Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yosun ne zaman foto koyucaksın çaladım valla meraktan

çekince inşaallah koyucam sınav bi geçsinde ya bu arada benim gözümün üst kısmında yani gözbebeğimin üst beyaz kısmında kahverengilikler oldu neden dir sizce kızlar çok korkuyorum ya bide aşırı kızarıyo hiç geçmiyo doktora gitmeye korkuyorum fikri olan varmı

arkadaşlar bi daha sorayım. gözlerim açık kahve, mavi tonlarında çoook doğal bi lens istiyorum. ne önerirsiniz? gözlerim zaten küçük olduğu için uzaktan lens olduğu belli olmuyor ama yakına gelince de belli olmasın istiyorum.

doğal mavi diyorsan grafite rengine bakıcaksın canım..diğer maviler çok canlı tonlar çünkü...

açık mavi duracak olan ıce ve topaziodur canım crsystal daha çok gri yeşil tondadır bilginiz olsun quartzoya yakın tondadır crystallaer..

allah allah bu nasıl kaynana böyle şimdiden lense karışıyorsa daha sonra nelere karışmaz yosuncum ben çok saçma buldum kaynanalara gıcıkmıyım acaba bende ama haksızmıyım cnm

Ah canım ah freshlooklar bosh lomplar bir yana lensler bir yana insanlar bana ilk önce biz freshlooklarda bu sorunları yaşıyoruz diye söylüyorlar en kötü lensden başlamışsısın bence paran boşa gitmiş soloticalarla freshlooklar kıyaslanamaz bile(soloticalar hem rahat hem doğa hemde konforlular o yüzden bir çok kız soloticayı aldıktan sonra diğer renklerini alıyor:)
arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
ıce ıce ıce derim canım soloticanın gri mavi tonlarında ki ideal rengi ıce yada ıcemintt..
arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:
canım benim gözlerim siyah sayılır ve albümümde bende marine renginin durusu mevcut arkadaş olarak eklersen bendeki durusunu görebilirsiniz..
3 renk öneririm ıce topazio grafite hafif tuquaza baksın derseniz o zaman marine rengini öneririm ancak topazio çok güzel bir mavi tavsiye ederim:)

açık mavi duracak olan ıce ve topaziodur canım crsystal daha çok gri yeşil tondadır bilginiz olsun quartzoya yakın tondadır crystallaer..

allah allah bu nasıl kaynana böyle şimdiden lense karışıyorsa daha sonra nelere karışmaz yosuncum ben çok saçma buldum kaynanalara gıcıkmıyım acaba bende ama haksızmıyım cnm

Ah canım ah freshlooklar bosh lomplar bir yana lensler bir yana insanlar bana ilk önce biz freshlooklarda bu sorunları yaşıyoruz diye söylüyorlar en kötü lensden başlamışsısın bence paran boşa gitmiş soloticalarla freshlooklar kıyaslanamaz bile(soloticalar hem rahat hem doğa hemde konforlular o yüzden bir çok kız soloticayı aldıktan sonra diğer renklerini alıyor:)
arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
ıce ıce ıce derim canım soloticanın gri mavi tonlarında ki ideal rengi ıce yada ıcemintt..
arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:
canım benim gözlerim siyah sayılır ve albümümde bende marine renginin durusu mevcut arkadaş olarak eklersen bendeki durusunu görebilirsiniz..
3 renk öneririm ıce topazio grafite hafif tuquaza baksın derseniz o zaman marine rengini öneririm ancak topazio çok güzel bir mavi tavsiye ederim:)

vetman teşekkürler vallahi:) soloticaların yakından çekilmiş fotolarında, özellikle mavi tonlarında sanki böyle piksel piksel bir görüntü var gibi geldi bana ama.
yakından bakınca farkedilmeyecek mi?

canımm ben eski nickimle ceren_ank,valla bu yeni nickle kendimi yabancı gibi hissediyorum :2:,kullanıcı adımı değiştirdim,arkadaş listemdesin zaten

canım benim de baya koyu kahve,fikirleriin için teşekkür ederim şu an cor grafite kullanıyorum,ama grafiteden daha açıksa almak isterim

vetmanciğim canım baktım fotolarına fakat verde rengi var,verde ile verde marine aynı renk mi :26: bir de verde marine grafiteden daha mı koyu yoksa daha mı açık?

yakından bakılınca dokusu belli oluyor mu peki?

hayır normal şartlarda o noktalar belli olmuyor ama belli olduğu 2 sebep var...birincisi bazen soloticanın az boyamalı lenslerinden birisi sana denk gelebiliyor ondan dolayı olabilir..ikinci sebep ise sauflon all in one light solusyon ile lensi çok uzun süre kullanmak...bunların haricinde o noktalar gözükmüyor..ama yine de göz renginden çok uzak renklere yönelmemeni öneririm....

bu arada az önce tatsız bir haber aldım...menekşe rengi gözün temsilcisi elizabeth taylor hayatını kaybetmiş..

gÖZ CAPI 8.4 OLUP CRYSTALİ YADA CHARM SERİSİNİ SORUNSUZ KAYMA YAPMADAN KULLANAN VAR MI??
benm göz capım 8.4 cor serisi kusursuz duruyo bende 0 kayma.Ama charm serisi yapar mı kayma ve crystal rengii???

soloticalarim geldi bu forumda görüp almaya karar verdim müthis duruyor simdiye kadar cok lens denedim ama böylesine hic denk gelmedim gözlerim cok koyu kahverengi ama taktigimda esim bile inanamadi sanki gözlerim gercekten renkliymis gibi duruyor tanimayanda kesinlikle anlamaz lens diye cokda rahatlar solotica almayi düsünenlere tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…