- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.681
Eki Görüntüle 154421
koyu gozde crystal
kızlar bu pupil boşluğu dediğiniz şey nedir? açıklayabilir misiniz rica etsem?
yosuncum marine rengini şu an forumdaki aktif kızlardan pek kullanan olmadı beryde vardı benim bildiğim oda foruma pek girmiyor artık o yüzden cevap veren yoktur:)
you tubedan marinelerin videolarını izlemeni tavsiye ederim:)
YouTube - SOLOTICA HIDROCOR VERDEMARINE !!
hıdrocor verde marine
lal canim tesekkur ederim resimlerini paylastigin icin...
ikisi de yakismis sana. tatlim yalniz crystal gercekte bu kadar koyu mu duruyor?
Burcucum ıcemintte crstalde hemen hemen aynı pupil boşlugu zaten pupil boşlugunu farkı sadece lenslerin serilerinde var benim elimde su an ıcemintte crystalde var pupilleri aynı hatta resimde eklerim şimdi ikiside elimde:)
Bu işin uzmanı olarak söylüyorum ıcemint ve crtstalin pupilleri aynı altını çizerek söyylüyorum
renk çok güzelll.Nil ben charm grafite alsam böyle durumu bende benmde gözlerm siyah gbi :)
Hele şimdi göz bebeklerim tüm renkli kjısmı kapladığı için siyah gözlüyüm ve çok tatlı bir görüüm veriyo sanki siyah gözlüyüm etrafında kahve hare var gibi:)Doktora gitmiştim bugun damla damlattıktan sonra böyle oldu :) cvpvbekliyorum Nil kardeş :)
buradan da crystal ile 3lü opak serinin aynı pupil genişliğine sahip olduğunu görebilirsiniz:)
soldaki quarzo, sağdaki crystal
ahazize,benim de gözüm aynı olduğu için seninle,kendi gözümdeki duruşuna göre yazayım..bir kere charm grafite bu resimdekinden ton olarak koyu,resimdeki cor grafitenin siyah gözde günışığı duruşu,ev ortamında daha koyular gece ise lacivert oluyorlar..charm grafite bundan koyu ama lacivert gibide değil,,yani kişinin lensten vs beklentisine de bağlı bu aslında.. bana göre ve çevremdekilerin tepkisine göre benim siyah gözümde charm grafiteler sırıtmayan,ilgi çekmeyen ve oldukça naturel duran bir lens ve ton,en sevdiğim lensim ,cor garfite daha açık ta olsa chram serisinin hoşluğu ağır basıyor bende...
bizim okydemi evet onda çok güzel durmuŞ:)))
hatice hanim az once albumunuze baktim ice mint gordum. ben de bu renk ici arzu hanima ulasmaya calisiyorum. siz cok fazla acmadi demissiniz. cok mu koyu durdular sizde ya da hmm meller gibi belli belirsiz mi oldular? ben biraz sibirya kurdumsu bir etki istiyorum. topaziolar cok bombeli geldi bana. gozum sizin kahve gibi. cok koyu degil, orta kahve. ice mint hakkinda birazcik bilgi alabilr miyim sizden ? sagolun ^^
hatice hanim az once albumunuze baktim ice mint gordum. ben de bu renk ici arzu hanima ulasmaya calisiyorum. siz cok fazla acmadi demissiniz. cok mu koyu durdular sizde ya da hmm meller gibi belli belirsiz mi oldular? ben biraz sibirya kurdumsu bir etki istiyorum. topaziolar cok bombeli geldi bana. gozum sizin kahve gibi. cok koyu degil, orta kahve. ice mint hakkinda birazcik bilgi alabilr miyim sizden ? sagolun ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?