Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sedoşumm hoşgeldin kıbrıs güzeli:)Ben eklemeyi unuttum cnm senin resimlerini sen ekledin hadi daha iyi oldu kendin eklemen:)
kızlar sedanın gözleri koyu kahverengi charm ıce gözlerini çok güzel açmış..

hosbulduk arzu ablacıgımmmmmm... ıyıkı warsın :) daha ıkıncı lensımı arastırıyorum

Bir duzeltme yapayim icemint/cristal ayni saniyordum, dun epeyce arastirdim arkadaslar, icemint adinda bir lens var. cristal /icemint yaziyor solotica'nin resmi sitesinde ama soloticanin icemint'i yurt disinda 2 ayri sitede birinde 140$ birinde daha da yuksek bir fiyata satiliyordu, oralara ozel uretim yapilmis bir tur icemint. Webin altini ustune getirdim ve az once icemint siparisimi arzu hanimdan verdim. Sonucta hemen hemen ayni parayi odeyip iki kusur hafta beklemek sacma geldi zaten burada da arzu hanimdan bir suru lens almis kisi var yani guvenilirligi konusunda hem fikir oldugunuzu dusundum. Bugun epeyce goz doktoru pesinde de kostum ama pazar olmasi nedeniyle kapalilar base curve olayini ogrenemedim. Soyle dusundum bendeki bc 8,35 idi b&l almistim 8,40 idi onda ve berbat bombeli olmustu. bc kuculdukce bombelenme artiyor gibi birsey okudum dun arastirirken. Duz mantikla (tamam kabul cahilce de denebilir xD) 8,70 bombe yapmaz gibi dusundum. (cok feci yanlis bir dusunce midir ? xD) Zaten solotica benle ayni bc'de lens uretene kadar catlardim xD Herkese iyi gunler dilerim.

teşekkür ederim canım benim:))

[lal çok teşekkür ederim ilgin için canım. cor azullar güzel durmuş. güle güle kullan , beğendim. nc azuluda beğendim katalogda. sanki hareli daha güzel durabilir diye düşündüm. nc lerde ince hare var.

QUOTE=_lal_;18148745]gün ışığında cor azul isteyen arkadaşlar için işte azul=)

bu da güneşte icemintlerim =)
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…