- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.121
CANIMCIM geldilerde hemen gittiler şişesinden gördüğüm kadarıyla açmışlar melleri ben kesin emin oldum gibi amaikinci partiyi bekliyorum:)Vetmancım yeni seri meller geldi mi sana nasıl renkleri?
Şu fotoğraftan sonra deli gibi hidrocharme ya da nc verde marine ister oldum
verde marine bu kızda koyu durmuş aslında bucucum kızın gözleri çok siyah demekki bence sende daha açık dururlar ..
şu an tam olmasa da ocre ye çok benziyor meller gün ışığında...etkilemek istemem seni bence Arzu'ya danış en iyi bilgiyi o verir..
Bambamcım soloticanın fabrikasına mail atmak gerekli ottica wr lens paranalenstes bunlar aracı firma bunların yapacağı şey yok fabrikada iş bitiyor:)ben zaten koyultmalarinin mantigini cok anlamis deilim renkli lens takan bizler lensleri genelde goz rengi acilsin die takiorz tamam doallik cok onemli ama ben acik ve koyu mellerin arasinda gercekten doallik acisindan hic fark goremiorm. yapilari ayni sadece boyanin tonunu koyultmuslar. bence de acsalar daha cok alan olacak die dusunuorm bunlardan biri de benm
oticca ya mi mail atiorsunuz kizlar? ben de bugun atmayi dusunuorm.
tamam canım sen şimdiden gönder telini benim ne yapacağım belli olmaz çünkü :)çok güzelmiş bunlar. nc mi charm mı acaba? yosun bekliyoruz fotoları:)) Arzucuğum çok sevindim önceden haber verirsen sevinirim kendimi ona göre ayarlarım. telleşiriz.
canım icemint derim nacizane sana çok yakışır resminide görümüştüm çok güzel durur:)yosun halaa foto çekmedin mii?? =(
ben de para biriktiriyorum ama hala da kararsızım..
size sorayım
gözlerim çok koyu kahve
öncelikli tercihim doğal durması..
nc mel mi nc ocre mi icemint mi yoksa cor grafite mi?? :84:
Bambamcım soloticanın fabrikasına mail atmak gerekli ottica wr lens paranalenstes bunlar aracı firma bunların yapacağı şey yok fabrikada iş bitiyor:)
:18:
yosun halaa foto çekmedin mii?? =(
ben de para biriktiriyorum ama hala da kararsızım..
size sorayım
gözlerim çok koyu kahve
öncelikli tercihim doğal durması..
nc mel mi nc ocre mi icemint mi yoksa cor grafite mi?? :84:
canım çekmedim çünkü hevesim kursağımda kaldı kaynanam takmamı istemior fazla açmış göze batıcak şekilde takmıcaksın sanmıştım dedisayesinde nişanlımla da tartıştım takamıycam galiba artık
katiliorm benm de nc meller gozumu cok fazla acmior renk verior daha cok acmaktan ziyade.
Lensler numarasız. Foto ekliyorum belki daha iyi yardımcı olur.
Koyu seri nc meller: skt:08/2015
Bunlarda karşılaştırma için açık seri:skt:04/2015
işte tam benim istediğim durum ..çok açmadan sadece renk vermesi.bu arada bambam davetimi ktabul ettiğin için teşekkür ederim.lensler için iyi bir modelsin,hepsini ayrı güzel taşımışsın:)
Selam kızlar,
Nc mellerim çok yeni ( bir kez deneme maksatlı kullandım yeni seri) gözümü tam istediğim gibi açmadı ancak çok doğal bir ela durdu uygun fiyata vericem.kargo belgesi de var.
Selam kızlar,
Nc mellerim çok yeni ( bir kez deneme maksatlı kullandım yeni seri) gözümü tam istediğim gibi açmadı ancak çok doğal bir ela durdu uygun fiyata vericem.kargo belgesi de var.
işte tam benim istediğim durum ..çok açmadan sadece renk vermesi.bu arada bambam davetimi ktabul ettiğin için teşekkür ederim.lensler için iyi bir modelsin,hepsini ayrı güzel taşımışsın:)
selam kızlar size bir sorum olacak solotica siparişi vermeden önce. Ben lens kullanabilirmiyim diye denemek için freshlook hareli gri aldım. lensi taktıktan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra gözümde kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. kuruluk oluyor sanki. gözyaşı damlası alıp damlattım arasıra. ama bir süre sonra yine kızarıklık ve kaşıntı başlıyor. ne dersiniz sizce ben lens kullanamazmıyım acaba. soloticada böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyimki. görüşlerinizi bekliyorum:)) :26::26::78::78:
cnmm doktora bır gorunsene bazı gozler cok hassas oluyor lens takamıyor benım ablam mesela takıyor 2-3 saat sonra gozlerı kıpkırmızı oluyor ve cıkarmak zorunda kalıyor... freshlook ınce bır lens aslında sorun olması ılgınc bence doktora bakın sonra lens al derım canım... solotıcanın su ıcerıgını capını herseyını soyle doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?