Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzucum okuyunca nasıl şaşırdımm:))
ama sevindim de düzünü takıyormuşum demek,oysa ben hep onu diğer seri ve lenslerden alışkanlık olsa gerek hareli tarafını düzü sanıyordum..bilgilendirme için çok tşk ederim canım:)

bu arada tersi yani hareli tarafı koyu evet ama çok da doğal ve batma vs sorunum da yok,bazen hareli tarafınıda kullanıyorum hatta:)

Bütün renkler değişmediki ocre, verde, marine, topazio ,ıcemint ,crystal hepsi benim albümümdeki tondalar bu renkler değişmediki şu an aynı benim gözümdeki tondalar..

Son düzenleme:
kızlar ben hidrosummer azulları çok merak ediyorum diğer soloticalar kadar doğal mı bide siyah gözdede radikal bi değişim yapabiliyormu gördüğüm resimlere göre bayağı açık mavi yapıyor çok hoşuma gitti kullanan varmı bide fiyat nedir ?soloticada görüp en içime sinen lens oldu

bettyblues canim sen icemint ya da crystal kulaniyordun di mi yanlis hatirlamiyorsam...
resimlerine bakmak icn ekleyebilir miyim seni ? tabi albumun varsa... kafam cok karisti bu icemintle crystal herkeste farkli duruyor.. crystal bir yesilimsi oluyor bir mavimsi icemint de ayni sekilde :)

bence lensteki boyama farklılıklarından diye düşünüyorum,cristalin özünde aslında mavi yok ,ama dünde dediim gibi bazı fotolarda özellikle flaşlı olanlarda bende mavi çıkıyor ama reelde mavi asla değil..bu resimdeki koyu gözlü adamdaki benim cristallerin tonu asla aynı değilibu bendeki cor grafitenin birebir duruşu,bendeki cor grafite de hatta charm grafitemde de çok koyu gözlü olduğumdan ötürü grilik yok.tamam göz zemini önemli ama aynı ve çok benzer gözlerdeki cristal farklılığı bence boyama sorunu,bazı lotlar mavi-gri boyamalı olarak piyasada olabilir,benden 15-20 gün evvel alan arkadaşların mavi tonlu iken cristalleri, benim ve yine bazı arkadaşlarımın bir çoğunun yeşil -gri cristalleri..sanırım bazı lotlarda byama sorunu var,ben öyle düşünüyorum..foto makinasından desem değil,arkadaşlar ayna da mavi ton görüyor,göz zemini desek yine değil,illaki benzer yakın göz zeminine sahip aarkadaşlarımızla birlikte edindik bu lensten,onların ela gözünde buz mavisi olan lens bende orta ton mavi olurdu,ama su yeşili olmazdı:) diyeceğim o ki,mavi tonlu cristal isteyenlerin o lotlara ve boyamalara denk gelmesi gerek..bu arada ikilem var,yeşil tonlu isteyene mavi tonlu,mavi tonlu isteyene de yeşil tonlu gelme ihtimali var:)))ama dediğim gibi bu resimdeki ton,bendeki cor grafitenin günışığındaki reel halidir...

merhaba mz soloticanın en opak lensi ve gözde radikal değişiklik yapıyor hıdrosummerlar ve damarsız oldukları için custom lens görüntüsü sağlıyorlar birkaç arkadaşım için azul amerelo verdesini getirttim şimdi birisi Branca rengini istedi onu getirtiyorum verdeyi deneyen arkadaş çok açık bir sarı yeşil durdugunu söyledi:)
Ama en güzeli azul brancayıda gelince görücez bakalım ben tavsiye ederim:)
Benim profilimdede hidtosummer gloss azul rengiyle resimlerim var görebilirsiniz..

Rica ederim nilcim sen düzünü takıyorsun evt hareli kısmı düz ama dediğin gibi hareli kısmı belkide daha doğal :))Gözünü rahatsız etmediyse iki tarafınıda kullanabilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…