Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eledalyacim... ben de crystal e benzettim resimlerden

burcucum... senin icemint da benziyor

yorumlariniz icin tesekkurler :)

Burcucum canim icemint gercekte nasil bir renk ? gri-yesil mi sadece? mavilik de var mi ?
Ben charme grafite ye ek olarak gri-mavi-yesil bir lens istiyorum. Crystal, icemint ve ice icin o kadar cok video seyrettim hepsinde bir farkli duruyor.
Bu arada youtube da charme grafitenin bir videosunu seyrettim... Bulanik bir maviydi. Nil ve Vetmandaki durusundan cok cok farkli.

ezginaz ben dün akşam bambamada gri mavi demiştim ama gerçekten şuandada gri mavi fakat akşam lamba ışığında gri mavi diyorum öğlenleri ise yeşil - gri tonunda yani gün ışığında yeşil gri tonlarında ay bi garip renk sen sor ben cvplıyım nasıl anlatıcağımı bilemedim yav :26: ben ice da kullandım cor ice'ı tavsiye etmem çünkü çok beyazımsı bi ton herkese gitmez ama charm ice cor ice'a göre daha iyidir ama bunların arasında yine icemint veya crystal al derim ben

Burcucum daha nasil anlatasin ya cok saol tatlim kiss:)
Icemint boyle bir seyse tam istedigim gibi bazen yesilimsi olsun bazen de mavimsi...
Crystal sadece yesil-gri di mi ?
Ben de gri agirlikli lens hic yakismiyor, soluk duruyor. Ice yakismaz herhalde bana
Ayy cok soru soruyorum kusura bakma canim...
Baktim simdi albumune tekrar. Sende harika duruyor. Benim saclar yalniz koyu kestane. Yakisir mi bana acaba. Hep sari sac kullanirdim. Sonbaharda androgenetik dokulme basladi ben de. Cesaret edemiyorum artik boyatmaya

Son düzenleme:
Burcuuuu naptin bebeğim aklıma yeni bı renk daha soktun! Beklediğine kesinlikle değmiş canım , gercekten orjinal gözün gibi duruyor! Buna bide daha koyu tonlarda bi makyaj süper olur! Ha bide saclarının rengini koyulastirirsan gözle sac arasındaki kontras dehşet olur bence. Çok beğendim ben, çok yakıştırdım sana güle güle kullan

Bu arada icemint cristalden daha güzelmiş )). Eger iceminti olupta charm icela değiştirmek isteyen olursa haberim olsun :)

Ezginazcım crystalı onu kullanan arkadaşlar yazsın ben ne desem yalan olur bu arada saçlarm koyu demişssin bak pinaxcımda benim gibi düşünüyo alta yazmış hemen saçlarını koyult diye emin ol sende daha güzel durucaktır :)
Pinax çok saol canım benim ya darısı inşallah seninde başına :) bende koyultucam saçları bu lensler için kesin kararlıyım aslında kaç kere koyulttum ben bu saçları ama yıkandıkca geri açılıyo sinir oldum en sonunda simsiyah yapıcam o olucak

teşekkür ederim melll :)
Hatich inan bu fotoyu yakalamak için çok uğraştım sağa dön sola dön aşşağı bak yukarı bak hepsini çektim birsürü fotonun arasından bunun en doğru yansıttığına karar vererek koydum foruma seninde onaylamana sevindim şimdi :)

Bu aradaa, bu benim kendi doğal göz rengim. Mellerin öyle durmasının nedeni gözümdeki zemin renk. Tabi bu fotoğraflar hep ışıkta çekildi, normalde daha koyu duruyor gözüm, bide sağ gözüm sol gözümden daha yeşil, sol gözüm biraz daha kahveye bakıyo, 3. fotoda da belli oluyo zaten

By melancholien at 2011-03-06

Buda Charme Mel'li fotoğrafım,

By melancholien at 2011-03-04

Fotoğrafları karıştırırken buldum, buda eski lenslerim, Bausch and Lomb Grey Hareli

Son düzenleme:
Çok yakışmış cnm ıcemintler çok özeldir lens zaten güneşde gri eşil gölgede gri mavi durur ıcemintler kesinlikle soloticanın en doğal renklerinden birisi ıcemintler ...Çok yakışmış Burcucum
Ah azicecim senin gözlerin siyah birde kışın bir ara iyice koyuldu meller koyu durmuş sende zaten meller iyice açıldıgında kou gözlerde başarılı sonuç veriyor meller genelde açık ve orta tabanda güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…