Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Fundacım aynı bendede böyle durdu son seri quartzolar bende yeşil durdu şaşırdım şimdi sendede görünce aynı benim gibi yeşilimsi durmuş harika çok nett
Bende resim ekliycem en kısa sürede

yanlız arzucum ben bunları takıyorum ve hala şüphelerim var belli oluyormu olmuyormu diye hala insanların gözünün içine bakamıyorum fotoğrafta doğal duruyor sen taktığındaa tepkiler nasıl

yanlız arzucum ben bunları takıyorum ve hala şüphelerim var belli oluyormu olmuyormu diye hala insanların gözünün içine bakamıyorum fotoğrdiğer afta doğal duruyor sen taktığındaa tepkiler nasıl

yaa bende insanların gözüne bakamıyorum, ama çok sevdim quartzolarımı gözümden çıkarasım yok yani :) eşim diğer lenslere göre baya kaliteliymiş yakışmış dedi bende ona güvenerek daha rahat takıyorum

ya nasıl yenicem bu takıntıyı bilmiyorum alıyorum sonra da arada bir takıyorum rengi bende çok beğendim gerçekten güzel bende eşime soruyorum belli oluyormu diyorum evet diyor ve iş bitiyor zaten hiç takasım gelmiyor

eşin ve seni tanıyanlar kendi göz rengini bildiği için belli oluyor derler.. tabi bi de aldığımız renk quartzo olunca belli oluyor haliyle :) bence lens olduğunun anlaşılmasını hiç takma kafana devamlı da lensi takmaya çalış önce kendin alışırsın, ben öyle yapıyorum :)

Canım ben kullanıyorum bunlarda fotoğraflarım:

Solotica Hidrocharme Mel :)

Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.

yanlız arzucum ben bunları takıyorum ve hala şüphelerim var belli oluyormu olmuyormu diye hala insanların gözünün içine bakamıyorum fotoğrafta doğal duruyor sen taktığındaa tepkiler nasıl

Fundacım bendede aynı sendeki gibi durdu benimkilerde sizinkilerle aynı tarihli ama ben çok begendim bunları gecen senekilerden çok koyu değil bir tık belki ama daha açık olsaydı yapay durma olasılıgı daha fazla olurdu bende yarın gün ışığında quartzolu resimlerimi ekliycemm...

seninkiler sanki biraz daha yeşil durmuş gibi geldi bana, belki ışıktandır. ama sende duruşunu çok beğendim
Bendede yeşil durdu aynı funda gibi tırmıkcım seninkiler daha açık gibi normaldede böyle mavi tona yakınmı duruyor sende mavi olmuş:)
tamamen yeşil mi olmuş hareleri nasıl peki ay cok merak ettimm :26:

valla ilk defa geldi cnm soloticaların 2016sıda mı çıkmış dedim kendi kendime:))) en çok satılan renklerde tarihler gitgide ilerliyor yani mellerde henüz 2016 gelmedi 2015ler geliyor demek quartzo dünyadada melden çok satılan bir renk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…