- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.141
tesekkurler vetmancimeet dedigin gibi yaptim ben de sevgili fgnce saolsun yonlendirdi o da o sekilde yapmis soloticanin sitesine yazmis. bakalim cevap donecekler mi merakla bekliorm??:18:
Sedosh freshlook ta su oranı 55 miş. bu durumda böyle bir şikayet olmaması gerekirdi diye düşünüyoryorum. soloticada su oranı 38 miş. doktora bir danışsam iyi olacak. takamıyacaksam boşuna almıyımtüh yaaa o kadarda heveslendim bak şimdi :84:
hemen kotu dusunmeeeeeee pozıtıf olll :) belkı gozunun alısması gerekk alıskın deılsın belkı ondan dur bakalım mutlaka doktora gıt bence yarın belkıde ıyı haberler alırsın :)) haberını beklıyorummmm :)
arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
mereba kızlar iyi akşamlar.nc mel quartzo ve grafite tecrübelerimden sonra doğal bir yeşil istiyorum cristal sizce koyu kahverengi gözde nasıl durur doğal bir renk mi .bakınca gözün lens mi diye sorduran bir renk mi en azından ya da mel dışında önerebilceğiniz doğal bir yeşil var mı?
arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
fataldanger malesef numarasız
quartzo guzel degılmııııı?? sıparıs werdım bende quartzo
selam kızlar size bir sorum olacak solotica siparişi vermeden önce. Ben lens kullanabilirmiyim diye denemek için freshlook hareli gri aldım. lensi taktıktan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra gözümde kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. kuruluk oluyor sanki. gözyaşı damlası alıp damlattım arasıra. ama bir süre sonra yine kızarıklık ve kaşıntı başlıyor. ne dersiniz sizce ben lens kullanamazmıyım acaba. soloticada böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyimki. görüşlerinizi bekliyorum:)) :26::26::78::78:
slm kızlar bnde solotica lens almayı düşünüorum gözlerim çok koyu kahwe siyaha yakın bn gözümde yemyeşil çimen yeşili duracak bi lens istiorum hidrocor verde düşünüorum ama önerilerinizide duymak istiorum önerilerinizi sunarsanız sewinirim şimdiden saolun:79:
arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:
ayy cnm üzülme ya lütfen olsun önemli değil kimsenin kalbi kırılmasın,, evlendikten sonra eşin izin verirse takarsın sen de =) kayın validenle aran açılmasın şimdi bi lens yüzünden.. sıkma sen canını =)
kızlar ben yarın paranalentes dan sipariş vermeyi düşünüyorum.yakın zamanda buradan hiç getirten oldumu?birde burası güvenlimidir kaç günde elime ulaşır?bilgilendirirseniz sevinirim.
sevgili wish,freshlook kullanmış birisi olarak soloticada bu durum çok çok daha az,ben freshlook kullanırken gözümde bir tabaka vardı resmen nefes alamıyordu sanki gözlerim,duvar gibi mübarek!ama soloticada böyle bir sorunla karşılaşmadım canım.
canım ben 3 gün önce aldım verde marine benim gözlerde baya koyu kahve ama bende hiç yeşil durmadı çok canlı bir mavi tavsiye ederim soluk renklerden hoşlanmıyorsan ama siyah gözde nasıl olur bilemem onu arzu abla cevaplar merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?