Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eladalyacım özel mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş..
denemedim ama icemint ve azulu üst üste deniycem mutlaka:)

eladalyacım özel mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş..
denemedim ama icemint ve azulu üst üste deniycem mutlaka:)

ayni dertten muzdaribiz. birazcik indirilse bu sayi super olur zira flood yapip lamer gibi gozukmek istemem xD bu arada azullar cok guzel durmus amaaa icemintlere bayiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sahane durmuslar

sedosh canim charme ice sende cok guzel durmus ben de charme ice dusunuyorum resimlerini paylasabilir misin? ya da albumun varsa beni ekler misin ? bir de senin gozler ne renk, benimki acik kahve. reelde ringi ne renk siyah mi giri mi yani cok belli oluyor mu?

Son düzenleme:
lal beni ekleyebilir misin canim ?
charme ice icemint ve crystal arasinda kararsiz kaldim...
en mavisi charme ice ama ringi beni dusunduruyor...
icemint mavi-gri mi duruyor sende?

lal beni ekleyebilir misin canim ? icemint resimlerine bakmak istiyorum :)
charme ice icemint ve crystal arasinda kararsiz kaldim...
en mavisi charme ice ama ringi beni dusunduruyor...
icemint mavi-gri mi duruyor sende?

canımm ekledım senı albumde resımlerım var bakabılırsın.. benım gozum koyu kahve ve charm ice gozumu super actı... rıngı sıyah ama bellı olmuyor ınan cok dogal ben cok beyendım yanı tavsıye ederım sımdı bırde cor ıce almayı dusunuyorum :)

canım aosept bir çeşit solüsyon eczanelerden alabilirsin.ama 1 gece beklemesi gerekiyor lensi içine koyduğun anda kabarcıklar oluşturarak temizliyor ilk günkü haline getiriyor. Bir dene istersen.

Kızlar hiç nc ice kullananınız , duyanınız bileniniz oldu mu? Bulamadım ben hiç?

Vetmancım; nası bişidir nc ice ?

rica ederim :)
canim unuttum sormaya... reelde nasil ayni resimlerdeki gibi mi?

evet cnm aynıııııı sadece flasda cok az daha acık cıkıyor.. aama normaldede acıklık rengı bana gore ıyı yanı daha acık olsa sırıtacaktı.. bunlar flaslı resımler

Son düzenleme:
Kızlar hiç nc ice kullananınız , duyanınız bileniniz oldu mu? Bulamadım ben hiç?

Vetmancım; nası bişidir nc ice ?

canım nc ıce pek tercih edilmiyor çünkü haresi ince ve opaklık derecesi az oldugu için gözü açmıyor vegöze sadece buzlu bir hava katıyor çok fazla değişim yapmıyor ben kime gönderdiysem begenmedi bende o yüzden almak isteyenleri uyarıyorum

Bunlar Siyah gözde cor mel tavsiye etmem kimse dogal bulmadı ama eger gözünüz acık veyahut orta kahve ise şiddetle öneririm.Arzu hanımı dinleyn siz ocre alın bende ocre siparişi vericem Şu ptt ler dolu olmasa giricem hemende hiç giresim yok bi girsem en aşşagı 3 saat cıkamam:) ocreler biraz daha beni bekliyecek anlasılan :)

merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ama şimdi kısmet oldu mesaj atmak :)

benim gözlerim de simsiyah beyaz tenliyim ve hidrocor mel kullanıyorum, linkleri aşağıda;

göz çapım tam uyuyor hidrocorlarla ama bazen yana doğru baktığımda alttan siyahlık çıkıyor. bu nedenle natural colors mel almayı düşünüyorum ancak, pek çok fotoğrafta natural colorsın haresi dışa doğru çıkmış çizik çizik duruyor. lens konusunda deneyimliler bana yardımcı olabilir mi acaba bu resimlerebakınca sizce nc haresi bende de dışta kalırmı?

benim meller:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bu da istemediğim görüntü:

http://ca.ioffer.com/img/item/140/6...lor-mel-colored-contact-lenses-pair-7299c.jpg

umarım linkleri doğru yapmışımdır, olmadı copy-paste ile bakılabilir sanırım
şimdiden teşekkürler!

Senin gözlerin simsiyah değilki :) en azından benim ve Nil arkadaşımızınki kadar koyu değil ortanın 1 tık koyusu diyelim.Nc genelde cogu kişide taşma yapıyor ama taşma yapmayan kişilerde var tabi.Taşma istemiyorsan charm mel veya cor mel al derim sana ama Arzu hanımında fikrini almak gerekir tabi..Yardımcı olabildiysem sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…