- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.221
cor mel kullanan arkadaslar meller ela gıbı mı duruyor yesıl gıbı mı ela gıbıyse cor grafıtteye dewam edicem yeşilse yeşilleniçem
Bende ela durmuştuAğustos ta almıştım. 2015ti. Albümüme bakmıştın daha önce, hatırlarsın belki cor grafitelerini sakın elden çıkarma canım ya. yani melle grafite çok ayrı tonlar ama yeşillenmek istersen ya esmeralda yada verde alıcaksın. gerçi bu forumda bi arkadaş nc mel aldı ve baya yeşil durduğunu söylüyor. hatta yeşil diye pek içine sinmemiş ela tonlarında istiyormuş. Arzu da yeni serilerde meller koyulaştığını söylüyor
ewet malesef ela durma riski çok açık değil gözlerim ama siyahda değil esmeralda kullandım ben daha önce 3lü seri bana göre değil.yenı cor mel alan arkadaslar foto ekleyebilir mi?
arkadaslar sedanaz adlı arkadasa icemınt lenslerımı sattım aramızda anlastık gonder dedı gonderdım lenslerı 1 hafta oldu hala daha parayı yollıycak ben bu durumda salak oluyorum galıba guwenıp gönderıorum denızlıdeyım dıo suan gönderemem internete gırmıorum dıyor son aktıvıte yı bugun yapıo nasıl oluyor?arkadaşlıktan siliyor ay çok iyisin deyıp telefonlarımı açmıyor çok sinir bi durum..o lenslerden hayıır gelceğinimi sanıyor anlamıyorum?alt tarafı 70tl yazıklar olsun ne denır kı su durumda yazık walla...
iceları SEDANAZDAN aldım ben 80tlye muhabbetımız wardı bayağı sonra ben buna eskı kullanmadığım quartzolarımı gönderdım sırf denesın dıye gönderme gerı dedım ayy canım çok iyisin filan yazıo belkı ozamandan düşündü bu olayı .cuma gunu dedı bana icemıntlerı alıcam dıye pttkargoyla göndercektım ben hesabım olmadığı için adam dedı guwenlı değil telefon ettım aa dedı sen yoolla kargoyla bende şimdi pttyle havale göndercem iyi dedım yolladım pztsı oldu cwp wermıo açmıo telı sonra bımsj sana karsı çok mahcubum pztsı göndercem pzts oldu salı bugun cmtsi açmıyo telı arkadaslıktan sılmıs burdanda msj atamıorum.bu nasıl bi zihnıyet anlayamıorum ihtiyacım olduğu içn sattım o paraya yazıklar olsun diçek hiçbişi yok aslında durum ortada sizde bılın bu arkadası ona göre dawranın...
kızlar şimdide sedanaz sahibinden desude nicikiyle icemintlerimi satıyormus wetman söledi 235e almısmıs 130 asatıyor şaka gibi değilmi allah aşkına:26:
vetman sana mail attım ama geri dönmedin bana.cevap bekliyorum sendennnnn
Bende ela durmuştuAğustos ta almıştım. 2015ti. Albümüme bakmıştın daha önce, hatırlarsın belki cor grafitelerini sakın elden çıkarma canım ya. yani melle grafite çok ayrı tonlar ama yeşillenmek istersen ya esmeralda yada verde alıcaksın. gerçi bu forumda bi arkadaş nc mel aldı ve baya yeşil durduğunu söylüyor. hatta yeşil diye pek içine sinmemiş ela tonlarında istiyormuş. Arzu da yeni serilerde meller koyulaştığını söylüyor
kızlar şimdide sedanaz sahibinden desude nicikiyle icemintlerimi satıyormus wetman söledi 235e almısmıs 130 asatıyor şaka gibi değilmi allah aşkına:26:
Bende yemyeşil durdu.Gözlerim cok koyu kahve siyah gibi.Ama cor mel tavsiye etmem haresiz oldugu için pek dogal deil :)
ben de cor sevdamdan bu yüzden vazgeçtim canım. haresiz olduğu için doğal durmadığını söyledilernc serisinden çok memnunum. ahh keşke bende de yemyeşil dursa meller ama neerdee
Bende sedanazı biliyorum hep abla abla der bana bende öyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmem ama çok şaşırdım umarım o ilanın sahibi o değildir betyblues ve sorununuzu halledersiniz gerçekten üzüldüm((
göz koyulaştıkça yeşillik artıyor :)bir daha ki tercihim char mel olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?