- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.561
bambişim hatichcim çok teşekkür ederim darısı sizlerinde başına
Banucum bence ikimizde gri tonları çok çok seviyorum bu yüzden cor ice ile açılışı yapmıştık ben çok korkuyodum cor ice gibi soluk beyazımsı çıkar gibi ama inan alakası yok gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim nettede pek foto yok icemintle ilgili ben bol bol koyucam :) aslında şimdi çektimde flashlı çok açık bi ton çıktı isterseniz eklerim ama gerçeğine göre çok çok açık çıkıyo akşam flashlı çekim olduğu için :26:
Gunescim tesekkur ederim yorumun icin...
Ocreler gercekten cok yakismis. Gule gule kullan guzelim...
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar akşam akşam anca bunu çekebildim ama tonu benziyo Hatich bu benziyo dimi?
hatichcim... ozel mesaj atmissin ama ben henuz gonderemiyorum
canim ya cok saol ilgilendigin icin.. baktim resimlerine simdi.. sende cok hos durmus grafiteler:)
gozlerimizin rengi ayni sanki. o zaman bende de oyle dururlar. benim gozler guneste biraz daha aciliyor, bir de aglayinca:)
nil'e de sormustum bugun daha henuz cevap vermedi, bakalim bir de nil ne diyecek. charme da dusunuyorum ama ringlerinin koyulugu beni endiselendiriyor.
tekrar tesekkur ederim :)
bambişim hatichcim çok teşekkür ederim darısı sizlerinde başına
Banucum bence ikimizde gri tonları çok çok seviyorum bu yüzden cor ice ile açılışı yapmıştık ben çok korkuyodum cor ice gibi soluk beyazımsı çıkar gibi ama inan alakası yok gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim nettede pek foto yok icemintle ilgili ben bol bol koyucam :) aslında şimdi çektimde flashlı çok açık bi ton çıktı isterseniz eklerim ama gerçeğine göre çok çok açık çıkıyo akşam flashlı çekim olduğu için :26:
teşekkür ederim bambamcım :) oda içinde kapalı mekanda yine gözbebeği üstüne çıkıyor ama evet dediğin gibi opaklığın daha az oluşu ve belki de boyamasındaki boyanın daha açık oluşu durumu kurtarıyor olsa gerekhem laf aramızda ncnin pupil kaynaşmasını da cordan daha başarılı buldum..her renginde aynı şekilde olmayabilir ama ocreler kusursuz kaynaşıyor ve pupil boşlukları sçeilmiyor..hidrocor serisi geçişi başarılı da olsa daha opak olduğu için pupil boşluğu ncye göre daha çok farkediliyordu renk geçişleri :13: açıkcası ben çok memnunum rengin açık veya koyu olması yada eski seri olması benim için önemli değil..ne bulsam takıyorum hiçbiri de kötü durmuyor...bunları da sevdim :)
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar akşam akşam anca bunu çekebildim ama tonu benziyo Hatich bu benziyo dimi?
hatichcim... ozel mesaj atmissin ama ben henuz gonderemiyorum
canim ya cok saol ilgilendigin icin.. baktim resimlerine simdi.. sende cok hos durmus grafiteler:)
gozlerimizin rengi ayni sanki. o zaman bende de oyle dururlar. benim gozler guneste biraz daha aciliyor, bir de aglayinca:)
nil'e de sormustum bugun daha henuz cevap vermedi, bakalim bir de nil ne diyecek. charme da dusunuyorum ama ringlerinin koyulugu beni endiselendiriyor.
tekrar tesekkur ederim :)
ben daha çok hazal kayaya benzettim :) çok yakışmış valla meller güle güle kullandarısı başıma
Ama şeyi merak ediyosan bambamım bende gri mavi ağırlıklı durdu gibi geldi
kızlar benimde cristallerim bugün elime geçti güzel bi renk ama ben biraz daha açar die tahmin etmiştim yinede beğendim belki zamanla açılır birde lenslerin tersi düzü die resim koyan arkadaşlar varben bunu anlamadım nasıl anlıyosunuz tersin düzünü ben anlıyamadımda=))
kızlar benimde cristallerim bugün elime geçti güzel bi renk ama ben biraz daha açar die tahmin etmiştim yinede beğendim belki zamanla açılır birde lenslerin tersi düzü die resim koyan arkadaşlar varben bunu anlamadım nasıl anlıyosunuz tersin düzünü ben anlıyamadımda=))
güle güle kullan canımlens yeni olduğu için şimdi rengi koyu gelmiştir..sauflon all in one light solusyona koyarsan renkleri 1 hafta içinde açılacaktır
jennifer harelerinden anlayabilirsin haresi koyu olan taraf önü açık hafif silik olursa altı ona bak sen
yeni ocre resimlerini yüklüyorum...bunlar gerçek hayattaki duruşuyla tutarlı çıktılar..aynen böyle duruyorlar gözümde..
üzerine tıklayın ve büyüterek bakın...
Eki Görüntüle 153059 Eki Görüntüle 153060 Eki Görüntüle 153061 Eki Görüntüle 153062
Merhabalar Arzu hanim,
Uyeligim yeni oldugundan size ozelden mesaj atamiyorum...
Ben cok kararsiz kaldim. Solotica almak icin de sabirsizlaniyorum :)
Grafitte ve ice arasinda kararsiz kaldim. Hatta cor, nc ve charme olarak da. Bu renkleri sizin orada deneme imkanim var mi ? Icemint ve Crystal i de cok merak ediyorum ayrica.
Arzu Hanım benm gozlerm siyah neredeyse benm gozlermi acarmı ocre ?
Merhaba yosun soloticaların pupilleri hemen hemen aynı tüm serilerde opaklık en yğun olan cor ve hıdrocharm serisi an az opak olan serisi natural colours serisi cnm renge gelince her renkte açıklık koyuluk oranıda değişiyor gözü açması sadece opaklıga baglı değil.Nc mel gözü en fazla açmasına rağmen ıce renginde nc serisi en soluk tonda mesela sen istediğin rengi söyle ben sizde nasıl duracağını söylerim:)bişey sorabilirmiyim nc lerin pupilleri böyle darmı ? tüm renklerinin yani ? bende almak istiyorum ama renge de modelede karar veremiorum opaklık hangi seride yoğun ? cevaplarsanız çok sevinirim
GÜNEŞ lenslerini iyi günlerde kullan canım. sen beğenmişsin anladığım kadarıyla. ama nacizane fikrim koyu boyamaya denk gelmişsin. vetmanın albümündeki ocrelerden çok farklı bunlar. ondakiler tam bi amber rengiydi. bu ise-son eklediğin fotolara göre söylüyorum- yeşil ağırlıklı bi renk olmuş.
VETMAN senin elindeki ocreler hangi seri canım? ben de ocre düşünüyorum ama senin albümündekiler gibi amber rengi istiyorum ama nc serisinden. elinde o seriden var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?