Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm ıce lar yesıle kacmaz ama yanı muhtemelen ıce alsan sende daha acık mavı duracak bende durdugundan... azul ice a gore daha koyu bır mavi, ice gri ama mavı gıbı duruyor ... bence corun rengı daha hos charm cok koyu gıbıı tabı senın kararın

Sedosh cuğum cor azulu çok beğendimde haresizya doğal durmazmı acaba diye düşündüm.ne dersin?

Sedosh cuğum cor azulu çok beğendimde haresizya doğal durmazmı acaba diye düşündüm.ne dersin?

cnm ben beyendım bence guzel tabi resimlerde gordugum kadarıyla.. denemedıgım ıcın bılemıyorum kı.. ama daha cakan bır mavi istiyorsan charm azul al o zaman ıcın rahat etsın charm azul daha ıddalı gıbı cor a gore bence...

mesaj atıyorum ama cevap gelmiyor canım:)

bu arada cor ice, quartzo ve topazio kullanan varsa resım ve yorummmm beklıyorum kızlar plzz

sedosh ben cor ice da kullaniorm albumumde resimleri var bakabilirsin cnm. nc melim var bir de onu daha cok kullaniorm hatta her gun. gri lens seviorsan cor ice guzel bir lens solotica da yari opaklarda gozu en cok acan lens denebilir sanirim. (crystal/icemint denemedim hic). nc mel kdr doal duruor dersem yalan olur ama kullandigim en doal gri lens cor ice. genelde kendi gozum saniorlar ama biraz isi bilen biri yakindan bakinca anlayabilir bence. sen de charm var pupilden kahvelik hafif de olsa cikior gozbebegi guneste kuculdugunde. o zmnlarda ele verebilir kendini bi ama genelde kendi gozum sanmislardi. yorumlar iyiydi. kapali ortamda direk kendi gozun gibi oluor zaten onda bi kusur yok
sana charm ice cok guzel olmus harika cok tatli cok hos bir kizsin zaten ne taksan yakisir.

Son düzenleme:

Bence bettycim senin corların azıcık sarımsı çok güzel duruyor,benimki de o tona meyletti ve bendeki nc,bazen çok az kayma oluyor limbal ring de sadece,tam bir limbal ring görüntüsü olmuyor,bir tarafta ring varken diğer tarafta olmadığı zamanlar oluyor,ancak dikkatli bayanlar farkedip soruyor ama,bazen gerçekten cor ya da charme olsaymış diyorum,charme gözü çok büyük yapıyor o çok dikkat çeker ve doğal durmaz diyorum,bazı arkadaşlar da cor gözü olduğundan daha küçük gösteriyor diyor,kararsız kaldım,nc nin tastamam oturduğu arkadaşlar var ama sanırım çapları milimi milimine oturuyor,benim 8.6 çapım,bazen kayıyor ama her zaman değil,cor bazı gözleri olduğundan küçük gösteriyor diyen arkadaşlar haklı mı acaba

nopenoname,bence cor mellerin görüntü olarak çok güzel,limbal ringin belirgin olduğu için de koyu yeşil ring çıkmış,bu çok güzel,cor kayıyor diyorsan ve illa ki değiştiricem diyorsan charme daha iyi bir seçim olabilir,nc de tam çapına uygun olması yani 8.7 göz çapın olması gerek diyorum ben hiç kaymaması için

berrylipsciğim hem cor hem nc sahibi biri olarak şunu diyebilirim sana...
ben nc ocre alana kadar hep hidrocorun dokusuna olan hayranlığımdan sözederdim hatırlarsan...

gerçi hala da hidrocoru severim ancak şöyle birşey var...her renk her seride güzel durmuyor...bazı renklerin hare gerektirdiği kanısındayım...mesela hidrocorun ocresini berbat bulduğum için seçimimi ncden yaptım...bana göre corun meli falan da berbat...açık renklerinde doğal harelenme yapmıyor tamamen haresiz kalıyor o da çiğ gözüküyor..kataraktlı gözler gibi oluyor...hidrocorlar bana sorarsan grafite, verde, azul ve belki verde marine de kendilerini güzel gösteriyorlar...yani daha çok iddialı renklerde ve radikal değişim isteyenlerde haresiz olduğu için renkli alan daha geniş olup daha radikal değişim yapıyor...hidrocor bu amaçla güzel...gözün bakışını ifadesini değiştirmiyor ancak haresizlikten ötürü irisi daha yanlara doğru yayılmış ve daha genişmiş gibi gösterme durumu var..lens bombesiz de olduğu için hafif basık bir görünüm veriyor..hele de koyu ve canlı renklerden seçim yapılmışsa..

ama mel gibi ocre gibi ve daha açık renklerde en incesinden de olsa illa ki hareli olması şart diye düşünüyorum (ki nc ocrenin bile haresi zaman zaman ince gelebiliyor buna rağmen çünkü gözümü kurt gözü gibi açtılar az opak olmalarına rağmen) opaklık da az olduğu için pupil geçişinden kahverengiler sırıtmıyor bu ortadaki kahveler hidrocorda daha çok belli lens daha opak olduğu için...ve corların bazen zaman zaman gözle kaynaşamadığına da şahit oldum...şahsen azulu falan bazen taktığımda gözümle kaynaşmadığı günler oluyordu....ve nc lensler incelik olarak cora göre daha ince gibi geldi bana..corlar daha tok ve kalın hissediyorum...benim nclerde de biraz kayma var ancak kaymış hali bile o kadar kötü görünmüyor...lensin tasarımı gerçekten çok kibar...ben kaymış halini bile beğeniyorum şahsen...
ayrıca nc nin tasarımını hidrocora göre daha elegan ve kibar buldum ben...nc bombeli bir lens değil ama gözleri biraz daha önplana çıkardığı doğru..hidrocorlarda daha maskülen bir hava var..ncler ise daha feminen...erkeklerde ncler pek iyi görünmüyor erkek yüzüne göre fazla kibar kalıyorlar...bayanlarda da hidrocorlar yüze biraz sert ve erkeksi hava veriyorlar...

uzun lafın kısası canlı ve iddialı (nispeten orta ve koyu tonlarda ) renklerin hakkını cor veriyor.. masmavi veya yemyeşil gözler isteyenlere o tip renklerde cor diyorum...
daha açık renklerde ve doğal tonlarda nc diyorum şu seri daha iyidir bu daha kötüdür demek yanlış...her rengin en iyi durduğu seri başka.....önemli olan insanın kendisine en çok yakışan rengi bulması...renkten sonra seri seçmek daha doğru...çünkü hangi rengin harelisinin veya haresizinin daha güzel durduğunu ayırtetmek daha kolay...

Son düzenleme:
Valla Güneşcim ben limbal ringin bende kaymasından hiç memnun kalmadım,ilk önce ring kaymasın diyorum ben sonra ocre ya da mel olabilir diyorum canlı renk istemiyorum çünkü,ring bende daha mı çok kayıyor nc de anlamadım ama,siyah çizgisi muntazam değil ondan anladım diyor soranlar,o çizgi her yerde olsaymış anlaşılmazmış ya da olmasaymış anlaşılmazmış diyorlar lens işini bilmeyen bayanlar da,cor desem sanki ring yapmış bazı arkadaşlarda melde,charme bildiğim kadarıyla yandan iyi gözükmüyor dediler kullananlar ama nasıl olur bilmiyorum,bi de pupili en geniş charme ın diyorlar resimlerde de öyle gözüküyor,günışığında küçülüyor sonuçta,pupilim baya büyüktür aslında,charme ı düşündüm ama yandan görünüş ve pupil sorunu olur mu acaba diye merak ediyorum özetle

canım dediğim gibi eğer ocre veya mel gibi bir renk istiyorsan canlı iddialı renk istemiyorsan haresizi (cor) u önermem..çünkü mel ve ocre corda gerçekten katarakt gibi duruyor tamamen haresiz duruyor..canlı ve koyu renklerde corda harelenme oluyor..ben azulda bile çok belirgin hare görmüyorum en belirgin hare en koyu renk olan verdede oluyor..yani corlarda renk ne kadar koyuysa harelenme o kadar çok oluyor..

ama madem ki nc denemişsin ve memnun değilsin diğer seçenek olarak charm kalıyor sana canım..riske girip deneyebilirsin...ama ncyi bile sevmediğine göre cor u hiç sevmezsin bence..ben bile corun en büyük hayranlarından birisi olarak ncyi cordan daha çok beğendim...hele ki mel ve ocre türü bir renkte...açıkcası ben nc ocrenin de rengini açık bulduğum için haresi ince geldi ve senin gibi charmı pek doğal görmeyenlerdenim..ama bi ara riske girip charm ocreyi de almayı düşünüyorum...

cnmmmmm tesekkur ederımmmm... sende cok beyendim cor ice ııııı... cok yakısmıs sanaa... crystal de dusundum ama cor ice mavılenıyor crıstal dırek gri diye cor ice daha guzel gıbı geldı... bgn heralde ya topazıo ya cor ıce sıparıs vericem yada ıkısınıde :))) cok saollll

Nc ocreyi orta kahve göz üzerinde canlı olarak merak edenler için nc ocre videomu koyuyorum..
pencere önünde doğal günışığında çekildi...videodaki görüntüsü gerçek hayattaki duruşuyla birebir aynıdır...

[video=dailymotion;xhlscc]http://www.dailymotion.com/video/xhlscc_mov01402_lifestyle[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…