- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.161
grafıttelerle aran nasıl eczreyrey msj atmıorum bu yenı uyeliğimcor grafite :82:
yosun ne zaman foto koyucaksın çaladım valla meraktan
benim ilk lenslerim quartzoydu .çok iyi tepkiler aldım ondan fakat sonra mel aldım ve mellerin quartzodan daha doğal olduğunda karar verdim.çünkü bombesi yoktu. sonra grafite aldım ve grafite hepsinden daha doğal ama mat bir renk öyle canlı bir renk değil ben de doğal duran bir yeşil istiyorum ama melden ve quartzodan farklı olsun iksininde yeşili bana göre değil quartzolarım zaten kayboldu meller kayma yapıyor takamıyorum.cristal nasıl acaba onun numaralısı oluyomu ki acaba[
reyhancım,bende de meller var ve çapım 8.6 olduğu için kayıyor ncler,sende de nc mel vardı sanırım,evet çok doğal renk olarak da durdukça güzelleşiyor,ama grafitte daha doğal demişsin cor du galiba senin grafittelerinin serisi,senin daha doğal bulmanın sebebi corun haresiz oluşu mu,yoksa cor un dokusunu daha çok beğenmen mi,pupilden geçişinin cor da nc den farklı oluşu mu yoksa sadece grafitte in rengiyle mi alakalı canım,ben tekrar mel alıcam da charme mi cor mu karar veremiyorum,charme a da cesaret edemiyorum,o yüzden baya detaylı sordum
arkadaşlar bi daha sorayım. gözlerim açık kahve, mavi tonlarında çoook doğal bi lens istiyorum. ne önerirsiniz? gözlerim zaten küçük olduğu için uzaktan lens olduğu belli olmuyor ama yakına gelince de belli olmasın istiyorum.
doğal mavi diyorsan grafite rengine bakıcaksın canım..diğer maviler çok canlı tonlar çünkü...
artık sağlık olsun neyapalım çok da merak etmiştim şu yeni seri koyu yeşil meli
açık mavi duracak olan ıce ve topaziodur canım crsystal daha çok gri yeşil tondadır bilginiz olsun quartzoya yakın tondadır crystallaer..Merhaba;
Bende 10 yıldır lens kullanıyorum.Soleko - perla.Duruşu süper ve kimse anlamıyor ama çok sıkıldım yıllardır aynı renk ve artık açık mavi istiyorum.Uzun zamandır araştırıyorum forumu ne alacağıma karar veremedim .3 renk arasında hangisini alsam acaba açık mavi durur?Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Solotica;
ıce ,crystal ,topazıo
canım çekmedim çünkü hevesim kursağımda kaldı kaynanam takmamı istemior fazla açmış göze batıcak şekilde takmıcaksın sanmıştım dedisayesinde nişanlımla da ,
tartıştımtakamıycam galiba artık
Ah canım ah freshlooklar bosh lomplar bir yana lensler bir yana insanlar bana ilk önce biz freshlooklarda bu sorunları yaşıyoruz diye söylüyorlar en kötü lensden başlamışsısın bence paran boşa gitmiş soloticalarla freshlooklar kıyaslanamaz bileselam kızlar size bir sorum olacak solotica siparişi vermeden önce. Ben lens kullanabilirmiyim diye denemek için freshlook hareli gri aldım. lensi taktıktan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra gözümde kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. kuruluk oluyor sanki. gözyaşı damlası alıp damlattım arasıra. ama bir süre sonra yine kızarıklık ve kaşıntı başlıyor. ne dersiniz sizce ben lens kullanamazmıyım acaba. soloticada böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyimki. görüşlerinizi bekliyorum:)) :26::26::78::78:
ıce ıce ıce derim canım soloticanın gri mavi tonlarında ki ideal rengi ıce yada ıcemintt..arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
canım benim gözlerim siyah sayılır ve albümümde bende marine renginin durusu mevcut arkadaş olarak eklersen bendeki durusunu görebilirsiniz..arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:
3 renk öneririm ıce topazio grafite hafif tuquaza baksın derseniz o zaman marine rengini öneririm ancak topazio çok güzel bir mavi tavsiye ederim:)arkadaşlar bi daha sorayım. gözlerim açık kahve, mavi tonlarında çoook doğal bi lens istiyorum. ne önerirsiniz? gözlerim zaten küçük olduğu için uzaktan lens olduğu belli olmuyor ama yakına gelince de belli olmasın istiyorum.
açık mavi duracak olan ıce ve topaziodur canım crsystal daha çok gri yeşil tondadır bilginiz olsun quartzoya yakın tondadır crystallaer..Merhaba;
Bende 10 yıldır lens kullanıyorum.Soleko - perla.Duruşu süper ve kimse anlamıyor ama çok sıkıldım yıllardır aynı renk ve artık açık mavi istiyorum.Uzun zamandır araştırıyorum forumu ne alacağıma karar veremedim .3 renk arasında hangisini alsam acaba açık mavi durur?Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Solotica;
ıce ,crystal ,topazıo
canım çekmedim çünkü hevesim kursağımda kaldı kaynanam takmamı istemior fazla açmış göze batıcak şekilde takmıcaksın sanmıştım dedisayesinde nişanlımla da ,
tartıştımtakamıycam galiba artık
Ah canım ah freshlooklar bosh lomplar bir yana lensler bir yana insanlar bana ilk önce biz freshlooklarda bu sorunları yaşıyoruz diye söylüyorlar en kötü lensden başlamışsısın bence paran boşa gitmiş soloticalarla freshlooklar kıyaslanamaz bileselam kızlar size bir sorum olacak solotica siparişi vermeden önce. Ben lens kullanabilirmiyim diye denemek için freshlook hareli gri aldım. lensi taktıktan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra gözümde kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. kuruluk oluyor sanki. gözyaşı damlası alıp damlattım arasıra. ama bir süre sonra yine kızarıklık ve kaşıntı başlıyor. ne dersiniz sizce ben lens kullanamazmıyım acaba. soloticada böyle bir sorunla karşılaşabilirmiyimki. görüşlerinizi bekliyorum:)) :26::26::78::78:
ıce ıce ıce derim canım soloticanın gri mavi tonlarında ki ideal rengi ıce yada ıcemintt..arkadaşlar benim gözlerim de açık kahve. şöyle güzel, doğal mavi-gri gibi bir lens istiyorum. ne önerirsiniz?
canım benim gözlerim siyah sayılır ve albümümde bende marine renginin durusu mevcut arkadaş olarak eklersen bendeki durusunu görebilirsiniz..arkadaşlar verde marine mavi tonlarında mı daha çok yoksa yeşil tonlarında mı?siyah gözde hangi renk durur :26:
3 renk öneririm ıce topazio grafite hafif tuquaza baksın derseniz o zaman marine rengini öneririm ancak topazio çok güzel bir mavi tavsiye ederim:)arkadaşlar bi daha sorayım. gözlerim açık kahve, mavi tonlarında çoook doğal bi lens istiyorum. ne önerirsiniz? gözlerim zaten küçük olduğu için uzaktan lens olduğu belli olmuyor ama yakına gelince de belli olmasın istiyorum.
canım ben 3 gün önce aldım verde marine benim gözlerde baya koyu kahve ama bende hiç yeşil durmadı çok canlı bir mavi tavsiye ederim soluk renklerden hoşlanmıyorsan ama siyah gözde nasıl olur bilemem onu arzu abla cevaplar merak etme canım
güneş bu arada doğal lens önerisi başlığında freshlook dimensions sea green fotosu koydum bakabilirsin.
yakından bakılınca dokusu belli oluyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?