Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Belki sana olan borcunu öyle ödeyecektir :) Şaka bir yana emin misin o olduğuna başkası olmasın?

sen saka mı yapıosun okumadın herhalde öncekı yazdıklarımı ha tamam ozaman bana olan borcunu öyle ödeyecek şu söylediğini senın aklın alıyormu ben paraya ihtıyacım olduğu için sattım ben hemen gönderıorum ptthavaleyle dedı bugun 9, gun canım anlatabılıomuyum ve benı arkadaslıktan sılıp telefonlarımı açmıyor yazık gercekten

Brchngrc canımsın sedanaz olmadıgına çokkk sevindimm:)))yoksa çok üzülürdümm gerçekten ama o ilandaki bilgiler yanlış çünkü ben 2 ay önce antalyaya ıcemint satmadım ne zaman açıldıgı belli değil yani o ıcemintlerin :))Benden o kişi ıcemint almadı 2 ay önce muhtamalen o lenslerr daha eskii..

yok canım gerçekten çok ciddi bir konu ve çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum.

iyide sedanaz burda amma çok kişiyle lens takası yapmış hiç haberimiz yok,bize gösterdiği fotolar hep vetmandan aldığı lenslerin fotoları ama,cor ice, crystal,verde,mel gibi

OKUYUNCA COK UZULDUM KONUSMALARINDAN HICDE OLE BIRI GIBI GORUNMUYORDU. UMARIM YANLIS BIR ANLASMA VARDIR VE EN KISA SUREDE COZULUR SORUN SEVGILI bettybluees.

yok çok şükür öle taşma felan yapmadı fakat 1 gözümde daha rahat diğerinde biraz kuruluk oluyor anlayamadım.evet eşime göre de belirgin olmalı lens dediğin.canım tabi eklerim resim biraz kullanıyımda başaka bi renk daha alırım öpüyorum....

Arkadaşlar ben geçen hafta kuaföre gittim ve saçlarımın rengini değiştirdim...eskiden saçlarım simsiyahtı şimdi hafif açtırdım ve koyu kumral-açık kestane arasıyım şu an...

o yüzden elimdeki lenslerin rengi eskisi kadar yakışmıyorlar..verdeler koyu olması dolayısıyla gözümle iyi kaynaşıp pupili belli etmiyorlar o açıdan sorunum yok ama saç rengime göre koyu kaldılar..tenim de açık..dolayısıyla gözler koyu koyu renkli renkli belli ediyor kendini...
azulları denedim şu anki saçımla uyum olarak açıklık koyuluk değeri uyumu verdeden daha iyi ancak rengin mavilik oranı yoğun...biraz pastel mavi olsa tam istediğim olacaktı...
ve şu anki yeni halime göre çok açık renkler olmasa da daha açık renklere yönelmem daha iyi olacak diye düşünüyorum..

hidrocor grafite kullananlara ilk sorum...pupil boşluğu görüntüsü nasıl ? ortadan kahverengiler çıkıp kendini belli ediyor mu ? lenslerde en nefret ettiğim şey pupil boşluğunu belli etmesi..o yüzden en çok bu konuya önem veriyorum...cor grafite kullananlar fikilerinizi alıyım lütfen...

cnm beauty forumlarında senin verdelerle çekilmiş fotolarını kullanıyorlar haberin olsun.orda gördüğüm kadarı ile pupil havuz gibi hatta herkes bu konuyu eleştirmiş

cnm beauty forumlarında senin verdelerle çekilmiş fotolarını kullanıyorlar haberin olsun.orda gördüğüm kadarı ile pupil havuz gibi hatta herkes bu konuyu eleştirmiş

haber verdiğin için teşekkür ederim canım..: nasıl olsa sadece göz resimleri Allahtan...varsın kullansınlar..hatta istedikleri kadar eleştirsinler...çok da umrumdaydı... canım baktım bu arada...onlar solotica verde değil..rainbow dark greenmiş onu ben kullanıp atalı yıllar oluyo ve onlar daha yeni mi bulmuş eleştiriyorlar..günaydın diyorum onlara

Son düzenleme:

aa öylemi insanlar dedektif gibi valla nerden buluyolar anlamıyorum bende dedim solotica cor serisinin pupili n.c den daha geniş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…