- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.361
eladalya cor mel fotosu yok mu nolur karar weremıorum...
canım ben sana cor mel fotomu atmıştım özelden konuşmuştuk şimdi pcye format atıldı canım ama bulabilrsem mesajlardan atamaya çalışıcam... tekrr soruyorum bilen yok mu lütfenn eklenen fotoğraf nasıl siliniyr mesajın altnda da mesaj düzenleme yok :26::26:
ne demek cnmcm rica ederim. tabi benm bildigim ve denedigim kadari ile bu sekilde biliorm. nc ler ortaya dooru daha seffaflasior o yuzden belki daha bi rahat edebilirsin sanki.tabi nc opaklar haricindekiler icin dedigin gibi opak seride daha zor olabilir senin icin. aklinda bulumus oldu belki deneme yapabilirsin fln. umarim cok rahat edebilecegin bir solotica bulursun tatlim
bu arada arkdaslik talebi gonderdim gunescim. albumumde cor nc ve charm mel icin karsilastirdigim bikac foto var pupilleri az da olsa belli sanki belki bi fikir olur sana ncler icin die dusundumbakmak istersen tabi :))
arkadaşlar hoş doğal, (gri olmayan) ama cırtlak bir renk olmayan bir mavi için
cor'larda hangisini önerirsiniz?
azul?, graphite?, verde marine?
günlerdir araştırıyorum fotoğraflarda sadece kafam iyice karıştı o kadar:26:
ilgin için teşekkür ederim canım :)albümüne baktım canım..evet ncler diğer serilerden daha rahat gibi gözüküyorlar :) inanırmısın hiç sevmediğim mel rengini sende çok beğeniyorum...nc ocre veya nc verde düşünebilirimkendi göz rengin de çok güzel aslında lens kullanmasan bile olur..ama lens için de çok ideal bir taban rengin var
evet bambamcım..benim gözbebekleri ışığa çok duyarlılar galiba..tam aksine de güneşığında hiç görünmeyecek kadar küçülüyorlar iğneucu kadar oluyorlar resmenkaranlıkta da tam aksine çanak gibi büyüyor demekki :) iyiki opakları denemeye kalkmamışım o zaman demekki hiç göremeyecekmişim :26: senin dediğin gibi ya corları gündüz kullanmak lazım (bu bazen mümkün olmayabiliyor dışarıdaki işler uzayınca akşamı bulabiliyorum) yada lensi tamamen bırakmak..hidrocordan sonra diğer lensleri de lens diye gözüme takmam doğrusu...benim için lens işi bitti anlaşılan..elimdekilerin süresi bitsin..temelli kapatıcam lens defterini
ya işte ben yeşilin bu tıpatıp bu tonunu istiyorum...belki çok azcık daha koyu olabilir..ama bu tonu çok doğal...gözlerim koyu kahve fakat....cor melde bu rengi yakalayabilir miyim...bazıları mellerin yapay bi yeşil oluşturduğunu söylüyor koyu gözlerde...normal insan gözünde olmayacak renkte bi yeşillik [/QUOTE
eczycim cor meller bu tonda cnm şu anda ve senin gözlerinde koyu oldugu için bir tık koyu durabilir sende.Normal insan gözünde var küçük sırlarda ayşegülün gözleri tıpkı natural colours mel keisnlikle ama kızın gözleri doğal demekki varmış mel gerçek hayatta:)
wetmancım saol bayıldımbenım gozlerım bukızdan farklı ortası veharesı enterasan arkadasın :44: benım hare belırgın ama bukadar net değil bi tık da koyu benım gözumdede sarımsılk war ama arkadaşın turuncumsu benım klasık kahve hafıf sarımsı böle durur mu ha bıde bunlar yeni seri mi?bayıldım
Güneşcim,niye kapatıyorsun lens defterini canım,sana çok yakışıyor lens,verdelerin de souflon solüsyonla iyice doğallaştı çok da güzel oldu,nc yi düşünebilirsin evet Bambamcığımın da önerdiği gibi,ben hiç pupil sorunu yaşamıyorum,yani geniş pupilli lenslerim kadar rahat değil tabi gece görüşü benim gözbebeklerim hep büyük olduğu için,pupil geçişleri siyah noktacıklı olduğundan gözbebeğin büyüse de küçülse de çok kolay ortama adapte oluyor gibi geliyor bana,ama aynı pupil geçişi lensin görüntüsü olarak sanki corları daha doğal yapıyor gibi göründü bana,yani nclerin adaptasyonu daha rahat galiba diyorum,nc de ben görüntü kalitesinde hiç sorun yaşamadım ki gözbebeklerim akşam daha da büyür,izlenimlerim bunlar Güneşcim,ama bence o aldığın yerde akşam vakti dene canım,sonra canın sıkılmasın
Güneşcim fotolar gözükmüyor,ben göremiyorumilginiz için teşekkür ederim arkadaşlarım :)
pupil darlığı sorununu görebilmeniz için bu sorunu en net yansıtan fotoları paylaşmak istiyorum..
bunlar gündüz perdeler çekilmiş bir odada flaşla ve makro çekimle çekildiler..
malum flaş patlarken gözbebeği o an için normalden biraz küçülüyor ama normalde gözbebeğimin pupil sınırlarını aştığını tahmin etmeniz de çok zor olmayacaktır..zaten resimde bile tam sınırdalar..
tabi ki bu olay herkesde olacak diye birşey yok...hidrocor düşünenler kokrmasın yani..bunu tek ben yaşamışımama gözleriniz ışığa çok duyarlıysa ve gözbebeğiniz çok büyüyüp küçülüyorsa böyle de bir durum olabiliyor diye sizlere aktarmak istedim...
üstteki fotoda gözbebeğinin sol tarafında yanlardaki noktacıkların pupil sınıırını zorladığını görebilirsiniz..
bu resimde de üstten ve sağ taraftan sıkıştırma var....flaş vurmadığında daha karanlıkta o seyrek boyamalı noktacıklar gözbebeğinin üstüne çıkıyorlar..hem de baya bir kısmı...
gündüz sorunsuz görüntüleniyordu tüh...tekrar yükleyim o zaman canım...bugün resim yükleme sitelerinde bi sorun var nedense :44:
Eki Görüntüle 146009
Eki Görüntüle 146010
eklenti olarak koydum canım :) tıklayınca büyüyor...
gündüz sorunsuz görüntüleniyordu tüh...tekrar yükleyim o zaman canım...bugün resim yükleme sitelerinde bi sorun var nedense :44:
Eki Görüntüle 146009
Eki Görüntüle 146010
Güneşcim,flaşlı resimler olmasına rağmen çok doğal,birincisi azul diğeri verde olmalı,ben yerinde olsam tek derdim gözbebeğime küçük gelmesi olsun derdim heraldeama tabi çok rahatsız ediyorsa bilemem,ama bu haliyle görüntüleri harika
tekrar baktım bu corlar sende etrafında limbal ring oluşturuyor resimdeki gibi günlük hayatta da dimi,resimde oluşmuş çünkü acaba flaştan mı diye de düşündüm
KIzlar hidrocharm icelarim geldi :) :81:merak edenler albüme bakabilirler.
Eki Görüntüle 146009
Eki Görüntüle 146010
supersin pinaxim benm sana bakmaktan lenslere bakamadim ki hehehhecok yakistirdim ben sana umarim sen de begendin gule gule mutlulukla kullan bitanecim
gunescim azul rengi sana cok yakismis cnm gercekten keske gorus sorunun da olmasaymis gunduzleri kesinlikle takmalisinbir de ben de kendi cor fotolarima baktim bu sekilde sendeki gibi noktaciklar gelior mu gozbebegine die merak ettim. sanirim benm de gozbebgegimin uzerine noktalar gelior ancak ilginc bi sekilde gorusumde kesinlikle sorun yok.
fotoda benm de gozbebegimin en buyuk hali deil buradakinden daha cok buyuyor ama bu sekilde bile noktalar cok yakininda dedigin gibi.:26: ancak senin gorusunu rahatsiz edior bu noktalar kisinin goz yapisina gore herhalde :26: acaba kuruluktan mi oluor die bi ihtimal dusundum o sekilde olunca bir sure solusyonda bekletip sonra tekrar taktin mi hic. hos denemissindir herhalde herseyi. cnm gozlerine cok yakisior lensler taban rengine de.illa ki rahat edebilecegin birseyler bulursun gibi gelior bana o yuzden boole sorup duruorm sana belki cozulebilir bir sorundur die.
Eki Görüntüle 146114
bir de simdi tekrar karsilastirmak icin baktim sanki senin corlarin pupili azcik daha mi dar ne benmkilerden yoksa fotodan mi o sekilde algiliorm bilemedim. ya da senin gozbebegin daha buyuk fotoda ondan o sekilde gelior bana. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?