- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.841
Senin gözlerin simsiyah değilki :) en azından benim ve Nil arkadaşımızınki kadar koyu değil ortanın 1 tık koyusu diyelim.Nc genelde cogu kişide taşma yapıyor ama taşma yapmayan kişilerde var tabi.Taşma istemiyorsan charm mel veya cor mel al derim sana ama Arzu hanımında fikrini almak gerekir tabi..Yardımcı olabildiysem sevindim.
Benden 1 hafta önce topazio alan bir arkadaş topaziolarını takas yapmak istiyor istersen mailini veririm özelden..
sende meller tam benım istediğim gibi durmus bende sarımsı durdu. ben beğendimşimdiye kadar nc serisi taşma yapmayan bambam war kimse alınmasın ama herkeste tasma yapıor nc serisi riskli çizik çizik olusu benıde delı edıor fotolarda uzaktan süper ama yakından malesef çizikçizik oluyor.charme dene ama cordakı konforu bulamazsın bence kötu durmamıs...
Betty Nc meli bende kullaniyorum cnm ama tasma yapmadi bende, hatta cok rahat kullandim meli. Tasma derken disindaki haresini mi diyosunuz tam anlayamadim...
Bendeki durusu... Tasma var mi?
superben nc meli cok seviorm sen de valla pinaxim yok hayatim sende tasma yok tam oturuor gozune
guzelim pinaxim mucxxxtsk ederim sari böcem) ne bilim belki ben farketmiyorumdur diye düsündüm, acaba disindaki haresinden dolayi mi tasiyomus gibi oluyo ? :)) neyse ne artik, benimkinin zaten süresi coktan bitti ama yinede takiyorum insallah bisey olmaz :26:
canım sende böyle durmaz çünkü nc mellerin eski2-3 sene önceki boyamalarında hareleri öyleydi senin buldugun en son resimde çok eski, bir resim şu anda nc lerin hareleri öyle değil belli belirsiz kesik çizgi falanda yok örneğin pinaxdaki durusu nasılsa şu anda aynen öyle nclerin haresi yani içiniz rahat olsun hareler öyle değil:)merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ama şimdi kısmet oldu mesaj atmak :)
benim gözlerim de simsiyah beyaz tenliyim ve hidrocor mel kullanıyorum, linkleri aşağıda;
göz çapım tam uyuyor hidrocorlarla ama bazen yana doğru baktığımda alttan siyahlık çıkıyor. bu nedenle natural colors mel almayı düşünüyorum ancak, pek çok fotoğrafta natural colorsın haresi dışa doğru çıkmış çizik çizik duruyor. lens konusunda deneyimliler bana yardımcı olabilir mi acaba bu resimlerebakınca sizce nc haresi bende de dışta kalırmı?
benim meller:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu da istemediğim görüntü:
http://ca.ioffer.com/img/item/140/6...lor-mel-colored-contact-lenses-pair-7299c.jpg
umarım linkleri doğru yapmışımdır, olmadı copy-paste ile bakılabilir sanırım
şimdiden teşekkürler!
burcu84 arkadasım ordamısınnnnnnnnnnnnn :)? ozel msj atamıyorum ızın yokmussss
guzelim pinaxim mucxxxsana tam oturuor hayatim merak etme hic hem rengi de en harika.
canımm burdayım şimdi gördüm niye atılmıyoki msj kutummu dolu acaba bakıyım hemen ama istersen burdan yaz
Pinaxcım senin göz yapın gözlerin çok güzel ya maşallah sana ben ocre mel tonlarını çok yakıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?