- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.381
teşekkür ederim bambamcımaynı sorun verdede de var ama azullar daha açık renk oldukları için fotoda bu sorunu daha iyi gösterebilmek için azulla foto çekmeyi tercih ettim..verdenin noktacıkları fotoda seçilmez diye :)
canım belki sende görüş sorunu olmaması noktacıkların sadece beyaz oluşundan ötürü etkilemiyor olabilir..sanırım cor ice dı onlar dimi ? benim renk renkli olduğu için belki de noktaları sıkıntı veriyordur..başka bir sorun olmadığına eminim bambamcım..mesela odamdaki elektonik aletlerin ışıklarına lensle baktığım zaman ışıkları normal bir tek ışık gibi değil havai fişek gibi nokta nokta bölünmüş ışıklar olarak görüyorum..gözbebeğime noktacıklar geldiği için...
resimdeki hali en rahat görüşümün olduğu hali diyebilirim..bir de bu pozisyonun flaşsız halini..veya sağa sola gözümü döndürerek de etrafa baktığım düşünülürse burada görünenden daha çok sıkıntı verdiği anlaşılır..hele ki günlük hayatta...fotoda sabit baktığımız için sıkıntı olmuyor tabi :)
corun dizaynında pupil geçişi yumuşak olsun demişler ama şeffaflaşan boyamalar bence çok içerilere giriyor..ve de bu şeffaf boyaların (pupil çevresindekiler) kesildiği hatları dikkat edersen tam yuvarlak değil de köşeli köşeli düz düz kestirivermişler o alanları...o kısımlarda gözbebeğini köşelerden kapatıyor...tabi ki istediğini sorabilirsin bambamcım..çözümü olmasa bile ilgilenmen bile büyük bir incelik
bu sorunu çözmek için aklıma başka alternatif yol geldi canım...benim gözler ışıklara çok hassas..dışarıda güneşe bile çok zor bakarım...durum böyle olunca tabi gözbebeği de normalden fazla büyüyüp küçülüyor olsa gerek...ışığa hassasiyet vitamin eksikliğinden oluyormuş..b1 vitamini..o vitamini içeren yiyeceklere ağırlık vermeyi düşünüyorum bakalım :26:
canım senin pupil boşluğu büyüklüğü de benimkiyle aynı...seninkinde de ucu ucuna bir durum var...benim gözbebekleri daha büyümüş belki ondan farklı gelmiştir gözüne...
ay tatli gunescik dedigin gibi nokta nokta goruorsan sanirim baska birseyden degil pupilden canim haklisin. cok ilginc demek cok fazla hassas gozlerin cnm. ay keske yardimci olabilsem cnm ne demekb1 vitaminini denemek mantikli geldi bana da zaten zarari olmaz yarari olur tatlim bu arada cor ice benm ekledigim. haklisin tabi saga sola baktiginda karanlik ortamda eminim baya bi engelliordur su ekledigin fotolarda bile baya ustunde gozbebeginin. umarim b1 ile halledebilir lenslerin gercekten yakisior sana.
sağol bambamcımsenin corlar ice olduğu için sorun olmuyor olabilir..belki benim gibi daha renkli renkler seçmiş olsaydın sorun olabilirdi...görüş daralması sorununu verdede daha çok yaşıyorum onun noktacıkları daha çok kapatıp karartıyor...çünkü verdeler azuldan da koyu...azulda bi parça beyaz nokta var...genelde açık renk lensler tercih edildiği için sanırım bu sorunu sadece ben yaşadım :) ice ve grafite gibi renkler beyaz nokta olduğu için sorun olmuyordur o yüzden açık renklerden ayrılmamanı tavsiye ederim canım..zaten şanslısın ki açık renkler sana yakışıyor ve iyi kaynaşıyor :)
ha bu arada vitamini yanlış yazmışım pardon..b2 y miş...bunun eksikliği parlak ışıklara hassasiyet yapıyormuşsonuçta lense yapılacak birşey yok maalesef..o yüzden gözleri güçlendirme yoluna gideyim dedim..belki o zaman gözbebeklerim de deli gibi büyümez
supersin pinaxim benm sana bakmaktan lenslere bakamadim ki hehehhecok yakistirdim ben sana umarim sen de begendin gule gule mutlulukla kullan bitanecim
Pinax güle güle kullan. Ben göremiyorum albümüne tıkladığımda link yapısı değiştirildiğinden ilgili konuya ulaşamıyorsunuz gibi bir mesaj veriyor. Çok yakışmıştır eminim
ahaize bunlar sıyah gözdemi en açık halı yazmıssın ela gıbımı duruyor?
Pinaxcim iceları sende çok beğendim , aslında sana ne taksan yakışıyo lens bahanemaşallah.
hold on life
pinax charm ıcemı aldın doğru karar vermişsin o zaman:) nasıl begendinmi?eminim çok yakışmıştır güle güle kullan:)
Çok tatlisin bambis :) seker hastası edicen beni birgün Allah korusun
Teşekkür ederim canım ya beğendiysen mutlu olurum :)) Benim biraz daha alışmam lazım galiba tatlim ama ilk izlenimim iyiydi :) Bide kendimi pek iyi hissetmiorum bu aralar belkide bu yüzden lenslerime bile tam anlamıyla sevinemedim...
AHAZİZECİM ssanıorum senin aldıgın dönem cor mellerin koyuldugu dönem olabilir su anda cor meller tekar açıldı ben denemedim ama gönderdiğim arkadaşlar gözlerini oldukça açtıgını söylüyorlar solotica her zamanki gibi yaza doğru renkleri açıyor yine belli:)Gözlerin çok siyahsa ben daha çok mel yerine ocre öneririm.Ocre koyu tabanda açık tabandan daha güzel duruyor:)
ay ben bu lens konusunda çok kararsız kaldım.....
aslında 05ler çok koyu değilde 07-08 2015 ler iyice koyu ama cor da ve nc de charmda koyu değildi o renkler hatta sevgili bery o seriden almıştı charm mel oldukça açıktılar.Gerçi soloticada melllerde aynı tarihler bile birbirini tutmayabiliyor:)charm ocre de aklım zaten bu sıralar Nil de gördükten sonra charm grafite yede hayran kaldım dogrusuÇok kararsızım aslınde deneyebilsem çok güzel olacak benm meller 05/2015 son kullanma tarihi belki burda koyu serimi açık serimi anlaşılır büyük bi ihtimal koyu seridir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?