- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.721
denizcol cnm hoşgeldin:)renkli lens olarak en kötü markaları denemişsin o yüzden problem yaşamışsın diyorum.Ben mel öneririm sana soloticanın efsane rengidir meller dünyada daha doğal duran fabrikasyon lens bulamassın yok:)dogal olsun istyrm esmer tenliyim buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki
walla ben yorumlarını okudum ve seni son derece guvenilir buldum eger bana yardımcı olursan senden lens almak istiyorum arastırdım biraz natural touch baby blue guzel duruyormus hatta paris hiltonda onlardan kullanıorms brde solotica ii die duydum bayada bir konusulmus zaten bana renk konusunda yardımcı olursan sana resmimi yollarm belki akıl verrsn bende senn aracılıgınla siparis ederm ay nolur ya cok bosa param gitti bu lens olaylarına
Bu kararsizligim yuzunden hala bi solotica lensim olmadiBugunler benim icin cok onemli. Sevgilim hatta potansiyel hayat arkadasim olacak kisi cok uzaklarda su anda ama az kaldi donecek. Beni guzel bulsun istiyorum. Lens konusunda kendimi bu kadar kasmam da bundan. Okuldayken mavi gozlerimi cok begeniyordu ama artik o lens yok O markanin sadece ismi kalmis, mavisi eskisi gibi degil.
Zaten kararsizin tekiyim buradaki yorumlari okudukca kafam cok karisti keske okumadan direkt Arzu hanima danissaydim. Arzu hanimcim saolsun benimle cok ilgilendi. Ve diger arkadaslar da saolsunlar yardimci olmaya calistilar basta Nil hanim olmak uzere herkese cok tesekkur ediyorum.
CRYSTAL, CHARME GRAFITE ve ICEMINT arasinda kararsiz kaldim. Buradaki yorumlari okudukca zaman zaman yesil lenslere de aklim kaymadi degil :) Aslinda bana yesil tonlar daha dogal durur ama ben universite yillarimdaki gibi mavis gozlu olmak istiyorum... Crystal ve icemint cok mu soluk durur ben de bilemiyorum ki.... Ne olursunuz bana yardimci olun...
Gamze Karaman İsyan Etti! - Resim 8 | Starlounge Türkiye Magazin Ünlü Haber
bu hatunun rengi ocre mi sizce kızlar?
Gamze Karaman İsyan Etti! - Resim 8 | Starlounge Türkiye Magazin Ünlü Haber
bu hatunun rengi ocre mi sizce kızlar?
kızlar bende yeni zümrüt yeşili bir lens aldım duruşu çok güzel saçlarım siyah doğal duruyor çok beğendim ama batma yapıyor ve bulanık görüyorum çıkardıktan sonra da gözlerime batıyor.sizde de böyle oluyor mu lenslerin geneli mi böyledir batma ve bulanık görme yapar mı?????????????:18:
kızlar bende yeni zümrüt yeşili bir lens aldım duruşu çok güzel saçlarım siyah doğal duruyor çok beğendim ama batma yapıyor ve bulanık görüyorum çıkardıktan sonra da gözlerime batıyor.sizde de böyle oluyor mu lenslerin geneli mi böyledir batma ve bulanık görme yapar mı?????????????:18:
evet ya o markadan tüh ya araştırmadan aldım işte
cersendacım sen beni arkadaş olarak ekledin sanırım benim profilimde albümlerimi görebilirsin aslında:)solotica lens almak istiyorum ama fotoğraflarınızı göremiyorum renk olarak bilgi almak istiyorum
:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?