Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Seni anlıyorum canım Ben de icemint kullanmıştım ve hiçbi fotoda reeldeki rengini tutturamadım fotolarda çok açık çıkıyordu ama gerçekte çok çok daha koyu duruyordu. yeşile kaçan bi griydi ama fotolarda ice gibi duruyordu

hatichcim... ozel mesaj atmissin ama ben henuz gonderemiyorum

canim ya cok saol ilgilendigin icin.. baktim resimlerine simdi.. sende cok hos durmus grafiteler:)

gozlerimizin rengi ayni sanki. o zaman bende de oyle dururlar. benim gozler guneste biraz daha aciliyor, bir de aglayinca:)

nil'e de sormustum bugun daha henuz cevap vermedi, bakalim bir de nil ne diyecek. charme da dusunuyorum ama ringlerinin koyulugu beni endiselendiriyor.

tekrar tesekkur ederim :)

canım bence sen önce ncden seçim yap..neden dersen charmlar diğer serilere göre daha bombeli ve gözleri olduğundan çok büyük gösteriyorlar..belki böyle bir etkiye gözün alışmayabilir..görünüşünü yadırgayabilirsin...ama nc alırsan nc de extra bombe yok.. belki haresinin kalınlığını yetersiz bulabilirsin..böyle olursa charmını alırsın..bence önce nc sonra charm denemek daha mantıklı..çünkü charmlar daha gösterişli ve (bana göre) daha abartılı duruyorlar..

burcusum cok sevindim valla ben de dusunuorm. soole guzel doal duran yesil gri bi lens istiorm. cor icelari aslinda rengini seviorm rengin acikligi cok guzel ama ortadan kahve-sari rengi guneste cikior yani yesil gri olsa daha da guzel bi gecis olur o yuzden yesil tonlu bisiler daha cok istiorm. hayatim senin yorumlarin onemli benm icin cor ice da kullandin o yuzden daha doal hos diorsan doorudur iice heveslendim simdi bak cor mel mi yoksa crystal mi kafam karisti piqi bi sorum var kapali alanda kendini cok belli etmior mu? mesela cor ice in o olayini seviorm kapali alanda da renkli gozlu gibi duruor. crystal nasil o acidan?

hayatim tabi haklisin dediklerine tamamen katiliorm. nc nin pupil kaynasmasi bence en basarilisi ben de haresiz lens sevmeme ragmen (cor serisi favorim aslinda) meli nc serisi almamin nedeni buydu pupili o kdr guzel gecior ki gercek goz gibi. o gecis kismini daha saydam ve koyulu acikli noktaciklarla yapmislar o yuzden cok hos kaynasior. cor ve charm bir tik daha opak ve pupil kismindaki boyamasi nc ye gore azcik daha youn. nc yakindan bile cok iyi hele ki mel ve ocre de cok hos butunlesme oluor kahve gozlerde. sev tabi ki lenslerini harika olmuslar sevilmicek gibi mi hihihi mutlulukla saglikla kullan cnm

Uploaded with ImageShack.us
Kızlar akşam akşam anca bunu çekebildim ama tonu benziyo Hatich bu benziyo dimi?

aksam ve kapali ortamda olmasina ragmen renk belli etmis kendisi cok begendim tatlim harika cok doal duruor gercekten. tonu mavimsi mi yesilimsi mi? sanki yesilimsi duruor sen de? en buyuk endisem benm crystaller ilgili mavi gri sonuc vermesi ben de. ama seninle az cok benzior tabanlarimiz o yuzden sendeki hali benm icin baz olabilir sanki sen ne dusunuorsan tatlicim?

Önemli değil canım Benim göz rengim de çok koyu değil; orta kahve gibi. dediğin gibi güneşte daha da açık duruyor. ben nc grafitelerimden çok memnunum vetmandan almıştım ama şimdi yeni seri grafitelerin koyulaştığını söylüyorlar haberin olsun canım; benimkiler eski seri

Nil in gözleri siyaha yakın bi renk. ondaki duruşuyla sendeki, bendeki baya farklı olur canım.

Nil charme kullanıyor ve O'na çooooooook yakıştırıyorum (o güzelliğe ne taksa yakışır gerçi de ) ama bana hiç gitmedi. o yüzden nc serisinden alıyorum hep. bazıları iri göz sevdiği için charme serisini tercih ediyor; cor serisi ise gözü olduğundan daha küçük gösteriyor; nc de ise hafif bir hare oluyor ki benim tercihim de bu Yani hare oluyı tamamen zevk,tercih meselesi canım
Bu arada Nil de hem charme hem de cor grafite var yanlış hatırlamıyosam

Hatich canım koyarım tabi gün ışığındada yanlız yarın koyamam anca pazartesi akşam olabilir çünkü yarın evde olmucam :26:
bambişim benim icemint crystal bi tık daha açık resimlerden anladığım kadarıyla ama inan ne yeşilimsi ne mavimsi diyebilirim tam ortası, ilerliyen günlerde gün ışığında fotolarını gördüğünde daha iyi anlıcaksın beni

kızlar benimde cristallerim bugün elime geçti güzel bi renk ama ben biraz daha açar die tahmin etmiştim yinede beğendim belki zamanla açılır birde lenslerin tersi düzü die resim koyan arkadaşlar varben bunu anlamadım nasıl anlıyosunuz tersin düzünü ben anlıyamadımda=))

güle güle kullan canım lens yeni olduğu için şimdi rengi koyu gelmiştir..sauflon all in one light solusyona koyarsan renkleri 1 hafta içinde açılacaktır

jennifer harelerinden anlayabilirsin haresi koyu olan taraf önü açık hafif silik olursa altı ona bak sen

güle güle kullan canım lens yeni olduğu için şimdi rengi koyu gelmiştir..sauflon all in one light solusyona koyarsan renkleri 1 hafta içinde açılacaktır

saol canım bende şimdi onu sorucaktım=)en çok rengi açan solüsyon sauflonmuydu kızlar?

Son düzenleme:

Güneşcim,harika gerçekten,sen hiç takma kafana,yeni açılmış hali bile güzel,zaten dediğim gibi hafif yeşerme var,biraz daha barizleşiceğini düşünüyorum,mele benziyor gerçekten,bir iki hafta sonra çok değişiceğini tahmin ediyorum,marisa ramirez deki tona çok yakın buldum,onda fazla yeşerme oluşmamış,ondaki charme,haresinden de belli,zaten diğer yapımlarda ve günlük hayatında açık kahverengi gözleriyle boy göstermiş,sadece bu 6 bölümlük yeni spartacus te charme ocre kullanmış,baya başarılı ve güzel bir renk ocre

gel canım elimde ne varsa denetirim:)sen çok belirgin mavi istemiyorsun anladıgım kadarıyla benim favorilerimden grafiteyi öneririm yine..

Arzu Hanım benm gozlerm siyah neredeyse benm gozlermi acarmı ocre ?

Açıyor gerçekten ama güzel seriye denk gelirsen bilmiyorum benim elimde açık bir ocre var tonu çok g
zel ve siyah gözü neredeyse ela yapıyor ışıl ışıl duruyor ..

bişey sorabilirmiyim nc lerin pupilleri böyle darmı ? tüm renklerinin yani ? bende almak istiyorum ama renge de modelede karar veremiorum opaklık hangi seride yoğun ? cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba yosun soloticaların pupilleri hemen hemen aynı tüm serilerde opaklık en yğun olan cor ve hıdrocharm serisi an az opak olan serisi natural colours serisi cnm renge gelince her renkte açıklık koyuluk oranıda değişiyor gözü açması sadece opaklıga baglı değil.Nc mel gözü en fazla açmasına rağmen ıce renginde nc serisi en soluk tonda mesela sen istediğin rengi söyle ben sizde nasıl duracağını söylerim:)

hatichcimm cnm evet çook haklısın boyamaya göre renkde değişiyor mesela paranalentesden gelen lenslerin boyamaları çok kötü ucuz diye tercih edilen bir site ama Brezilyanın en çok şikayet alan lens sitesi.Soloticaları ben şahsen en kaliteli lens satan sitelerden alıyorum viallure wr lens gibi ben bu işe başladıgımda zaten paranalenstes sitesi yoktu henüz bu site gecen sene çıktı ve ne tesadüftürki Tüğrkiyede ucuz solotica satan sitelerde paranalenstes ortaya çıkınca çıktı.Lens alıcaksanız iyi boyamada lensleri tercih ediyorsanız kaliteli lens sitelerinden alın soloticaları...
örneğin.Viallure,wr.lens,lenstesde contado gibi..

Hatichcim benim profilimdeki nc ocreden bahsediyorsan evet aynısından var 2015 serisi ..

jennifercim ve crystal alan arkadaşlar.Crystalin ve ıcemintin haresini alta basmışlar bu yüzden crystalin ön tarafı haresiz durur düz tarafıda budur ve hıdrocor gibi durur zaten hareli tarafı öne gelirse crtytalde batar ancak ıcemint de crystale benzemesine ragmen crystal gibi hareli tarafını takınca batmaz soloticanın tek çift taraflı lensi ıceminnttir. Crystal ve ıcemint farklı renklerdir aynı diyenlere inanmayınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…