Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ewet bende benzetemedım:44: mel kullananlar yorum yapabılır mı yada deneyenler satan kız yesıl duruyor dedı koyu kahve değil gözlerim ondanmı acaba?satan kızın kızıl kahveydı gözleri çok doğallar ama yeşil aman aman bi değişiklik yapmadılar malesef.freslookun greenede benzettım bıraz ben oda böle elamsı duruyordu galıba..

haklısın nıl bugun kahve makyaj yaptım bayağı yeserdıler ama makyajsız yeşil değiller. foto ekledım sewmeye basladım mellerimi

cor azul mu cor grafite mi kararsızlığımda grafite önde gibiydi.
ama son dakika atağıyla azul öne geçince azul aldım ulaştı bana sabah.
iyi ki de bu seçimi yapmışım dedim:)
bugun kuaförde kimsenin ağzından lens lafı bile çıkmadı herkes maşallah ne kadar gözleriniz var dedi.
azul cırt mı diye şüphesi olanlar düşünmesin bile topazio da kullandım zamanında ama yanında kıyas bile kabul etmez topazionun doğalı yani tek kelimeyle:)
makinem şarjda gün ışığında çekmiştim halini ekliycem birazdan ama aşık oldum bu lense diyebilirim

Acaba lense protein birikmiş olabilir mi? Bir aosepte yatırmanı sonra tekrar denemeni öneririm. Geçmiş olsun , üzüldüm.

Aosepte nedir canım? Sanmıyorum çünkü son zamanlarda böyle olmaya başlamıştı ben bausch and lomb kullanırkende.. ben 1 sene ara vermiştim lens kullanmıyordum, solotica ile tekrar başladım ama her taktığımda böyle oluyor

çok güzelgünışığında da buna yakın mı,aynen gerçek göz gibi,pastel olmayınca mavilerde daha reel oluyor gibi geliyor bana,senin galiba elaydı gözlerin dimi canım

gün ışığında biraz daha açık, güneşli havada çeker koyarım:)
evet dediğin gibi pastel değil de mavinin direkt kendisi olunca renk daha bir belli ediyor kendini, artık verde marine ve verdeden de korkulmaması gerektiğini anladım:)
yok ela değil canım, açık kahve gibi bi ton :)

Son düzenleme:
evet işte aşık olduğum cor azullarım

Wow :) azul benim icin hep bidon mavisi bi lensti. Cok sasirtti beni sendeki durusu... Dogal ve güzel bi renk olmus! Güle güle kullan. Bu cekim flashli hali mi? Gün isigindaki durusunu da merak ettiM
simdi :)

Son düzenleme:

lal azulun bukadar gusel durduğu kımse görmedim yakından gunısığında foto ekler mısın çok gusel olmuslar gulegule kullan.. sağlıkla..

Wow :) azul benim icin hep bidon mavisi bi lensti. Cok sasirtti beni sendeki durusu... Dogal ve güzel bi renk olmus! Güle güle kullan. Bu cekim flashli hali mi? Gün isigindaki durusunu da merak ettiM
simdi :)

lambanın altında çekilmiş fotoğraf:)
günışığına en yakın olsun diye böyle bir şekil denedim:))))
günışığında vardı sanıyordum ama hafıza kartının azizliğine uğradım yarın bir daha çeker eklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…