- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.761
kızlar göz rengim koyu kahve esmerim Gamze karamanın göz rengini çok beğeniyorum o renk için hangi lens uygundur yardımcı olurmusunuz?
canım ben geçen hafta criystal aldım rengi çok güzel ama ben daha açık olur diye düşünmüştüm belki yeni aldığımdan kaynaklanıyodur zamanla açılır ama sevdim ben rengini resim çekip eklerim fikir edinmiş olursun
Tabiki canım sana da özelden yazarım nasıl olduğunu
arkadaşlar kimsenin bir fkri yokmu????
canim tesekkur ederim henuz ozel mesaj atamiyorum ben:)
ben yeşillik görüyorum resimde cor mel ama senin taban rengin ile birleğince bal olmuş daha çok ama bal rengi ile yeşil ton karışımı olmuş ,bana göre göz zemininden,bende mesela nc mel bariz yeşildi,keşke böyle dursalardı,mel katalogta yeşil değil honey olarak geçiyor ,bu reesim hakkını vermiş cidden..sen beğenmedin ama sanırımçok doğal olmuş bu arada..bir çoğumuzun arayıpta bulamadığı bir ton yakalamışsın:)
evet işte aşık olduğum cor azullarım
Acaba lense protein birikmiş olabilir mi? Bir aosepte yatırmanı sonra tekrar denemeni öneririm. Geçmiş olsun , üzüldüm.
çok güzelgünışığında da buna yakın mı,aynen gerçek göz gibi,pastel olmayınca mavilerde daha reel oluyor gibi geliyor bana,senin galiba elaydı gözlerin dimi canım
evet işte aşık olduğum cor azullarım
gün ışığında biraz daha açık, güneşli havada çeker koyarım:)
evet dediğin gibi pastel değil de mavinin direkt kendisi olunca renk daha bir belli ediyor kendini, artık verde marine ve verdeden de korkulmaması gerektiğini anladım:)
yok ela değil canım, açık kahve gibi bi ton :)
Wow :) azul benim icin hep bidon mavisi bi lensti. Cok sasirtti beni sendeki durusu... Dogal ve güzel bi renk olmus!Güle güle kullan. Bu cekim flashli hali mi? Gün isigindaki durusunu da merak ettiM
simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?