- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.581
canım bence sen önce ncden seçim yap..neden dersen charmlar diğer serilere göre daha bombeli ve gözleri olduğundan çok büyük gösteriyorlar..belki böyle bir etkiye gözün alışmayabilir..görünüşünü yadırgayabilirsin...ama nc alırsan nc de extra bombe yok.. belki haresinin kalınlığını yetersiz bulabilirsin..böyle olursa charmını alırsın..bence önce nc sonra charm denemek daha mantıklı..çünkü charmlar daha gösterişli ve (bana göre) daha abartılı duruyorlar..
Nilcim sende charme grafiteler cok harika duruyor.
Bu da benim goz rengim. Resmi gece cektim. Gun isiginda biraz daha acik tabi... Sence grafitenin hangi serisini alsam ? Boncuk gibi dursun istemiyorum.
Profil resmimdeki goz rengini cok begeniyorum. Boyle bir renk isterdim.
Bu arada makyaj videolarina denk geldim. Harikaydi:)
Eki Görüntüle 153038
Nilcim cok saol ya canim uzun uzun yazmissin cok cok tesekkur ediyorum
Ben sendeki durusunu cok sevdiigm icin charme almaya karar verdim. Tamam gozlerimizin tonlari farkli ama lensin durusunda aman aman cok bariz bir fark olmaz kanisindayim daha dogrusu umuyorum :)
Ben daha once hep hareli kullandigimdan cor icime sinmiyor sanki.
Tatlim resimlerine videolarina baktim hatta bir degil birkac defa. Cristaller de harika durmus. Guzele ne yakismaz ki... Masallah:)
Charmelardan memnun kalirsam cristal de deneyecem:)
yeni ocre resimlerini yüklüyorum...bunlar gerçek hayattaki duruşuyla tutarlı çıktılar..aynen böyle duruyorlar gözümde..
üzerine tıklayın ve büyüterek bakın...
Eki Görüntüle 153059 Eki Görüntüle 153060 Eki Görüntüle 153061 Eki Görüntüle 153062
Meller bende hiç doğal olmadı gözüm siyah gibi olduğu için
Tepkiler çok kötü anlıyacağınız :)Yemyeşil oldu durn resim ekliyeyim
Eki Görüntüle 153328 Eki Görüntüle 153329 Eki Görüntüle 153330 Eki Görüntüle 153331
aaa bunlar melden çok verde gibi durmuş :) mellerin böyle durması imkansız ya, verde olmasın bunlar?
verde çok daha koyu bi tondur iceminte çok benzettim ben
verde bende aynen böyle durmuştu o yüzden benzettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?