Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancım cok teşekkürler lensler elime sorunsuz ulaştı.ve de çok doğal bi renk yani tam bal rengi oldu.eşim çok beğendi.düşün yani normalde lens hiç sevmeyen eşim bile beğendi yani o kadar doğal bi bal rengi.tekrardan teşekkürler.ben charm melimi paranalentesten almıştım ve cok iğrenç bi renkti.demek ki boyaması kötüymüş.belki senden daha sonra charme mel tekrardan alabilirim çünkü sen ona da doğal duruyo demiştin.bidaha paranalentesten bişe almıcam.cnm tekrardan teşekkürler...

bunlarda benim yana yakıla aradığım eski seri cor grafite resimlerim..
pencere önünde çektim gün ışığında,ilk resim flaşlı sadece...

bu bal rengi duran lens hangisi oluyor?

wetmancim güzelim nasılsın uzun zamandır girmiyordum özledimm seni yaaa valla. Ben biliyosun n.c grafite ve n.c mel kullanıyorum ikisindende çoook memnunum.birde ctistalim var tabii çok memnunum. Hep senden aldım lenslerimi hepte memnun kaldım tabii.süreleri bitince yine alıcam tabii.öpüyorum seni özlediğimi söyliyim dedim..

charm mel iğrenç değil tam tersi muhteşem bir renk, hatta solotica'nın en doğal renkli lensi ama sizin gözünüzde öyle durmuş demekki, benim charm melli fotoğraflarım var gayet hoş ve doğal bir renk :) 2-3 sayfa öncesine bakabilirsiniz. Ayrıca boyaması kötü diye bir şey olamaz. hepsi standarttır lenslerin. Alacak arkadaşlar yanılmasın, hidrocharm mel harika bir renk.

cnm zaten sende gördükten snra tekrar almaya karar verdim.gerçekten tam istediğim renk durmus sende ama senin gözlerin elaymış.benm koyu kahve.paranalentesten aldığım charme mellerin gercekten rengi kötüydü ya.sadece ben diil herkes şikayetçi ordan

selincim güle güle kullan canm doğru karar vermişiz o zaman :)ne kadar doğal bir renk değilmi:)fotoğraf koyarsın değilmi:)merak ettimmmm

bunlarda benim yana yakıla aradığım eski seri cor grafite resimlerim..
pencere önünde çektim gün ışığında,ilk resim flaşlı sadece...

nilcim güle güle kullan cnm ne kadar güzel ışıl ışıl durmuş açmış gözlerini hemde gözlerin simsiyah olmasına ragmen menekşe rengi durmuş grafitenin çok değişik bir rengi varr hakikaten çok özel çok yakışmış güle güle kullan nilcim

arzu'cum çok tşk ederim canım benim :)

bende çok sevdim ..
nc cristal ,cor grafite yenilenecek lenslerim.
zaten kullanmadığım tonda kalmadı yarı opakl serilerde..
charm grafitelerimi de çok seviyorum tabi ,hakkını yememek gerek :)
sonunda arayışlarım bitti ,yeni renkler üretmez ise solotica
darısı arkadaşlarımın başına

Son düzenleme:
kıslarrr slmmm bende yıllardır numaralı lens lullanıyorum renkli
sevmediğim için pek kullanmadım ama bugnlerde seren serengil in programına bakarken onun lenslere
kafayı taktım çağla yeşili gibi çok hoş bir renk daha önce hiç görmemiştim
markasını siz bilebilirsinis belki diye düşündüm yardımcı olursanıs sevinirim
öptm hepinisi

Icemint ve cristal farklı renkler mi ayrı mı satılıyorlar.. Lens sitelerinde sadece cristal satışta görünüyor biri açıklayabilirmi aklım karıştı...birde nc ice mı cristal mi ice mı sizce gözlerim koyu kahve siyaha yakın saçlarım koyu kahve tenim beyaz:26:

kıslarrr slmmm bende yıllardır numaralı lens lullanıyorum renkli
sevmediğim için pek kullanmadım ama bugnlerde seren serengil in programına bakarken onun lenslere
kafayı taktım çağla yeşili gibi çok hoş bir renk daha önce hiç görmemiştim
markasını siz bilebilirsinis belki diye düşündüm yardımcı olursanıs sevinirim
öptm hepinisi

merhaba canım. Seren serengılın lens markası nedır bılmıyorum ama cagla yesılı ıstıyorsan solotıca quartzo almalısın cok dogal ve cookk guzel br yesıl

livescimmm cnm çok haklısın görmemişim ben hızla girip çıkıyorum foruma bu aralar benim ufaklık beni çok yoruyor dikkatli okuyamamışımm:)vallahi bende bu kız foruma ne zamandır girmiyor diye seni merak ediyordummm:)bende seni özledimmm seni seviyorum livessscimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…