Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

güneşcim bişey danışabilir miyim sana
senin göz çapın lensin çapıyla ne kadar uyum sağladı?
bu lenslerin çapı standart 8.7 miş,benim numaralıların çapı 8.4
acaba gözde kayma yapabilir mi? satıcı bayanla konuştuk ama yine de siparişi verdim artık geldiğinde görücez

Nilcim sende charme grafiteler cok harika duruyor.
Bu da benim goz rengim. Resmi gece cektim. Gun isiginda biraz daha acik tabi... Sence grafitenin hangi serisini alsam ? Boncuk gibi dursun istemiyorum.
Profil resmimdeki goz rengini cok begeniyorum. Boyle bir renk isterdim.
Bu arada makyaj videolarina denk geldim. Harikaydi:)

Son düzenleme:

canım soloticanın lensleri bende ilk alındıkları günler hafif kayma yapıyor..bu kaymanın da soloticanın bombesiz neredeyse yassı bir lens olduğundan ötürü olduğunu düşünüyorum.. ancak bu kayma öyle gözün bir ucundan diğer ucuna gidecek türde büyük bir kayma değil..gözardı edilebilir hafif bir kayma..daha doğrusu tam ve sıkıca kavrayamamak diyelim...
şu anda yeni lenslerimdede hafif bir kayma var ama ilk günleri geçince lensler gözün küresinin şeklini alınca o da yokolur diye düşünüyorum...çünkü hidrocorların yenilikleri geçince kayma sorunu da yokolmuştu...

Son düzenleme:
Merhaba Gunescim
Yukarida resmimi koydum. Senin dusuncelerini almak istiyorum.
Charme grafite benim gozumde Nildeki gibi durur mu sence?
Artik karar vermem gerekiyor. Sabirsizlanmaktan cok vaktim daraliyor. Ozel bir durum var da :)

Son düzenleme:
Merhaba Gunescim
Yukarida resmimi koydum. Senin dusuncelerini almak istiyorum.
Charme grafite benim gozumde Nildeki gibi durur mu sence?
Artik karar vermem gerekiyor. Sabirsizlanmaktan cok vaktim daraliyor. Ozel bir durum var da :)

merhaba ezginazcım...resimden anladığım kadarıyla senin göz rengin nil arkadaşımızın gözrenginden daha açık gibi geldi...yeni seri grafitelerin renklerinin koyulaştığını biliyorum ancak nildeki grafiteler eski seri miydi yeni serimiydi tam emin değilim...ancak bildiğim kesin birşey var..grafiteler gerçek göz rengi ne kadar koyuysa o kadar mavi duruyor..yeni serinin koyulaşmasıyla beraber mavi durma ihtimali de artmıştır diye düşünüyorum...açık kahveye yakın gözlerde daha gri duruyor...sende nilinkinin aynısı durmasada o duruşa yakın olacağını sanıyorum en azından mavi duracak diyebilirim... çünkü gözrenkleriniz arasında çok büyük fark yok :) renk olarak grafite güzel bir seçim bence...

Son düzenleme:
yeni ocre resimlerini yüklüyorum...bunlar gerçek hayattaki duruşuyla tutarlı çıktılar..aynen böyle duruyorlar gözümde..
üzerine tıklayın ve büyüterek bakın...

Son düzenleme:
bu da son olarak...ocre ve kendi gözüm...göz rengini açıyor mu açmıyor mu ...gayet açık biçimde görülüyor..tıklayınca büyüyor resim...

GÜNEŞ lenslerini iyi günlerde kullan canım. sen beğenmişsin anladığım kadarıyla. ama nacizane fikrim koyu boyamaya denk gelmişsin. vetmanın albümündeki ocrelerden çok farklı bunlar. ondakiler tam bi amber rengiydi. bu ise-son eklediğin fotolara göre söylüyorum- yeşil ağırlıklı bi renk olmuş.

VETMAN senin elindeki ocreler hangi seri canım? ben de ocre düşünüyorum ama senin albümündekiler gibi amber rengi istiyorum ama nc serisinden. elinde o seriden var mı canım?

teşekkür ederim canım..ben boyamasında bir sorun göremedim...eski seri olabilirler..mellere çok benziyorlar bunlar neredeyse mel gibi..ocre olduğunu bilmeyen mel zannedebilir rahatlıkla.. amber veya yeşil tonu yok...bazen duruma göre grileşiyorlar...aldıklarımın tarihi temmuz 2015 benim...büyük ihtimal eski seri ama bunu dert etmiyorum..bana yakıştığını düşünüyorum önemli olan da bu zaten...kendi göztonum zaten amber tonunda...koyu amber göz üzerine amber belki göstermeyecekti kendini...biraz fark olsun yani dimi

Son düzenleme:

Boyamasında sorun var demedim zaten canım koyu boyamaya denk gelmişsin dedim

Boyamasında sorun var demedim zaten canım koyu boyamaya denk gelmişsin dedim

demek istediğini anladım zaten canım sorun değil ocre adı altında isterse mor renk lens çıksın onu da takardım yani..biraz umursamazmıyım ne en olmadık lensler bile çok kötü durmuyorlar gözde ki..ocrenin koyu boyaması bunun yanında dert bile sayılmaz :)

Kızlar ben icemint crystal cor grafite topazio falan diyip duruyodum ama nasıl durucağınıda kestiremediğimden öyle bakınırken 2 aylık icemint buldum çok uygun fiata bu öğlen aldım ve sonuca bayıldım şu zamana kadar denediğim bütün soloticalardan güzel diyebilirim :) resim eklicem en kısa sürede

eminim çok güzel durmuştur canım güle güle kullan

eminim çok güzel durmuştur canım güle güle kullan

teşekkür ederim güneşcim :) ben hep amazon veya sophistik gri tonlarına bayılıyodum ama damarlı diye kullanamıyodum onları bu sanki onların damarsız doğal hali gözünün içine dahi girsele anlaşılması çok zor ay çok beğendim ben

İyi günlerde kullan canım

yeni ocre resimlerini yüklüyorum...bunlar gerçek hayattaki duruşuyla tutarlı çıktılar..aynen böyle duruyorlar gözümde..
üzerine tıklayın ve büyüterek bakın...

gunescim ben bayildim ocrelere harikalar gule gule kullan gorusunu de corlar kadar etkilemedigini yazmissin ona da cok sevindim. nclerin pupil boslugu dar ama biraz daha az opak oldugundan sanirim cok rahatsizlik vermedi super bir renk olmus cok hosuma gidior ocreler benm de

burcus gule gule kullan hayatim en dooru tercihi yapmissin bence crystalle herkes cok doal oldugunu soyluor senin de begenmene cok sevindim benm de listemde olan bir renk ve sen begendigin icin daha da emin oldum resimlerini bekliorm valla merakla bitanem

saç renginle ve ten renginle çok güzel uyum sağlamıştır tahmin edebiliyorum aradığını bulduğuna sevindim :)

bambişim hatichcim çok teşekkür ederim darısı sizlerinde başına
Banucum bence ikimizde gri tonları çok çok seviyorum bu yüzden cor ice ile açılışı yapmıştık ben çok korkuyodum cor ice gibi soluk beyazımsı çıkar gibi ama inan alakası yok gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim nettede pek foto yok icemintle ilgili ben bol bol koyucam :) aslında şimdi çektimde flashlı çok açık bi ton çıktı isterseniz eklerim ama gerçeğine göre çok çok açık çıkıyo akşam flashlı çekim olduğu için :26:

teşekkür ederim bambamcım :) oda içinde kapalı mekanda yine gözbebeği üstüne çıkıyor ama evet dediğin gibi opaklığın daha az oluşu ve belki de boyamasındaki boyanın daha açık oluşu durumu kurtarıyor olsa gerek hem laf aramızda ncnin pupil kaynaşmasını da cordan daha başarılı buldum..her renginde aynı şekilde olmayabilir ama ocreler kusursuz kaynaşıyor ve pupil boşlukları sçeilmiyor..hidrocor serisi geçişi başarılı da olsa daha opak olduğu için pupil boşluğu ncye göre daha çok farkediliyordu renk geçişleri :13: açıkcası ben çok memnunum rengin açık veya koyu olması yada eski seri olması benim için önemli değil..ne bulsam takıyorum hiçbiri de kötü durmuyor...bunları da sevdim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…