Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yosun halaa foto çekmedin mii?? =(

ben de para biriktiriyorum ama hala da kararsızım..

size sorayım

gözlerim çok koyu kahve

öncelikli tercihim doğal durması..

nc mel mi nc ocre mi icemint mi yoksa cor grafite mi?? :84:

Vetmancım yeni seri meller geldi mi sana nasıl renkleri?
CANIMCIM geldilerde hemen gittiler şişesinden gördüğüm kadarıyla açmışlar melleri ben kesin emin oldum gibi amaikinci partiyi bekliyorum:)

Şu fotoğraftan sonra deli gibi hidrocharme ya da nc verde marine ister oldum
verde marine bu kızda koyu durmuş aslında bucucum kızın gözleri çok siyah demekki bence sende daha açık dururlar ..

şu an tam olmasa da ocre ye çok benziyor meller gün ışığında...etkilemek istemem seni bence Arzu'ya danış en iyi bilgiyi o verir..

canım son meller gelince emin olucaz bakalım açılmışda olabilirler bana şişeden bayagı açık geldi ennkısa sürede deneyip fikir vericem açıyorlar bence topaziolarda koyuydu şimdi son gelenler aniden açılmış hemde nasıl açılmış:=)
Bambamcım soloticanın fabrikasına mail atmak gerekli ottica wr lens paranalenstes bunlar aracı firma bunların yapacağı şey yok fabrikada iş bitiyor:)

çok güzelmiş bunlar. nc mi charm mı acaba? yosun bekliyoruz fotoları:)) Arzucuğum çok sevindim önceden haber verirsen sevinirim kendimi ona göre ayarlarım. telleşiriz.
tamam canım sen şimdiden gönder telini benim ne yapacağım belli olmaz çünkü :)
canım icemint derim nacizane sana çok yakışır resminide görümüştüm çok güzel durur:)

Bambamcım soloticanın fabrikasına mail atmak gerekli ottica wr lens paranalenstes bunlar aracı firma bunların yapacağı şey yok fabrikada iş bitiyor:)

:18:

tesekkurler vetmancim eet dedigin gibi yaptim ben de sevgili fgnce saolsun yonlendirdi o da o sekilde yapmis soloticanin sitesine yazmis. bakalim cevap donecekler mi merakla bekliorm??:18:

Merhaba;

Bende 10 yıldır lens kullanıyorum.Soleko - perla.Duruşu süper ve kimse anlamıyor ama çok sıkıldım yıllardır aynı renk ve artık açık mavi istiyorum.Uzun zamandır araştırıyorum forumu ne alacağıma karar veremedim .3 renk arasında hangisini alsam acaba açık mavi durur?Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Solotica;

ıce ,crystal ,topazıo

ice oldukça açık bir mavi heleki gözlerin açık renkliyse iyice açık dururlar.. topazio da sanırım adriana limanın gözlerinin rengindenmiş..

canım çekmedim çünkü hevesim kursağımda kaldı kaynanam takmamı istemior fazla açmış göze batıcak şekilde takmıcaksın sanmıştım dedi sayesinde nişanlımla da tartıştım takamıycam galiba artık

ayy cnm üzülme ya lütfen olsun önemli değil kimsenin kalbi kırılmasın,, evlendikten sonra eşin izin verirse takarsın sen de =) kayın validenle aran açılmasın şimdi bi lens yüzünden.. sıkma sen canını =)

katiliorm benm de nc meller gozumu cok fazla acmior renk verior daha cok acmaktan ziyade.

işte tam benim istediğim durum ..çok açmadan sadece renk vermesi.bu arada bambam davetimi ktabul ettiğin için teşekkür ederim.lensler için iyi bir modelsin,hepsini ayrı güzel taşımışsın:)

selam kızlar size bir sorum olacak solotica siparişi vermeden önce. Ben lens kullanabilirmiyim diye denemek için freshlook hareli gri aldım. lensi taktıktan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra gözümde kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. kuruluk oluyor sanki. gözyaşı damlası alıp damlattım arasıra. ama bir süre sonra yine kızarıklık ve kaşıntı başlıyor. ne dersiniz sizce ben lens kullanamazmıyım acaba. soloticada böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyimki. görüşlerinizi bekliyorum:)) :26::26::78::78:

Selam kızlar,
Nc mellerim çok yeni ( bir kez deneme maksatlı kullandım yeni seri) gözümü tam istediğim gibi açmadı ancak çok doğal bir ela durdu uygun fiyata vericem.kargo belgesi de var.

cnmm doktora bır gorunsene bazı gozler cok hassas oluyor lens takamıyor benım ablam mesela takıyor 2-3 saat sonra gozlerı kıpkırmızı oluyor ve cıkarmak zorunda kalıyor... freshlook ınce bır lens aslında sorun olması ılgınc bence doktora bakın sonra lens al derım canım... solotıcanın su ıcerıgını capını herseyını soyle doktora...

Sedosh freshlook ta su oranı 55 miş. bu durumda böyle bir şikayet olmaması gerekirdi diye düşünüyoryorum. soloticada su oranı 38 miş. doktora bir danışsam iyi olacak. takamıyacaksam boşuna almıyım tüh yaaa o kadarda heveslendim bak şimdi :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…