Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

lal azulun bukadar gusel durduğu kımse görmedim yakından gunısığında foto ekler mısın çok gusel olmuslar gulegule kullan.. sağlıkla..

sağol canım ben de risk aldım bunu sipariş ederken ama şaşırttı utandırdı beni şüphemde:)
yarın ekliycem gün ışığını bulduğum gibi:)

Arkadaslar solotica icemint ve crystal ayni urunler mi ? solotica'nin official sitesinde de icemint bulamadim da ? Cevabiniza gore arzu hanimdan siparis verecegim lenslerimi simdi. lutfen yardimci olur musunuz ?

Arkadaslar solotica icemint ve crystal ayni urunler mi ? solotica'nin official sitesinde de icemint bulamadim da ? Cevabiniza gore arzu hanimdan siparis verecegim lenslerimi simdi. lutfen yardimci olur musunuz ?

değiller ama benziyorlar çok
daha yeşile dönük istiyorsan icemint
daha mavimsi istiyorsan cristal ama belli bir fark yok yine de aralarında

ıcemint farklı crystal farklı ürünlerdir motiferacım zaten ıcemint Brezilyadaki en kaliteli lensleri satan sitelerden birisi için özel üretilmiştir bu yüzden sadece orada var özel bir lens oldugu için Brezilyada sadece tek bir yerde var onuda Türkiyede bir tek ben getiriyorum:)crstalle farklı lenslerdir

Hatich özelden mail attığın için teşekkür ederim ben yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum kimseye. Nurgül Yeşilçayın göz rengini çok beğeniyorum. Azul mu topazio mu olur bilemedim. bana yardımcı olurmusunuz. nasıl temin edeceğimide bilmiyorum. getiren arkadaşlara nasıl ulaşabilirim acaba??:18:

Önemli değil canım
Nurgül ün gözlerine ben de bayılıyorum ama solotica da o rengin olduğunu düşünmüyorum canım topazio, esmeralda ve quartzo güzel renkler ama göz rengin açıksa süper kaynaşıyor ama değilse pek iyi sonuç vermiyor. pörtlek bakma riski de cabası senin gözlerin ne renk? azul da biraz riskli bi renk malesef ama mavi istersen grafite yi düşün derim. daha doğal tonlar istersen de mel iyidir hem de çok iyi

güzelim yabancı sitelerden soloticaları 125-135 tl gibi bi rakama getirtebilirsin ama 2-3 hafta beklemen gerek :26: Türkiye de ise 175-180tl ye alabilirsin

gözlerim bal rengi, açık kahve ,elaya yakın yani.
yabancı siteden bende getirtebilirim o zaman, hangi site acaba? yardım ettiğin için çok teşekkür ederim canım.

gözlerim bal rengi, açık kahve ,elaya yakın yani.
yabancı siteden bende getirtebilirim o zaman, hangi site acaba? yardım ettiğin için çok teşekkür ederim canım.

çok şanslısın canım ya. sen ne taksan yakışır walla

bikaç site adı vereyim sana;
xxxxxx
gibi siteler var. burdan lens alan çok arkadaş var ama paypal hesabı istiyorlar haberin olsun. mail adresimi yazarım sana özelden

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yakışmış lenslerin iyi günlerde kullan canım gerçekten de doğru seçim yapmışsın kaşına,ten ve saç rengine çok iyi gitmiş

Çok yakışmış lenslerin iyi günlerde kullan canım gerçekten de doğru seçim yapmışsın kaşına,ten ve saç rengine çok iyi gitmiş

cnmmmm coookk tesekkur ederımmm :) sımdı bırtane daha almak ıstıyorum.. cor ice quartzo yada topazio ama karar veremıyorum :)

cnmmmm coookk tesekkur ederımmm :) sımdı bırtane daha almak ıstıyorum.. cor ice quartzo yada topazio ama karar veremıyorum :)

bu dediğin 3 renkte senin ten ve saç rengindekilere çoooooook yakışıyor eminim sana da çoooooooooook yakışır 3lü opak seriyi denemeden alma derim, çünkü soloticanın diğer serileri kadar doğal durmayabilir o seride bombe sorunu oluyor genelde

Sedosh cok güzel olmus :) güle güle kullan cok yakismis sana. Bende charm ICE aldim ama benimkilerin haresi kesinlikle daha koyu, siyah resmen. Daha öncede Vetman bi charm ICE eklemisti onunda haresi pek koyu degildi. Haresi daha acik renk olunca daha dogal duruyo bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…