Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

renk çok güzelll.Nil ben charm grafite alsam böyle durumu bende benmde gözlerm siyah gbi :)
Hele şimdi göz bebeklerim tüm renkli kjısmı kapladığı için siyah gözlüyüm ve çok tatlı bir görüüm veriyo sanki siyah gözlüyüm etrafında kahve hare var gibi:)Doktora gitmiştim bugun damla damlattıktan sonra böyle oldu :) cvpvbekliyorum Nil kardeş :)

çok güzel durmuş bu videoda kendi gözü açıkmı acaba benimki baya koyu kahve bide elinizde varmı cor verde marine

lal canim tesekkur ederim resimlerini paylastigin icin...

ikisi de yakismis sana. tatlim yalniz crystal gercekte bu kadar koyu mu duruyor?

cristalin fotoğrafını cep telefonuyla çektim dolayısıyla çözünürlük biraz kötü ondan koyu durmuş, normalde icemintle aynı gibi açıklığı.

benim elimdeki lensler öyledir belki bilmiyorum ama icemintle cristal arasında pupil boşluk farkı var. yan yana koydugumda cristalin pupili quartzonun pupili gibiyken, icemintin pupili daha geniş duruyor.
benim fikrim icemint normal nc serilerinin pupil boşluğu gibiyken.
cristalin pupil boşluğu üçlü opak seri gibi.

ahazize,benim de gözüm aynı olduğu için seninle,kendi gözümdeki duruşuna göre yazayım..bir kere charm grafite bu resimdekinden ton olarak koyu,resimdeki cor grafitenin siyah gözde günışığı duruşu,ev ortamında daha koyular gece ise lacivert oluyorlar..charm grafite bundan koyu ama lacivert gibide değil,,yani kişinin lensten vs beklentisine de bağlı bu aslında.. bana göre ve çevremdekilerin tepkisine göre benim siyah gözümde charm grafiteler sırıtmayan,ilgi çekmeyen ve oldukça naturel duran bir lens ve ton,en sevdiğim lensim ,cor garfite daha açık ta olsa chram serisinin hoşluğu ağır basıyor bende...

buradan da crystal ile 3lü opak serinin aynı pupil genişliğine sahip olduğunu görebilirsiniz:)

soldaki quarzo, sağdaki crystal

buradan da crystal ile 3lü opak serinin aynı pupil genişliğine sahip olduğunu görebilirsiniz:)

soldaki quarzo, sağdaki crystal

lal zahmet edip uğraşmışssın çok teşekkür ederim sen çok şanslıymışsın crystal konusunda çünkü ben bütün sayfaları bütün forumları okuyan biri olarak en dar pupilli aslında icemint olarak biliyodum hatta sırf bu yüzden icemint arayışındaydım senin crystalların çok güzel

Bu arada Arzu hanım sizin bi tanıdığınız vardı topazio alan satmayı düşünüyomu ?
Topaziosu olup satmayı düşünen arkadaşlar varmı:26:

Açıklama için tşkler Nil ben tam bu fotodaki tonda istiyorum ama haresi olsnn :) Çok şeymi istiyorm blmiyorm :) Arzu hanım az yardım aklımın dier ucuda charm ocrede öte taraftanda şeffaf lens dürtüyo beni çok kararsızm

hatice hanim az once albumunuze baktim ice mint gordum. ben de bu renk ici arzu hanima ulasmaya calisiyorum. siz cok fazla acmadi demissiniz. cok mu koyu durdular sizde ya da hmm meller gibi belli belirsiz mi oldular? ben biraz sibirya kurdumsu bir etki istiyorum. topaziolar cok bombeli geldi bana. gozum sizin kahve gibi. cok koyu degil, orta kahve. ice mint hakkinda birazcik bilgi alabilr miyim sizden ? sagolun ^^

Selam

Canım ben icemint in realdeki duruşunu hiç fotoğraflayamadım yani bu fotodakilerle ilgisi bile yoktu ki fotoları flaşsız çektim. gerçekte çok daha koyu durmuştu. bazen yeşil ağırlıklı dururken bazende mavi-gri duruyordu. ışığa göre gerçekten renk değiştiriyor. kapalı ortamda daha koyu açık havada yada ışıklı ortamda daha açık renk oluyor. icemintten sonra nc mel aldım ve kimse değişikliği farketmemişti tabi boyamadan boyamaya farkediyor. taban rengi de lensi çok etkiliyor umarım yardımcı olabilmişimdir canım

mortifera icemint profilimdede gördüğün üzere çok opak bir lens olmamasına ragmen benim gözümü oldukça açtı yani ben klasik ıcelardan sonra gözrengimi icemintin bu kadar açacağını tahmin etmiyordum fotoğraflarda gördğün gibi duruyordu benim gözümde profilimden ıcemintlerin bendeki durusşunu görebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…