- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.401
aslında 05ler çok koyu değilde 07-08 2015 ler iyice koyu ama cor da ve nc de charmda koyu değildi o renkler hatta sevgili bery o seriden almıştı charm mel oldukça açıktılar.Gerçi soloticada melllerde aynı tarihler bile birbirini tutmayabiliyor:)
charm grafite ve ıce biraz resimlerde açık çıkıorlar normalde bir tık daha koyu düşünmelisin bu iki rengi.Dediğim gibi deneyebilsende aldıgın şişedeki ton farklı çıkabiliyor azizecim aynı renk birbirini tutmayabiliyor
bu fotoraftaki kişi sağ gözünde cristalin üstüne fl sea green takmış ama bayıldım duruşuna:)
harika bir renk çıkmış ortaya
şu üst üste iki lens olayına günden güne daha sıcak bakmaya başlıyorum:)
ben resmi göremyorum(
bu fotoraftaki kişi sağ gözünde cristalin üstüne fl sea green takmış ama bayıldım duruşuna:)
harika bir renk çıkmış ortaya
şu üst üste iki lens olayına günden güne daha sıcak bakmaya başlıyorum:)
yok azizecim hala ıcelar var ben getirtiyorum numatralılarıda temin edebiliyoruz..Tşk acıklama için ama numaralı alacağım için ice alamam :)üretimden kalktı diyorsunuz :)
arkadaşlar bayadır giremiyorum özledim hepinizi internetimide kapattırdım ders çalışıyım diye charm ocrelerle devam ediyorum ben şimdilik çoook seviyorum ocrelerimi bikaç aya yeni bir lens almak istiyorum cor ocre, crystali iceminti ve cor grafite var aklımda zamanı geldiğinde arzu hanımı arayıp telefonla fikirlerini alıp siparişimi vericem çünkü en doğru kararı onun verdiğini biliyorum aklımda bide nc ice var fakat pupilinin genişliğinden korkuyorum.
Bu arada geçen gün topazio denemiştim harika muhteşem olmuşlar koyulaştırmakla çok isabetli bi karar vermişler ayrıca quartzoda açılmış onada çokkk mutlu oldum iyi akşamlar öpüyorum herkesiiii
lal,öyle kalın bir tabaka görünümü olmadı öyle hatırlıyorum ,pörtlek te durmadı..albümde ayrıntılı resimleri var istersen incele.. keşke sorun olmayacağını bilebilsek ,ama sanmıyorum.
Nilcim bebek mavisi olmuşlal,öyle kalın bir tabaka görünümü olmadı öyle hatırlıyorum ,pörtlek te durmadı..albümde ayrıntılı resimleri var istersen incele.. keşke sorun olmayacağını bilebilsek ,ama sanmıyorum.
sen tatlisin asil guzelimkendini ii hissetmemene uzuldum cnm benm (
umarim msnde en kisa zmnda karsilasiriz da biraz laflariz ozledim valla :82:
icelar yakismis hem de cok begenmemek mumkum mu pinaximzmnla daha da icine siner die dusunuorm opucuk
kIZLAAAR SELAM!!! Ben de soloticalanmayı düşünenlerdenim. Gözlerim bildiğiniz siyahÇok doğal durmasını istiyorum kullanacağım lensin. Yeşil tonlarında ne önerirsiniz?:97:
kızlaar quartzoların numaralısı var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?