- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.661
ya canım aslında öylee çooook büyük bir fark yok cristallerimin serisi topaziolar quartzolar gibiyken. icemintte normal nc serisi gibi.
ayrıca gözlerin açık renkse normalde normal nc pupillerinin kaynaşması daha bile güzel olabiliyor.
Ben işte topazio quartzonun pupil boşluğuna hastayımArzu hanımın dediğine göre o zaman sana öyle denk gelmiş şanslısın :) benim gözlerim orta kahve bide pupilim gün ışığında minicik nokta kadar oluyo bu yüzden çok hassasım lenslerin pupil boşluğu konusunda :44:
arzucum okuyunca nasıl şaşırdımm:))Nilcim zaten crystalin haresini alta basmışlar normalde haresiz tarafı düz hareli tarafı tersi oluyor ve haresi görünen taraf ters oldugu için batma yapıor gözü daha fazla açan kısmı düz olan tarafı yani cor tarafı tatlım...
sizce soloticanın 3 li opak serisinde pupil boşluğu dar mı?
yosuncum eskledim seni koyu kahverengi gözde soloticanın tüm renklerini albümde görebilirsin:)
o fotolar eskı seri değil mi?
cnm özel mesaj atmışsın ama cevap yazamıyorum sana kutun dolmuş
bettyblues canim sen icemint ya da crystal kulaniyordun di mi yanlis hatirlamiyorsam...
resimlerine bakmak icn ekleyebilir miyim seni ? tabi albumun varsa... kafam cok karistibu icemintle crystal herkeste farkli duruyor.. crystal bir yesilimsi oluyor bir mavimsi icemint de ayni sekilde :)
Eki Görüntüle 154421
koyu gozde crystal
kızlar ben hidrosummer azulları çok merak ediyorum diğer soloticalar kadar doğal mı bide siyah gözdede radikal bi değişim yapabiliyormu gördüğüm resimlere göre bayağı açık mavi yapıyor çok hoşuma gitti kullanan varmı bide fiyat nedir ?soloticada görüp en içime sinen lens oldu
arzucum okuyunca nasıl şaşırdımm:))
ama sevindim de düzünü takıyormuşum demek,oysa ben hep onu diğer seri ve lenslerden alışkanlık olsa gerek hareli tarafını düzü sanıyordum..bilgilendirme için çok tşk ederim canım:)
bu arada tersi yani hareli tarafı koyu evet ama çok da doğal ve batma vs sorunum da yok,bazen hareli tarafınıda kullanıyorum hatta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?