- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.881
Renk gerçekten çok hoş.Benm gözlerim siyah gibi olduğu için daha bi bal rengi olur gibi me gelyor ama sendeki druşuda kusursuz diyebilirim.Ama sağ s ol yaparken kayma yapıyor bide onu yapmasa n.c alırdım oyle oldugu içinde charm alıcam çünkü göz çapım 8.6
Güneşcim ocreler feci güsel tam bal rengi budur işte=))
güneş videoda ocreler kendini göstermiş,harika görünüyorlar,çok doğal ve çok masum bir ton..birgünde makyaj ile koyarsan çok sevinirim..makyahda çok yakışıyor ocrelerlegüle güle kullan yeniden..
soloticanın en açık olanı hangi renk ?
ya da ismi nedir acaba??
güneş videoda ocreler kendini göstermiş,harika görünüyorlar,çok doğal ve çok masum bir ton..birgünde makyaj ile koyarsan çok sevinirim..makyahda çok yakışıyor ocrelerlegüle güle kullan yeniden..
bence soloticada kendi gözün gibi duran lensler cormel ve cor ocre kendı gözün gibi oluyor cor mellerimden son derece memnunum insanlarla rahatca gözgoze gelebılıorum konsantrem dağılmıorBence bettycim senin corların azıcık sarımsı çok güzel duruyor,benimki de o tona meyletti ve bendeki nc,bazen çok az kayma oluyor limbal ring de sadece,tam bir limbal ring görüntüsü olmuyor,bir tarafta ring varken diğer tarafta olmadığı zamanlar oluyor,ancak dikkatli bayanlar farkedip soruyor ama,bazen gerçekten cor ya da charme olsaymış diyorum,charme gözü çok büyük yapıyor o çok dikkat çeker ve doğal durmaz diyorum,bazı arkadaşlar da cor gözü olduğundan daha küçük gösteriyor diyor,kararsız kaldım,nc nin tastamam oturduğu arkadaşlar var ama sanırım çapları milimi milimine oturuyor,benim 8.6 çapım,bazen kayıyor ama her zaman değil,cor bazı gözleri olduğundan küçük gösteriyor diyen arkadaşlar haklı mı acaba
Nc ocreyi orta kahve göz üzerinde canlı olarak merak edenler için nc ocre videomu koyuyorum..
pencere önünde doğal günışığında çekildi...videodaki görüntüsü gerçek hayattaki duruşuyla birebir aynıdır...
[video=dailymotion;xhlscc]http://www.dailymotion.com/video/xhlscc_mov01402_lifestyle[/video]
aa Güneş,sende hare tam oturmuş charme gibi duruyordemek ki çapın tam uyumlu,aynen böyleyse haresi de çok güzel,renk de çok güzel,baya iyi oturmuş charme gibi duruyor çok şanslısın
selam kızlar ben hala azullarda takılı kaldım. Sadosh seninkileri çok beğendim ama muhtemelen benim gözler açık kahve olduğundan yeşile dönebilir. taöm mavi dursun diye azulu istiyorum. şimdide azulun nc,hidrocharm ve cor u arasında kaldım. nc nin hareli kesik kesik durursa güzel durmaz. hangisini alsam acaba , ne dersiniz
wısh senin gözlerin açıkdaolsa koyu renkde olsa azul sende yeşillenemez imkansız çünkü azul renginin içinde en ufak bir sarı yada yeşile dönecek herhangi bir ton yok o yüzden azulun yeşil durması imkansız..
serisine gelince o tamamen göz zevki ve kişisel tercihe baglı bazı kimseler asla haresiz lens kullanamazlar mesela.Natural colours serisinin haresi kesik kesik değil artık daha sıksık boyanmış eski resimler hala internet ortamında oldugu için insanlar bir fotoğrafı gördüklerinde hep aynı duracak sanıyorlar oysaki solotica sürekli boyamaları değiştiriyor:)
Nc ocreyi orta kahve göz üzerinde canlı olarak merak edenler için nc ocre videomu koyuyorum..
pencere önünde doğal günışığında çekildi...videodaki görüntüsü gerçek hayattaki duruşuyla birebir aynıdır...
[video=dailymotion;xhlscc]http://www.dailymotion.com/video/xhlscc_mov01402_lifestyle[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?