- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.501
mell lenslerin harika duruyor masallah gule gule kullan
mellcim mellerin çok güzel bence bu solotica olayında önemli olan kendine yakışanı bulmak ben charm mel'de denedim burdaki berry arkadaşımızın ama ne onun meli bana oldu ondaki gibi güzel durdu ne de benim charm ocrelerim bendeki güzel duruşu gibi onda durdu hatta çok şaşırdık
yok mu yardimci olan
güneşcim ikisini birden taktığımda ilk başta aa kahve ya bu dedim geçtim ama tek gözümden lensi çıkardığım zaman anlıyorum ne kadar güzel açabildiğini bana göre melin açma derecesiyle bunun hiç bir farkı yok bu açık kahveye doğru açıyo mel ise yeşile doğru açıyo insanlara bu yüzden ocre gözü değiştirmiyo gibi geliyo ama alakası yok:26:
güneşçim ocrelerini güle güle kullan:)
ben ocreleri çok seviyorum,burada koyu çıkmış olabilir,kapalı havanın etkisi büyük ,artı ben ocrelerimi fotolara yansıtamamıştım asla,fotolarda neden bilmem ama ocreler koyu çıkıyordu olduğundan,evet bende koyu olmuşlardı ama resimlere yansıyan kadarı ile koyu değillerdi ve tüm yüze yansıması harika ocrelerin, masumiyet katmıştı resmen:) diyeceğim şudur ki,bu fotolardan daha açık ve hoş bir ton yakaladığına eminim,ben çok uğraş vermiştim gerçek tonunu yansıtabilmek için ama olmamıştıreelde eski seri ocrelerim bile benim siyah gözüme ayrıcalık katmıştı..hiç unutmam sokakta bir magazanın aynasından bakmıştım güneşli havada ve gözlerim bal tonu idi bayılmıştım..resimlere yansıyan kadar koyu durmuyor ocreler ben biliyorum..harika bir renk,birgün mutlaka alacağım yeniden yeni serisini..doğallık isteyen ocre seçmali kesinlikle! çok özel bir renk..sanada çok yakışmış ve çok doğal olmuş canım
Arkadaslar bebek mavisi istiyorum ice mi grafitte mi ve cor mu nc mi cok kararsizimLutfen yardimci olun lutfen :)
sağol canımresmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...
Eki Görüntüle 150406 Eki Görüntüle 150407 Eki Görüntüle 150408 Eki Görüntüle 150409
Günes güle güle kullan ocrelerini )) yakismislar ancak rengi baya bi koyu geldi bana...yeni seri olmasindan mi kaynaklaniyor acaba? Ocre herkes tarafindan sevilen bi renk, alipta takmayan yoktur heralde...Eminim sende de öyle olucaktir.
Melll mellerin cok yakismis güle güle kullan )) yüzünü Deniz Cakir a benzettim yaa
Güneş ocreler çok yakışmış çok doğal durmuş.güle güle kullan tekrar cnmsiteye girdikçe hevesleniyorum ya hemen almak istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?