- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.281
Yaa hidrocor mel mi yoksa nc mel mi alsam daha açık yeşil olurr gözlerim orta kahve kızlar lütfen biri cevap versin karar veremiyorum(
Canım ben kullanıyorum bunlarda fotoğraflarım:
Solotica Hidrocharme Mel :)
Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.
Başka fotoğraflarda ekliyorum:
valla sanki kendi gözün çook doğal durmuş
Başka fotoğraflarda ekliyorum:
valla sanki kendi gözün çook doğal durmuş
Teşekkürler, satan kişide neden lens alıyorsun senin gözünün biraz açık rengi dedi ama dayanamadım aldımNe kadar yeşil, o kadar iyi
doğru ama tuba büyüküstün göz rengi gibi daha ne olsunn:))Bu arada çok güldüm, bu lensleri Tuba Büyüküstün ve Bihter lensleri diye satıyolardı
güle güle kullan cok güzel yanlız bişey dikkatimi cekti quartzo yemyeşil görünüyor burdakızlarr bu sayfayı uzun zaman takip ettikten sonra quartzo da karar kıldım ve de lenslerim bugün elime ulaştı :) (vetman a teşekkürler) uzun zamandır lens takmıyorum ama hiç rahatsız etmedi, gözümde varlığını hissetmedim valla :) gerçi yeni taktığım için sanırsam biraz kayma oluyor.. Nasıl olmuş sizce???
Eki Görüntüle 140749
funda güle güle kullan burda da mavimsi durmusarzucum geç gördüm kusura bakma yeni Quartzolarım :))))
melll bence hiç kırmızılık yok cok yakısmıs göz rengin acık oldugundan dolayıda cok cok dogal görünüyorCanım ben kullanıyorum bunlarda fotoğraflarım:
Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.
doğru ama tuba büyüküstün göz rengi gibi daha ne olsunn:))
güle güle kullan cok güzel yanlız bişey dikkatimi cekti quartzo yemyeşil görünüyor burda
normalde yeşil-gri duruyor, flaşlı çektiğimde mavi.. ama asıl görüntü yeşil-gri
Fundacım bendede aynı sendeki gibi durdu benimkilerde sizinkilerle aynı tarihli ama ben çok begendim bunları gecen senekilerden çok koyu değil bir tık belki ama daha açık olsaydı yapay durma olasılıgı daha fazla olurdu bende yarın gün ışığında quartzolu resimlerimi ekliycemm...
Canım ben kullanıyorum bunlarda fotoğraflarım:
güle güle kullan cok güzel yanlız bişey dikkatimi cekti quartzo yemyeşil görünüyor burda
funda güle güle kullan burda da mavimsi durmus
melll bence hiç kırmızılık yok cok yakısmıs göz rengin acık oldugundan dolayıda cok cok dogal görünüyor
gercektende tuba büyüküstün gözü
arzucum bekliyorumm fotoğraflarını sende duruşunu çok merak ettimmm
gecen seneki quartzolarımla hemen hemen aynı durdu bunlar koyu kahverengi gözümde quartzo renginin duruşu:)
gecen seneki quartzolarımla hemen hemen aynı durdu bunlar koyu kahverengi gözümde quartzo renginin duruşu:)
[ımg]http://i56.tinypic.com/bejah.png[/ımg]
[ımg]http://i53.tinypic.com/30lkwns.png[/ımg]
çook güzel ama bunlar,hiç de yapay durmuyor,makinenizin birebir çekiyor olduğunu bilmesem resimde güzel çıkmış dicem,şahanegünışığında quartzo insanın alası geliyor,sırada cor mel olmasa
yeni cor mellerden alan yok mu? wetman foto yokmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?