- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.201
arzu ablacım hatırladın mı beni ben senden cor mel almıştım. off çok kötüyüm şuanda kardeşim atmış lenslerimihayatımın lensini bulmuştum. yine aynılarından istiyorum öyle bi ihtimal varmı acaba . açılmış fln demişsin corları ben açık istemiyorum ztn açık duruyodu bnde nolur çabucak msj at
[/QUOTE
hatırladım secret girlcim hatırladım seni:)tabi olur getiririz numaralımydı canım senin meller?
canım benim de baya koyu kahve,fikirleriin için teşekkür ederim şu an cor grafite kullanıyorum,ama grafiteden daha açıksa almak isterim
ayy ablacım ya hiç sorma gıcık olunmayacak gibi değil kendisivazgeçtim ama onun yüzünden niye takmayacakmışım hıhh hatta bir tane daha alıcam charm alayım diyorum ne dersin ?? charm ıce mesela sedosh arkadaşımızda gördükten sonra aklıma girdi valla
canım benim sana çok yakışmış bayıldım ama banada öyle yakışırmı ki :44: soran oluyo dimi lensmi diye açık renk yadün bi mağazadaki kızda uzaktan çok benzettim charm ice.a aslında sormicaktım ama baktım başında 2 kız fotosunu çekelim falan diyolar kızda yanaşmıyor tabi gittim direk charm ice.mı dedim gülümseyerek kız ne dedi soloticamı diye soruyorum dedim o ne dedi oz aman şöyle sorayım lensinizin markası ne dedim bilmiyorum demesinmi nasıl bilmiosunuz ne kadara aldınız dedim bilmiorum kem küm etti anlaşıldı dedim devlet sırrı ya söylemiyorsunuz cinnet hali oldum tabi sanki çok mühim yani söylemiyor ama tek kelime ile bayıldım bayıldım kız çirkin ama bu kadar yakışamaz
canım kesinlikle 2-3 ton açığı grafitenin bi kere grilik yok marine.de direk mavi yani ben çok memnunum sophistic almıştım 1 ay önce okadar para bayılıp yüzüne bile bakmıyorum artık
verd esmeralda canım ikiside tam çimen yeşili..esmeralda hele iyice çimenleşmiş bu aralarbende yemyeşil çimen yeşili lens istiorum kızlar bna fikir werin
ay tak gitsin aman genç kızken takmıycaksında ne zaman takıcaksın ama değilmi:)ayy ablacım ya hiç sorma gıcık olunmayacak gibi değil kendisivazgeçtim ama onun yüzünden niye takmayacakmışım hıhh hatta bir tane daha alıcam charm alayım diyorum ne dersin ?? charm ıce mesela sedosh arkadaşımızda gördükten sonra aklıma girdi valla
canım benim sana çok yakışmış bayıldım ama banada öyle yakışırmı ki :44: soran oluyo dimi lensmi diye açık renk yadün bi mağazadaki kızda uzaktan çok benzettim charm ice.a aslında sormicaktım ama baktım başında 2 kız fotosunu çekelim falan diyolar kızda yanaşmıyor tabi gittim direk charm ice.mı dedim gülümseyerek kız ne dedi soloticamı diye soruyorum dedim o ne dedi oz aman şöyle sorayım lensinizin markası ne dedim bilmiyorum demesinmi nasıl bilmiosunuz ne kadara aldınız dedim bilmiorum kem küm etti anlaşıldı dedim devlet sırrı ya söylemiyorsunuz cinnet hali oldum tabi sanki çok mühim yani söylemiyor ama tek kelime ile bayıldım bayıldım kız çirkin ama bu kadar yakışamaz
:))))) ... nıye yakısmasın sanada yakısırrrrr ... ben yaklasık 7 yıldır bu renkler taktıgım ıcın herkes alıstı kensı gozum gıbı hatta cogu lens taktıgmı bılmıyor bır keresınde gozluk taakıp gıtmıstım ve aa sen mavı gozlu deılmıydın dedıler :)))) .... ozellıkle ice icin cok ıltıfatlar alıyorum kımse lens oldugnu anlamıyor ınan... zaten bırde cor ice sıparıs ettım denemek ıcın :) ... bence al tabı acık renk sevıyorsan sıddetle tavsıye ederım :))
ayy gerçekten micanım grafite kullandın mı bilmiyorum ama bende ki yeni seriden,hiç grilik yok benimkinde,acaba verde marine nasıl olur ki kafam çok karıştı,cor grafitelerimi çok seviyorum,ama değişiklik istedim :44: senin gözlerin ne renk? bu arada verde ve verde marine farklı renkler değil mi canım?
Arkadaşlar ben esmer gbi bişeyim saçlarım koyu kahve ne renk lens olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?