Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu arada az önce tatsız bir haber aldım...menekşe rengi gözün temsilcisi elizabeth taylor hayatını kaybetmiş..

aaaaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm,çok beğenirdim onu,efsane bir kadın,yaşlılığında da herşeyiyle efsaneydi,amerikan sinema tarihine damgasını vurmuş bir oyuncuyu kaybetmiş olduk,hep en sıradışı,en ürkütücü,en tartışmalı konuları işleyen dramalarda hiç korkmadan mükemmel bir şekilde oynadı,tamamen bir efsane,gözleriyle güzelliğiyle oyunculuğuyla mükemmeldi,hiç de duymadık hasta olduğunu,ne diyelim,bir yıldız daha kaydı canım...

hangi renkti lensler acaba?

gÖZ CAPI 8.4 OLUP CRYSTALİ YADA CHARM SERİSİNİ SORUNSUZ KAYMA YAPMADAN KULLANAN VAR MI??
benm göz capım 8.4 cor serisi kusursuz duruyo bende 0 kayma.Ama charm serisi yapar mı kayma ve crystal rengii???

Canım benim gözlerim 8.4 ve corda sorun yaşamadım birazcık büyük geliyordu. NC ler tam geliyor cristal ya da diğer ncler ile sorun yaşamazsın. Şu an charme kullanıyorum büyük gösteriyor gözümü çok güzel biraz kayma var ama belli belirsiz beni rahatsız etmiyor. Bundan sonra da charme ile devam etmeyi düşünüyorum. En anlamlı bakışlar charmela oluyor :)

Çok çok tşk ediyorum içime su serptin vallahi :))) arzu hanım bi gelse msn e rengi kararlaştırıp alıcam da ptt işini bile hallettim ama kac aydır renge karar veremedim gözlerim simsiyah ne renk alıcam bilmiyorum aklımdaki renkler charm ice charm ocre crystal ne alsam bilmiyrm (

charm ıce bende var canım bayılıyorum onlaraaaaaaa

goz capımı bılmıyorum doktor soylemısdı gecen ay ama unuttum :) ... benım kendı goz rengım koyu kahve... kayma yapmıyor lens kesınlıkle cok rahatt cok memnunum...

Göz çapını hatırlasan keşke ( benmki 8.4 ama soloticanın 8.7 belki hatırlarsın ya

goz capımı bılmıyorum doktor soylemısdı gecen ay ama unuttum :) ... benım kendı goz rengım koyu kahve... kayma yapmıyor lens kesınlıkle cok rahatt cok memnunum...

Benm göz çapım 8.4 ama soloticanın 8.7 hatırlayabilsen aslnda spr olr cok gerekli cnku bana

arzu ablacım hatırladın mı beni ben senden cor mel almıştım. off çok kötüyüm şuanda kardeşim atmış lenslerimi hayatımın lensini bulmuştum. yine aynılarından istiyorum öyle bi ihtimal varmı acaba . açılmış fln demişsin corları ben açık istemiyorum ztn açık duruyodu bnde nolur çabucak msj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…