Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedosh ama senn gözlerin acık kahveye yakınkoyu kahve değiller
bnde sennn gözler cok koyu kahve diye ice siparişi vercektm şimdi çok tereddütte kaldm

hyr canımmmm koyu kahveeeeee :) guneste resım cektım dıye sana acık gıbı geldı belkıııı... sıyah gozlu arkadasım taktı bnmkılerı ondada cok guzel durdu hemde o kömür gozlu yanı :))) ısdersen bırde kendı gozumu cekıp koyum bastan :)))?? bır guneste bır golgede :)

hımm sanıırım bnm bır tık daha acık kahve senden :) taby 7 yıldır kendı goz rengımı unuttum :)))

kendi gözünüde koyarsan çok minnettar olurum :)

nil tesekkur ederım canımm... evet uzaktan golgede falan daha gri gibi duruyorlar ışıkta daha bebek mavısı duruyorlar... ama guneste ozellıkle canlı parlak bır renk...
sedosh,charme ice la ilgili bütün önyargıları kırıyorsun,siyah saça açık tene çok da yakışmış,dokusu da iyi,charme da sende kaymamış,artık güle güle kullan çok güzel

Eki Görüntüle 167775
buda pencere önnde çekilmiş hali :)

canımm valla göz rengin harika:) tam türkan şoray rengi..
bu kadar koyu gözlerdeki anlamlı bakışa bayılıyorum..
ayrıca kirpiklerinde harika değinmeden geçemicemm:)))
keşke bu renk lens de bulabilsemm valla varsa bilen varsa söylesin:)

Son düzenleme:

lal canım elegance 3 tone black alman lazım dehşet güzel bir siyah birde kocaman oluyo gözün marilyn manson gibi ben kullandım daha önce bol rimel ve kalem sürüyodum türkan abla oluyodu puhaha

lal canım elegance 3 tone black alman lazım dehşet güzel bir siyah birde kocaman oluyo gözün marilyn manson gibi ben kullandım daha önce bol rimel ve kalem sürüyodum türkan abla oluyodu puhaha

ooo denemeliyim:)))
bu dediğin lens yerli olan elegance dimi??
elegance hatıırladğım kadarıyla çok pahalı bir lens de değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…