- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.181
bu arada az önce tatsız bir haber aldım...menekşe rengi gözün temsilcisi elizabeth taylor hayatını kaybetmiş..
soloticalarim geldi bu forumda görüp almaya karar verdim müthis duruyor simdiye kadar cok lens denedim ama böylesine hic denk gelmedim gözlerim cok koyu kahverengi ama taktigimda esim bile inanamadi sanki gözlerim gercekten renkliymis gibi duruyor tanimayanda kesinlikle anlamaz lens diye cokda rahatlar solotica almayi düsünenlere tavsiye
Cnım şöyle söyliyim meller kayma yapıyor diye cor grafite de rahat ettim.ve kayma olsada rengi açık olduğu için anlaşılmıyor zaten o da kayıyo yoksabenim ilk lenslerim quartzoydu .çok iyi tepkiler aldım ondan fakat sonra mel aldım ve mellerin quartzodan daha doğal olduğunda karar verdim.çünkü bombesi yoktu. sonra grafite aldım ve grafite hepsinden daha doğal ama mat bir renk öyle canlı bir renk değil ben de doğal duran bir yeşil istiyorum ama melden ve quartzodan farklı olsun iksininde yeşili bana göre değil quartzolarım zaten kayboldu meller kayma yapıyor takamıyorum.cristal nasıl acaba onun numaralısı oluyomu ki acaba[
reyhancım,bende de meller var ve çapım 8.6 olduğu için kayıyor ncler,sende de nc mel vardı sanırım,evet çok doğal renk olarak da durdukça güzelleşiyor,ama grafitte daha doğal demişsin cor du galiba senin grafittelerinin serisi,senin daha doğal bulmanın sebebi corun haresiz oluşu mu,yoksa cor un dokusunu daha çok beğenmen mi,pupilden geçişinin cor da nc den farklı oluşu mu yoksa sadece grafitte in rengiyle mi alakalı canım,ben tekrar mel alıcam da charme mi cor mu karar veremiyorum,charme a da cesaret edemiyorum,o yüzden baya detaylı sordumama rengide çok doğal gerçekten .cor mel ben de almak istedim ama kayarsa sarı sarı çizgileri beyaz gözün üstünde nasıl kötü olur düşünsene bi :26: gerçi benim ilk cor rengim grafite .cor mel de aynı rahatlığı bulurmuydum şüpheliyim. kahverengi gözün üstünde grafite geçişi güzel pupili melden farklı değil bence ama rengi donuk ve saydam olduğu için çok doğal gösteriyor ve gözün rengini bariz güzel açıyor.mavi mi? değil.en azından artık değil .bi ara resim eklerim.meller durdukça değişmiş rengi hiç hoşuma gitmedi geçen taktığımda cırt bi sarı olmuş yeşil de diyebilirim ishal yeşili gibi
nc quartzo yaklasik 80 euroya geldi ama kesinlikle deger
nc quartzo yaklasik 80 euroya geldi ama kesinlikle deger
gÖZ CAPI 8.4 OLUP CRYSTALİ YADA CHARM SERİSİNİ SORUNSUZ KAYMA YAPMADAN KULLANAN VAR MI??
benm göz capım 8.4 cor serisi kusursuz duruyo bende 0 kayma.Ama charm serisi yapar mı kayma ve crystal rengii???
Canım benim gözlerim 8.4 ve corda sorun yaşamadım birazcık büyük geliyordu. NC ler tam geliyor cristal ya da diğer ncler ile sorun yaşamazsın. Şu an charme kullanıyorum büyük gösteriyor gözümü çok güzel biraz kayma var ama belli belirsiz beni rahatsız etmiyor. Bundan sonra da charme ile devam etmeyi düşünüyorum. En anlamlı bakışlar charmela oluyor:)
Çok çok tşk ediyorum içime su serptin vallahi :))) arzu hanım bi gelse msn e rengi kararlaştırıp alıcam da ptt işini bile hallettim ama kac aydır renge karar veremedim gözlerim simsiyah ne renk alıcam bilmiyorum aklımdaki renkler charm ice charm ocre crystal ne alsam bilmiyrm(
charm ıce bende var canım bayılıyorum onlaraaaaaaa
Peki senn kendi göz rengin ve göz çapın nedirr ??
goz capımı bılmıyorum doktor soylemısdı gecen ay ama unuttum :) ... benım kendı goz rengım koyu kahve... kayma yapmıyor lens kesınlıkle cok rahatt cok memnunum...
goz capımı bılmıyorum doktor soylemısdı gecen ay ama unuttum :) ... benım kendı goz rengım koyu kahve... kayma yapmıyor lens kesınlıkle cok rahatt cok memnunum...
Benm göz çapım 8.4 ama soloticanın 8.7 hatırlayabilsen aslnda spr olrcok gerekli cnku bana
dur kagıdım war odada gozum zayıf cunku numaralarım yazıyordu ustunde belkı o kagıtta yazar
Benm göz çapım 8.4 ama soloticanın 8.7 hatırlayabilsen aslnda spr olrcok gerekli cnku bana
uzgunum cnm sadece 3.25 yazıyor gozlerımın derecesı... ama o kdr onemlıyse yrn doktoruma arayıp telefondan sorarım?
arzu ablacım hatırladın mı beni ben senden cor mel almıştım. off çok kötüyüm şuanda kardeşim atmış lenslerimihayatımın lensini bulmuştum. yine aynılarından istiyorum öyle bi ihtimal varmı acaba . açılmış fln demişsin corları ben açık istemiyorum ztn açık duruyodu bnde nolur çabucak msj at [/QUOTE
hatırladım secret girlcim hatırladım seni:)tabi olur getiririz numaralımydı canım senin meller?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?