Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay tatli gunescik dedigin gibi nokta nokta goruorsan sanirim baska birseyden degil pupilden canim haklisin. cok ilginc demek cok fazla hassas gozlerin cnm. ay keske yardimci olabilsem cnm ne demek b1 vitaminini denemek mantikli geldi bana da zaten zarari olmaz yarari olur tatlim bu arada cor ice benm ekledigim. haklisin tabi saga sola baktiginda karanlik ortamda eminim baya bi engelliordur su ekledigin fotolarda bile baya ustunde gozbebeginin. umarim b1 ile halledebilir lenslerin gercekten yakisior sana.

sağol bambamcım senin corlar ice olduğu için sorun olmuyor olabilir..belki benim gibi daha renkli renkler seçmiş olsaydın sorun olabilirdi...görüş daralması sorununu verdede daha çok yaşıyorum onun noktacıkları daha çok kapatıp karartıyor...çünkü verdeler azuldan da koyu...azulda bi parça beyaz nokta var...genelde açık renk lensler tercih edildiği için sanırım bu sorunu sadece ben yaşadım :) ice ve grafite gibi renkler beyaz nokta olduğu için sorun olmuyordur o yüzden açık renklerden ayrılmamanı tavsiye ederim canım..zaten şanslısın ki açık renkler sana yakışıyor ve iyi kaynaşıyor :)
ha bu arada vitamini yanlış yazmışım pardon..b2 y miş...bunun eksikliği parlak ışıklara hassasiyet yapıyormuş sonuçta lense yapılacak birşey yok maalesef..o yüzden gözleri güçlendirme yoluna gideyim dedim..belki o zaman gözbebeklerim de deli gibi büyümez

Son düzenleme:
bir kaç sayfa önce cor mel fotosu koymşutum ben çok koyu gözde dur bir daha koyayım görmeyenler için fikir olsun.
1 kac tane olmuş aynı resimden affola :)
Bir şey daha;Koyu gözlere mel rengini önermiyorum özellikle cor serisini.Gelen tepkiler hiç iç açıcı değil.Renk çok koyu gibi oluyor öncelikle resimdekiler en en en açık halleri ki hiç böyle değiller:)

Son düzenleme:

eet belki de dedigin gibi cor ice acik oldugundan hic farkina varmadim :18: dedigin gibi cunku noktalarin rengi beyaz. cok tesekkur ederim tatlim guzel yorumun icin ben de sen de cok basarili durdugunu dusunuorm b2 konusunda olumlu sonuc alirsin umarim guzel haberlerini bekliorz

supersin pinaxim benm sana bakmaktan lenslere bakamadim ki hehehhe cok yakistirdim ben sana umarim sen de begendin gule gule mutlulukla kullan bitanecim

Çok tatlisin bambis :) seker hastası edicen beni birgün Allah korusun

Teşekkür ederim canım ya beğendiysen mutlu olurum :)) Benim biraz daha alışmam lazım galiba tatlim ama ilk izlenimim iyiydi :) Bide kendimi pek iyi hissetmiorum bu aralar belkide bu yüzden lenslerime bile tam anlamıyla sevinemedim...

Pinax güle güle kullan. Ben göremiyorum albümüne tıkladığımda link yapısı değiştirildiğinden ilgili konuya ulaşamıyorsunuz gibi bir mesaj veriyor. Çok yakışmıştır eminim

ahaize bunlar sıyah gözdemi en açık halı yazmıssın ela gıbımı duruyor?

eet siyah gözde.Ela gibi durmuyor yeşil gibi duruyor aynı fotolardaki gibi ama koyu bi renk duruyor.
Ama dışarıların tepkileri çok kötü kimse beğenmedi :)bende pek beğenmedim dğal durmuyor
canavar gözü bile diyen oldu :)

Pinaxcim iceları sende çok beğendim , aslında sana ne taksan yakışıyo lens bahane maşallah.
hold on life

brchngcr cok tsk ederim, bence sanada hepsi cok yakisiyo

pinax charm ıcemı aldın doğru karar vermişsin o zaman:) nasıl begendinmi?eminim çok yakışmıştır güle güle kullan:)

Evet Vetman 25 gün önce falan almistim, daha dün gecti elime )) Bir saat falan taktim lensleri, resimlerini cektim sonra cikardim cok fazla incelemedim... Ama hos bi mavisi var bebek mavisi gibi hosuma gitti yani, biraz solüsyonda kaldiktan sonra renginin dahada güzel olucagini düsünüyorum.

Son düzenleme:

sen tatlisin asil guzelim kendini ii hissetmemene uzuldum cnm benm (
umarim msnde en kisa zmnda karsilasiriz da biraz laflariz ozledim valla :82:
icelar yakismis hem de cok begenmemek mumkum mu pinaxim zmnla daha da icine siner die dusunuorm opucuk

Ö.M atamıyorum 50 msj ım olması gerekiyormuş.Evet cor melleri vetmandan aldım.Gözlerim çok aşırı koyu olduğu için hiç doğal durmadı Çok kötü tepkiler aldım.Lenste sorun olduğunu sanmıyorum
göz tabanı ile alakalı kesinlikle.Ne dediğimi NİL arkadaşımız daha iyi anlar :)Ama açık tabanlar için en doğal lens mel diyebilirim :)Aklın karışmasın yani göz tabanın Çok koyu değilse mel öneririm:)

AHAZİZECİM ssanıorum senin aldıgın dönem cor mellerin koyuldugu dönem olabilir su anda cor meller tekar açıldı ben denemedim ama gönderdiğim arkadaşlar gözlerini oldukça açtıgını söylüyorlar solotica her zamanki gibi yaza doğru renkleri açıyor yine belli:)Gözlerin çok siyahsa ben daha çok mel yerine ocre öneririm.Ocre koyu tabanda açık tabandan daha güzel duruyor:)

charm ocre de aklım zaten bu sıralar Nil de gördükten sonra charm grafite yede hayran kaldım dogrusu Çok kararsızım aslınde deneyebilsem çok güzel olacak benm meller 05/2015 son kullanma tarihi belki burda koyu serimi açık serimi anlaşılır büyük bi ihtimal koyu seridir :)

merhaba arkadaşlar..gözlerimdeki ışığa karşı olan hassasiyetten dolayı cor serisinde görüş daralmaları sorunum olduğunu söylemiştim geçen...
bugün rainbow fantasy line lenslerimle günü geçirdim ve onlarda bile görüş kısıtlamaları yaşadım...ki rainbow gibi bir lensle böyle birşeyin olmaması lazım..hepimiz rainbowu geniş pupiliyle tanıyoruz...
eskiden ne rainbowda ne soloticada böyle sorunlarım olmuyordu...rainbowdada bunu yaşıyorsam hassasiyetim ilerlemiş olmalı...:26: yani şu an hiçbir lensimi kullanamıyorum...

yani demem o ki bu görüş daralmalarının sebebi sadece lensin pupil boşluğunun dar olması değil..gözlerin ışığa verdiği tepkinin dozunun da payı olduğunu daha çok doğruladım...ancak yine de lens rengi seçerken görüş daralması yaşamamanız için açık renkler daha doğru... siz siz olun lenslerinizi rahat kullanabilmek için ve gözlerinizin hassaslaşmaması için yediklerinize içtiklerinize ve göz için gerekli olan vitaminleri içeren şeyleri tüketmeye dikkat edin arkadaşlar...bu yaşadıklarım sayesinde herşeyi tam ve net görebilmenin kıymetini daha iyi anladım...

gözümüzde lensler varken sadece 1 noktaya da bakmıyoruz günlük işler arasında kitap okumak veya trafiğe çıkıp araç sürmek gibi şeyler de var hadi oturup kitap okumayı da geçtim dışarı çıkmak ve trafikte olmak gibi eylemler gerçekten ciddi durumlar...ve ben bu durumda bu söylediğim şeyleri gözümde lens varken olması gerektiği şekilde yapamıyorum...günlük hayatta daha uzun süre rahat etmeniz ve benim gibi sıkıntı yaşamamanız ve lenslerinizin tadını daha uzun çıkarmanız için günlük içmeniz gereken kadar su içmenizi ve vitamini eksik etmemenizi tavsiye ederim...bunlara dikkat ettiğim dönemler gözlerimdeki rahatlamayı gerçekten hissediyorum...dünden itibaren arı poleni almaya başladım ve süt içmeyi arttırdım gözlerim bugün biraz daha kuvvetlendi gibi tabi ki lenslerime bu 1 günde çözüm olmadı ancak ışıklara daha uzun süre bakabiliyorum gözlerim kamaşmadan...

Son düzenleme:
aslında 05ler çok koyu değilde 07-08 2015 ler iyice koyu ama cor da ve nc de charmda koyu değildi o renkler hatta sevgili bery o seriden almıştı charm mel oldukça açıktılar.Gerçi soloticada melllerde aynı tarihler bile birbirini tutmayabiliyor:)
charm grafite ve ıce biraz resimlerde açık çıkıorlar normalde bir tık daha koyu düşünmelisin bu iki rengi.Dediğim gibi deneyebilsende aldıgın şişedeki ton farklı çıkabiliyor azizecim aynı renk birbirini tutmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…