- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.521
azizeciğim şu mesajıma eklenti olarak koymuştum :)
Arkadaslar bebek mavisi istiyorum ice mi grafitte mi ve cor mu nc mi cok kararsizimLutfen yardimci olun lutfen :)
sağol canımresmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...
Eki Görüntüle 150406 Eki Görüntüle 150407 Eki Görüntüle 150408 Eki Görüntüle 150409
Güneşcim,son ikisi gibi duruyor diyorsun dimi,bence çok iyi bir sonuç elde etmişsinve daha yeni açtın,benim mellerimin ilk açıldığındaki haliyle,2 hafta sonraki hali ve şimdiki arasında dağlar kadar fark var dedikleri gibi gerçekten kutudan çıktıktan bir hafta sonra bile çok değişiyor,bence yeşillencek çok az zaten son resimlerde öyle gibi görünüyor,çok gizemli ve kimsenin anlayamayacağı bir ton ocre,rengi de oturunca daha güzel olucak bence,hatta bentam sarı iyice kedi gözü gibi olunca hiç yeşerme olmayınca daha gizemli ve karakteristik buluyorum,ocre bir parça yeşillenicek bence,benim meller 5. ayında,şu anda melle ocre arası değişik bir renk çok da memnunum,msj sayım ulaşınca eklerim,baya da güzel olmuş son resimlerde yeşillenmeye az meyil var gibi,benim önümüzdeki bi 20 gün -1 ay içinde vereceğim sipariş sürekli değişiyor,ocre de girdi aklıma
Günes güle güle kullan ocrelerini )) yakismislar ancak rengi baya bi koyu geldi bana...yeni seri olmasindan mi kaynaklaniyor acaba? Ocre herkes tarafindan sevilen bi renk, alipta takmayan yoktur heralde...Eminim sende de öyle olucaktir.
Melll mellerin cok yakismis güle güle kullan )) yüzünü Deniz Cakir a benzettim yaa
sağol canımresmin yüklendiği sitede görüntüleme sorunları olabilir..ben ayrıca eklenti olarak mesaja ekliyorum senin için ve diğer göremeyenler için...üzerine tıklayınca büyür resimler..
hava çok kapalı ve resimler aceleye geldi biraz...
Kızlar Mellerimle çektiğim yeni fotoğraflarım :)
bu da nc nin pupilini soranlar için nc nin kapta duruşu makroçekim...
üzerine tıklayın resim büyür...
Eki Görüntüle 150410
sevgili GÜNEŞ şahane durmuş bence açmış gözünü bana hiç koyu gelmedi üstelik söyle simsiyah altlı üstlü bir kalemle müthiş olur yaa keşke bende de böyle bal rengi dursa ama çamur gibi oldu bende ocreler malesef.. çok çok doğal durmuş çok beğendim cidden süper güle güle günlerde kullan ben çok beğendm bunları sende..
sevgili MELLLL cidden seninkiler de çok doğal ve sana bu ton çok yakışmış güzel günlerde kullanman dileğiyle..
bişey sorabilirmiyim nc lerin pupilleri böyle darmı ? tüm renklerinin yani ? bende almak istiyorum ama renge de modelede karar veremiorum opaklık hangi seride yoğun ? cevaplarsanız çok sevinirim
teşekkürler güneş :) verde marine mi koyu yoksa mel.mi cor serisinde ?
GÜNEŞ gün ışığında ocre resmi cekermsin burda rengi pek belli olmuyorda bakalım nası görünüyor :)
güneşcim hayırlı olsun yeni lenslerin, çok doğal çok hoş durmuş
senin tavsiye ettiğin yerden ben de bugün hidrocharm ocre sipariş ettim benimkiler numaralı olduğu için bekliycez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?