Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

1 ay oldu ve 3 yada en fazla 4 ken kullandım lensler çok güzel fakat bana yakışmadı topazia değiştirmek isteyen varsa değiştirebiliriz

canim tesekkur ederim...
iyi ki varsiniz :) ben de birkac gune kadar charme i nc mi karar verecem artik :)

ezginaz canım ben siyah gözlüyüm,dr. tarafından bile onaylandı :)
dolayısyla senin gözlerin benden açık..grafite solotıcadaki favorim,2 adet grafitem var ..
sende nasıl durur dersen ,benim fikrim,bendeki kadar yoğun bir mavilik olmaz ama boyamasına bağlı birazda şansına kalmış..ama genel olarak mavinin yoğun olacağını düşünüyorum ama gri tonda kendini kendini gösterir senin gözlerinde,dolayısyla mavi-gri dumanlı bir mavilik elde edersin ama açık bir mavi olmaz bu lacivert te olmayacak günışığında sırıtan ben burdayım diyen bir ton olmaz..seri seçimine gelince cor yada charm al derim bu 2 seri opak daha açık ton elde edersin..bu tamamen senin zevkine de bağlı..şöyle izah edeyim sana ..ben charm serisi seviyorum ve tercihim genelde charmdan yana,çünkü göze ve yüzün bütününe kattığı anlam ve hoşluk apayrı çok çekici bugün taktım charm garfitelerimi annem ve kardeşlerime geldim,onlar en çok charm grafitemi seviyorlar:) geçen bir arkadaşımla denedik cor garfiteyi bir gözüme charm garfiteyi diğer gözüme taktım ikiside doğal ama charm sanki harelerinden dolayı daha hoş ve gerçekçi diye yanıtladı..cor grafiteye gelirsek,benim gözümle çok iyi kaynaştı,çok doğal oldu,lens olduğunu anlamak zor cidden ve charma göre 1 tık daha açıkkendi gözünle aynı ebatta olur renk farkı olur bu bana yeter dersen cor ama hem ton farkı hem çekicilik dersen charm derim..bu arada geceleri her ikiside koyu mavi -lacivert duruyorlar..bana kalırsa ben cor serisini de caharm serisinide öneririm ikisindende memnunum..şunuda ekleyim unutmadan farkettim ki,cor garfiteyi sıfır makyajla kullanabilirim sırıtmadan ama charm grafite makyajla kendini gösteriyor, doğal bir makyaj bile yeterli oluyor bunlara göre kararını ver canım..daha çok charm grafite resmi görmek için kkdaki makyaj topiğime yada bloğuma bakabilirsin,bolca resimleri var grafitenin :) şimiden hayırlısı olsun:)

güneş canım nc serisi dolayısyla fazlasını beklemek zaten hata olur,ben beğendim,ocre olsun yeter zaten :)

hatich tşk ederim güzel yorumuna :)

burcu ıcemıntlenmişsin :) gece ışığında çok doğal olmuş,resimlerini bekliyorum.güle güle kullan canım:)

jennıfer ,resimlerini seninde 4 gözle bekliyorum ,güle güle kullan,içinize sinsin lensleriniz dilerim

Nilcim cok saol ya canim uzun uzun yazmissin cok cok tesekkur ediyorum
Ben sendeki durusunu cok sevdiigm icin charme almaya karar verdim. Tamam gozlerimizin tonlari farkli ama lensin durusunda aman aman cok bariz bir fark olmaz kanisindayim daha dogrusu umuyorum :)
Ben daha once hep hareli kullandigimdan cor icime sinmiyor sanki.
Tatlim resimlerine videolarina baktim hatta bir degil birkac defa. Cristaller de harika durmus. Guzele ne yakismaz ki... Masallah:)
Charmelardan memnun kalirsam cristal de deneyecem:)

rica ederim ne demek herzaman,evde olsam evdeki pc imde tüm resimlerim sana çok fazla resim bile atardım özel msj ile.. yardımım olursa çok sevinirim,az para değil verdiğimiz,paylaşım bu noktada çok önemli:)

hare olayını seviyor isen cor serisini yadırgayabilirsin sana donuk ve cansız gelebilir ..
lensin duruşunda uçurumlar yaratan ton farkı olmaz elbette,sana yetecekse mavi ve grinin buluşması ne ala,ben mavici olduğum için mavi peşindeyim:)) hatta bu yüzden cristallere elim uzanmıyor..
cristal senin gözünde bende durduğundan daha açık ve hoş etki yaratır,onuda mutlaka edin.mavini charm alırsın yeşilini nc cristal,daha ne olsun öpüyorum yorumlarına tşk ederim bende..

lensler çok yakışmış, çok hoş bir renk vermiş.. ben de solotica lens almaya başladığım an ocre ile açılış yapacağım sanırım..almayı çok düşünmüştüm aslında ama ocrenin internetteki bir çok resminde grilikler vardı, ama sizde gördüğüm kadarıyla hiç yok..şanslısınız bu konuda güzel bir seriye denk gelmişsiniz sanırım güle güle kullanın..

Benm meller numaralı :)-2.50 ama ben kullanmıcam baska lens siparişi vericem
Numaralı takabiliyosan edebilirz ice le tks :)Yada birbirimize yollarız deneriz sonra tekrar geri yollarız
Nasıl durguğu konusunda fikir olmuş olur özelden yazamıyorum 100 msj ım olması gerekiyormuş :)

Sizde bir harika durmuş NC MEL'ler...Gercekten cok yakışmış, hep söylendiği gibi gerçek göz renginizle çok alakalı lens sonucu. Ben de gecen ay sonu binbir hevesle aldim Mel'lerimi ama maalesef gözrengimi hic degistirmedi. Aldiğim gibi duruyor bense işe yarasın istiyorum, 2015 e kadar süresi var. GRİ YADA MAVİ RENK BİR SOLOTİCA NC İLE DEĞİŞEBİLİRİM.
İLGİLENEN ARKADAŞLAR BURAYA YAZARSANIZ KONUŞURUZ.

ben cristal e benzettim canım ama tabi resimlerden gördüğüm kadarıyla kullanan arkadaşlara sormak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…