Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor mel kullanan arkadaslar meller ela gıbı mı duruyor yesıl gıbı mı ela gıbıyse cor grafıtteye dewam edicem yeşilse yeşilleniçem

Bende ela durmuştu Ağustos ta almıştım. 2015ti. Albümüme bakmıştın daha önce, hatırlarsın belki cor grafitelerini sakın elden çıkarma canım ya. yani melle grafite çok ayrı tonlar ama yeşillenmek istersen ya esmeralda yada verde alıcaksın. gerçi bu forumda bi arkadaş nc mel aldı ve baya yeşil durduğunu söylüyor. hatta yeşil diye pek içine sinmemiş ela tonlarında istiyormuş. Arzu da yeni serilerde meller koyulaştığını söylüyor

ewet malesef ela durma riski çok açık değil gözlerim ama siyahda değil esmeralda kullandım ben daha önce 3lü seri bana göre değil.yenı cor mel alan arkadaslar foto ekleyebilir mi?

Betty seda çok iyi bi kız bi kaç kez bana da lenslerini gönder demişti. Kısmet olmadı. Başkası almıştı. Neden böyle oldu anlamadım umarım bir yanlış anlaşılma vardır. Foruma girip cevap verirse durum açıklığa kavuşur sanırım.

kızlar şimdide sedanaz sahibinden desude nicikiyle icemintlerimi satıyormus wetman söledi 235e almısmıs 130 asatıyor şaka gibi değilmi allah aşkına:26:

Son düzenleme:
kızlar şimdide sedanaz sahibinden desude nicikiyle icemintlerimi satıyormus wetman söledi 235e almısmıs 130 asatıyor şaka gibi değilmi allah aşkına:26:

O nickin sedanaz a ait olduğuna emin misin canım Ben onunla lens takas etmiştim ve hiç sorun yaşamadım. ben de lenslerimi gönderdim o da bana kendininkileri gönderdi. yazdıklarını okuyunca gerçekten şok oldum

Bende sedanazı biliyorum hep abla abla der bana bende öyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmem ama çok şaşırdım umarım o ilanın sahibi o değildir betyblues ve sorununuzu halledersiniz gerçekten üzüldüm((

Bende yemyeşil durdu.Gözlerim cok koyu kahve siyah gibi.Ama cor mel tavsiye etmem haresiz oldugu için pek dogal deil :)

Bende yemyeşil durdu.Gözlerim cok koyu kahve siyah gibi.Ama cor mel tavsiye etmem haresiz oldugu için pek dogal deil :)

ben de cor sevdamdan bu yüzden vazgeçtim canım. haresiz olduğu için doğal durmadığını söylediler nc serisinden çok memnunum. ahh keşke bende de yemyeşil dursa meller ama neerdee

bettyciğim bu o değil ben bu kadından kuzenime lens aldım antalyada başka biri bu adını özelden sana veririrm. Adreselens diye bir yerden almıştı lenslerini çapına uymamış.

Seda değil yani.Öptüm.

ben de cor sevdamdan bu yüzden vazgeçtim canım. haresiz olduğu için doğal durmadığını söylediler nc serisinden çok memnunum. ahh keşke bende de yemyeşil dursa meller ama neerdee

göz koyulaştıkça yeşillik artıyor :)bir daha ki tercihim char mel olcak sanırım

umarım değildir senin msjınla gördüm o ilanı bende benim içinde su olanlara kadar ewet iyi kızdı ama arkadaslıktan silmesi telefonlarını açmaması ben kımseye iftıra atmıorum sizde ona gore dawranın benle yasandı buolay baskasıyla yasanmaz umarım hşçkln..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…