- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.321
gecen seneki quartzolarımla hemen hemen aynı durdu bunlar koyu kahverengi gözümde quartzo renginin duruşu:)
vetmaaaaan
süper görünüyor cok begendim eski seri gibi gercekten sanırım quartzolar dönmeye basladı
Mellerden sonra şimdide NC quartzo sipariş verdim:) Dört gözle bekliyorummmmmmmmm, Levente gidip denemeye üşendim, umarım doğal durur Meller kadar
b%l grey o araya karısmıs sory3 , 5 ve 9, resımdekı mel gıbı durmuyor yenı serı mı ben beğendim ela değil yesıl olmus :=)9.resım charmeice gıbı daha cok yada bauslomb..
ahazize,çok farklı tonlar çıkmış resimlerde gerçeğe en yakın hangisi ?
açık yeşil çıkanlar hoş durmuş ama onlar reel görünümleri olamaz sanıyorum..ama genel olarak hoş olmuş ,koyu gözde en iyi ve doğal duran meller arasında, cor mel sanırım zaten..bu aradanc cristae de benzetiyorum zaman zaman bazı fotolarda melleri koyu gözlerde,cristal daha açık ama cor mele kıyasla koyu gözlerde,benim izlenimlerim bunlar en azından ...
öyle mi muhteşem bir ton çıkmış açığaaçık olanlar üst üste takılmış 2 mel :) çifte takılmış yani o yüzden çok güzeller reel de de böyle duruyorlar.Normal cor meller koyu olanlar gbi :) hatta dha koyu diyebilirm
öyle mi muhteşem bir ton çıkmış açığa
çok tatlı,demek ki solotıca bir kat daha aynı oranda boyamalı vs ..
grafitede ve melde özellikle ne harikalar çıkar düşünemiyorum
bende deniyim üst üste takmayı lenslerimi çok merak ettim ..
Erkek Kardeşimin Çok koyu kahve gözünde Hidrocor mel in duruşu
Dediğim gibi gözü siyaha yakın çok koyu.Yorumlarınızı bekliyorum.Fotoğrafların 9 tanesi gün ışığınde pencere önünde çekilmiştir.İyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Erkek Kardeşimin Çok koyu kahve gözünde Hidrocor mel in duruşu
Dediğim gibi gözü siyaha yakın çok koyu.Yorumlarınızı bekliyorum.Fotoğrafların 9 tanesi gün ışığınde pencere önünde çekilmiştir.İyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
2. resim renk olarak çok güzel durmuş..ve anladığıma göre orada 2 lens üstüste takılmış...
olumsuz yorum olarak algılamanı istemem ama ortaya çıkan renk gerçekten mükemmel ancak resmi incelediğimde 2 kat üstüste olunca pupil boşluğunun daha darlaştığını ve karanlık loş ortamlarda ciddi görüş kısıtlaması yaratacağını düşünüyorum - ki ben lensleri hep tek kat takmama rağmen cor serisinde loş karanlık ortamlarda gözbebeği büyüyünce pupil dar geldiği için görüş sorunları yaşıyorum..
Mellerden sonra şimdide NC quartzo sipariş verdim:) Dört gözle bekliyorummmmmmmmm, Levente gidip denemeye üşendim, umarım doğal durur Meller kadar
siparişi internetten mi verdin cnm ya bende almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum
Akitracım batmıyor rahat eden arkadaşlar var ancak numaralılarda olurmu bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?