Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar bebek mavisi istiyorum ice mi grafitte mi ve cor mu nc mi cok kararsizim Lutfen yardimci olun lutfen :)

ezginazcım soloticada bebek mavisine en yakın renk topaziodur diğerleri o kadar açık sayılmaz.
BENDE NİLE KATILIYORUM.Ocre çok güzel bir renk burada benim gözümdeki amber charmocreyi siyah saçlı siyah gözlü ve beyaz tenli birisine denettim o kadar güzel durduki anlatam en kısa sürede fotoğraflarını eklemeyi düşünüyorum muhteşem durdu tam bir amber ama sanırım benim ocrelerin boyamasından kaynaklanıyor ela durdu resmen ama eski seri ocreler bal kahve tonundaydı yeniler daha ela amber birde kızlar ocre göz ne kadar siyahsa O kadar güzel duruyor..
Güneş güle güle kullan cnm ocrelerini çok yakışmışş

Merhabalar Arzu hanim,
Uyeligim yeni oldugundan size ozelden mesaj atamiyorum...
Ben cok kararsiz kaldim. Solotica almak icin de sabirsizlaniyorum :)
Grafitte ve ice arasinda kararsiz kaldim. Hatta cor, nc ve charme olarak da. Bu renkleri sizin orada deneme imkanim var mi ? Icemint ve Crystal i de cok merak ediyorum ayrica.

Son düzenleme:
teşekkür ederim vetman :)
defalarca belirtmeme rağmen arkadaşlar sanırım yazdıklarımı okumuyor...
resimleri kapalı havada çektiğimi ve resimlerde olduğundan koyu çıktıklarını defalarca belirttim ocrelerin :) neyse sanırım dalgınlıklarına gelmiş olabilir...ocre türü lensler zaten tam anlamıyla gerçek haliyle fotoğraflanması çok zor renkler...nette başka bir gözdede bendeki reel duruşunu yansıtan bir foto bulamadığım için size bonbon şekerinden örnek vermeyi daha uygun buldum...
aynaya baktığımda aynı şu şekerlerin rengindeler ocreler...reklam gibi oldu kusura bakmayın artık

Son düzenleme:

Güneşcim,son ikisi gibi duruyor diyorsun dimi,bence çok iyi bir sonuç elde etmişsin ve daha yeni açtın,benim mellerimin ilk açıldığındaki haliyle,2 hafta sonraki hali ve şimdiki arasında dağlar kadar fark var dedikleri gibi gerçekten kutudan çıktıktan bir hafta sonra bile çok değişiyor,bence yeşillencek çok az zaten son resimlerde öyle gibi görünüyor,çok gizemli ve kimsenin anlayamayacağı bir ton ocre,rengi de oturunca daha güzel olucak bence,hatta bentam sarı iyice kedi gözü gibi olunca hiç yeşerme olmayınca daha gizemli ve karakteristik buluyorum,ocre bir parça yeşillenicek bence,benim meller 5. ayında,şu anda melle ocre arası değişik bir renk çok da memnunum,msj sayım ulaşınca eklerim,baya da güzel olmuş son resimlerde yeşillenmeye az meyil var gibi,benim önümüzdeki bi 20 gün -1 ay içinde vereceğim sipariş sürekli değişiyor,ocre de girdi aklıma

teşekkür ederim berrylipsciğim son 2 resim reel haline tam uymasa da daha yakın hali demek istedim...reelde aynaya baktığımda misbon şekerlerinin sarısını görüorum aynen..ne eksik ne fazla..aynen o renkteler şu an gözlerim hatta gözlerimi o kadar açtı ki ncnin haresini bile ince ve yetersiz buldum diyebilirim..
ve pupil boşluğu geçişi kusursuz..hiç ama hiç belli olmuyor o boşluk...hatta bu pupil boşluğu cor serisinde daha bile belirginmiş diyebilirim..ncnin pupil kaynaşmasını daha başarılı buldum ancak her renginde aynen böylemidir bilemem...benim gözlerin tonu ocreye çok yakın...yandan güneş vurduğunda lensin yarısı şeffaflaştığında kendi gözümden çok çok az bir fark görüyorum lensin rengi arasında...açıklık koyuluk olarak değil de ton karekteri olarak söylüyorum bakalım benimkiler eskiyince rengi değişecekmi

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım herkes benzetiyor

sevgili GÜNEŞ şahane durmuş bence açmış gözünü bana hiç koyu gelmedi üstelik söyle simsiyah altlı üstlü bir kalemle müthiş olur yaa keşke bende de böyle bal rengi dursa ama çamur gibi oldu bende ocreler malesef.. çok çok doğal durmuş çok beğendim cidden süper güle güle günlerde kullan ben çok beğendm bunları sende..

Kızlar Mellerimle çektiğim yeni fotoğraflarım :)

sevgili MELLLL cidden seninkiler de çok doğal ve sana bu ton çok yakışmış güzel günlerde kullanman dileğiyle..

teşekkür ederim brownii...yeni seri ocrelerin renginin açıldığını ve daha amber tonunda olduğunu söylüyorlar..yeni seri olanları denemediysen onları tekrar deneyebilirsin canım..benimkiler eski seri olsa gerek....şişede yazan son kullanma tarihi temmuz 2015..benimkilerde amber tonu yok sadece bal sarısı var..resimdeki gibi grilik veya yeşillik de yok reelde...

bişey sorabilirmiyim nc lerin pupilleri böyle darmı ? tüm renklerinin yani ? bende almak istiyorum ama renge de modelede karar veremiorum opaklık hangi seride yoğun ? cevaplarsanız çok sevinirim

tüm renklerini bilemem bunlar benim nc serisinden ilk aldığım lensler..ancak her renge farklı tasarım yaptıklarını sanmıyorum (özel renkler haricinde) ve nc ocreye gelirsek evet pupili baya dar ve pupil boşluğunu neredeyse hiç görmüyorum...yani boşluktan gördüğüm sadece kendi orijinal gözbebeğim..
akşam vakti boyamaların bir kısmı gözbebeğimin önüne geliyor ancak hidrocorlar kadar görüş kısıtlaması yaşamıyorum...opaklığı için de yeterince tatmin edici diyebilrim yarıopak oluşu pupil geçişini de kusursuz hale getirmiş..cor serisinde pupil geçişini daha net seçebiliyordum nc de hiç seçemiyorum.. göz rengini baya açıyor..ben de korkarak almıştım ama beklentilerimin üzerinde çıktı...gözrengi açma gücü rainbowun hazeline göre bile daha açık...
cor ile nc arasında dikkatimi çeken birşey daha oldu...nc lensler bana cordan daha ince ve narin geldi..cor lensler daha kalın ve daha tok...

Son düzenleme:
GÜNEŞ gün ışığında ocre resmi cekermsin burda rengi pek belli olmuyorda bakalım nası görünüyor :)

güneşcim hayırlı olsun yeni lenslerin, çok doğal çok hoş durmuş
senin tavsiye ettiğin yerden ben de bugün hidrocharm ocre sipariş ettim benimkiler numaralı olduğu için bekliycez bakalım

güneşcim hayırlı olsun yeni lenslerin, çok doğal çok hoş durmuş
senin tavsiye ettiğin yerden ben de bugün hidrocharm ocre sipariş ettim benimkiler numaralı olduğu için bekliycez bakalım

sağol kereminicim :) senin yeni ocrelerin de hayırlı olsun şimdiden :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…