Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bizim aile sarışındır, annem babam bildiğin hidrocor ice, ablamsa topazio :)bi ben çıkmışım koyukahve. onların arasında kara gözlü kalıyorum tabii ki de, tüm aile bana karagöz der :) sağolun gene yorumunuz için..bu melleri de forumları takip ede ede arzu hanımdan almıştım ben zaten umarım denk gelir de fikrini söyler :)

sende meller tam benım istediğim gibi durmus bende sarımsı durdu. ben beğendim şimdiye kadar nc serisi taşma yapmayan bambam war kimse alınmasın ama herkeste tasma yapıor nc serisi riskli çizik çizik olusu benıde delı edıor fotolarda uzaktan süper ama yakından malesef çizikçizik oluyor.charme dene ama cordakı konforu bulamazsın bence kötu durmamıs...

Son düzenleme:
kendi deneyımlerımden yola çıkarak soloticalar kullandıkça renkleri pastelleşio doğallasıor dıyım daha hoş oluyorlar bu benım fıkrım joannacım makyajsız meller eskı serı olduğundan bal rengı gıbı makyajla yeşile dönuyorlar sevıorum mellerimi oyuzden satıorum iceları...

Betty Nc meli bende kullaniyorum cnm ama tasma yapmadi bende, hatta cok rahat kullandim meli. Tasma derken disindaki haresini mi diyosunuz tam anlayamadim...

Bendeki durusu... Tasma var mi?

arkadaslar elinde cor grafite bulunan, kullanamayıp satmak isteyen yada az kullanmış biri varsa bana özelden msj atabilirr

bettycik cnm benm cok tesekkur ederim nc nin tasmadigi baska arkadaslarda var tabi mesela pinaxdaki durusuna hayran kalip nc almistim ben de

Betty Nc meli bende kullaniyorum cnm ama tasma yapmadi bende, hatta cok rahat kullandim meli. Tasma derken disindaki haresini mi diyosunuz tam anlayamadim...

Bendeki durusu... Tasma var mi?

super ben nc meli cok seviorm sen de valla pinaxim yok hayatim sende tasma yok tam oturuor gozune

super ben nc meli cok seviorm sen de valla pinaxim yok hayatim sende tasma yok tam oturuor gozune

tsk ederim sari böcem ) ne bilim belki ben farketmiyorumdur diye düsündüm, acaba disindaki haresinden dolayi mi tasiyomus gibi oluyo ? :)) neyse ne artik, benimkinin zaten süresi coktan bitti ama yinede takiyorum insallah bisey olmaz :26:

guzelim pinaxim mucxxx sana tam oturuor hayatim merak etme hic hem rengi de en harika.

canım sende böyle durmaz çünkü nc mellerin eski2-3 sene önceki boyamalarında hareleri öyleydi senin buldugun en son resimde çok eski, bir resim şu anda nc lerin hareleri öyle değil belli belirsiz kesik çizgi falanda yok örneğin pinaxdaki durusu nasılsa şu anda aynen öyle nclerin haresi yani içiniz rahat olsun hareler öyle değil:)

Pinaxcım senin göz yapın gözlerin çok güzel ya maşallah sana ben ocre mel tonlarını çok yakıştırıyorum

canımm burdayım şimdi gördüm niye atılmıyoki msj kutummu dolu acaba bakıyım hemen ama istersen burdan yaz

yok cnmm ozel msj gondermem ıcın 100 tane yorumum mu ne olması lazımmıs yollayamıyorum bu yzdennn yaa ben uzun uzun bılgı ıstıyorum bu 3 lens hakkında yrn sıparıs werıcem arzu ablaya msnın warsa ozelden msj atsanaaa

burcuuu cnm sımdıde yorumları goremıyorum en az 25 msjın olması gerekıyor yazıyor benım 18 ... cor ıce puslumu duruyor sankı?? topazıo ve quartzodan en cok bana hangısı gıder cnm sence??

selam kızlar ben hala azullarda takılı kaldım. Sadosh seninkileri çok beğendim ama muhtemelen benim gözler açık kahve olduğundan yeşile dönebilir. taöm mavi dursun diye azulu istiyorum. şimdide azulun nc,hidrocharm ve cor u arasında kaldım. nc nin hareli kesik kesik durursa güzel durmaz. hangisini alsam acaba , ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…