- 5 Şubat 2011
- 80
- 3
- 96
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.741
Selam
Canım ben icemint in realdeki duruşunu hiç fotoğraflayamadımyani bu fotodakilerle ilgisi bile yoktu ki fotoları flaşsız çektim. gerçekte çok daha koyu durmuştu. bazen yeşil ağırlıklı dururken bazende mavi-gri duruyordu. ışığa göre gerçekten renk değiştiriyor. kapalı ortamda daha koyu açık havada yada ışıklı ortamda daha açık renk oluyor. icemintten sonra nc mel aldım ve kimse değişikliği farketmemişti tabi boyamadan boyamaya farkediyor. taban rengi de lensi çok etkiliyor umarım yardımcı olabilmişimdir canım
Bilgilendirme icin cok tesekkurler hatichbenim feci hosuma gitti, sanirim icemint alacagim. mel bana daha koyu gozuktu sanki. icemint daha belli, acik ve hmm soguk bir havasi var yani tam benlik Bu arada arzu hanim iletisim adresi icin sagolun mail yolladim ^^
cersendacım sen beni arkadaş olarak ekledin sanırım benim profilimde albümlerimi görebilirsin aslında:)
Selam kızlar ve çok sevgili vetmancım :)
Bayadır giemedim foruma özledim herkese hayırlı olsun lensleri güzel günlerde kullansınlar inşallah.08/2015 skt nc meller. Ben renklerini eski mellere yakın buldum sanırım solotica renkleri açmaya başladı. artık çekinmeden almak gerekiyor.
ewet ekledim arzu hanım ama engeliyor beni bir türlü albümünüze bakamadım
Bilgilendirme icin cok tesekkurler hatichbenim feci hosuma gitti, sanirim icemint alacagim. mel bana daha koyu gozuktu sanki. icemint daha belli, acik ve hmm soguk bir havasi var yani tam benlik Bu arada arzu hanim iletisim adresi icin sagolun mail yolladim ^^
Sinem di nicki sanırım hani mesaj gönderen ama mesajı silinen arkadaşın olayından sonra paypal hesabı açtırmaya ve lenslerimi yurtdışındaki sitelerden kendim almaya karar verdim. böyle alan arkadaşların verdiği bilgiye dayanarak 100TL ye falan mal oluyomuş
Teşekkürler Arkadaşım; adını bile bilmiyorum ama çoooooooooook teşekkür ederim
hatich paypal hesabı nasıl açıyorsun bende istiyorum yurtdışından kozmetik alışverişleri için eğer mümkünse mail.ini yazabilirmisin ordan konuşalım ben özelden yazamıyorumda
hatichcim bana da mesaj atar misin? Ben de ogrenmek istiyorum.Çok basit canım yasana özelden mesaj attım; adım adım yazıyor orda nasıl hesap açıldığı Umarım yardımcı olur
hatichcim bana da mesaj atar misin? Ben de ogrenmek istiyorum.
CRYSTAL ve ICEMINT kullanan arkadaslar bana yardimci olur musunuz? Hatta yakin zamanda bunlardan birini alan var mi ? Yani son renklerini merak ediyorum.
Ben CRYSTAL in whiskey ve baddem arkadaslarimizdaki duruslarina biraz once baktim. Ikisi de harika!
Yalniz whiskeydeki yesilimsi baddemdeki mavimsi gri...
kızlar bende yeni zümrüt yeşili bir lens aldım duruşu çok güzel saçlarım siyah doğal duruyor çok beğendim ama batma yapıyor ve bulanık görüyorum çıkardıktan sonra da gözlerime batıyor.sizde de böyle oluyor mu lenslerin geneli mi böyledir batma ve bulanık görme yapar mı?????????????:18:
ay çok güzel duruyo burcucum nc meller çok doğal ya bende bugün göz doktoruna gittim lens kullandığımı zaten biliyodu icemintlerle gittim ne dese beğenirsiniz şeffaf lensmi kullanıyosungülümseyince ben renklimi dedi işte bu dedim içimden göz doktoru bile bunu diyosa
benim soloticaları çıkardıktan sonrada gözümde kaşınma oluyo, eğer kaşırsam batmaya başlıyo gözümde lens yokken, göz kapaklarımda kaşıntı ve batma oluyo =/
bety bunlar ocreye benziyor ton olarak mel olduguna eminmisin gerçi çok doğal durmuş yakışmış begendimn cnm güle güle kullanEki Görüntüle 156338
kızlar cormel aldım 2,el ocre gibi değil mi mel mi sizce bu?
hidrocor mel çok koyu kahve göze simsiyah saça bembeyaz tene yakışır mı acabaa??
merhabalar ben yeniyim bu sitede ve ilk kez birşey yazıyorum.ben de bu siteden sizlerin yazdıklarından sonra öğrendim solotica diye bir lensin varlığını ve almaya karar verdim adrese lensten 2 gün önce hidrocor mel sipariş verdm ama ilk defa denemeden lens alıorum daha önce hep freshlook kullandım yeşilini,saf elasını,gümüş grisini ve daha çok da grisini.gözlerim çok koyu kahve siyah gibi saçlarım simsiyah tenim bembeyaz sizce yakışır mı bana bi de şu konuda tereddütte kaldım hareli haresiz konusunda haresiz seçtm ama umarım pişman olmam.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?