Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sen dün öyle söyleyincer bende merak ettim sevgili lal takrar baktım fakat iki lensin pupil boşlugunda hiç fark göremedim istersen fotograf koy bende merak ettim nasılmış senin elindeki lensler?
zaten iki lensde nc serisinden üretilmiş aralarında nasıl bir pupil farkı olabilirki?

En alttaki renge bayıldım ama çok iddialı :)

Sevgili pinax sende ocreler muhteşem durmuş ayrıca kirpiklerinde çok güzel:) sen hep siyah saçlı kalsana koyu renk saç çok yakışıyor:)

Sağol Vetman tsk ederim. Son ekledigin ice lar charm serisi mi gercekten? Benim charm icelarin haresi cok daha koyu. Senin eklediklerinin haresi gri gibi geldi bana. Yaniliyomuyum?

cnm ben şidettle charm ocreyi öneririm inanılmaz doğal elamsı bal kahve tonda bir renk çok çok güzel..

bütün quartzolar mavi gri mi artık ya ben yeşil quartzo istiyorum

Leonacım valla benbir iki hafta öncesine kadar buraya son seri quartzolarla resim koydum eski sayfalarda görebilirsin bende gri yeşil durdu üzülme zaten gri yeşiller..

arzu abla şimdiki icelarda aynı bu şeklide mi duruyo ben mavi ağırlıklı olsun buz gibi olmasın istiyorum

eladalyacım ıcelar normalde böyle değil daha koyular flashlı resim bu normalde buz rengi durmuyorlar daha koyu mavi doğal tonda duruyorlar ama keşke böyle dursalar buz mavisi

Leonacım valla benbir iki hafta öncesine kadar buraya son seri quartzolarla resim koydum eski sayfalarda görebilirsin bende gri yeşil durdu üzülme zaten gri yeşiller..

oh çok sevindimpeki profilindeki ilk koyduğun quartzolu resimlerinle aradaki fark ışıktan dolayı mı?ilk resimler sanki daha aydınlık havada çekilmiş gibi daha açık yeşil duruyo

Son düzenleme:
oh çok sevindimpeki profilindeki ilk koyduğun quartzolu resimlerinle aradaki fark ışıktan dolayı mı?ilk resimler sanki daha aydınlık havada çekilmiş gibi daha açık yeşil duruyo

cnm onlar çekileli bayagı oldu ancak son çektiklerimde aynı durdu bende hemen hemen geçen senekilerle aynıydı hatta kızlar geçen senekiyle çok fark göremedik dediler.Hatta forumda 2-3 hafta önce quartzo alan kızlardada gri yeşil durdu mavimsi değil yani:)En son son seri quartzoları 20 gün önce denedim gri yeşildiler:)
Birazda mavi yada yeşilimsi durması kişinin kendine göz rengine baglı oluyor.

Sağol Vetman tsk ederim. Son ekledigin ice lar charm serisi mi gercekten? Benim charm icelarin haresi cok daha koyu. Senin eklediklerinin haresi gri gibi geldi bana. Yaniliyomuyum?

Evt boymaması farklı olabilir zaten bu kızın gözlerinde değişik çıkmış ıcelar bencede farklı:)

arkadaslar yazılarınızı okudum ben lens almak istiyorum koyu renk gozlerim var solotica mel nasıl durur?? dogal olsun istyrm esmer tenliyim ve su resme en yakın sekilde olmak istiyorum buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki

su istedgm renk
http://i223.photobucket.com/albums/.../Ana Beatriz Barros/Ana-Beatriz-Barros-12.jpg için Google Görsel Sonuçları

Biraz önce bi arkadaş natural touch lenslerin uçuk fiyatlarıyla ilgili bi mesaj atmıştı ama şimdi görüyorum ki silinmiş :44: :44: :44:
yurtdışında 100 dolara satılan natural touchları neden 500 e sattığını sormuştu VETMAN10 a! belki cevap gelmiştir diye baktım ama tam tersi o kızın gönderdiği mesajlar silinmiş Yazık gerçekten çok yazık

hatich ben şu anda yeni giriyorum kadınlar klübüne ve sen yazmasaydın görmemiş bile olucaktım natural touchlar amerikadan geliyor ve gümrük ödeniyor buraya kaç liraya getiriyorsanız 45 usd kargoda ekliyorsunuz ayrıca en son natural touch getirtiğimde 100 tl gümrük cezası ödedim
gümrük vergisinin dışında ödedim bu cezayı ayrıca sahibinden siteside yüzde on yani 50 tl sini kesiyor nakitte 450 tl ye satılıyor o lens ...
yazık falan yazmışsın ama benim haberim yok olaydan günahımı almışssın hatich ayrıca ben kimseyi zorlamıyorum işine gelen alır işine gelmeyen almaz
benim yazılan mesajları sildirme gibi bir çekincem yok kimsenin mesajını sildirmedim sildirmemde hakaret içermediği sürece burası paylaşım sitesi herkez istediğini sorabilir..Keşke silinmeden önce ben görseymişim cevap verir aydınlatırdım :)

Son düzenleme:
Kızlar ben çok ahkam kesmek istemiyorum ama,vetman ı da dinleyin derim,çünkü vetman profesyonel olarak bu işi yapıyor ve çok da iyi yapıyor,bu onun işi,çok güvenilir bir satıcı,serbest girişimci olmasa bu işi hobi gibi ek gelir gibi yapanlar gibi olurdu,durup bir dinlemekte fayda var diyorum naçizane

dogal olsun istyrm esmer tenliyim buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki
walla ben yorumlarını okudum ve seni son derece guvenilir buldum eger bana yardımcı olursan senden lens almak istiyorum arastırdım biraz natural touch baby blue guzel duruyormus hatta paris hiltonda onlardan kullanıorms brde solotica ii die duydum bayada bir konusulmus zaten bana renk konusunda yardımcı olursan sana resmimi yollarm belki akıl verrsn bende senn aracılıgınla siparis ederm ay nolur ya cok bosa param gitti bu lens olaylarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…