Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canlar, birkaç gündür danısmanlık yapıyordum.Beni ilk defa görenler ısrarla
gözlerimin lens olup olmadıgını sordular.O kadar çok kişi sorunca sinirlerim bozuldu yaa:)
esmeraldayı terk edip cor falan mı alsam diye düşünmeye basladım
Nc ve cor melin suanki koyulukları nasıl? keske yine açık seriye denk gelsem

denizcol cnm hoşgeldin:)renkli lens olarak en kötü markaları denemişsin o yüzden problem yaşamışsın diyorum.Ben mel öneririm sana soloticanın efsane rengidir meller dünyada daha doğal duran fabrikasyon lens bulamassın yok:)
natural touchlarda güzeldir oldukça incecik bir lens olmasına ragmen gözü oldukça açıyorlar evt paris hilton beby bluesini kullanıyor:)sen bana fotograf gönder ben sana yakışacak renkleri söylerim:=)

Bu kararsizligim yuzunden hala bi solotica lensim olmadi Bugunler benim icin cok onemli. Sevgilim hatta potansiyel hayat arkadasim olacak kisi cok uzaklarda su anda ama az kaldi donecek. Beni guzel bulsun istiyorum. Lens konusunda kendimi bu kadar kasmam da bundan. Okuldayken mavi gozlerimi cok begeniyordu ama artik o lens yok O markanin sadece ismi kalmis, mavisi eskisi gibi degil.
Zaten kararsizin tekiyim buradaki yorumlari okudukca kafam cok karisti keske okumadan direkt Arzu hanima danissaydim. Arzu hanimcim saolsun benimle cok ilgilendi. Ve diger arkadaslar da saolsunlar yardimci olmaya calistilar basta Nil hanim olmak uzere herkese cok tesekkur ediyorum.
CRYSTAL, CHARME GRAFITE ve ICEMINT arasinda kararsiz kaldim. Buradaki yorumlari okudukca zaman zaman yesil lenslere de aklim kaymadi degil :) Aslinda bana yesil tonlar daha dogal durur ama ben universite yillarimdaki gibi mavis gozlu olmak istiyorum... Crystal ve icemint cok mu soluk durur ben de bilemiyorum ki.... Ne olursunuz bana yardimci olun...

Son düzenleme:
Bu arada mutlaka bir solotica lense sahip olmak istiyorum en dogal lenslerden biriymis. Mavi tonlarda dogal duran baska markalar da onerebilir misiniz? Natural touch baby blue kullanan var mi? Varsa resimlerinizi paylasabilir misiniz? Benim gozlerim orta kahve- koyu bal rengi karisimi bir sey. Guneste bazilarina gore cakir yesili ben bir yesillik goremesem de...

canımm rica ederim ne demek:) farkındayım gece gündüz bakıyorsun bu topiklere..
ezginazcım izmir ve manisa civarında isen seninle buluşup benim cristal ve charm garfiteyi deneyebilirsin,bir ihtimal diyerek şansımızı denemek istedim

yardımm istiyorum... numaralı renkli lens kullanıcısıyım.. bir hafta önce fresklook aldım gözlerimi maffetti solotica hep aklımda ama tam resimleri göremiyorum burda yardımcı olur musunuz:26::26::26:

kızlar bende yeni zümrüt yeşili bir lens aldım duruşu çok güzel saçlarım siyah doğal duruyor çok beğendim ama batma yapıyor ve bulanık görüyorum çıkardıktan sonra da gözlerime batıyor.sizde de böyle oluyor mu lenslerin geneli mi böyledir batma ve bulanık görme yapar mı?????????????:18:

zümrüt yeşil dediğin freshlook mu ? geneli batıyo canım freshlookların

fresklook sa lensin batar onlar çok kötü lensler

Selam kızlar ve çok sevgili vetmancım :)

Bayadır giemedim foruma özledim herkese hayırlı olsun lensleri güzel günlerde kullansınlar inşallah. 08/2015 skt nc meller. Ben renklerini eski mellere yakın buldum sanırım solotica renkleri açmaya başladı. artık çekinmeden almak gerekiyor.

ay çok güzel duruyo burcucum nc meller çok doğal ya bende bugün göz doktoruna gittim lens kullandığımı zaten biliyodu icemintlerle gittim ne dese beğenirsiniz şeffaf lensmi kullanıyosun gülümseyince ben renklimi dedi işte bu dedim içimden göz doktoru bile bunu diyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…