Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim canım güzel sözlerin için 10 yıllık kullanıcıyım ve çok inceliyorum belki onun etkisidir :)
canım aoseptin aynı sauflon all in one light gibi aynı açma etkisini gösterip göstermeyeceğinden emin değilim bir kanıya varıcak kadar uzun süre kullanmadım o solusyonu ama nemlendirme özelliği çok olmadığı için temizleme maddeleri yoğundur ve o yüzden açabilir diye düşünüyorum...ama sauflon all in one light kesinlikle açıyor :)
belki mevsimlere göre açıp koyulaştırıyorlardır renkleri...mevsimlik lens modası kışın koyu yazın açık renkler

Son düzenleme:
güneş mrb.bnde bu lenslerden almak istiyrm ama bi türlü karar veremedim.uzun zamandır bir kullanıcı olarak yardmcı olabilirsen sevinirim

güneş mrb.bnde bu lenslerden almak istiyrm ama bi türlü karar veremedim.uzun zamandır bir kullanıcı olarak yardmcı olabilirsen sevinirim

merhaba :) eğer soloticanın renklerinden bahsediyorsan bizzat bütün renkleri kullanmadım ama buradaki yorumlardan birazcık bilgim var...ne tür bir renk istediğini söylersen o rengi kullanmış olan kişilerden daha net bilgiler alabilirsin canım..öncelikle ne tip bir renk istediğini ve doğal göz rengini söylersen hepimiz yardımcı olmaya çalışırız
ben ocre verde ve azul kullanıyorum...

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu yeni seri koyu melleri çok merak ettim.fotosu olan varsa,veya başka bir siteden bu koyu mellerin fotosu varsa koyabilirmisiniz?almayı düşünüyorum da

tşk ederim canım.ben hidrocor mel alcam.fakat nerden nasıl uyguna ve güvenilir şekilde alacagımı bilemedm.bu konuda yardım edersen sevinirim

tşk ederim canım.ben hidrocor mel alcam.fakat nerden nasıl uyguna ve güvenilir şekilde alacagımı bilemedm.bu konuda yardım edersen sevinirim

canım burada vetman10 nickli arzu hanım var soloticaları ondan temin edebilirsin..ayrıca renk konusunu da ona danışabilirsin..onun haricinde solotica satan 1-2 yerli site ve yabancı siteler de var fakat birçok site solotica gold adı altında sahte solotica satıyor onlara dikkat...ama çoğunluk lenslerini arzu hanımdan alıyor...umarım yardımcı olmuşumdur :)

evet cnm bilmiyodum sagol.peki sen bu yabancı sitelerden getirtmeyi denedinmi hiç.gümrükte filan sorun cıkarmı acaba?

ptt kargoya bağlı, nerede oturuyorsaniz ona göre değişir. izmire 3 ya da 4 günde gelmişti mesela. arzu hanım her sorunuza da cevap veriyor ben gün aşırı yok hangi solüsyonu alayım diye yok kargo ne zaman gelirdi diye sordum, kırmadı hiç.

sana facebookdan cevap veremiyorum canım beni sildinmi beni face book adresinden yoksa nerelerdesinnn:)

Arzu hanim olurmu canim oyle sey hesabimi dondurdum sadece:)
Ikinci mesajda aciklama yapmistim gerci sanirim kacirdiniz onu, msnden yazin demistim.
Lenslerim ne zaman gelecek sabirsizlaniyorum:)

ben bu siteye yeni üye oldumda özelden mesaj gönderemiyorum.nasıl irtibata geçebilirim

cnm benımde koyu kahvee ayrıca arkadasımında gozlerı sıyah oda benım ıce larmı denedı ondada aynı benımkı gıbı oldu rengı sıparıs verdı oda aynısınden resımlerım bunlar

sevgili SEDOSH öncelikle sana bu lensler çok yakışmış maşallah :) 2. olarakkkk çok şanslısın çokkkk sana ultra opak bir ice gelmiş hem bebek mavisi hem o lilamsı görüntü yok hem de o ice ın bulanık gri mavi şeffaf bir yapısı yok bu lenste cidden nerdeyse tam opak bir lens geçmiş eline her ice bu kdr opak bir bebek mavisi olmuyor güle güle kullan çok güzeller..

lense zarar vermez mi ki yaa:26:
benm de tam bi bilgim yokki ama yapanlar varmış yaptıktan sonra bol solüsyonla yıkadıklarını söylüyrlr...
gerçi cor melim eski seri açık ama daha da açmak istedim oksijenli suyu düşündüm ama koyulaştıryrsa tbi hic denemiyim :) cor melde istediğim rente şu:
benimki bunun daha yeşili belki 1 ton koyusu peki canım teşekkürler araştırıcam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…