Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tşk acıklama için ama numaralı alacağım için ice alamam :)üretimden kalktı diyorsunuz :)

bu fotoraftaki kişi sağ gözünde cristalin üstüne fl sea green takmış ama bayıldım duruşuna:)
harika bir renk çıkmış ortaya

şu üst üste iki lens olayına günden güne daha sıcak bakmaya başlıyorum:)

Son düzenleme:

üstüste 2 lens takmak göze zarar vermezmi ya bi de resmi bende göremedim malesef diğer linkten de açılmıo çok merak ettim.
yaa bi de ben sipariş vercem ama vetman ortalarda yok sanırımm vetmaaaaannnn

gerçekten çok hoş ,2 lens olayını bende lenslerimle denedim ve inanılmaz güzel bir sonuç aldım,ama gel gör ki ,2 lensi üst üste takmanın körlüğe kadar gidebileceği yönünde yernde söylemler beni endişenlendirdi ,dolayısıyla sadece denemekle kaldım denediğimde ilk 5 dk sorun yaşadım sonrasında ne batma ne yanma -kayma olmadı oldukça doğal bir bebek mavisi tonu elde etmiştim ve çok sevmiştim bende...

arkadaşlar bayadır giremiyorum özledim hepinizi internetimide kapattırdım ders çalışıyım diye charm ocrelerle devam ediyorum ben şimdilik çoook seviyorum ocrelerimi bikaç aya yeni bir lens almak istiyorum cor ocre, crystali iceminti ve cor grafite var aklımda zamanı geldiğinde arzu hanımı arayıp telefonla fikirlerini alıp siparişimi vericem çünkü en doğru kararı onun verdiğini biliyorum aklımda bide nc ice var fakat pupilinin genişliğinden korkuyorum.
Bu arada geçen gün topazio denemiştim harika muhteşem olmuşlar koyulaştırmakla çok isabetli bi karar vermişler ayrıca quartzoda açılmış onada çokkk mutlu oldum iyi akşamlar öpüyorum herkesiiii

foto açılmayan arkadaşlar için bi daha yükleyeyim:)

üst üste lens takmak konusunda ben de sağlık konusunda endişeliyim ama renk harika başka çeşitlemelerde de çok güzel tonlar yaklalanabileceğini düşünüyorum.
düşününce aslında görüşte problem dışında sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

ayrıca üst üste takınca o kalınlık gözdeki duruşa yansıyor mu deneyen arkadaşlar açıklayabilir mii:26:
eğer pörtlek bi görüntü yaratmıyorsa, ve sağlık acısından da sakıncası yoksa artık istediğimiz tonu bulamama sorunumuz sona erer:)))

Son düzenleme:
Tşk acıklama için ama numaralı alacağım için ice alamam :)üretimden kalktı diyorsunuz :)
yok azizecim hala ıcelar var ben getirtiyorum numatralılarıda temin edebiliyoruz..

Teşekürler Burcuccum özledik seni:)ama sen sınavlarını ver en önemlisi o canım lens her zaman alınır :)
öpüyorum seni ne zaman istersenn

lal,öyle kalın bir tabaka görünümü olmadı öyle hatırlıyorum ,pörtlek te durmadı..albümde ayrıntılı resimleri var istersen incele.. keşke sorun olmayacağını bilebilsek ,ama sanmıyorum.

lal,öyle kalın bir tabaka görünümü olmadı öyle hatırlıyorum ,pörtlek te durmadı..albümde ayrıntılı resimleri var istersen incele.. keşke sorun olmayacağını bilebilsek ,ama sanmıyorum.

vouvvv baktım da cidden süper olmusss:)))
eger saglık acısından sorun yaratmıorsa gayet kullanılabılır:)

Nilcim bebek mavisi olmuşherhalde her gün takılırsa sorun çıkarır,çünkü her gün hava geçirgenli lensi bile takmayın korneanızı her çeşit lens inceltiyor,arada gözlük takın diyor doktorlar,sanki özel günlerde takılırsa çok gün boyu olmazsa sorun çıkarmaz gibi10 saat sonra mesela eve gelince gözlüğünüzü takın falan diye tavsiye ediyorlar ya,zaten cristal çok yakışıyor sana,aklıma cristal soktun

kIZLAAAR SELAM!!! Ben de soloticalanmayı düşünenlerdenim. Gözlerim bildiğiniz siyah Çok doğal durmasını istiyorum kullanacağım lensin. Yeşil tonlarında ne önerirsiniz?:97:

tsk ederim bitanem :) görüssek iyi olur bende özledim... hem güzel haberlerim vardir belki

icelar icime sindi güzelim, görenler bayildi bende yakistigini düsünüyorum :))) bundan sonra bide charm meli mi alirim ve lens sevdam biter insallah :79:

kIZLAAAR SELAM!!! Ben de soloticalanmayı düşünenlerdenim. Gözlerim bildiğiniz siyah Çok doğal durmasını istiyorum kullanacağım lensin. Yeşil tonlarında ne önerirsiniz?:97:

mel öneririm sse5011 mel ama hareli yada haresiz olması tamamen tercih meselesi:)

kızlaar quartzoların numaralısı var mı??

numaralıları sadece Brezilyada var..Fiyat farkı yok sadece biraz bekliyorsunuz aldıgınızda.Elinmde -3.75 quartzo var kızlar açılmamış yeni ilgileneneler olursa bazı numaralar mevcut

Son düzenleme:
kızlar evde otururken bakıyım bi dedim kaçak bağlantı buldum ve hemen topazio resimlerimi albümüme ekledim ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz yanlız resimlerdekinden bir tık daha koyu

topazio yu hic aklımdan gecirmydum taaki bu fotoğrafları görene kadar rengi muhteşem ve özellikle 3. fotoğrafta cook doğal durmuş cok güzel taşımışsın cok yakışmış :):) gercekte de bu kdar doğal mı ??

evet gerçektede en az bu kadar doğal diyebilirim önceki seri için hayır yapay diye söylüyodum hep fakat bunada bi o kadar güzel ve doğal bulduğumu söylemeliyim bunun nedenide öncekinden çok çok hatta şöyle söylüyüm 3-4 tık daha koyu olduğunu düşünüyorum koyu olması ister istemez doğallık katıyo lense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…