- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.621
Çok yakışmış cnm ıcemintler çok özeldir lens zaten güneşde gri eşil gölgede gri mavi durur ıcemintler kesinlikle soloticanın en doğal renklerinden birisi ıcemintler ...Çok yakışmış Burcucum
Ah azicecim senin gözlerin siyah birde kışın bir ara iyice koyuldu meller koyu durmuş sende zaten meller iyice açıldıgında kou gözlerde başarılı sonuç veriyor meller genelde açık ve orta tabanda güzel duruyor
Ezginazcım crystalı onu kullanan arkadaşlar yazsın ben ne desem yalan olur bu arada saçlarm koyu demişssin bak pinaxcımda benim gibi düşünüyo alta yazmış hemen saçlarını koyult diye emin ol sende daha güzel durucaktır :)
Pinax çok saol canım benim ya darısı inşallah seninde başına :) bende koyultucam saçları bu lensler için kesin kararlıyım aslında kaç kere koyulttum ben bu saçları ama yıkandıkca geri açılıyo sinir oldum en sonunda simsiyah yapıcam o olucak
kızlar,benim göz rengim açık kahve...ben gözlerimin bal rengi durmasını istyrm.ocre bende nasıl durur acaba?ocre li fotosu olan varsa yükleyebilir mi
Benimkilerde acildi yine burcucum..ama su an boyamaya korkuyorum malum )) ama sana önerim amonyaksiz boya ile boya... acik sacta daha kalici oluyo.
joanna benim gözlerim acik kahve ve charm ocre kullaniyorum, umarim yardimci olur resimler.
kendi gözümEki Görüntüle 153544
ocre gün isiginda
Eki Görüntüle 153543
ocre flashli
Eki Görüntüle 153545
Uploaded with ImageShack.us
icemint gün ışığında gerçeğine en yakın fotoyu koymaya çalıştım
Ezginazcım ben icemintede çok benzettim :)
Benimkilerde acildi yine burcucum..ama su an boyamaya korkuyorum malum )) ama sana önerim amonyaksiz boya ile boya... acik sacta daha kalici oluyo.
joanna benim gözlerim acik kahve ve charm ocre kullaniyorum, umarim yardimci olur resimler.
kendi gözümEki Görüntüle 153544
ocre gün isiginda
Eki Görüntüle 153543
ocre flashli
Eki Görüntüle 153545
bunu merak ediordum cok saol tatlim demek daha mavimsi bi ton. resimlerini merakla bekliorm hayatim mucxx
tam yeşil değil ela-yeşil ama soluk durdu hiç sevmedim ben
yeni olduğum için özel mesaj yazamıorum cor mel denedim ben ama çok beğenmedim tercih meselesi tabi ben daha canlı tonları seviyorum azda olsa belli olmalı renkli olduğu cor verde marine düşündüm ama vetman.dan yorum bekliyorum gözlerim koyu kahve çünkü
bu da son olarak...ocre ve kendi gözüm...göz rengini açıyor mu açmıyor mu ...gayet açık biçimde görülüyor..tıklayınca büyüyor resim...
Eki Görüntüle 153065
İşte bu, ocreler sizde harika durmuş :)
cnm,sana mükemmel yakışmış ocre,ama senin kendi göz rengin kahvedense biraz elaya kaçıyor sanki.o yüzden lens kendini belli etmiş.acaba bende böyle durur mu?geçen ay kendime yıllık lens aldım freshlook un pure hazel serisiydi sanırım.bal rengi diye aldım.ama taktım,resmen kahverengiydi.yani boşa para vermek istemyrm o yüzden iyice araştırmak istiyorum.çok teşekkür ederim.başka fotoları olanlar varsa onlarda eklerseçok sevinirim
tskler melll, sende de meller harika durdu... bendeki nc mellerde seninkilerin tonuna yakin ama charm mel benimde uzun süredir aklimda... alicam insallah yakinda
Tsk ederim joanna )) bana göre gözlerim acik kahve ama bazen ela yansimalar oluyo... sarimtirak benim gözler :) Kendi gözün acik kahveyse böyle durur diye düsünüyorum ama boyamadan boyamaya da fark var tabi... benim ocreler eski seri, ilk aldigimda bana rengi koyu gelmisti kendi gözümden hic farki yok diye düsünmüstüm ama bi kac kez taktiktan sonra ocre en cok kullandigim lens oldu. Bence acik göze daha bi yakisiyo ve kaynasiyo gözle.. lens oldugunu kesinlikle hic kimse anlamiyo.
Sanirim ortaki fotoda yanlislik olmus... o gün isiginda degil... oda isinda falan heralde.
Gün isiginda buldum bi tane
Eki Görüntüle 153735
canım,her türlü güzel.bu fotoda da çok güzel.o kadar çok ocre rengine baktım ki...ama hep seferinde farklı geliyor bana rengi.o ndnle çok kararsız kalıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?