Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yaa hidrocor mel mi yoksa nc mel mi alsam daha açık yeşil olurr gözlerim orta kahve kızlar lütfen biri cevap versin karar veremiyorum (

Bir önceki sayfada Hidrocharme Mel ile fotoğraflarım var, lens merkezinde hepsini denedim yazdıklarının, Hidrocore Mel gözleri küçük gösteriyor haresiz olduğundan, NC mel alacağına Hidrocharme al daha iyi. NC mel'i sevmemiştim ben

Başka fotoğraflarda ekliyorum:

güle güle kullan cok güzel yanlız bişey dikkatimi cekti quartzo yemyeşil görünüyor burda

arzucum geç gördüm kusura bakma yeni Quartzolarım :))))
funda güle güle kullan burda da mavimsi durmus
melll bence hiç kırmızılık yok cok yakısmıs göz rengin acık oldugundan dolayıda cok cok dogal görünüyor
doğru ama tuba büyüküstün göz rengi gibi daha ne olsunn:))

gercektende tuba büyüküstün gözü

Son düzenleme:

arzucum bekliyorumm fotoğraflarını sende duruşunu çok merak ettimmm

merhaba nerde denediniz lensleri acaba öğrenebilirmiyim bende deneyerek almak istiyorum her yerde denetmiyorlarda

Yok yok kırmızılık bende yok zaten, başka birisi denedi onda öyle durdu

gecen seneki quartzolarımla hemen hemen aynı durdu bunlar koyu kahverengi gözümde quartzo renginin duruşu:)

çook güzel ama bunlar,hiç de yapay durmuyor,makinenizin birebir çekiyor olduğunu bilmesem resimde güzel çıkmış dicem,şahanegünışığında quartzoinsanın alası geliyor,sırada cor mel olmasa

[ımg]http://i56.tinypic.com/bejah.png[/ımg]
[ımg]http://i53.tinypic.com/30lkwns.png[/ımg]
gecen seneki quartzolarımla hemen hemen aynı durdu bunlar koyu kahverengi gözümde quartzo renginin duruşu:)

arzucum cokkk begendım yaaaaa Ya bu eskı serı quartzo sankı rengı eskı serıyemı donmus bunların?????

Tırmıkçım quartzolarımızın tonunun aynı olması normal birebir aynı tarihliler çünkü ama ten rengi bile bazen herkezde duruşunu etkiliyor:)
Melekçim haklısın sanki geçen seneki quartzolar gibi durmuş bende aynı fikirdeyim :)Bundan 4 ay önce olanlar koyuydu biraz ancak son gelenlerin ben şişesinden açıldıgını farketmiştim şimdi deneme fırsatı bulunca açıldıgını iyice anladım:)

Son düzenleme:
çook güzel ama bunlar,hiç de yapay durmuyor,makinenizin birebir çekiyor olduğunu bilmesem resimde güzel çıkmış dicem,şahanegünışığında quartzoinsanın alası geliyor,sırada cor mel olmasa

çok teşekkürler berylipscim cnm haklısın makinam biliorsunuz doğal çekim yapıyor görüntü çok net ve quartzolar böyle cnmmm belki 2016 quartzolar dahada açılmıştır bunlar 2015 çünkü dün 2016 quartzoda geldi ilk kez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…