- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.541
güneşcim bişey danışabilir miyim sana
senin göz çapın lensin çapıyla ne kadar uyum sağladı?
bu lenslerin çapı standart 8.7 miş,benim numaralıların çapı 8.4
acaba gözde kayma yapabilir mi? satıcı bayanla konuştuk ama yine de siparişi verdim artık geldiğinde görücez
Merhaba Gunescim
Yukarida resmimi koydum. Senin dusuncelerini almak istiyorum.
Charme grafite benim gozumde Nildeki gibi durur mu sence?
Artik karar vermem gerekiyor. Sabirsizlanmaktan cok vaktim daraliyor. Ozel bir durum var da :)
GÜNEŞ lenslerini iyi günlerde kullan canım. sen beğenmişsin anladığım kadarıyla. ama nacizane fikrim koyu boyamaya denk gelmişsin. vetmanın albümündeki ocrelerden çok farklı bunlar. ondakiler tam bi amber rengiydi. bu ise-son eklediğin fotolara göre söylüyorum- yeşil ağırlıklı bi renk olmuş.
VETMAN senin elindeki ocreler hangi seri canım? ben de ocre düşünüyorum ama senin albümündekiler gibi amber rengi istiyorum ama nc serisinden. elinde o seriden var mı canım?
teşekkür ederim canım..ben boyamasında bir sorun göremedim...eski seri olabilirler..mellere çok benziyorlar bunlar neredeyse mel gibi..ocre olduğunu bilmeyen mel zannedebilir rahatlıkla.. amber veya yeşil tonu yok...bazen duruma göre grileşiyorlar...aldıklarımın tarihi temmuz 2015 benim...büyük ihtimal eski seri ama bunu dert etmiyorum..bana yakıştığını düşünüyorum önemli olan da bu zaten...kendi göztonum zaten amber tonunda...koyu amber göz üzerine amber belki göstermeyecekti kendini...biraz fark olsun yani dimi
Boyamasında sorun var demedim zaten canım koyu boyamaya denk gelmişsin dedim
Kızlar ben icemint crystal cor grafite topazio falan diyip duruyodum ama nasıl durucağınıda kestiremediğimden öyle bakınırken 2 aylık icemint buldum çok uygun fiata bu öğlen aldım ve sonuca bayıldım şu zamana kadar denediğim bütün soloticalardan güzel diyebilirim :) resim eklicem en kısa sürede
eminim çok güzel durmuştur canım güle güle kullan
Kızlar ben icemint crystal cor grafite topazio falan diyip duruyodum ama nasıl durucağınıda kestiremediğimden öyle bakınırken 2 aylık icemint buldum çok uygun fiata bu öğlen aldım ve sonuca bayıldım şu zamana kadar denediğim bütün soloticalardan güzel diyebilirim :) resim eklicem en kısa sürede
yeni ocre resimlerini yüklüyorum...bunlar gerçek hayattaki duruşuyla tutarlı çıktılar..aynen böyle duruyorlar gözümde..
üzerine tıklayın ve büyüterek bakın...
teşekkür ederim güneşcim :) ben hep amazon veya sophistik gri tonlarına bayılıyodum ama damarlı diye kullanamıyodum onları bu sanki onların damarsız doğal hali gözünün içine dahi girsele anlaşılması çok zor ay çok beğendim ben
teşekkür ederim güneşcim :) ben hep amazon veya sophistik gri tonlarına bayılıyodum ama damarlı diye kullanamıyodum onları bu sanki onların damarsız doğal hali gözünün içine dahi girsele anlaşılması çok zor ay çok beğendim ben
gunescim ben bayildim ocrelere harikalar gule gule kullan gorusunu de corlar kadar etkilemedigini yazmissin ona da cok sevindim. nclerin pupil boslugu dar ama biraz daha az opak oldugundan sanirim cok rahatsizlik vermedi super bir renk olmus cok hosuma gidior ocreler benm de
burcus gule gule kullan hayatim en dooru tercihi yapmissin bence crystalle herkes cok doal oldugunu soyluor senin de begenmene cok sevindim benm de listemde olan bir renk ve sen begendigin icin daha da emin oldumresimlerini bekliorm valla merakla bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?