Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eladalya cor mel fotosu yok mu nolur karar weremıorum...

canım ben sana cor mel fotomu atmıştım özelden konuşmuştuk şimdi pcye format atıldı canım ama bulabilrsem mesajlardan atamaya çalışıcam... tekrr soruyorum bilen yok mu lütfenn eklenen fotoğraf nasıl siliniyr mesajın altnda da mesaj düzenleme yok :26::26:

cnm bildigim kadari ile mesaj duzenleme sadece yarim saat ya da oole kisa bir sureligine aktif kalior sonra malesef duzeltemiorz. ama silinmesini istiorsan fln sanirim moderator lere yazabilirsin. tam bilmiorm aslinda. daha ii bilen bir arkadas yardimci olucaktir

arkadaşlar hoş doğal, (gri olmayan) ama cırtlak bir renk olmayan bir mavi için
cor'larda hangisini önerirsiniz?
azul?, graphite?, verde marine?
günlerdir araştırıyorum fotoğraflarda sadece kafam iyice karıştı o kadar:26:

ilgin için teşekkür ederim canım :)albümüne baktım canım..evet ncler diğer serilerden daha rahat gibi gözüküyorlar :) inanırmısın hiç sevmediğim mel rengini sende çok beğeniyorum...nc ocre veya nc verde düşünebilirim kendi göz rengin de çok güzel aslında lens kullanmasan bile olur..ama lens için de çok ideal bir taban rengin var

açtığın konuya cevap verdim canım tekrar buraya yazmayayım...
ben azul kullanıyorum..ona göre cevap verdim...

bendeki nc ile cor un pupil boyamasina baktim gunescim az once ncnin de benzer boyamasi var ancak cora gore cok daha az noktacigi var saydamlasior ice dooru. belki daha rahat edebilirsin ama deneme sansin varsa deneme yap istersen nclerle. birgun deneme firsatin olursa sans verebilirsin nclere. tatlicim ne demek yardimci olabilirsem ne mutlu. guzel yorumun icin de ayrica cok tesekkur ederim begendigine cok sevindim. kendi gozlerim isik alanca bal rengi ama kapali alanda belli olmuor

Güneşcim,niye kapatıyorsun lens defterini canım,sana çok yakışıyor lens,verdelerin de souflon solüsyonla iyice doğallaştı çok da güzel oldu,nc yi düşünebilirsin evet Bambamcığımın da önerdiği gibi,ben hiç pupil sorunu yaşamıyorum,yani geniş pupilli lenslerim kadar rahat değil tabi gece görüşü benim gözbebeklerim hep büyük olduğu için,pupil geçişleri siyah noktacıklı olduğundan gözbebeğin büyüse de küçülse de çok kolay ortama adapte oluyor gibi geliyor bana,ama aynı pupil geçişi lensin görüntüsü olarak sanki corları daha doğal yapıyor gibi göründü bana,yani nclerin adaptasyonu daha rahat galiba diyorum,nc de ben görüntü kalitesinde hiç sorun yaşamadım ki gözbebeklerim akşam daha da büyür,izlenimlerim bunlar Güneşcim,ama bence o aldığın yerde akşam vakti dene canım,sonra canın sıkılmasın

Son düzenleme:

betycimm senin gözlerinde olsa olsa bu kızdan bir ton koyudur benden açık gibi senin gözlerin evet bunlar son seri tatlım zaten bu kızıda sana benzettim ben biraz

Son düzenleme:
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlarım :)

pupil darlığı sorununu görebilmeniz için bu sorunu en net yansıtan fotoları paylaşmak istiyorum..
bunlar gündüz perdeler çekilmiş bir odada flaşla ve makro çekimle çekildiler..
malum flaş patlarken gözbebeği o an için normalden biraz küçülüyor ama normalde gözbebeğimin pupil sınırlarını aştığını tahmin etmeniz de çok zor olmayacaktır..zaten resimde bile tam sınırdalar..

tabi ki bu olay herkesde olacak diye birşey yok...hidrocor düşünenler kokrmasın yani..bunu tek ben yaşamışım ama gözleriniz ışığa çok duyarlıysa ve gözbebeğiniz çok büyüyüp küçülüyorsa böyle de bir durum olabiliyor diye sizlere aktarmak istedim...

üstteki fotoda gözbebeğinin sol tarafında yanlardaki noktacıkların pupil sınıırını zorladığını görebilirsiniz..

bu resimde de üstten ve sağ taraftan sıkıştırma var....flaş vurmadığında daha karanlıkta o seyrek boyamalı noktacıklar gözbebeğinin üstüne çıkıyorlar..hem de baya bir kısmı...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımcım bu izlenimleri özellikle de benim gibi gözbebeği büyük olan birisinden duymak beni çok rahatlattı...sayenizde lensten soğumuşken nclere ısınmaya başladım sanki

Güneşcim fotolar gözükmüyor,ben göremiyorum

Güneşcim,flaşlı resimler olmasına rağmen çok doğal,birincisi azul diğeri verde olmalı,ben yerinde olsam tek derdim gözbebeğime küçük gelmesi olsun derdim heraldeama tabi çok rahatsız ediyorsa bilemem,ama bu haliyle görüntüleri harika

tekrar baktım bu corlar sende etrafında limbal ring oluşturuyor resimdeki gibi günlük hayatta da dimi,resimde oluşmuş çünkü acaba flaştan mı diye de düşündüm

teşekkür ederim berrylipsciğim hem flaş hem de makro çekim yaptım ki sorun net görülebilsin diye..buna rağmen tam anlamıyla yansıtaamdım çünkü flaş esnasında gözbebeğim küçüldü.ama yine de derdimi anlatmaya yetti sanırım :)

canım onların 2 si de azul...resimleri yakın çekim yapabilmek için tek tek çektim..biri sağ göz biri sol göz..belki ışık veya açı farkından olabilir renk farklılığı :)
maalesef ki ediyor berrylipcsiğim...bunların pupil boşluğu O şeklinde değil D gibi...düz inen kısım da yuvarlak olsaymış tamammış. D şeklinde olduğu için yandan kısma yapıyor

tekrar baktım bu corlar sende etrafında limbal ring oluşturuyor resimdeki gibi günlük hayatta da dimi,resimde oluşmuş çünkü acaba flaştan mı diye de düşündüm

günlük hayatta da hare oluyor canım...hatta verde daha koyu olduğu için onda hare daha belirgin oluyor..demekki açık renklerde hare daha silik oluyor onu anladım..bir de benim kendi gözümde kalın hareler var charmlardaki gibi.... her ışıkta görülmeseler bile bazen ortaya çıkıyorlar :)

KIzlar hidrocharm icelarim geldi :) :81:merak edenler albüme bakabilirler.

supersin pinaxim benm sana bakmaktan lenslere bakamadim ki hehehhe cok yakistirdim ben sana umarim sen de begendin gule gule mutlulukla kullan bitanecim

gunescim azul rengi sana cok yakismis cnm gercekten keske gorus sorunun da olmasaymis gunduzleri kesinlikle takmalisin bir de ben de kendi cor fotolarima baktim bu sekilde sendeki gibi noktaciklar gelior mu gozbebegine die merak ettim. sanirim benm de gozbebgegimin uzerine noktalar gelior ancak ilginc bi sekilde gorusumde kesinlikle sorun yok.
fotoda benm de gozbebegimin en buyuk hali deil buradakinden daha cok buyuyor ama bu sekilde bile noktalar cok yakininda dedigin gibi.:26: ancak senin gorusunu rahatsiz edior bu noktalar kisinin goz yapisina gore herhalde :26: acaba kuruluktan mi oluor die bi ihtimal dusundum o sekilde olunca bir sure solusyonda bekletip sonra tekrar taktin mi hic. hos denemissindir herhalde herseyi. cnm gozlerine cok yakisior lensler taban rengine de. illa ki rahat edebilecegin birseyler bulursun gibi gelior bana o yuzden boole sorup duruorm sana belki cozulebilir bir sorundur die.

bir de simdi tekrar karsilastirmak icin baktim sanki senin corlarin pupili azcik daha mi dar ne benmkilerden yoksa fotodan mi o sekilde algiliorm bilemedim. ya da senin gozbebegin daha buyuk fotoda ondan o sekilde gelior bana. :S

Son düzenleme:

teşekkür ederim bambamcım aynı sorun verdede de var ama azullar daha açık renk oldukları için fotoda bu sorunu daha iyi gösterebilmek için azulla foto çekmeyi tercih ettim..verdenin noktacıkları fotoda seçilmez diye :)
canım belki sende görüş sorunu olmaması noktacıkların sadece beyaz oluşundan ötürü etkilemiyor olabilir..sanırım cor ice dı onlar dimi ? benim renk renkli olduğu için belki de noktaları sıkıntı veriyordur..başka bir sorun olmadığına eminim bambamcım..mesela odamdaki elektonik aletlerin ışıklarına lensle baktığım zaman ışıkları normal bir tek ışık gibi değil havai fişek gibi nokta nokta bölünmüş ışıklar olarak görüyorum..gözbebeğime noktacıklar geldiği için...

resimdeki hali en rahat görüşümün olduğu hali diyebilirim..bir de bu pozisyonun flaşsız halini..veya sağa sola gözümü döndürerek de etrafa baktığım düşünülürse burada görünenden daha çok sıkıntı verdiği anlaşılır..hele ki günlük hayatta...fotoda sabit baktığımız için sıkıntı olmuyor tabi :)

corun dizaynında pupil geçişi yumuşak olsun demişler ama şeffaflaşan boyamalar bence çok içerilere giriyor..ve de bu şeffaf boyaların (pupil çevresindekiler) kesildiği hatları dikkat edersen tam yuvarlak değil de köşeli köşeli düz düz kestirivermişler o alanları...o kısımlarda gözbebeğini köşelerden kapatıyor...tabi ki istediğini sorabilirsin bambamcım..çözümü olmasa bile ilgilenmen bile büyük bir incelik

bu sorunu çözmek için aklıma başka alternatif yol geldi canım...benim gözler ışıklara çok hassas..dışarıda güneşe bile çok zor bakarım...durum böyle olunca tabi gözbebeği de normalden fazla büyüyüp küçülüyor olsa gerek...ışığa hassasiyet vitamin eksikliğinden oluyormuş..b1 vitamini..o vitamini içeren yiyeceklere ağırlık vermeyi düşünüyorum bakalım :26:

canım senin pupil boşluğu büyüklüğü de benimkiyle aynı...seninkinde de ucu ucuna bir durum var...benim gözbebekleri daha büyümüş belki ondan farklı gelmiştir gözüne...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…