- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.241
canım iyide adres benim icemıntlerimi gönderdiğim adres wetman da o diyor tanıyormus
Belki sana olan borcunu öyle ödeyecektir :) Şaka bir yana emin misin o olduğuna başkası olmasın?
bettyciğim bu o değil ben bu kadından kuzenime lens aldım antalyada başka biri bu adını özelden sana veririrm. Adreselens diye bir yerden almıştı lenslerini çapına uymamış.
Seda değil yani.Öptüm.
sen saka mı yapıosunokumadın herhalde öncekı yazdıklarımı ha tamam ozaman bana olan borcunu öyle ödeyecek şu söylediğini senın aklın alıyormu ben paraya ihtıyacım olduğu için sattım ben hemen gönderıorum ptthavaleyle dedı bugun 9, gun canım anlatabılıomuyum ve benı arkadaslıktan sılıp telefonlarımı açmıyor yazık gercekten
vetmancım simdi mailimi okudun mu?tekrardan attım
arkadaslar sedanaz adlı arkadasa icemınt lenslerımı sattım aramızda anlastık gonder dedı gonderdım lenslerı 1 hafta oldu hala daha parayı yollıycak ben bu durumda salak oluyorum galıba guwenıp gönderıorum denızlıdeyım dıo suan gönderemem internete gırmıorum dıyor son aktıvıte yı bugun yapıo nasıl oluyor?arkadaşlıktan siliyor ay çok iyisin deyıp telefonlarımı açmıyor çok sinir bi durum..o lenslerden hayıır gelceğinimi sanıyor anlamıyorum?alt tarafı 70tl yazıklar olsun ne denır kı su durumda yazık walla...
Ay canım bu erkekler böyle takma benim eşimde melleri değil topazioları verde marineleri severmişş belirgin olcakmış yoksa neden lens takılırmışş:)Bu seneki meller geçen seneye göre bir tık koyu ama meller zaten çok belirgin olmadı hiç:)Hep buna yakındı elamsı yeşill.3 senedir melleri deniyorum aralıklarlı zamanlarda en açık hali 10 ay önceki boyamasıydı umarım solotica yine aklını başına toplar ve güzel tonları tekrar koyultmaz..
şu boyamayı sabitler...
Burcucum güle güle kullan canımcım sağlıkla inşallah taşma falan yapmadı sanırım fotografda eklersen sevinirimm:)
Arkadaşlar ben geçen hafta kuaföre gittim ve saçlarımın rengini değiştirdim...eskiden saçlarım simsiyahtı şimdi hafif açtırdım ve koyu kumral-açık kestane arasıyım şu an...
o yüzden elimdeki lenslerin rengi eskisi kadar yakışmıyorlar..verdeler koyu olması dolayısıyla gözümle iyi kaynaşıp pupili belli etmiyorlar o açıdan sorunum yok ama saç rengime göre koyu kaldılar..tenim de açık..dolayısıyla gözler koyu koyu renkli renkli belli ediyor kendini...
azulları denedim şu anki saçımla uyum olarak açıklık koyuluk değeri uyumu verdeden daha iyi ancak rengin mavilik oranı yoğun...biraz pastel mavi olsa tam istediğim olacaktı...
ve şu anki yeni halime göre çok açık renkler olmasa da daha açık renklere yönelmem daha iyi olacak diye düşünüyorum..
hidrocor grafite kullananlara ilk sorum...pupil boşluğu görüntüsü nasıl ? ortadan kahverengiler çıkıp kendini belli ediyor mu ? lenslerde en nefret ettiğim şey pupil boşluğunu belli etmesi..o yüzden en çok bu konuya önem veriyorum...cor grafite kullananlar fikilerinizi alıyım lütfen...
cnm beauty forumlarında senin verdelerle çekilmiş fotolarını kullanıyorlar haberin olsun.orda gördüğüm kadarı ile pupil havuz gibi hatta herkes bu konuyu eleştirmiş
haber verdiğin için teşekkür ederim canım..: nasıl olsa sadece göz resimleri Allahtan...varsın kullansınlar..hatta istedikleri kadar eleştirsinler...çok da umrumdaydı... canım baktım bu arada...onlar solotica verde değil..rainbow dark greenmiş onu ben kullanıp atalı yıllar oluyo ve onlar daha yeni mi bulmuş eleştiriyorlar..günaydın diyorum onlara
Rica ederim fundacım güle güle kullan çok acil fotoğraf bekliyoruz o zaman
çok teşekkür ederim vetman :) gerçekten bu kadar gözümü açacağını tahmin etmiyordum göz rengim siyaha yakın çünkü :)
bu da flaşlı çekim
Eki Görüntüle 140762
arzucum geç gördüm kusura bakma yeni Quartzolarım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?