- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.781
lal azulun bukadar gusel durduğu kımse görmedimyakından gunısığında foto ekler mısın çok gusel olmuslar gulegule kullan.. sağlıkla..
Arkadaslar solotica icemint ve crystal ayni urunler mi ? solotica'nin official sitesinde de icemint bulamadim da ? Cevabiniza gore arzu hanimdan siparis verecegim lenslerimi simdi. lutfen yardimci olur musunuz ?
değiller ama benziyorlar çok
daha yeşile dönük istiyorsan icemint
daha mavimsi istiyorsan cristal ama belli bir fark yok yine de aralarında
Sagol lalcrystall siparis verecegim ayrica fiyat olarak daha makul geldi ^^
Arkadaslar solotica icemint ve crystal ayni urunler mi ? solotica'nin official sitesinde de icemint bulamadim da ? Cevabiniza gore arzu hanimdan siparis verecegim lenslerimi simdi. lutfen yardimci olur musunuz ?
Hatich özelden mail attığın için teşekkür ederim ben yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum kimseye. Nurgül Yeşilçayın göz rengini çok beğeniyorum. Azul mu topazio mu olur bilemedim. bana yardımcı olurmusunuz. nasıl temin edeceğimide bilmiyorum. getiren arkadaşlara nasıl ulaşabilirim acaba??:18:
Tabiki canım sana da özelden yazarım nasıl olduğunu
gözlerim bal rengi, açık kahve ,elaya yakın yani.
yabancı siteden bende getirtebilirim o zaman, hangi site acaba? yardım ettiğin için çok teşekkür ederim canım.
Çok yakışmış lensleriniyi günlerde kullan canım gerçekten de doğru seçim yapmışsın kaşına,ten ve saç rengine çok iyi gitmiş
cnmmmm coookk tesekkur ederımmm :) sımdı bırtane daha almak ıstıyorum.. cor ice quartzo yada topazio ama karar veremıyorum :)
Eki Görüntüle 158502 bnm yenı charm icelarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?