Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanım çok teşekkür ederim şu sıralar düşünmüyodum ama çok uygun fiata aldım bide 2 aylık lensleri görünce kaçırmıyım dedim sürekli bişeyler alıyorum zaten buna artık bi son vermem gerek

cor melmi crystalmi hangisi karar weremıorum çok basarılı vıdeolar war crystalde ama bazı cormel fotoları yılan gözu gıbıçok zor karar wermek?
buarada icemıntler bana daha doğal gelıyor crystallerden zıyade wetman bılgı werırsen sewınırıs...

kızlar,benim göz rengim açık kahve...ben gözlerimin bal rengi durmasını istyrm.ocre bende nasıl durur acaba?ocre li fotosu olan varsa yükleyebilir mi

kızlar cristaller bana nedense koyu geldi yeni aldığımdanmı ne anlamadım:26:umarım açılma yapar acaba solüsyon değişikliği yapsammı diye düşünüyorum

Benimkilerde acildi yine burcucum..ama su an boyamaya korkuyorum malum )) ama sana önerim amonyaksiz boya ile boya... acik sacta daha kalici oluyo.

kızlar,benim göz rengim açık kahve...ben gözlerimin bal rengi durmasını istyrm.ocre bende nasıl durur acaba?ocre li fotosu olan varsa yükleyebilir mi

joanna benim gözlerim acik kahve ve charm ocre kullaniyorum, umarim yardimci olur resimler.

kendi gözüm

ocre gün isiginda

ocre flashli

teşekkür ederim cevap için yardımcı olursanız çok sevinirim bir türlü karar veremiyorum gözlerim koyu kahve mavili yeşilli diye cor verde marine düşünmüştüm ama koyu demiş güneş arkadaşımız mel.e göre pek fazla fotoğrafda bulamadım mel.i denedim arkadaşımda ama çok beğenmedim açıkçası..cor verde marine alıpta hiç belli olmaz diyede korkuyorum illa dibine girince anlaşılmasın çok şey istiyorum değil mi ? bide doğal olduğu için cor almak istiyorum sizin fikriniz nedir ? ne önerirsiniz

yeni olduğum için özel mesaj yazamıorum cor mel denedim ben ama çok beğenmedim tercih meselesi tabi ben daha canlı tonları seviyorum azda olsa belli olmalı renkli olduğu cor verde marine düşündüm ama vetman.dan yorum bekliyorum gözlerim koyu kahve çünkü

cnm,sana mükemmel yakışmış ocre,ama senin kendi göz rengin kahvedense biraz elaya kaçıyor sanki.o yüzden lens kendini belli etmiş.acaba bende böyle durur mu?geçen ay kendime yıllık lens aldım freshlook un pure hazel serisiydi sanırım.bal rengi diye aldım.ama taktım,resmen kahverengiydi.yani boşa para vermek istemyrm o yüzden iyice araştırmak istiyorum.çok teşekkür ederim.başka fotoları olanlar varsa onlarda eklerseçok sevinirim

bunu merak ediordum cok saol tatlim demek daha mavimsi bi ton. resimlerini merakla bekliorm hayatim mucxx

Bambamcım sende ki duruşuna hasta olduğum birde hatich deki nc mellerim bende öle durmadı.şimdiki hedefim ne olsun diye düşünüyorum belki guartzo yeni serisi yeşil gri gibi çok hoş bilemiyorum ama aklım o sendek mellerde çok fena kaldı.....

merhaba arkadaşlar...nc ocrelerimin son durumunu bildireyim size...renkleri değişmeye başladı..
ilk aldığım gün renkleri çok açık bir bal sarısı durmuştu kaplanların vahşi hayvanların gözleri gibi durmuştu...ama o hali de yakışmıştı bana... (her ne kadar bunu fotolara yansıtamasam da) renkleri sıcak tonda açık bir bal sarısıydı ve renkleri bana açık bile gelmişti..makyajsız kullanamayacağım kadar açıktı hatta...ten rengimle aynı tondalardı..

ama bugün gözümdeki halleriyle renk daha oturup koyulaşmış ve çiğ diyebileceğim açık bal sarısının yerine freshlook pure hazele çok yakın bir açık kahve-bal tonu yerleşmiş...ve makyaj olmadan da kullanılabilinecek durumdalar şu an ...şimdilik yeşerme olmadı..açık kahvelik hakim olduğunda gri karışımı görüyorum..çok memnunum freshlook pure hazeller çabuk yırtıldığı için çok üzülmüştüm ve aynı tonun yıllık halini arıyordum..nc ocreler tam bana göreymiş...
nc olmalarına rağmen gözlerimin rengi uzaktan bile farkediliyor...

Son düzenleme:

Merhaba yosuncum soloticanın tüm renklerini hemen hemen benimalbümümde kendi gözümde görebilirsin.Beni arkadaş olarak eklersen koyu kahverengi gözümde soloticanın tüm renkleri albümümde mavcut bende verde marineyi çok seviyorum ışıl ışıl canlı birmavi ve gözüme her tıkıp dışarı çıktıgımda iltifat aldım tavsiye ederimm

bu da son olarak...ocre ve kendi gözüm...göz rengini açıyor mu açmıyor mu ...gayet açık biçimde görülüyor..tıklayınca büyüyor resim...

Eki Görüntüle 153065

Bence gayet hoş olmuş güle güle kullan değişik bir renk kendi gözünle uyum sağlamış zaten senin gözlerinin tonuna yakın çok farklı değil oyuzden uyumlular memnun olmana sevindim:79:

İşte bu, ocreler sizde harika durmuş :)

tskler melll, sende de meller harika durdu... bendeki nc mellerde seninkilerin tonuna yakin ama charm mel benimde uzun süredir aklimda... alicam insallah yakinda

Tsk ederim joanna )) bana göre gözlerim acik kahve ama bazen ela yansimalar oluyo... sarimtirak benim gözler :) Kendi gözün acik kahveyse böyle durur diye düsünüyorum ama boyamadan boyamaya da fark var tabi... benim ocreler eski seri, ilk aldigimda bana rengi koyu gelmisti kendi gözümden hic farki yok diye düsünmüstüm ama bi kac kez taktiktan sonra ocre en cok kullandigim lens oldu. Bence acik göze daha bi yakisiyo ve kaynasiyo gözle.. lens oldugunu kesinlikle hic kimse anlamiyo.

Sanirim ortaki fotoda yanlislik olmus... o gün isiginda degil... oda isinda falan heralde.

Gün isiginda buldum bi tane

canım,her türlü güzel.bu fotoda da çok güzel.o kadar çok ocre rengine baktım ki...ama hep seferinde farklı geliyor bana rengi.o ndnle çok kararsız kalıyor insan

canım,her türlü güzel.bu fotoda da çok güzel.o kadar çok ocre rengine baktım ki...ama hep seferinde farklı geliyor bana rengi.o ndnle çok kararsız kalıyor insan

sagol cnim )) aslinda kendi gözünün fotosunu ekleyebilirsen, göz sekline ve rengine göre tavsiyelerde bulunabilir arkadaslar... Ama düsündügün renk kesinlikle ocre ise, gözünü karartip alicaksin canim :) düsün düsün cikamazsin yoksa bu isin icinden. Simdiden isabetli bir karar vermen dilegiyle umarim alicagin lens icine siner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…