- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.281
sedosh ama senn gözlerin acık kahveye yakınkoyu kahve değiller
bnde sennn gözler cok koyu kahve diye ice siparişi vercektm şimdi çok tereddütte kaldm
Eki Görüntüle 167768 Eki Görüntüle 167769
bunlarda benm cok koyu kahve gözlerim birisi flashlı dieri lambanın içine girmiş hali :)
charm ice ve charm ocre ve ve ve crystal arasında kaldım çapım 8.4 ne önerirsiniz
daha önceden cor mel kullanıyodum hiç kayma olmadı kusursuzdu....
hyr canımmmm koyu kahveeeeee :) guneste resım cektım dıye sana acık gıbı geldı belkıııı... sıyah gozlu arkadasım taktı bnmkılerı ondada cok guzel durdu hemde o kömür gozlu yanı :))) ısdersen bırde kendı gozumu cekıp koyum bastan :)))?? bır guneste bır golgede :)
sedosh,charme ice la ilgili bütün önyargıları kırıyorsun,siyah saça açık tene çok da yakışmış,dokusu da iyi,charme da sende kaymamış,artık güle güle kullan çok güzelnil tesekkur ederım canımm... evet uzaktan golgede falan daha gri gibi duruyorlar ışıkta daha bebek mavısı duruyorlar... ama guneste ozellıkle canlı parlak bır renk...
kendi gözünüde koyarsan çok minnettar olurum :)
hımm sanıırım bnm bır tık daha acık kahve senden :) taby 7 yıldır kendı goz rengımı unuttum :)))
Eki Görüntüle 167775
buda pencere önnde çekilmiş hali :)
canımm valla göz rengin harika:) tam türkan şoray rengi..
bu kadar koyu gözlerdeki anlamlı bakışa bayılıyorum..
keşke bu renk lens de bulabilsemm valla varsa bilen varsa söylesin:)
çok tşk ler normalde daha koyu :)
canımm valla göz rengin harika:) tam türkan şoray rengi..
bu kadar koyu gözlerdeki anlamlı bakışa bayılıyorum..
ayrıca kirpiklerinde harika değinmeden geçemicemm:)))
keşke bu renk lens de bulabilsemm valla varsa bilen varsa söylesin:)
sedosh,charme ice la ilgili bütün önyargıları kırıyorsun,siyah saça açık tene çok da yakışmış,dokusu da iyi,charme da sende kaymamış,artık güle güle kullan çok güzel
lal canım elegance 3 tone black alman lazım dehşet güzel bir siyah birde kocaman oluyo gözün marilyn manson gibiben kullandım daha önce bol rimel ve kalem sürüyodum türkan abla oluyodu puhaha
Eki Görüntüle 167775
buda pencere önnde çekilmiş hali :)
sedoshh resimler nerdee :)))tesekkur ederımmmm cnmm
cnmmmm yaa sendekı de ne sans :))) fotoraf makınemın kartı bılgısayarın ıcıne sıkısmıscıkartmaya calısıyorum cıkartabılırsem koyacam kendı goz rengımı :))
tm :).....:) önemli değil
senn gözlern orta kahve :) benmkiler koyuda değil çok koyu kahve :)tamam olduuu bırı guneste cekılmıs gozumun rengı bırıde evde :)Eki Görüntüle 167785 Eki Görüntüle 167784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?