Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bugün nc quartzo aldım fakat, göz çapıma küçük geldi.
gözüm lensin dışından taşıyor.
quartzo almak isteyen arkadaşlar varsa, cor graphite yada cor mel ile takas yapabiliriz.( tabii elinde bunlardan olup da elinden çıkarmak isteyen varsa)

slm kızlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yeni üye olabildim.ben de solotica lens almak istiyorum fakat sadece internetten alınabiliormş sanırım güvenebileceğimiz bi site var mı acaba alanlar bilgi verirse çok sevinirim

Erkek Kardeşimin Çok koyu kahve gözünde Hidrocor mel in duruşu
Dediğim gibi gözü siyaha yakın çok koyu.Yorumlarınızı bekliyorum.Fotoğrafların 9 tanesi gün ışığınde pencere önünde çekilmiştir.İyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• $2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $3.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $5.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $4.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $6.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $7.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
3 , 5 ve 9, resımdekı mel gıbı durmuyor yenı serı mı ben beğendim ela değil yesıl olmus :=)9.resım charmeice gıbı daha cok yada bauslomb..

Son düzenleme:
Mellerden sonra şimdide NC quartzo sipariş verdim:) Dört gözle bekliyorummmmmmmmm, Levente gidip denemeye üşendim, umarım doğal durur Meller kadar

ahazize,çok farklı tonlar çıkmış resimlerde gerçeğe en yakın hangisi ?
açık yeşil çıkanlar hoş durmuş ama onlar reel görünümleri olamaz sanıyorum..ama genel olarak hoş olmuş ,koyu gözde en iyi ve doğal duran meller arasında, cor mel sanırım zaten..bu aradanc cristae de benzetiyorum zaman zaman bazı fotolarda melleri koyu gözlerde,cristal daha açık ama cor mele kıyasla koyu gözlerde,benim izlenimlerim bunlar en azından ...

açık olanlar üst üste takılmış 2 mel :) çifte takılmış yani o yüzden çok güzeller reel de de böyle duruyorlar.Normal cor meller koyu olanlar gbi :) hatta dha koyu diyebilirm

açık olanlar üst üste takılmış 2 mel :) çifte takılmış yani o yüzden çok güzeller reel de de böyle duruyorlar.Normal cor meller koyu olanlar gbi :) hatta dha koyu diyebilirm
öyle mi muhteşem bir ton çıkmış açığa
çok tatlı,demek ki solotıca bir kat daha aynı oranda boyamalı vs ..
grafitede ve melde özellikle ne harikalar çıkar düşünemiyorum
bende deniyim üst üste takmayı lenslerimi çok merak ettim ..

Son düzenleme:

TAK TAK bolca da resim cek bize fikir olsn crystalide takmayı unutma

2. resimdeki ne kadarda acık hiç mel gibi değil dicektim ki sen zaten 2mel üstüste demissin
cok kalın olmuyormu ya nasıl takıyorsunuz o şekilde:)

2. resim renk olarak çok güzel durmuş..ve anladığıma göre orada 2 lens üstüste takılmış...
olumsuz yorum olarak algılamanı istemem ama ortaya çıkan renk gerçekten mükemmel ancak resmi incelediğimde 2 kat üstüste olunca pupil boşluğunun daha darlaştığını ve karanlık loş ortamlarda ciddi görüş kısıtlaması yaratacağını düşünüyorum - ki ben lensleri hep tek kat takmama rağmen cor serisinde loş karanlık ortamlarda gözbebeği büyüyünce pupil dar geldiği için görüş sorunları yaşıyorum....günlük hayatta dışarıda pek görüş sorunu olmuyor ama....AVM lerde ve sinemalarda görüş baya sorunlu oluyor...

Son düzenleme:

Ben denedim hiç bir sorun olmuyor ama benimkiler numarallı olduğu için göremiyorsunuz tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…