- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.261
Fundacım aynı bendede böyle durdu son seri quartzolar bende yeşil durdu şaşırdım şimdi sendede görünce aynı benim gibi yeşilimsi durmuş harika çok nett
Bende resim ekliycem en kısa sürede
yanlız arzucum ben bunları takıyorum ve hala şüphelerim var belli oluyormu olmuyormu diye hala insanların gözünün içine bakamıyorumfotoğrdiğer afta doğal duruyor sen taktığındaa tepkiler nasıl
Tırmıkçım bu resmi yeni gördüm çok güzel görünüorlar
çok yakışmış funda renk süper sağlıkla iyi günlerde kullan
yaa bende insanların gözüne bakamıyorum, ama çok sevdim quartzolarımı gözümden çıkarasım yok yani :) eşim diğer lenslere göre baya kaliteliymiş yakışmış dedi bende ona güvenerek daha rahat takıyorum
ya nasıl yenicem bu takıntıyı bilmiyorum alıyorum sonra da arada bir takıyorum rengi bende çok beğendim gerçekten güzel bende eşime soruyorum belli oluyormu diyorum evet diyor ve iş bitiyor zaten hiç takasım gelmiyor
tırmık senin Quatzoların rengi biraz daha farklı sanırım
seninkiler sanki biraz daha yeşil durmuş gibi geldi bana, belki ışıktandır. ama sende duruşunu çok beğendim
bende seninkileri çok beğendimm canım çok güzel ve çok doğal durmuş iyi ve sağlıklı günlerde kullan canım
kızlar quartzoların 2016 tarihlileri geldi bugun artık quartzoyu iyice değitirmişler..açılmış rengi tekrar müjde:))
yanlız arzucum ben bunları takıyorum ve hala şüphelerim var belli oluyormu olmuyormu diye hala insanların gözünün içine bakamıyorumfotoğrafta doğal duruyor sen taktığındaa tepkiler nasıl
Bendede yeşil durdu aynı funda gibi tırmıkcım seninkiler daha açık gibi normaldede böyle mavi tona yakınmı duruyor sende mavi olmuş:)seninkiler sanki biraz daha yeşil durmuş gibi geldi bana, belki ışıktandır. ama sende duruşunu çok beğendim
tamamen yeşil mi olmuş hareleri nasıl peki ay cok merak ettimm:26:
Bendede yeşil durdu aynı funda gibi tırmıkcım seninkiler daha açık gibi normaldede böyle mavi tona yakınmı duruyor sende mavi olmuş:)
bende yeşilden çok yeşil-gri gibi durdu sanki gri yoğun gibi oldu :) flaşla mavi görünüyor ama :97:
Melll sende meller gibi çok güzelsinnn çok yakışmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?