bebeği simsiyah lens yemyeşil..ve minicik bi yuvarlak nokta..dar yani..anlamsız ve aynen hain bakışlı fesat bi insana döndüm bi anda o lenslere..kaynaşma olayı ve opaklığın pupil boşluğuna yaklaşınca azalması..işte olay bu

rica ederim canım önemli değil :)
ben de sana çok teşekkür ederim..senin esmeraldayla ilgili olan yorumlarını almasaydım ben de verdeleri beğenmiş olmanın verdiği gazla o da yeşil diyerekten az daha esmeralda da alacaktım..beni hatadan kurtardığın için teşekkür ederim...soloticadır belki diğer markalardan farkı vardır bu kadar övüldüğüne göre diye senelerimin tecrübelerini bi kenara atıp riske girecektim..ben de sana teşekkür ederim

ya vetman albümüne baktım da charme ocre de cok güzelmiş ama charme mel aldım cok kötüydü ve korku var içimde bundan dolayı.kızlar yardım edin ya charme ocre mi nc ocre mi?bu ikisinden birini kullanan varsa bi öneri yapsın

kızlar benim gözlerim kahverengi ve lens almak istiyorum.
ama bu konuda hiç bir fikrim yok
yeşili en doğal duracak olan lens hangisi sizce?
açık bir yeşil istiyorum ama korkuyorum bana fikir verebilecek olan var mı

bir de lensleri arastırdıgımda ince hareli, kalın hareli ve haresiz olarak ayırdıklarını gördüm.
benim aradığım renk mel veya quartzo galiba. ama hareler ne oluyor onu anlamadım:26::26:

arkadaslar sedanaz adlı arkadasa icemınt lenslerımı sattım aramızda anlastık gonder dedı gonderdım lenslerı 1 hafta oldu hala daha parayı yollıycak ben bu durumda salak oluyorum galıba guwenıp gönderıorum denızlıdeyım dıo suan gönderemem internete gırmıorum dıyor son aktıvıte yı bugun yapıo nasıl oluyor?arkadaşlıktan siliyor ay çok iyisin deyıp telefonlarımı açmıyor çok sinir bi durum..o lenslerden hayıır gelceğinimi sanıyor anlamıyorum?alt tarafı 70tl yazıklar olsun ne denır kı su durumda yazık walla...

Son düzenleme:
iceları SEDANAZDAN aldım ben 80tlye muhabbetımız wardı bayağı sonra ben buna eskı kullanmadığım quartzolarımı gönderdım sırf denesın dıye gönderme gerı dedım ayy canım çok iyisin filan yazıo belkı ozamandan düşündü bu olayı .cuma gunu dedı bana icemıntlerı alıcam dıye pttkargoyla göndercektım ben hesabım olmadığı için adam dedı guwenlı değil telefon ettım aa dedı sen yoolla kargoyla bende şimdi pttyle havale göndercem iyi dedım yolladım pztsı oldu cwp wermıo açmıo telı sonra bımsj sana karsı çok mahcubum pztsı göndercem pzts oldu salı bugun cmtsi açmıyo telı arkadaslıktan sılmıs burdanda msj atamıorum.bu nasıl bi zihnıyet anlayamıorum ihtiyacım olduğu içn sattım o paraya yazıklar olsun diçek hiçbişi yok aslında durum ortada sizde bılın bu arkadası ona göre dawranın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…