Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Renk gerçekten çok hoş.Benm gözlerim siyah gibi olduğu için daha bi bal rengi olur gibi me gelyor ama sendeki druşuda kusursuz diyebilirim.Ama sağ s ol yaparken kayma yapıyor bide onu yapmasa n.c alırdım oyle oldugu içinde charm alıcam çünkü göz çapım 8.6

teşekkür ederim azize..evet renge söylenecek söz yok gerçekten..doğal göz rengim genel görünüm olarak kahve de olsa yakın mesafede görülebilen sarı ve yeşil tonlara sahip alanlar var mutlaka ki onlar da renk sonuçlarını etkiliyordur..siyah gözde daha net sonuç verebilir bende oldukça açık sonuç oldu ten rengi kadar açık...

kayma sorununa gelince...lens kayma esnasında rahatlık konfor olarak bir sıkıntı yaratmıyor (en azından bende) yani kaydığını his olarak farketmiyorum...ama görünüş estetik açıdan bunu problem eden çıkabilir..gerçi ben onu da sorun etmiyorum kaymadan dolayı insanlar lens olduğunu anlasalar bile insanlar en fazla " kız lens takmış ama rengi iyi yakıştırmış" diye düşünülür en azından...yani doğal gözükmeyen bir lens kadar olumsuz düşünülmez...

teşekkür ederim herkeze,

ben hidrocorlarımın tarihi geçmeden nc alıcam galiba. eğer siyah çizgi dışardan gözükürse hidrocora devam ederim. bunları da alırken gözbebeğinin dışından sarı sarı çıkabilir diye çekinmiştim - çıkan resimlerde var sanırım o kataraktlı dediğiniz görüntü - ama ben rahatım taşma falan yok cuk oturdu ancak işte arada çok hafif kendi gözüm çıkıyor alttan kendi kendine bi nc görüntüsü oluşuyor :)
erkek arkadaşımın da yeşil-mavi gözleri onda bu ring nasıl diye bak bakayım bana diyip diyip rahatsız ediyorum orjinal yeşilin doğallığına yaklaşıyormuyum diye. sen iyice iş aramaktan kafayı yedin nelerle uğraşıyorsun diyip dalga geçiyor artık :)

bu da ocrenin hangi renkte nasıl duracağını kestirebilmeniz için doğal göz rengimin videosu..

[video=dailymotion;xhltlm]http://www.dailymotion.com/video/xhltlm_mov01389_people[/video]

Son düzenleme:
en güzel göz rengi kendi gözlerimizin rengi çok kullandım bütün markaları denedim ama fos ...gözlerimin rengini seviyorum

güneş videoda ocreler kendini göstermiş,harika görünüyorlar,çok doğal ve çok masum bir ton..birgünde makyaj ile koyarsan çok sevinirim..makyahda çok yakışıyor ocrelerlegüle güle kullan yeniden..

Güneşcim ocreler feci güsel tam bal rengi budur işte=))

teşekkür ederim pascharcığım..senin görüşlerin benim için çok önemli

güneş videoda ocreler kendini göstermiş,harika görünüyorlar,çok doğal ve çok masum bir ton..birgünde makyaj ile koyarsan çok sevinirim..makyahda çok yakışıyor ocrelerlegüle güle kullan yeniden..

teşekkür ederim nil :) fotolar kapalı havada çekilmişlerdi ve malum şişeden yeni çıktıkları halleriydi..
canım paylaşımlarımı makyajsız yapmamın nedeni olabildiğince daha az yanıltıcı paylaşım yapabilmek....çünkü makyajın dikkati dağıttığını ve rengi farklı gösterebileceğini düşünüyorum...yani yüzümde makyaj varsa bile silip öyle çekiyorum resimleri videoları...bir de makyajsızken bile güzel duran bir lensin peşindeyim o yüzden makyajsız hali de benim için önem taşıyor...ama tabi makyajlı halini de koyarım bi ara bir de öyle görürsünüz

Son düzenleme:

nil charm grafite değilmi canım bunlar evt göz koyulaştıkça grafitenin dahada mavileştiği gerçek nilde bunun ispatı:)

Bu arada kızlar renkler acayip açılmış topaziolar iyice boncuk mavisi geldi:)hadi hayırlısı 2016 larıda geldi:)

Son düzenleme:
bence soloticada kendi gözün gibi duran lensler cormel ve cor ocre kendı gözün gibi oluyor cor mellerimden son derece memnunum insanlarla rahatca gözgoze gelebılıorum konsantrem dağılmıorben bambam hariç nc serisini doğal bulmuorum charmeda çok kalın fotolarda uzaktan göz alıcı fakat yakından ofsayt bence.bence en doğal renkler herkeste cor melcor ocre icemint açık ela gözlerde corserisi müthiş oluyor dalıah da olduğu gibi siyah gözlerdede grafıtte yı çok doğal buluorum..:76:

Son düzenleme:

aa Güneş,sende hare tam oturmuş charme gibi duruyordemek ki çapın tam uyumlu,aynen böyleyse haresi de çok güzel,renk de çok güzel,baya iyi oturmuş charme gibi duruyor çok şanslısın

aa Güneş,sende hare tam oturmuş charme gibi duruyordemek ki çapın tam uyumlu,aynen böyleyse haresi de çok güzel,renk de çok güzel,baya iyi oturmuş charme gibi duruyor çok şanslısın

teşekkür ederim berrylipsciğim
ama yok maalesef ncler bana tam oturmadılar kayma yapıyorlar canım..hatta videodada kaymayı görebilirsin...canım o hare durumu belki kendi gözümden kaynaklanıyor olabilir..çünkü kendi gözümde kesintisiz hare var...bu ocre videosunun altındaki göz hakkında insanların fikri olsun diye lenssiz gözümü de koymuştum video olarak...onu da gördüysen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ha bir de belirteyim o lenste hare gibi görünen yerin bir kısmı benim kendi gözümün kenarı canım lensin çapı dar geliyor..gözümü çevirirken kalın hareli gözüküyor .. o aslında lensin altındaki doğal gözümün kenarları... düz bakarken ince hareli...yani lensin gerçek haresi..

Son düzenleme:

wısh senin gözlerin açıkdaolsa koyu renkde olsa azul sende yeşillenemez imkansız çünkü azul renginin içinde en ufak bir sarı yada yeşile dönecek herhangi bir ton yok o yüzden azulun yeşil durması imkansız..
serisine gelince o tamamen göz zevki ve kişisel tercihe baglı bazı kimseler asla haresiz lens kullanamazlar mesela.Natural colours serisinin haresi kesik kesik değil artık daha sıksık boyanmış eski resimler hala internet ortamında oldugu için insanlar bir fotoğrafı gördüklerinde hep aynı duracak sanıyorlar oysaki solotica sürekli boyamaları değiştiriyor:)

kızlarrr ben kahverengi gözlüyüm.. beyaz tenliyim kaqşlarımda siyah.. yalnız gözbebeğim küçük solotica mel yada ocre yakışır mı?? bide göz bebeğim küçük olduğu için abez durur mu yada kayma

Son düzenleme:
Selam tatlım vetman:)) ben yeşile dönebilir belki diye carm ice lardan bahsettim. Sedosh unkiler çok güzel durmuş bayıldım, onu söylüyordum, charm ice bende yeşile dönermi diye

cnm çok güzel durmuş.bnm gözrengim seninkiyle aynı.sence charm ocre mi güzel yoksa nc ocremi?charm ocre li video yada foton varsa nolur eklermisin cnm rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…