Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

mellcim mellerin çok güzel bence bu solotica olayında önemli olan kendine yakışanı bulmak ben charm mel'de denedim burdaki berry arkadaşımızın ama ne onun meli bana oldu ondaki gibi güzel durdu ne de benim charm ocrelerim bendeki güzel duruşu gibi onda durdu hatta çok şaşırdık

Kesinlikle katılıyorum yakışmadıktan sonra istediğimiz kadar doğal dursun renkli olsun hiçbir işe yaramaz tabi:) Umarım herkes kendine yakışan rengi bulur, yakında Türkiye'de bütün optikçilerde satılcakmış zaten Solotica

güneşcim ikisini birden taktığımda ilk başta aa kahve ya bu dedim geçtim ama tek gözümden lensi çıkardığım zaman anlıyorum ne kadar güzel açabildiğini bana göre melin açma derecesiyle bunun hiç bir farkı yok bu açık kahveye doğru açıyo mel ise yeşile doğru açıyo insanlara bu yüzden ocre gözü değiştirmiyo gibi geliyo ama alakası yok:26:

burcucum benim gözleri baya değiştirdi...belki doğal gözrenginin de etkisi vardır çok koyu kahve değil benim gözler..güneş vurunca altın-karamel yansımaları oluyor...bende rainbow fantasy line deep hazel de var ve kendisi baya opak bir lens ve göz rengini çok açan bir lens..ikisini yanyana taktım ve inan fark göremedim..tek gördüğüm fark rainbowun bombesiydi sadece

Son düzenleme:
güneşçim ocrelerini güle güle kullan:)
ben ocreleri çok seviyorum,burada koyu çıkmış olabilir,kapalı havanın etkisi büyük ,artı ben ocrelerimi fotolara yansıtamamıştım asla,fotolarda neden bilmem ama ocreler koyu çıkıyordu olduğundan,evet bende koyu olmuşlardı ama resimlere yansıyan kadarı ile koyu değillerdi ve tüm yüze yansıması harika ocrelerin, masumiyet katmıştı resmen:) diyeceğim şudur ki,bu fotolardan daha açık ve hoş bir ton yakaladığına eminim,ben çok uğraş vermiştim gerçek tonunu yansıtabilmek için ama olmamıştı reelde eski seri ocrelerim bile benim siyah gözüme ayrıcalık katmıştı..hiç unutmam sokakta bir magazanın aynasından bakmıştım güneşli havada ve gözlerim bal tonu idi bayılmıştım..resimlere yansıyan kadar koyu durmuyor ocreler ben biliyorum..harika bir renk,birgün mutlaka alacağım yeniden yeni serisini..doğallık isteyen ocre seçmali kesinlikle! çok özel bir renk..sanada çok yakışmış ve çok doğal olmuş canım

ezginaz bebek mavisi durmaz ne ıce ne grafite..gözlerin ne renk bu arada?
açık gözlü isen ıce açık gri,mavi yansımalı durur,koyu gözlü isen,lila-gri durur..
grafite ise,açık gözlerde gri -mavi bulanık bir ton olur,koyu gözlü isen orta koyuya yakın mavi durur..ama her ikisinde de açık bir mavi bebk mavisi olmaz..
ben bebek mavisi 2 lensi üst üste takarak elde ettim albümdede var hatta bakarsın:)

teşekkür ederim nilcim canım açıkcası diğer lenslerimle karşılaştıracak olursam ocreler verde ve azula göre açık arayla çok daha açık renk duran lensler...yani diğerleri her ne kadar bariz mavi bariz yeşil de olsalar koyuluk dereceleri kahverengi gözün koyuluğu ayarındaydı..ama bunların renginin açıklığı belli bir mesafede bile görülebiliyorlar...yani renkli diye aldığım renklerden bile daha renkli göz gibi duruyorlar..bende gerçek hayattaki duruşları hani şu misbon şekerleri varya sarı-karamel arası birşey..işte öyle görünüyorlar reelde

Arkadaslar bebek mavisi istiyorum ice mi grafitte mi ve cor mu nc mi cok kararsizim Lutfen yardimci olun lutfen :)

canımbenden öneri istemişsin ama ben o renkleri kullanmadığım için benim öneride bulunmam doğru olmaz diye düşünüyorum...
ama son seride grafiteler koyulmuştu...istersen ice düşün sen :)
opaklık ve pupil olarak da nc ile cor arasında çok fark göremedim...

Son düzenleme:
Burcu ve Nil cok tesekkur ederim :)
Nilcim benim gozlerim orta kahve.. Bir ara resmini koyarim.
Bebek mavisi gibi durmasa da mavimsi grimsi tonlarda olabilir en azindan acik ve dogal olsun boncuk gibi durmasin istiyorum.
Tekrar tesekkur ederim ilginiz icin

arkadaşlar meraba benim gözlerde hiçbir sorun yok çok şükür ama bi değişiklik olsun die taktım bir defa takınca bulanık görüyodum çıkardığımda bulanıklık geçiyodu ama sağ gözümde sanki biraz bulanıklık var ama şöyle bişi sol gözümü kapatıp bakıyom hiçbirşey yok net görüyorum ikisini açtığımda sanki sağ gözüm bulanıkmış gibi bende anlıyamadım ilk defa takıyorum lenslerim numarasız renkli lens bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

Günes güle güle kullan ocrelerini )) yakismislar ancak rengi baya bi koyu geldi bana...yeni seri olmasindan mi kaynaklaniyor acaba? Ocre herkes tarafindan sevilen bi renk, alipta takmayan yoktur heralde...Eminim sende de öyle olucaktir.

Melll mellerin cok yakismis güle güle kullan )) yüzünü Deniz Cakir a benzettim yaa

Güneş ocreler çok yakışmış çok doğal durmuş.güle güle kullan tekrar cnm siteye girdikçe hevesleniyorum ya hemen almak istiyorum bende

teşekkür ederim pinax...aslında fotoğraftakilerin tam aksine gözrengimi bariz şekilde açtılar..fotolarımda 3. ve 4. fotom gerçeğe biraz daha yakın...hatta rengin açıklığından dolayı haresinin kalınlığını biraz yetersiz bile buldum..birdahakine charm da deneyebilirim...
gözümde rengin duruş sonucu misbon bonbon şekerleri olurya sarı ile sütlükahve arası..işte öyle duruyorlar..ben gri veya kahve ton görmüyorum...

Güneş ocreler çok yakışmış çok doğal durmuş.güle güle kullan tekrar cnm siteye girdikçe hevesleniyorum ya hemen almak istiyorum bende

teşekkür ederim luthienciğim..inşallah sen de istediğin lenslere kavuşursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…