- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.341
doğal göz rengide böylemiş arkadaşın.
Betycim senin gözlerin bu kızdan koyumu ?
ocre yazacaktın snaırım cnmm ....
ya işte ben yeşilin bu tıpatıp bu tonunu istiyorum...belki çok azcık daha koyu olabilir..ama bu tonu çok doğal...gözlerim koyu kahve fakat....cor melde bu rengi yakalayabilir miyim...bazıları mellerin yapay bi yeşil oluşturduğunu söylüyor koyu gözlerde...normal insan gözünde olmayacak renkte bi yeşillik
Gunes ben de bu sorunu yasayan bir tek seni biliyorum :18: lensinin boyamasinda sorun olabilir mi acaba die dusundum? benm nc meller ilk geldiginde bir tanesinde boyama sorunu vardi yenisini gonderdiler. ama gozumu rahatsiz etmisti o sekilde inceleyince farketmistim kaymis piksellerin oldugunu. sen hic ortasini inceledin mi acaba? fabrika cikisli bir sorun olabilir belki pupilin ic kismina dooru kaymis bir boyama ffln o da goz bebegin buyuyunce seni rahatsiz edior olabilir mi die dusundum?
bambamcım bende 2 tane hidrocor var..birisi azul diğeri de verde...ve ikisini de farklı zamanlarda aldım...3 ay arayla..ama ikisindede aynı sorun var...sanırım benim gözbebeklerim karanlıkta çok büyüyor..akşamüstü aynaya baktığımda kendi gözbebeğimi pupilin hepsini kaplamış olarak görüyorum..1 milimlik bir açıklık kalıyor...hava iyice kararınca ise görüş bulanıklığı oluyor..normal ışıkları havaya atılmış havai fişekler gibi nokta nokta görüyorum..pupil kenarı gözbebeğimin üstüne geldiği için...önce bende şüphedeydim ama geçenlerde karanlıkta bir resmimi çekip baktım ve gerçekten pupilin bana yetmediğini doğruladım...pupilin asimetrik olmasından kaynaklaıyor..1 ucu fazla geliyor..ve lensi parmağımla çeviriyorum döndürürüyorum yine 1 taraftan görüş daralıyor..gözbebeği kısmını inceledim o kısımlarda bir sorun yok canım..pupilin dizaynıyla ilgili..düzgün yuvarlak olmayışı sorun oluyor 1 tarafı daha dar hidrocorlarda..o dar taraf bende sorun oluyor..
gunescim cnm ay o zmn dedigin gibi senin goz bebeklerin fazla buyuyor ya da goz capi yapisi fln :18:( bende de cor serisi var ama bu gorus sorunu olmuor geceleri de takiorm. deneme yaparken de hep cor serisi denedim pupilde o sekilde olmadi. uzulme tatlim gunduzleri takiverirsin sen de
evet bambamcım..benim gözbebekleri ışığa çok duyarlılar galiba..tam aksine de güneşığında hiç görünmeyecek kadar küçülüyorlar iğneucu kadar oluyorlar resmenkaranlıkta da tam aksine çanak gibi büyüyor demekki :) iyiki opakları denemeye kalkmamışım o zaman demekki hiç göremeyecekmişim :26: senin dediğin gibi ya corları gündüz kullanmak lazım (bu bazen mümkün olmayabiliyor dışarıdaki işler uzayınca akşamı bulabiliyorum) yada lensi tamamen bırakmak..hidrocordan sonra diğer lensleri de lens diye gözüme takmam doğrusu...benim için lens işi bitti anlaşılan..elimdekilerin süresi bitsin..temelli kapatıcam lens defterini
tatlicim bir ihtimal ncleri deneyebilirsin belki az fark da olsa cor ve charmdan daha genis pupil boslugu ve daha saydam belki onlar rahatsiz etmez karanlikta cok buyudugunde goz bebegin. ben suan nc mel kullaniorm cok rahat cok doal gozlerimi renkli de sanior insanlar ela yesil fln gibi oluo. nc serisinden hic denedin mi sen? cor ve charmlar birazcik daha opak ve pupili dar onlara gore.
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu canım çok teşekkür ederim :)
diğer serilerin pupilleri hakkında bilgim yoktu...yok hep cor kullandım ben..
ncleri aklımda tutayım o zaman sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?