- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.701
benim elimdeki lensler öyledir belki bilmiyorum ama icemintle cristal arasında pupil boşluk farkı var. yan yana koydugumda cristalin pupili quartzonun pupili gibiyken, icemintin pupili daha geniş duruyor.
benim fikrim icemint normal nc serilerinin pupil boşluğu gibiyken.
cristalin pupil boşluğu üçlü opak seri gibi.
buradan da crystal ile 3lü opak serinin aynı pupil genişliğine sahip olduğunu görebilirsiniz:)
soldaki quarzo, sağdaki crystal
yosuncum marine rengini şu an forumdaki aktif kızlardan pek kullanan olmadı beryde vardı benim bildiğim oda foruma pek girmiyor artık o yüzden cevap veren yoktur:)
you tubedan marinelerin videolarını izlemeni tavsiye ederim:)
YouTube - SOLOTICA HIDROCOR VERDEMARINE !!
hıdrocor verde marine
merhaba mz soloticanın en opak lensi ve gözde radikal değişiklik yapıyor hıdrosummerlar ve damarsız oldukları için custom lens görüntüsü sağlıyorlar birkaç arkadaşım için azul amerelo verdesini getirttim şimdi birisi Branca rengini istedi onu getirtiyorum verdeyi deneyen arkadaş çok açık bir sarı yeşil durdugunu söyledi:)
Ama en güzeli azul brancayıda gelince görücez bakalım ben tavsiye ederim:)
Benim profilimdede hidtosummer gloss azul rengiyle resimlerim var görebilirsiniz..
Sevgili pinax sende ocreler muhteşem durmuş ayrıca kirpiklerinde çok güzel:) sen hep siyah saçlı kalsana koyu renk saç çok yakışıyor:)
cnm ben şidettle charm ocreyi öneririm inanılmaz doğal elamsı bal kahve tonda bir renk çok çok güzel..Açıklama için tşkler Nil ben tam bu fotodaki tonda istiyorum ama haresi olsnn :) Çok şeymi istiyorm blmiyorm :) Arzu hanım az yardım aklımın dier ucuda charm ocrede öte taraftanda şeffaf lens dürtüyo beni çok kararsızm
bütün quartzolar mavi gri mi artık ya ben yeşil quartzo istiyorum
arzu abla şimdiki icelarda aynı bu şeklide mi duruyo ben mavi ağırlıklı olsun buz gibi olmasın istiyorum
Leonacım valla benbir iki hafta öncesine kadar buraya son seri quartzolarla resim koydum eski sayfalarda görebilirsin bende gri yeşil durdu üzülme zaten gri yeşiller..
oh çok sevindimpeki profilindeki ilk koyduğun quartzolu resimlerinle aradaki fark ışıktan dolayı mı?ilk resimler sanki daha aydınlık havada çekilmiş gibi daha açık yeşil duruyo
arzu hanim bana irtibat icin mail adresinizi pmler misiniz lutfen ? simdiden tesekkur ederim. bu arada herkesin dunya kadinlar gunu kutlu olsun ^^
mortifera özel mesajla gönderdim cnm mail adresimi soru sorabilirsiniz..
vetman sırf senin için foruma üye oldum bana mail adresini gönderebilirsen çok sevinirim çünkü benim msj hakkım yok teşekkürler
Sağol Vetman tsk ederim. Son ekledigin ice lar charm serisi mi gercekten? Benim charm icelarin haresi cok daha koyu. Senin eklediklerinin haresi gri gibi geldi bana. Yaniliyomuyum?
albümümde verde marine var demiştin ama ben göremedim bety
Kızlar ben çok ahkam kesmek istemiyorum ama,vetman ı da dinleyin derim,çünkü vetman profesyonel olarak bu işi yapıyor ve çok da iyi yapıyor,bu onun işi,çok güvenilir bir satıcı,serbest girişimci olmasa bu işi hobi gibi ek gelir gibi yapanlar gibi olurdu,durup bir dinlemekte fayda var diyorum naçizanehatich ben şu anda yeni giriyorum kadınlar klübüne ve sen yazmasaydın görmemiş bile olucaktım natural touchlar amerikadan geliyor ve gümrük ödeniyor buraya kaç liraya getiriyorsanız 45 usd kargoda ekliyorsunuz ayrıca en son natural touch getirtiğimde 100 tl gümrük cezası ödedim
gümrük vergisinin dışında ödedim bu cezayı ayrıca sahibinden siteside yüzde on yani 50 tl sini kesiyor nakitte 450 tl ye satılıyor o lens ...
yazık falan yazmışsın ama benim haberim yok olaydan günahımı almışssın hatich ayrıca ben kimseyi zorlamıyorum işine gelen alır işine gelmeyen almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?