- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.301
ya kısmen 14 subatta sedanaz 80tlye sattığım lensler için 66 tl yatırmıs buna da şükür aldım yani paramı
vetmancım cok teşekkürler lensler elime sorunsuz ulaştı.ve de çok doğal bi renk yani tam bal rengi oldu.eşim çok beğendi.düşün yani normalde lens hiç sevmeyen eşim bile beğendi yani o kadar doğal bi bal rengi.tekrardan teşekkürler.ben charm melimi paranalentesten almıştım ve cok iğrenç bi renkti.demek ki boyaması kötüymüş.belki senden daha sonra charme mel tekrardan alabilirim çünkü sen ona da doğal duruyo demiştin.bidaha paranalentesten bişe almıcam.cnm tekrardan teşekkürler...
çok teşekkürler berylipscim cnm haklısın makinam biliorsunuz doğal çekim yapıyor görüntü çok net ve quartzolar böyle cnmmm belki 2016 quartzolar dahada açılmıştır bunlar 2015 çünkü dün 2016 quartzoda geldi ilk kez:)
vetmancım cok teşekkürler lensler elime sorunsuz ulaştı.ve de çok doğal bi renk yani tam bal rengi oldu.eşim çok beğendi.düşün yani normalde lens hiç sevmeyen eşim bile beğendi yani o kadar doğal bi bal rengi.tekrardan teşekkürler.ben charm melimi paranalentesten almıştım ve cok iğrenç bi renkti.demek ki boyaması kötüymüş.belki senden daha sonra charme mel tekrardan alabilirim çünkü sen ona da doğal duruyo demiştin.bidaha paranalentesten bişe almıcam.cnm tekrardan teşekkürler...
bu bal rengi duran lens hangisi oluyor?
charm mel iğrenç değil tam tersi muhteşem bir renk, hatta solotica'nın en doğal renkli lensi ama sizin gözünüzde öyle durmuş demekki, benim charm melli fotoğraflarım var gayet hoş ve doğal bir renk :) 2-3 sayfa öncesine bakabilirsiniz. Ayrıca boyaması kötü diye bir şey olamaz. hepsi standarttır lenslerin. Alacak arkadaşlar yanılmasın, hidrocharm mel harika bir renk.
bunlarda benim yana yakıla aradığım eski seri cor grafite resimlerim..
pencere önünde çektim gün ışığında,ilk resim flaşlı sadece...
selincim güle güle kullan canm doğru karar vermişiz o zaman :)ne kadar doğal bir renk değilmi:)fotoğraf koyarsın değilmi:)merak ettimmmm
kıslarrr slmmm bende yıllardır numaralı lens lullanıyorum renkli
sevmediğim için pek kullanmadım ama bugnlerde seren serengil in programına bakarken onun lenslere
kafayı taktım çağla yeşili gibi çok hoş bir renk daha önce hiç görmemiştim
markasını siz bilebilirsinis belki diye düşündüm yardımcı olursanıs sevinirim
öptm hepinisi
wetmancim güzelim nasılsın uzun zamandır girmiyordum özledimm seni yaaa valla. Ben biliyosun n.c grafite ve n.c mel kullanıyorum ikisindende çoook memnunum.birde ctistalim var tabii çok memnunum. Hep senden aldım lenslerimi hepte memnun kaldım tabii.süreleri bitince yine alıcam tabii.öpüyorum seni özlediğimi söyliyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?