Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tesekkurler vetmancim eet dedigin gibi yaptim ben de sevgili fgnce saolsun yonlendirdi o da o sekilde yapmis soloticanin sitesine yazmis. bakalim cevap donecekler mi merakla bekliorm??:18:

Bambam,biz fake isimlerle soloticaya mail yağdıralım:)))))))))))

Son düzenleme:

hemen kotu dusunmeeeeeee pozıtıf olll :) belkı gozunun alısması gerekk alıskın deılsın belkı ondan dur bakalım mutlaka doktora gıt bence yarın belkıde ıyı haberler alırsın :)) haberını beklıyorummmm :)

mereba kızlar iyi akşamlar.nc mel quartzo ve grafite tecrübelerimden sonra doğal bir yeşil istiyorum cristal sizce koyu kahverengi gözde nasıl durur doğal bir renk mi .bakınca gözün lens mi diye sorduran bir renk mi en azından ya da mel dışında önerebilceğiniz doğal bir yeşil var mı?

quartzo guzel degılmııııı?? sıparıs werdım bende quartzo

quartzo guzel degılmııııı?? sıparıs werdım bende quartzo

benim ilk lenslerim quartzoydu .çok iyi tepkiler aldım ondan fakat sonra mel aldım ve mellerin quartzodan daha doğal olduğunda karar verdim.çünkü bombesi yoktu. sonra grafite aldım ve grafite hepsinden daha doğal ama mat bir renk öyle canlı bir renk değil ben de doğal duran bir yeşil istiyorum ama melden ve quartzodan farklı olsun iksininde yeşili bana göre değil quartzolarım zaten kayboldu meller kayma yapıyor takamıyorum.cristal nasıl acaba onun numaralısı oluyomu ki acaba

kızlar ben yarın paranalentes dan sipariş vermeyi düşünüyorum.yakın zamanda buradan hiç getirten oldumu?birde burası güvenlimidir kaç günde elime ulaşır?bilgilendirirseniz sevinirim.

sevgili wish,freshlook kullanmış birisi olarak soloticada bu durum çok çok daha az,ben freshlook kullanırken gözümde bir tabaka vardı resmen nefes alamıyordu sanki gözlerim,duvar gibi mübarek!ama soloticada böyle bir sorunla karşılaşmadım canım.

slm kızlar bnde solotica lens almayı düşünüorum gözlerim çok koyu kahwe siyaha yakın bn gözümde yemyeşil çimen yeşili duracak bi lens istiorum hidrocor verde düşünüorum ama önerilerinizide duymak istiorum önerilerinizi sunarsanız sewinirim şimdiden saolun:79:

ben hidrocor verde kullanıyorum ancak koyu kahve-siyah göze tavsiye etmem..bu rengin en güzel durduğu göz rengi ela veya orta kahve..ve de hareli göz olması gerekiyor...daha koyu gözlerde cırt duran renklerden...koyu kahve gözde trafik lambasındaki yeşil ışık gibi duracaktır...oldukça da koyu bir renk..gözrengini açmayan aksine koyulaştıran bir renk...kullanıcı olarak bunları diyebilirim..yine de karar senin...

arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:

canım ben 3 gün önce aldım verde marine benim gözlerde baya koyu kahve ama bende hiç yeşil durmadı çok canlı bir mavi tavsiye ederim soluk renklerden hoşlanmıyorsan ama siyah gözde nasıl olur bilemem onu arzu abla cevaplar merak etme canım

sağol bitanem nişanlım izin veriyorda kaynanam çok açmış çok dikkat çekiyor yok bilmem ne vıdı vıdı etti yanına giderken takmıcam bende napıyım istemiyor diye beni görmediği zamanlardada takmıcak değilim değilmi

kızlar ben yarın paranalentes dan sipariş vermeyi düşünüyorum.yakın zamanda buradan hiç getirten oldumu?birde burası güvenlimidir kaç günde elime ulaşır?bilgilendirirseniz sevinirim.

paranalentes in bazı lensleri defolu diye bişeyler duymuştum ama ne kadar doğru bilemem(

kızlaaar yeni mel serisi alıp foto koyan var mı? ben kesin alıcam fakat gözlerim zaten siyah nasıl durur acaba? ayrıca ekliyorum arkadaş olarak fakat 25 mesaj olmadan göremiyomuşuz fotoları offf.

12 yildir bircok marka lens kullandim. Freshlook kadar hicbir lens rahatsiz etmedi beni. Goz kurulugu yapiyordu. Bazen bulanik goruyordum. Cok sagliksiz bir lens.

yosun ne zaman foto koyucaksın çaladım valla meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…