Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar son zamanlarda crystal alan var mi aranizda? Son crystallerin mavilestigi dogru mu?
Crystalle icemint arasinda kararsiz kaldim

gerçek hayatta benimkiler de bu renk duruyor..ve büyük ihtimal benimkiler de eski seri..
ama pencere arkasından foto çekerken fotoğraf makinası göze gelen ışığı kesip ışık ile gözün arasına girdiği ve gözü gölgelediği için fotoğraflarım olduğundan koyu ve farklı çıkıyor...bence insanlar fotoğraf ve konsept güzelliğinden ziyade ışık faktörünü de gözönüne alarak renkleri değerlendirmeliler...ışığın da renkleri farklı gösterdiğini bildiğim için lens resimlerini hep makyajsız çekiyorum..çünkü makyaj da yanıltabiliyor...zaten bana göre en başarılı lens makyajsızken bile güzel duran lenstir...makyajlı çekilen fotolarda en kötü lensler bile şahane gözükebiliyor...

Son düzenleme:

hahaha günes noldu )))) bu lensler cok cok kötü ama makyajli diye mi güzel görünüyor sence

Ayni fikirde degilim, bence kötü duran bir lensi en mükemmel makyaj bile güzel gösteremez. Cok iyi bir niyet sezemedim yazdiklarindan.... kusura bakma

Arkadaslar son zamanlarda crystal alan var mi aranizda? Son crystallerin mavilestigi dogru mu?

canım ben de şuan icemint de var, cristal de var..
tavsiyem kesinlikle cristal daha doğal bir rengi var ve pupili daha dar kaynaşması daha güzel.
aslına bakarsan aralarında fark yok gibi... ama icemint daha yeşilken cristal daha gri mavi hatta en çok ışığa göre renk değiştirmesini seviyorum cristallerimin kesinlikle favori lensim

burada da resimleri bu icemint;

Son düzenleme:

demek istediğim şey yanlış anlaşılmış heralde...fotoğrafa göre lens rengi değerlendirilirken makyajın ve ışığın da büyük rol oynadığını söylemek istedim..mesela koyu renk makyaj göz rengini olduğundan daha açık renk gösterir ve daha çok vurgular...siyah rengin yanına hangi rengi koysanız olduğundan daha açık ve vurgulu gösterir...bu da lenslerin olduğundan açık renkmiş gibi algılanmasına ve aynı rengi alan kişinin aynı sonucu alamayınca koyu olduğunu düşünmesine yol açar...yada ne bileyim beyaz tenli kişilere siyah kalem çekildiğinde gözler daha keskin gözükür ancak açık gri kalem daha uyumlu olur...
hem ayrıca ben o resimdeki lense kötü demedim..aynı lens bendede var..kend beğenip aldığım lensi neden kötüleyeyim ki...en kötü lensler şahane duruyo dediğim lensler b&l freshlook gibi olan veya çok yapay renkte olan lensler...ama bazı konularda görüyorum b&l gibi lensler bile çok doğalmış gibi çıkıyor ve insanı yanıltıyor...bunda makyajın..resimdeki ışığın ve flaşın da etkisi büyük...fotoğrafta makyaj ve ışık gibi faktörler dikkati dağıtan ve yanlış değerlendirmeye yolaçan faktörlerdir..hatta çekilen mesafenin açının bile önemi var...bu durumda dikkatler lensin renginden çok fotoğrafın konseptine doğru kayar... bunu demeye çalıştım...
mesajımdan yazılanların hepsini dikkatle okumadığınız ve sadece son cümleyi okuyarak değerlendirdiğiniz çok belli oluyor...aynı rengin farklı fotolarda neden farklı çıktığını anlatmaya çalıştım..isteyen yazdıklarımın altında istediği niyeti arayabilir umurumda da değil...fotoğrafçılıkla uğraşan birisi olarak fotolardaki farklılıkların sebeplerin anlatmak istedim...hem ayrıca şunu da belirteyim ben şahsen lens seçerken çoğu fotoğrafı değerlendirmeye almıyorum bile...

Son düzenleme:

ekledim sizi :) tavsiye ediyor olmanıza çok sevindim çünkü pek kimsenin ilgi gösterdiği bi renk değil şu sıralar özel mesaj yazamıorum bana mail göndermeniz mümkünmü acaba ? birde burdaki arkadaşlarda fikirlerini yazarlarsa çok memnun olurum :)

Burcucum ıcemintte crstalde hemen hemen aynı pupil boşlugu zaten pupil boşlugunu farkı sadece lenslerin serilerinde var benim elimde su an ıcemintte crystalde var pupilleri aynı hatta resimde eklerim şimdi ikiside elimde:)

Bu işin uzmanı olarak söylüyorum ıcemint ve crtstalin pupilleri aynı altını çizerek söyylüyorum

Son düzenleme:
Sevgili pinax sende ocreler muhteşem durmuş ayrıca kirpiklerinde çok güzel:) sen hep siyah saçlı kalsana koyu renk saç çok yakışıyor:)

Bu fotoğraf da şahane güle güle kullan

Son düzenleme:

lal canim tesekkur ederim resimlerini paylastigin icin...

ikisi de yakismis sana. tatlim yalniz crystal gercekte bu kadar koyu mu duruyor?

yosuncum eskledim seni koyu kahverengi gözde soloticanın tüm renklerini albümde görebilirsin:)

cor verde çok koyu yine benim istediğim ton değil nc verde marine var albümünüzde oda karanlık bi ortamda çekilmiş sanırım tam olarak ne renk anlayamadım ( şimdi cor verde marine ne renk olur gözümde çokmu koyu ? artık karar vermek istiyorum ya

canım benimkiler ocak sonu alındı ve su yeşili mavilik yok ama ara ara ışığa göre nadiren aqua görünebiliyorlar,hatta flaşlı bazı fotolarda mavi ağırlıklı çıkıyorlar ama reelde mavilik yok su yeşili resmen.. belkide koyu gözlü olduğumdandır.çünkü bende cristalin griliği hiç yok reelde..ama ıcemınt kgöz koyuldukça griye dönüyor criatel ise göz koyuldukça yeşile dönüyor..ama açık gözlerde gri yeşil cristal ıcemıntte öyle ama ıce mınt daha bulanık cristal daha net,ve cristal daha opak ben mesela cristalin tersi batmadığı ve sorun yaşatmadığı için siyah gözümü daha iyi açtığı için tersini kullanmayı tercih ediyorum cor tarafını,nc tarafı koyu cristalin siyah gözümde,naçizane fikrim

Nilcim zaten crystalin haresini alta basmışlar normalde haresiz tarafı düz hareli tarafı tersi oluyor ve haresi görünen taraf ters oldugu için batma yapıor gözü daha fazla açan kısmı düz olan tarafı yani cor tarafı tatlım...

içimi çooook rahatlattın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…